Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@aktakatka prepáč ale nedalo sa mi dostať na net ešte raz posielam odklik na inú stránku http://www.herbar.org/databaza/5/1
Keď som hladala nový oklik našla som že aj na Koníkovi to rozoberali daj do Googlu alchemilka žltozelená po potrate a hodí ťa to na fórum. Dúfam že teraz to bude už OK
@akinorev87 som zvedavá čo ti povie Dr.
@gubcikova rozmerovo co pisu je velmi podobny quinnimu a ta spodna cast sa da este nastavovat podla potreby,ale predavaju ho tu v KE tak pojdem ho nazivo kuknut ale este je cas 😉
Ja som teraz vysla z kuchyni,robila som pizzovniky aj dzemove rozky je tu brasko na prazdninach a on je furt hladny 😀 tak som dala kilo muky a vyslo ich cez 100...ufff konecne dopecene posledna varka je este v peci,ale uz sok KO na dnes padla uz nic nerobim 😝
Ahojte, tak ja som kočíkova maniačka a bude mi trochu ľúto vzdať sa môjho vytunovaného bee+....
Už mám objednaný cyklovozík pre 2 deti chariot cx2 na šport a potom na normálne vozenie asi kúpim súrodenecký babyjogger city select double pre 2 rozdielne staré deti, lebo v zime bude Bibi ešte určite spávať v kočíku a vôbec ona zdrhá peši zásadne opačným smerom ako ja potrebujem ísť.
http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
Na prechody k dokine alebo do shoppingu na vajíčko budem mať stále v aute zapp xtra (ako doteraz).
A šatku mám tiež.
@lenca.b ja som mala pri dcerke babysmlie v-max a veeeelka spokojnost s nim bola... vanicka tak akurat, dominika v nej bola do 7 mesiacov a to bola zima a narodila sa fakt velka... sportak fajn, dal sa otacat aj smerom ku mne, co mne velmi vyhovovalo ked spala, ze som na nu videla. ten kocik presiel velke zaveje snehu a siel ako drak 😀. jedina nevyhoda je vaha, ale ked mas vytah, alebo dom, tak to nemusis riesit a druha vec ze sportak je dost kratky... my sme ho preto vymenili za demu, ale ta je dlhsia asi len o 5 cm, takze sme nic nevyhrali a velmi to lutujem, lebo som si ho mohla nechat a kupit uz len nejaku buginku k nemu...
a v polsku nas 3-kombinacia stala 290ecok, ale to bolo pred 2 rokmi...
ahojte tak mne dnes potvrdili zamlknutý potrat, už som začala aj krvácať hcg kleslo☹
vám prajem aby ste to dotiahli všetky do uspešného konca-pôrodu a v náručí vo februári držali vaše najkrajšie darčeky na svete vaše bábenká🙂
dákujem vám, ale nevzdáme to hned ako to bude možne ideme na to 🙂 krásne tehulkovanie🙂
@margetakuska Obcas mam dost silne krca a je to moje pve vytuzene babo, tak aj koli tomu.cely cas sa snazim na to nemysliet,ale ked pridu tie krce,tak ma hned chyta strach. Este som si dnes precitala,ze su tie krce aj koli tomu ked je mimomaternicove tehotenstvo.Vraj tak v 6-7.mom tyzdni...Ja som bola na prehliadke minulu nedelu,tak to by si lekar urcite vsimol,ze je to mimo maternice,ze? ja uz neviem co vymyslam,citim sa ako nenormalna🙂) drzim ti place aby vam to konecne vyslo
ahojte chcem sa opytat Dr. mi predpisal Dufaston ako prevenciu pred potratom (MA februar 2011) zacala som to jest v stredu a teraz mavam napate podbrusko a dost ma prehana. Je to normalne mate to niektora? Strasne sa bojim aby sa daco nestalo. Kym som to nejedla nebolo mi nic.
@elise aj mne je luto, ze to cele takto dopadlo ☹ a prajem vela sil do snazilkovania a hlavne malo casu, kym sa to zas podari 😉 drz sa, moja!
@bacillka vobec sa nemusis stresovat, tie hnacky mas z tehu 😉 aj ja ich mam a je to v poho (nie sice v pohode pocit, ale tvoj tehu stav to vobec neohrozuje) Ten duphaston je fajn. A to napate brusko by malo byt tiez OK, ved pomaly ale isto sa ti tam babo zabydlieva 😀 😵 skus si ho natieraz olejcekom, malo by to napatie troska povolit. Ak by to ale bolo moc neprijemne (myslim to napatie) skus sa opytat na to dokiho (ale myslim si, ze povie, ze je to normalne) 😉
@silvia.t. keby som nemala potrat tak by som sa teraz toho nebála ale teraz neviem či ma začína bolieť brucho rovnako ako vo februári alebo ma ide znovu prehnať. Neviem či mi to spôsobuje krče alebo je to normálne. Potom sa zbitočne sledujem kde ma pichlo a kde ma zabolelo 🙂
Doteraz som bola v úplnej pohode až do stredy. Bojím sa či nemôže Duphaston vyvolať potrať v prípade ak bude dutina prázdna.
@lili_mimi neviem či je to zahniezdovaním lebo som len 5+4tt
Naozaj ma mrzí že idem preč mimo SK a nemám sa koho pýtať. už som písala aj na gynda.sk ale tam akosi neodpisujú.
juj babulky,len nám to nejak ubúda.mňa včera tak bolelo brucho cele popoludnie,že som si myslela že už mimčo nebude.no uvidíme.19 idem na sono už v 12tt tak som zvedavá čia sa mimčo drží dobre.síce keby nebolo bolo by mi to ľúto,ale aspoň už mám malinkú a tú by som si naplno užívala.dnes som preberala krabice po malej,lebo sesternici sa má narodiť za mesiac tak chcela nejaké oblečko.no ked som zbadala tie drobátkovské veci od 0-0 a predstavila som si že naša malá sa v tom ešte strácala,tak aj slzy vyšli.krásne časy až na koliky.
ahoj babulky,
v rychlosti jsem vás dočetla 🙂.
Je mě moc líto maminek,co jim těhotenství skončilo špatně ☹((.Hlavně se držte!!!Brzy se musí zase zadařit!!!Posílám vám hodně síly..
Jak jste se tu bavily o kočárcích,vlastně se to týká všeho🙂-nejlepší je si to vybrat a pak jet koupit do Polska,mají to tam o mnoho levnější!!!Takže já určitě budu volit tuto variantu,za týden k ní pojedu,tak to tam zajedeme omrknout co a za kolik 😀 .Kdyby jste některá něco chtěla,tak klidně písnite...zjistím 😀
Berunky,já jsem tak strašně nervózní...pořád se mě honí hlavou co se tam v bříšku děje,a hlavně,jestli je tam mimísek a je v pořádku ☹...chjo...ještě dlouhých 14dní!!!Máte některá taky takovy smíšeny pocity?Na jednu stranu se uklidňuji,že je vše o.k.,protože příznaky jsou a na druhou stranu mám pocit,že opět to bude v háji ☹.Loni jsem měla zamlklý potrat ☹ a před tím jen prázdnou dutinku bez plodu ☹.

@lilka1 som v 9tt... dnes som zjedla 1 kopcek ryze a 2 suchare, no nic moc, ale viac sa mi neda :( jedine, co zvladam, je voda, ale potom mi je tiez divne... ale tak co uz, hlavne aby bolo babatko zdrave...