Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
my sme vybehli v sobotu na kupko tu u nás, staršia bola nadšená , boli sme asi 1,5 hodky od 16.00 , maličká spinkala v kočíku a do rána obe také zasoplené a ukašlané že až tak ja naozaj neviem 😠
@kristinaanna ake su zlate spolu.
Odpadla som. Rychlostou blesku dnes zmizol v malej baklazan. a to som pri priprave pozerala, ze smrdi to, skarede to je, to dnes bude... tak som uvarila viacej, dieta si oblozila ako v tapetarni a ona to cele zje, po kazdej lyzicke plac, lebo dalsia nesla tak rychlo ako by chcela. zjedla vsetko a este plakala za dalsie 😀
Babýýýý ideme sa pochváliť dnes sme už 2x papali bez klobúka jupííí užívam si čaro prvého prisatia 😵 dúfam že to Dadkovy vydrží 🙂
tak my už sme jedli mrkvu,zemiak,jablko,hrušku,banan a dnes cuketu 🙂 moj mi povedal že cuketu mi nebude jesť ked som jej predtym den dala sladku hrušku a banán,ale teda zjedla asi 10 lyžičiek,jej to všetko chutí a ani nevypluva,normalne sa čudujem 😨 a ozaj,ako uspavate deti a kolko im trvá zaspať?lebo Nikolke to trvá tak 45minut a stale sa točí,kope nohami mrnčí,vypluva dudlík a potom za ním plače,no o ničom 😒
@danka483 je super ze sa ti to podarilo. mne sa malu podarilo oducit ked mala 3 a pol mesiaca ale zo zaciatku ma to ohromne bolelo...mala som poranene bradavky...ale je to parada kojit bez sil.klobucikov...vela zdrau a uvidis ake bude baby spokojnucke...... teda nasa je ten pocit ze citi mamu koza na kozu je nenahraditelny...
ahojte, tak my sme sa vcera vratili z dovolenky a teda bolo uuuzasne! boli sme v Chorvatsku, sli sme na noc a mala to vlastne cele prespala. no a potom na plazi super - bol tam tien prakticky cely den, vecer sme chodili na prechadzky, to mala spala v kociku. hned by som sla naspät.
konecne sa aj otaca z chrbta na brusko, no a najnovsie miluje svoj palcek - cuca si ho ako o dusu 🙂 a najlepsia je, ked si do pusy vopcha palcek na nohe 😀 sa na nej smejeme.
tak vsetkym babatkam aj maminkam krasne leto prajeme 😵
a mne preco kazdy hovori ze s takou malou este nech nejdeme do chorvatska? ja chcem ist! a uz som im uverila a bojim sa ☹ aby aj zubky nesli a ze do mora aj tak nemoze... tak ako to je?
mozem sa vas opytat ako planujete zavadzat lepok? vraj to je dobre uz teraz, a dostala som radu (uz asi osemdesiatu deviatu) ze mam spravit len normalnu zemiakovu mliecnu omacku zahustenu s polohrubou mukou a z toho jej dat. ja som zase myslela dat nejake ovsene vlocky, piskotu alebo korku, len este som neni rozhodnuta, no tak o mesiac jej uz chcem dat.
ahojte maminy,tak papali sme uz zemiacik z mrkvickou,sa jej pacilo.aj banan a ked ho dopapa,tak robi cirkus,lebo jej je malo.dneska mi strasne zle papa,tak dufam,ze do vecera sa napapa uz poriadne.

a inak, kubko sa konecne rozhodol, ze sa mu lezkanie na brusku predsalen paci... takze uz teraz tretiu noc spinka hore zadkom a cez den sa mi tiez parkrat otoci... ale palec v puse pri tom musi byt 😀