icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

natymaty
2. júl 2011

za týden pojedu k sestře..nějak mě to slovo z věty vypadlo 😅

natymaty
2. júl 2011

co dnes vaříte dobrého?Já mám oběd skoro hotový,máme zeleninovou polívečku(zelenina z naší zahrádky 😵 ),šťouchané brambory s cibulkou,pečené maso a okurkový salát 🙂 .Zítra vůbec nevím co...

bacillka
2. júl 2011

Kurňa teraz ma napadlo či tie moje bolesti nemôžu byť "ovulačné" včera som mala mať ovuláciu a ja to spájam z Duphastonom.

hanka21
2. júl 2011

Ahojte..Tak ja som včera šla k dr...radšej.Bábenko v poriadku že všetko je na 8tt tak ako má byť...pekne raste má 12mm...Len tiež mi nevedela povedať že prečo ma bolí hore bruško...ale že s jej gyn.hladiska je všetko v poriadku...Ale radšej mam prisť v pondelok na krv a vo štvrtok som objednana na gastroentrologiu...Pri prvom som mala vysoke hepatalky od 7 mesiaca a bola som v nemocke až do konca tak radšej mi zobere krv..hádam už nezačnem mať s tým problemyv hned od začiatku...Uvidíme či to mám len žalúdok rozdráždený alebo čo...

bacillka
2. júl 2011

@hanka21 ahoj podla infa na fotke máš termín 27/2/11 a už si v 8tt? mne vychádza taký istý dátum podla mrchy a som podla sona len 5+4tt

kajuska09
2. júl 2011

@bacillka ahoj, beries Duphaston dva krat denne? podla mna by z toho taka bolest brucha nemala byt. Berie sa to na udrzanie, ja som zacala brat vcera, tak uvidime. Drzim palce 🙂

ve2
2. júl 2011

@bacillka ja tiež beriem Duphaston už tri tyždne-nemyslím,že by si mala tie bolesti z Duphastonu. brala som ho aj pri prvom,aj mna pobolieva brucho,ale to bolí aj tie ,ktoré ho neberu-takže klud. 🙂 🙂 🙂

hanka21
2. júl 2011

bacilka Poslednu mm som mala 2.5. podla tohto by som mala mať termín okolo 15februara...ale mne pravidelne meškavala mrška aj 2-3týždne tak že tým pádom sa termín posuvá o 2 týždne hovorila doktorka tak mi dala termín na konec februara a začiatok marca...Včera tak hovorila ked telefonovala na gastroentrologiu že 8tt...tak píšem len to čo ja sama viem.... 😉

bacillka
2. júl 2011

@hanka21 ja nič v zlom len som ostala zarazená že by u mňa zase niečo nebolo OK. ja som mala poslendú mrchu 24/5/11

hanka21
2. júl 2011

bacilka V pohode 🙂 Ja som tu čítala baby čo mali poslednú mršku ako ja začiatok mája majú termín okolo 10 feb.ale že ked meškávaju sa to o 2 týždne posuva...tak mi ani presny dátum zatial nepovedala len takto že konec februara...len v tom popise to chcelo odomna dátum tak som dala neaky koncom februara...takže tak... 🙂

saaska
2. júl 2011

mne je dnes hrozne, este ze je sobota a moj manzel v praci, len spim
@hanka21 som rada, ze ti to dopadlo v poriadku, tiez ma napadlo, ze by si mohla mat skor nieco so zaludkom
@natymaty mimisek je urcite v poriadu, netrap sa zbytocne, ked nie je dovod 😉

aj vam idu tie tyzdne tak pomaly?? 😀 najradsej by som uz rodila 😀

bacillka
2. júl 2011

@kajuska ano beriem to 2x denne ale teraz osm si pomenula že teraz okolo 1vého som mala mať dalšiu ovuláciu takže to môže byť všetko také domotané.

adenka
2. júl 2011

ahojte 🙂
no moje dieta spi, ja pomaly balim, ale este si poobede musim ist kupit plavky, lebo som zistila ze sa vojdem len do 1 a 1 sa mi dokonca rozpadli.... kvalita.. kupila som ich minuly rok 😠

ja tiez urcite pojdem na vacsinu vybavy do PL, pri malej sa nam velmi oplatilo... skoro vsetko sme nakupili v polsku a madarsku...

@saaska este si to uzivaj... spi kym mozes a pripravuj sa... 😀

hanka21
2. júl 2011

saaska Dakujem..Veru aj ja som rada, len sa bojím lebo pri malej som mala problémy tak aby mi už nezačali teraz tak skoro...Uvidíme čo to bude...my neaku dietu nasadia..Aspon sa nebudem tak prežierať lebo na mojich 150cm..co mam sa rýchlo nalepí aj 1kg...tak zase to bude veru..Ale zase ked mam chuť tak sa najem...hlavne nech je bábetko a ja zdravé , po porode budem chudnúť..Uvidíme čo mi povedia tento týžden na tých vyšetreniach hádam to nič až tak zlé nebude..

Baby to sa naozaj oplatí v tom Polsku??Kočíky tam maju v akych cenách..Maju tam aj take neake modernejšie?My máme polsko dosť daleko..Ale ak by sa to tam oplatilo...tak by som rozmyšlala..

adenka
2. júl 2011

@hanka21 no nas babysmalie to pred 2 rokmi stal okolo 390 a to len sportak a vanicka... my sme ho kupili za 290 aj s vajickom.... prebalovacia podlozka tu stala okolo 20 eur, tam nas vysla 8, hracia deka nas stala 15, tu som ziadnu pod 30 nevidela...

silvia.t
2. júl 2011

Ahojte baby ja premiestnujem 😀 mam oddych teraz idem si dat kavu ale este cakam kym tamer zaspi...aj my sme kupovali vsetko okrem kocika a oblecenia v polsku...mame od nich postielku aj drevenu aj cestovnu aj vselijake lehatka,vanicky,hombalky....fakt v tych mini kamenych obchodoch pri trhovisku to maju o polovicu lacnejsie ako u nas....my chodime do krosna mame to 25km od nas 😀

adenka
2. júl 2011

@silvia.t aj v krosne su dobre nakupy? my chodime do noveho targu

silvia.t
2. júl 2011

@adenka hej,je tam kopec detskych obchodov...kociky tam pekne nemali len same tie velke tanky ale to bolo pred 3rokmi...ale inac maju vsetko a to co nemaju do tyzdna zozenu a dorucia ti az pred dvere 😀

adenka
2. júl 2011

@silvia.t my sme kocik kupili v targu na trhu... no tiez to bola krava velka, ale vyborny....ja velmi vazne uvazujem nad tym co dala vcera link bebel.... normalne som sa donho zamilovala...

silvia.t
2. júl 2011

@adenka ale to je surodenecky,myslim ze by si ho zbytocne preplacala

adenka
2. júl 2011

@silvia.t no zavisi ako bude mala... lenze ona bude mat 2,5 roka a nepredpolkadam ze bude vladat vela chodit... a hlavne mi to pride pohodlne ked mozem oboch usadit a ist.. a da sa z neho lahko urbit iba 1 takze si to budem preklikavat ako budem potrebovat...

silvia.t
2. júl 2011

@adenka ale je fakt krasny..a co myslis do kedy bude mala v kociary? ja si teraz neviem predstavit ist do mesta alebo na nakup ked mi treba ist dalej s tamerom na peso...ale vo february bude mat pomaly 3roky tak snad uz bude aj pocuvat a nechodit inym smerom ako ja potrebujem..

adenka
2. júl 2011

@silvia.t no ja ratam ze do tych 3r urcite bude... ja ju nechcem trapit a nahanat a hlavne seba nervacit.. my sme zvyknuti vela chodit kade tade, malokedy sedime doma a domi sa mi casto sama pyta do kocika ked nevladze... no a ked pride ten cas ze to zvladne sama, tak vanicku aj ten pridavny sportak predam, kupim mozno skejtik a bude... ale mm o tom este nevie, tak uz vidim kam ma posle s kocarom za 600ecok 😀

silvia.t
2. júl 2011
adenka
2. júl 2011

@silvia.t ano pozerala som to uz, aj nazivo som to videla, ale to sa mi moc nepozdava.... to uz sa mi viac paci toto http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

marhulka13
2. júl 2011

jeeej, že február 2012. ja som odstartovala februarovky 2011, lebo som rodila presne 1.2 🙂 tak nech sa vam vsetkym narodia krasne zdrave detickyyyyyyy 😀 😀 drzte sa a nebudem pisat, aby ste nestresovali, lebo ja som aspon furt daco riesila a teraz este viac 😀 😀 😀

gubcikova
2. júl 2011

@natymaty ahoj.ja mám tiež také pociti v celku sa bojím.pri malej som teda bola kľudnejšia.to asi preto,že som nevedela toľko o potratoch.naša malá bola vytúžená.teraz ked behá kade tade sa o nu viac bojím.minule tak nešťastnou nehodou spadla s potele hlavou dole.som sa tak zľakla,že som ju už potom nechcela od seba pustiť.ja už v podvečer bývam taká unavená,že ma aj brucho boli.jáj nech už sú radšj pohyby.to budem najkludnejšia

gubcikova
2. júl 2011

baby aj vás niektoré na večer pobolieva brucho?

luckyhoney
2. júl 2011

Zdravím těhulky a potichoučku polehoučku se hlásím také. Dnes bych měla být přesně 6+0 ale ještě nemám těhu potvrzeno doktorem, to jdu áááááááž 12.7. což mě asi zabije 😀 ale tiše doufám, že bude vše ok.

boba14
2. júl 2011

@gubcikova tak ja mam bolesti brucha hocikedy cez den, aj v noci. podla dr je vsetko ok, pre istotu nasadil duphaston a zijeme s tym dalej... hlavne ked brusko boli, tak vela oddychujem 🙂