icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
18. jún 2012

@kkl82 u nás sa to šplhá všade už je 28,5 na nervy žalúzie zatiahnuté malý povyzliekaný už ma stihol aj okadiť čiže super deň 😀 😀

kkl82
18. jún 2012

@danka483 no ta kaka ta sa ti bude fakt dobre prat :D z plienok ide v poho dole, ale na 60-tke a dlhom programe. z oblecenia je to horsie... ja som speci kupila take hrubsie zavesy, takze okrem zaluzii su zatiahnute aj tie a tak slnko nema sancu to tu moc rozpalit. mama sa mi smiala, ze som nejaka opacna, ze v lete davam hrube 😝 akurat len v tej detskej je peklo, lebo tam zohrieva ten panel od skoreho rana a tam nie su ani stromy. snad sa to do noci trochu vychladi, nech tam vieme spinkat... uz sa tesim na tento tyzden, zase budeme trcat zavreti vo vnutri az do min. siestej, kym sa nebude dat ist na prechadzku. predtym prsalo a teraz toto... hroooza

kkl82
18. jún 2012

@danka483 p.s. maly mi zase zaspal, dnes ma asi nejaky spavy den. len netusim, kto s nim bude hore celu noc 😖

kkl82
18. jún 2012

@bebel fuha... vy ste zas nejaky akcni 😀 ako zvlada mala tie horucavy? ked ju vidim v tom ergu este aj s novorodeneckou vlozkou, to musi byt nejaka sakra odolna 😉 bubo nam strajkoval celu sobotu, ked sme chceli byt na dvore u svokrovcov (pod slnecnikom, pri stromoch a s bazenom...). kazdu pol hodku som s nim chodila dnu a on len cuckal a cuckal a cuckal... v satke mi nechcel byt ani vo vnutri

oluska88
18. jún 2012

@kkl82 no mne mala ked su tietio horucavy spi maximalne dve hodky,ale uz druhu noc ma prekvapila a bola hore len dva kratô.tak uvidime ako to bude ostatne dni.bodaj by sa to uz zlepsilo. 😅

danka483
18. jún 2012

@kkl82 no už som to namočila do lanza mydla a zajtra to dám do pračky protestuje keď mu dám plienku on by najradšej s holou riťulkou bol. Ty kokos máme tu nenormálne teplo a ten vzduch ja neznesiem prievan hneď ma všetko bolí tak ani vyvetrať 😖 zvažujem že zajtra pôjdem s malým do tatovej posilky čo máme pod bytom taký priestor tam je tak chladno a nech sa mi bubík vyspinká 😔

kristinaanna
18. jún 2012

aj ja som dnes dala malú spať dnu, lebo vonku sa nedalo, teraz máme hore v izbe 26, ale už spí 😉 , ja dávam pod ňu tie nepremokavé podložky a je len tak len v tričku, lebo sa mi na holo zle chytá 😀 lepkáme sa telo na telo 😀
@danka483 skús maličkého namočiť do teplej vodičky aj cez deň, možno mu bude trošku lepšie 😉

danka483
18. jún 2012

@kristinaanna to si neviem predstaviť dať malého spinkať bez plienky 😀 😀 ciku by sme mali všade , tá je veru s ďalekým dostrelom 😀 😀

kristinaanna
18. jún 2012

@danka483 to verím, ja stále zabúdam, že chlapci cikajú inak ako dievčatká 😀 , ja malú dávam len tak po napapaní na 10-20 min.

bebel
18. jún 2012

@kristinaanna tak to by sme mali okadené všetko.....lebo vtedy ona tlačí
@kkl82 ona je mimoriadne trpezlivá a spokojnejšia nacapená na mne ako v kočíku...aj keď ja som potom komplet mokrá... 😎

kkl82
18. jún 2012

@kristinaanna @danka483 tak tak, mne niekedy staci sekunda nepozornosti a uz je mini uteracik z pinda dole a dlazka o meter dalej uplne mokra, to niekedy ako keby prsalo 😀 😀 😀. dneska dvakrat ocikal nasu postel, lebo ze ho necham "luftovat". ale najviac sa mi paci, ze to furt ide tym najnepravdepodobnejsim smerom, kdesi hore za krpcovu hlavu do strany...

oluska88
19. jún 2012

nasa Vaneska ma dneska styri mesiaciky,je to nadherne usmievave a snazive dievcatko.Nadovsetko Vanesku lubime!

matulat
19. jún 2012

ahojte baby nasej malej sa dne spodarilo povedat mama..bolo to krasne i ked viem ze to bola nahoda...na planovane resp.naucene mama si este pockam. Uz sa pretacame z bruska na chbatik a z chrbatika na brusko...je to take krasne...Vaneske vsetko najlepsie k 4 mesiacikom

oluska88
20. jún 2012

@matulat dakujeme,Vaneske odovzdam.

danka483
20. jún 2012

aj môj drobec povedal mama a my s tatom hotoví a tatík že povedz tata tata no prča čo vám poviem 😀 😀 inak to teplo nás zabíja keby radšej pršalo 😖

oluska88
20. jún 2012

@danka483 aj nas,mala je nervozna,maly tiez a ja som z toho,ze ma tri dni boli hlava.

danka483
20. jún 2012

@oluska88 a čo máš migrénu ? daj si nejakú pilulu aj dve aby zabrali

oluska88
20. jún 2012

@danka483 davala som si a nezaberaju.ide ma slak trafit.pritom chodim na slnko minimum.

bebel
20. jún 2012

@matulat vážne? to tak skoro???? 😕
Iza sa včera 1. x kúpala v jazere

oluska88
20. jún 2012

@bebel aka je spokojna.

kristinaanna
20. jún 2012

my sme dnes boli v bazéne, taká radosť vo vodičke🙂 aj si pospala potom 😉

oluska88
20. jún 2012

@kristinaanna aj ja som rozmyslala,ze by som ju troska dala,aby si zvykala

kkl82
20. jún 2012

@bebel aakaaa zlatunka v tej vodicke... a vidim, ze ty este furt frcis na tej makademiovej zmrzline 😝

nelinqua
20. jún 2012

@kkl82 co to je za zmrzka? prvykrat taku vidim..a hmm dala by som si🙂

bebel
20. jún 2012

@nelinqua najlepšia kúpiš ju v Bille alebo v Carefoure

kristinaanna
20. jún 2012

@oluska88 staršia má malý bazénik, dala som čistú teplú vodu, tak na 5 cm, položila ako do vaničky a bolo 😉

kristinaanna
20. jún 2012

@bebel kde ste zohnali koleso? to je pre najmenšie detičky?

oluska88
21. jún 2012

@kristinaanna musim aj ja ju troska dat.

danka483
21. jún 2012

Babule ako ste na tom s príkrmami ? Ja som včera dala cumlať malému jabĺčko a tváril sa veľmi spokojne 🙂