icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
23. jún 2012

@kkl82 ďakujem určite tam brnknem

oluska88
24. jún 2012

tak dneska som skusala dat Vaneske mrkvicku varenu.no a nic nespapala,strasne ju z toho natahovalo.skusime nabuduce.

catrena
25. jún 2012

@danka483 ja som malej po očkovani dala čipky viburcol-homeopatika,poradila mi doktorka,aj v lekarni povedali,ze si to žienky chvalia...a ani som nevedela,že bola očkovana

elenka6
25. jún 2012

Aj my sme už začali s príkrmami 😀

kkl82
25. jún 2012

mamicky, uz ste niektora kupovala jedalensku stolicku pre krpcov? co mate vyhliadnute, resp. na co mate dobre referencie? dakujem 😉

danka483
25. jún 2012

@kkl82 dobrá otázka aj ja zvažujem a tiež potrebujem poradiť tak mamuľky raďte 😅

oluska88
25. jún 2012

@kkl82
@danka483 ja som dostala pred tromi rokmi stolicku znacky chicco,ale aky to je typ to neviem.

kkl82
25. jún 2012

@oluska88 @danka483 aj ja som mala zalusk na chicco polly 2v1, ale nepozdava sa mi, ze sa da sklopit len opierka a sedadlo zostava stale vo vodorovnej polohe. chcem aby v nej bubo bol uz teraz, aby mohol byt s nami pri stole alebo len tak so mnou v kuchyni, ked varim. kym sam nesedi, tak by mal byt v takom pololahu. navyse som pocula, ze pri tych chiccach sa dost driape a praska ten potah... oli, ako je to u vas?
ja mam zatial vybratu tuto http://www.ketke.sk/detail.php?zbozi=3087094 akurat, ze najlepsia cena je na uk amazone (cca 95 euro aj s postou), ale tam maju dodaciu lehotu 1-4 mesiace 😖 tak kukam dalej... ale poskulujem aj po tejto: http://www.babymarket.sk/sk/1085/1829/peg-pereg... v porovnani s tou prvou ale zaberie viac miesta, co v kuchyni moc nemam...

silvia10131
25. jún 2012

@danka483
@kkl82
@oluska88 my mame stolicku tusim to je znacka prima pappa abo take daco,no a nedam na nu dopustit,,, 😉

silvia10131
25. jún 2012

@kkl82 presne taku istu mame co po nej poskulujes,mam ju este po starsom a je skvela,, 😉

kkl82
25. jún 2012

@silvia10131 a nezabera moc vela miesta? a ako sa cisti? najma tie popruhy by ma zaujimali, neostava na nich papanie?

silvia10131
25. jún 2012

@kkl82 no ani nie,ja ju mam tak medzi chladnickou a stolom,,tu podlozku cistim mokrou handrickou a popruhy s praskom na pranie,

nelinqua
25. jún 2012

@kkl82
@danka483 my sme kupili peg perego prima pappa dinner..a teda zatial sa mi velmi pozdava..malicku tam uz davame papat..da sa naklopit tak ze je tam babo ako v autosedacke...sklada a rozklada sa lahko a nezabera vela miesta..kamoska ju tiez ma uz 2 roky a neda na nu dopustit🙂

danka483
26. jún 2012

no tak teda vyhráva prima papa 🙂 tak pôjdem okuknúť a aj teda objednať keď vravíte že drobce sa tam dajú polohovať a už v nej fičíte . ďakujem

bebel
26. jún 2012

ja na jeseň kúpim stokke tripp trapp v natural medovom masívnom dube, zatiaľ máme 7 ročnú stoličku polohovaciu ešte po Brunovi, Bibi v nej nechcela moc sedieť akonáhle sa už vedela postaviť.....

lehys
26. jún 2012

ahoj holky, potrebuji radu dnes ma nase Zuzu 4 mesice....od narozeni jsme meli problem s papanim, teda normalne kojim. Jen mala pribira v promeru 150g za tyden :( minutej tyden to ale bylo jen 50g. Zacala jsem jist bylinky a home o tvorbu mlicka. Doktorka mi poradila at ji dam UM treba jen 2x denne, nebo at si odstrikam pred kojenim, abych vedela kolik toho mlika mam, ale me se neda odstrikat 120ml :( ... premyslim, ze zacnu davat kasicku, jen nevim jestli to neni brzo???

danka483
26. jún 2012

@lehys podľa mňa by si mohla začať kľudne začať príkrmy, začni klasika mrkvičkou nie je to problém pár strán dozadu sme o tom písali a môžeš aj kašičku sú aj také od 4 mesiaca ja som tiež kúpila som pripravená začať dávať príkrmy už sa len odhodlať ale ak by som mala takýto problém určite začnem je to lepšia voľba ako dať UM ( ak dáš fľašku môže ti potom odmietnuť didinku) toť môj názor 🙂

kkl82
26. jún 2012

@lehys pokial viem, tak minimumalne by babo malo priberat presne tych 150g tyzdenne, tak si este v norme. tych 50g to bolo skor kvoli tym horucavam, ani moj bubo vtedy vela nespapal... tvorbu mliecka najlepsie zvysis castejsim kojenim, pripadne este odsavanim pomedzi kojenie. ak chces, kludne zacni z prikrmami, ale aj tak by si mala kojit a riesit v prvom rade kojenie. UM by som vobec nedavala, pokial naozaj nemusis, lebo si este znizis tvorbu mliecka. kasicky budes zarabat bud s MM alebo kupis take, co su uz mliecne (obsahuju UM). mrkvicku a ostatne prikrmy ti mala bude najprv papat len po troske, takze je to skor take spestrenie na chut ako realne jedlo... vzdy daj malu najprv na prsnik, nech spapa kolko vladze a potom jej este daj par lyziciek prikrmu alebo kasicky - tak neohrozis kojenie a ak malej MM nestaci, tak bude sytejsia...

kkl82
26. jún 2012

@bebel ano, tie stokkacsky nabytok vyzera vzdy uzasne, len mam pocit, ze pri tej cene a vsetkych tych doplnkoch, ktore su viac-menej nutne, sa plati viac za dizajn ako realne za stolicku 😒

bebel
26. jún 2012

@kkl82 hej, len tá stolička potom ostane na stálo v domácnosti- aj dospelí na nej môže sedieť 🙂
Kamošky ich majú a sú s ňou veľmi spokojné...Sú aj alternatívne lacnejšie kópie, len mne ide aj o materiál, aby to sedelo k nášmu interiéru.

amulienka
26. jún 2012

@lehys ahoj dnes sme boli na poradni, mala mi za 1,5 mesiaca pribaral len pol kila, povedali mi ziadne UM ani kasicky, normalne od zajtra zaciname mrkva a zemiak a o 2 tyzdne na prevazenie. ze ju nemam ucit na kasicky tak co ja viem preco nie...

amulienka
26. jún 2012

@kkl82 ahoj mne povedali ze naopak, najskor dat zeleninu a potom nakojit. ach vsade plno inych nazorov a clovek si ma vybrat a chce spravne, toto fakt nie je moja oblast, dufam ze s papanim to pojde dobre

nelinqua
26. jún 2012

@amulienka ja davam tak, najprv zeleninku a potom nakojim...naopak sa nam to neosvedcilo, lebo mala sa pri kojeni vzdy tak opraska, ze ani dychat uz pomaly nevladze :D takze po kojeni jedine co ju zaujima je odgrgnutie..🙂

lehys
26. jún 2012

@amulienka vidis a me rekla doktorka, ze kasicku davat nemam prej pak bude jen zbytecne nafoukla

lehys
26. jún 2012

dekuji vam...prevazim malou a podle toho se rozhodnu...jak rika danka 843 jen se odhodat 🙂

catrena
27. jún 2012

@bebel ahoj,ked chodiš s detmi do prirody ako riešiš tu "háved"naokolo...o repelente som čitala,že do roka sa nema...ja som bola s malou na rybách a štipanec som jej potrela pálenkou 😀

bebel
27. jún 2012

@catrena Izabel má sieťku na kočíku... ak spí pod stromom pri vode.....inak nijak extra.
Ešte som ju offom nestriekala ako starších, keď behajú vo vysokej tráve- to skôr proti kliešťom ako komárom 🙂

petja
27. jún 2012

ahojky,dneska sme s manžou 13 let .... 😵

marusiacik1
27. jún 2012

ahojte babulky tak už sa pridávam aj ja 🙂
FEBRUAR 2013 😅

danka483
27. jún 2012

@marusiacik1 gratulujem 🙂 ale my už sme v predstihu február 2012 😀