icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kkl82
2. júl 2012

a inak, kubko sa konecne rozhodol, ze sa mu lezkanie na brusku predsalen paci... takze uz teraz tretiu noc spinka hore zadkom a cez den sa mi tiez parkrat otoci... ale palec v puse pri tom musi byt 😀

kristinaanna
2. júl 2012

@amulienka
@danka483
@nelinqua
skúšali ste pozháňať špeciál mama a ja? tam by to malo byť všetko na jednom mieste

kristinaanna
2. júl 2012

my sme vybehli v sobotu na kupko tu u nás, staršia bola nadšená , boli sme asi 1,5 hodky od 16.00 , maličká spinkala v kočíku a do rána obe také zasoplené a ukašlané že až tak ja naozaj neviem 😠

kristinaanna
2. júl 2012
oluska88
3. júl 2012

@kristinaanna ake su zlate spolu.

amulienka
3. júl 2012

Odpadla som. Rychlostou blesku dnes zmizol v malej baklazan. a to som pri priprave pozerala, ze smrdi to, skarede to je, to dnes bude... tak som uvarila viacej, dieta si oblozila ako v tapetarni a ona to cele zje, po kazdej lyzicke plac, lebo dalsia nesla tak rychlo ako by chcela. zjedla vsetko a este plakala za dalsie 😀

nelinqua
3. júl 2012

@amulienka hmmm baklazan, vidis ten ma ani nenapadol...skusime🙂 my sme dnes mali tu maslovu tekvicu a teda tiez sa po nej len zaprasilo, to je radost na dieta pozerat ked si tak spokojne pri papani "hmka" 🙂

danka483
4. júl 2012

@amulienka
@nelinqua tie vaše baby sú riadne papkáčky 🙂

amulienka
4. júl 2012

takto jej chuti

danka483
4. júl 2012

@amulienka zlatučká a tie okále 😵

lehys
5. júl 2012

@amulienka paradni je ten oblecek...to jste kde koupili?

danka483
5. júl 2012

Babýýýý ideme sa pochváliť dnes sme už 2x papali bez klobúka jupííí užívam si čaro prvého prisatia 😵 dúfam že to Dadkovy vydrží 🙂

amulienka
5. júl 2012

@lehys to mi poslala jedna zlata maminka ked som tu na bazare od nej kupovala tak neviem, ale je to perfektna vec 🙂

elenka6
5. júl 2012

tak my už sme jedli mrkvu,zemiak,jablko,hrušku,banan a dnes cuketu 🙂 moj mi povedal že cuketu mi nebude jesť ked som jej predtym den dala sladku hrušku a banán,ale teda zjedla asi 10 lyžičiek,jej to všetko chutí a ani nevypluva,normalne sa čudujem 😨 a ozaj,ako uspavate deti a kolko im trvá zaspať?lebo Nikolke to trvá tak 45minut a stale sa točí,kope nohami mrnčí,vypluva dudlík a potom za ním plače,no o ničom 😒

petja
5. júl 2012

Ahojky děvčatamjen letmo zdravím,koukám na vaše krásná miminka 😵 Jak zvládáte vedra? My se držíme na zahradě a v bazenku,sme moc spokojení.Dnes slavíme 5m.Krásné léto všem!

petja
5. júl 2012

@danka483 ahojky,tak to jsem fakt ráda,že ste tak šikovní 😉

amulienka
6. júl 2012

@elenka6 ahoj nasa zaspava so svojim ritualom, ked je taka mrncava tak kej ju ulozim zaspi hned, ale ked nie je, tak sa tam este kruti asi polhodinu, z jednej strany na druhu, hladka mantinel a uz sme ju bohuzial naucili spat s cumlom. ale no a co, ked zabera 🙂

oluska88
6. júl 2012

@lehys maju ich v kik obchode,tam som dneska kupila.

matulat
7. júl 2012

@danka483 je super ze sa ti to podarilo. mne sa malu podarilo oducit ked mala 3 a pol mesiaca ale zo zaciatku ma to ohromne bolelo...mala som poranene bradavky...ale je to parada kojit bez sil.klobucikov...vela zdrau a uvidis ake bude baby spokojnucke...... teda nasa je ten pocit ze citi mamu koza na kozu je nenahraditelny...

danka483
7. júl 2012

@matulat teraz som hlavne ja spokojná nemusím riešiť tie klobúky aj keď veru občas riadne bolí a hlavne keď mladý asistuje a silou mocou musí didu držať ale nie jemne nááá nepoštípem ju 😀

elenka6
7. júl 2012

@amulienka tak toto jak keby si odfotila našu malu 🙂 stale je na tom zavesena,a tiež zaspava s dudlikom ale ked tvrdšie zaspí tak ho vypluje a už ho nemá.

amulienka
7. júl 2012

@elenka6 aj nasa 🙂 veru na ten dudlik som ju takto naucila, co uz... uvidim co to spravi neskor heh

bebel
7. júl 2012

Ahojte, my sme už vydovolenkovaní....takže horúčavy sme strávili celkom príjemne 🙂

sammmy19
8. júl 2012

ahojte, tak my sme sa vcera vratili z dovolenky a teda bolo uuuzasne! boli sme v Chorvatsku, sli sme na noc a mala to vlastne cele prespala. no a potom na plazi super - bol tam tien prakticky cely den, vecer sme chodili na prechadzky, to mala spala v kociku. hned by som sla naspät.
konecne sa aj otaca z chrbta na brusko, no a najnovsie miluje svoj palcek - cuca si ho ako o dusu 🙂 a najlepsia je, ked si do pusy vopcha palcek na nohe 😀 sa na nej smejeme.

tak vsetkym babatkam aj maminkam krasne leto prajeme 😵

lea1333
8. júl 2012
amulienka
9. júl 2012

a mne preco kazdy hovori ze s takou malou este nech nejdeme do chorvatska? ja chcem ist! a uz som im uverila a bojim sa ☹ aby aj zubky nesli a ze do mora aj tak nemoze... tak ako to je?

amulienka
9. júl 2012

mozem sa vas opytat ako planujete zavadzat lepok? vraj to je dobre uz teraz, a dostala som radu (uz asi osemdesiatu deviatu) ze mam spravit len normalnu zemiakovu mliecnu omacku zahustenu s polohrubou mukou a z toho jej dat. ja som zase myslela dat nejake ovsene vlocky, piskotu alebo korku, len este som neni rozhodnuta, no tak o mesiac jej uz chcem dat.

oluska88
9. júl 2012

ahojte maminy,tak papali sme uz zemiacik z mrkvickou,sa jej pacilo.aj banan a ked ho dopapa,tak robi cirkus,lebo jej je malo.dneska mi strasne zle papa,tak dufam,ze do vecera sa napapa uz poriadne.

danka483
9. júl 2012

@amulienka no ja som kdesi čítala že do materského mliečka dať piškótu klasickú opávia tak rozbrblať a to dať bábu už som z tých príkrmov pako a to sme ešte nezačali 😕

danka483
9. júl 2012

@oluska88 šikulky 🙂