icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kkl82
8. jún 2012

@danka483 no neviem, u mna to zislo takmer vsetko, len neviem, ci kojenim, alebo tymi nestihackami, co sa varenia a jedenia tyka 😀 ale zas ja som nikdy nebola chuda a co ma stve je, ze brucho mam este furt ovisnute a bezvladne, vsetci tvrdia, ze po cisaraku aspon 3-4 mesiace necvicit a mne sa navyse zle hoja jazvy 😖 ale ked vidim @bebel, tak vidim, ze sa musim riadne cinit 😀

kkl82
8. jún 2012

a inak, baby, kde a ci vobec kupujete oblecko na dojcenie? ja zatial frcim na koseliach, ktore si rozopinam, alebo na trickach s velkym vystrihom, ktory si potom stiahnem dole. velmi ale tuzim po niecom peknom, ale ked to dobre vyzera, tak je to umelina a/alebo je to nehorazne drahe. zhanam nieco z lanu, bavlny, konope alebo merino upletu, idealne nejake letne satocky. viete o niecom? kludne moze byt aj zahranicny online shop, ale s normalnejsimi cenami (saty do 70-80 eur, tricko do 40...)

bebel
8. jún 2012

@kkl82 ľan nehrozí, nie je prispôsobivý....organická biobavlna http://shop.boobdesign.com/en/2/new-arrivals
aktuálna kolekcia a outlet http://shop.boobdesign.com/en/8/outlet
predávajú ich staršie veci aj u nás http://www.nosenie.sk/?jazyk=sk&kateg=246, pani Dr. z TN
a ešte 1 mamička http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=218373
a samozrejme top veci u nás http://www.ma-ma.sk/?page=shop&cat_id=7&PHPSESS...

danka483
9. jún 2012

@kkl82 no ja som 5 t po pôrode obliekla gate čo som nosila pred tehu ale akože som si myslela že budem kojením väčšia laň 😀 😀 nakoľko roky brania hormónov u mňa zanechali riadne následky 😠

danka483
9. jún 2012

@bebel no veru asi idem niečo objednať 😉

kkl82
9. jún 2012

@bebel dakujem za linky, ale stale to nie je to co hladam 😉 u vas mate krasne veci, ale viskozu nechcem... preferujem lan, merino, konope a bambus kvoli noseniu v satke, aby sme sa tak nepotili 😉 biobavlna je fajn, ale nenasaje tolko a nie je tak prievzdusna. pre maleho uz mam vybavicku z tychto materialov, este potrebujem pre seba 😖 a k tomu lanu, z lanu vyrabaju aj uplet, len u nas som to este nevidela. mam z neho svetrik a je uzasny aj napriek tomu, ze sa da prat iba rucne. len som z neho nenasla este nic na kojenie... co sa toho lanoveho materialu tyka, kuk na tieto letne satocky: http://www.ebay.co.uk/itm/280893611324?ssPageNa...

oluska88
10. jún 2012

ahojte,tak od dnes sa aj my prevraciame z chrbatika na brusko.

kkl82
10. jún 2012

@oluska88 jeej oli, prave toto som chcela napisat dnes aj ja. kubko sa dnes prvy raz obratil sam a mama videla. tata tvrdil, ze on uz to videl, ale kym nevidela mama, tak sa neratalo 😀

danka483
10. jún 2012

@kkl82
@oluska88 ale dievčatá gratulujem vám 😀 😀 šikovné babuliatka

oluska88
10. jún 2012

@kkl82 tak to je super.najprv sa prevratila muzovi,tak ma mnrzelo,ze som to aj ja nevidela.no a potom sa prevratila aj predomnou,tak som si to natocila.

oluska88
10. jún 2012

@danka483 dakujeme Danka.

silvia10131
10. jún 2012

@oluska88 to nejako ci nie?my este nic,my naopak,z bruska na chrbaaatik 😉

silvia10131
10. jún 2012

@silvia10131 nedopisala som slovko ze skoro 😅

silvia10131
10. jún 2012

@oluska88 myslim skoro,to slovko som nedopiiisala 😅

elenka6
10. jún 2012

Baby a tie čo nekojíte kedy začnete s príkrmami a akymi?

kkl82
10. jún 2012

@silvia10131 no vidis, nam sa dlho vobec nepacilo lezat na brusku, az teraz tomu maly zacina prichadzat na chut, takze z bruska na chrbatik este asi chvilu nehrozi... teda, urcite nie tak, ako by to malo byt, lebo on sa po tej otocke na brusko vie otocit naspat (s namahou, ale niekedy to ide :D), ale ked pasie baranky, tak od pretacania ma este daleko... ale je sranda, ze niektorym babatkam ide skor jedno a inym druhe 😉

oluska88
10. jún 2012

@silvia10131 tak ja som rada,ze predsa nieco.pre mna je to akurat a podaktory chytrucky ludia v nasom okoli,hovoria,ze to je velmi neskoro.a ja na nich kaslem.moje dieta vie same kedy co moze a musi zacat. 😀

silvia10131
10. jún 2012

@elenka6 my sme uz s prikrmami zacali a s mrkvickou
@oluska88 velmi neskoro??? 😕 to asi kedy sa ma podla nich pretacat v 1mesiaci ci co? 😕

silvia10131
10. jún 2012

@kkl82 hehe nam to dost dlho potrva kym sa pretocime z chrbatika na brusko 😉

oluska88
10. jún 2012

@silvia10131 asi hej,ale ja na nich kaslem.nech si hovoria co chcu.

silvia10131
10. jún 2012

@oluska88 mas pravdu,takych ludi mam najradsej 🙄

oluska88
11. jún 2012

@silvia10131 o takych by som mohla knihu napisat.

kkl82
11. jún 2012

moje dieta ma dnes iba prekvapuje 😀
1. normalne pije z prsniku, ktory mi posledne dva tyzdne za "triezveho" stavu usilovne odmietal
2. teraz spi uz 2,5 hodiny v kuse. predtym popoludni zdriemol na max hodku a v noci tiez neda viac ako 2 hodiny v kuse. asi sa mu vracaju novorodenecke casy 😝 ale ako naschval, pred tym nez takto zaspal, tak som mu dala len jednu stvorcovu plienku a vlniaciky... som zvedava, aky bude mokry, ked sa prebudi 😖

oluska88
11. jún 2012

tak boli sme dnes na nozickach a dopadli sme na vybornu.

danka483
11. jún 2012

@oluska88 Ja idem zajtra na nôžky a v stredu do poradne tak som teda zvedavá...

oluska88
11. jún 2012

@danka483 drzijm palce.ja som dneska na nozickach stretla kamaratku,co sme spolu lezali a bolo super spolu pokecat.

danka483
11. jún 2012

@oluska88 no aj ja som dohodnutá tiež s kamoškou čo sme spolu ležali na gynde a naši drobci sú narodený v jeden deň 🙂 teším konečne si pokecám nie len takto online veľa mamičiek tu v okolí nemám 😒

oluska88
11. jún 2012

@danka483 ja tiez tak...

petja
12. jún 2012

Ahojky,včera sme měli poradnu,malá krásně přibývá,váží6500gr a měří už 65cm.Včera sem slyšela zajímavou info nějaká novinka,že se má začít podávat vše už mezi 4a6m,že v této době je nejpřístupnější imunitě zažít tyto ´´alergeny´´,vše kromě exotic ovoce..Tak zas nějaká novinka,nevim jestli do toho půjdeme.
Dnes mě hlava třeští a bolí mě vaječník nebo co ☹
Krásný den všem

kkl82
12. jún 2012

@petja ahoj peti, krasne miery, alzbetka uz dobehla nasho buba 😀 ja som citala, ze vsetky alergeny okrem medu uz prvy rok, ale ze 4-6m to som este nepocula. kanadski pediatri zas odporucaju vyhradne len kojit min. do 8. mesiaca. tak si potom vyber 😖 ale s tou "pristupnostou k imunite", to podla mna bude ako s tym ockovanim... tiez sa snazia rodicov presvedcit, ze treba zacat tak skoro, lebo je to najlepsie pre imunitu a dieta to najlepsie zvlada. a pravdou je presny opak, tu imunitu ti uplne odpisu... a drzim palce, nech sa z tych bolesti dostanes cim skor. pocasie alebo zeby idu mesiaciky? 😉