icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kajuska09
6. júl 2011

@silvia.t ale ja normalne pracujem a len si doplacam do toho maxima 26 eur, takze budem mat matersku v plnej vyske, ak to aj nepreplatim, kedze to uz mam 2 a pol roka...

kajuska09
6. júl 2011

@darksky presne tak je to aj v Anglicku, tiez som za to, aby bola matka s dietatom co najdlhsie ak to dovolia financie a ostatne veci 🙂

kajuska09
6. júl 2011

@silvia.t a teraz este stale spinis???

silvia.t
6. júl 2011

@kajuska09 jaaaj tak ano ked doplacas tak z maxima to je cca 6OOeur aj PN a materska 😀
este stal,ale uz menej 😔 nemozem spat taky mam divny pocit v bruchu 😖 uz nech je zajtra...

kajuska09
6. júl 2011

silvia.t velmi silno Ti drzim palce aby bolo vsetko ok,potom hned napis...

lubikaf
7. júl 2011

ahojte baby, ako sa dnes mate? ja sa chystam s malym za chvilu von, ked je tak krasne, aj tak mi tu stale iba mrnci a jeduje 😝

@silvia.t drzim palce nech na dnes 😔

gubcikova
7. júl 2011

@silvia.t držím place dúfam,že bude všetko v poriadku.mna na tej pravej strane pichá stále pri prudšom postavení.

baby ale vás tu pribudlo.mne sa sníval taký hnusný sen,že som začala krvácať.bože mna tak na večer bolieva brucho,akoby boli zastavené vetry.pojdem s malou von.dúfam,že aj cez víkend bude pekne chcem ísť grilovať.

saaska
7. júl 2011

@silvia.t drz sa, myslime na teba

slnieckolu
7. júl 2011

@gubcikova Presne aj ja citim taku bolest,akoby vetry....oj,aj vcera vecer a este aj v noci...no nejak to uz musime vydrzat,len aby bolo ok vsetko 🙂

gubcikova
7. júl 2011

@slnieckolu no ja som pri prvej nemala vobec žiadne problemy,jedine až ku konci.no pri tomto pri prudšom otočení,postavení pichnutie vo vaječníkoch a večer tie vetry.

xxx.klarka
7. júl 2011

ahoj
tak jsem doma od doktorky, moc me neprekvapila. ☹ Zase mam hematom. Tak mi dala 3x denně ascorutin a mám odpočívat. 19. července mám přijít na krevní odběry a týden na to mi dají konečně průkazku, miminko odpovídá 8+6 tt (dle ms 9+3). Miminko má 2,02cm.

xxx.klarka
7. júl 2011

Samozřejmě nepotěšila tam mělo být.

ve2
7. júl 2011

@xxx.klarka možem sa spýtať aký velky maš ten hematom a či maš aj špinenie?

ve2
7. júl 2011

@silvia.t držím palce

xxx.klarka
7. júl 2011

@ve2 tentokrát ho neměřila, když jsem měla první ta jsem měla 3x2cm a nešpinila jsem. Krvácela jsem jednou po námaze. Od té doby si dávám pozor.

ve2
7. júl 2011

@xxx.klarka dakujem za info. Ja ležím vkuse skoro 4 týždne hematom mam maly,len to špinenie nie a nie prestať. ☹ už som z toho na nervy. Kontrolu mám až buduci týžden .

xxx.klarka
7. júl 2011

@ve2 Ono taky velice záleží na tom na jakém místě hematom je. Budu držet palce aby to bylo v pořádku.

ve2
7. júl 2011

@xxx.klarka dakujem 🙂

lili_a_mimi
7. júl 2011

@silvia.t drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo 😉
ja idem dnes oznamit nasim, ze som tehu... som zvedava, ako zareaguju... 😀 No skoda, ze nebudem vidiet ich vyraz, lebo to bude len cez telefon, ale na hlase urcite lahko zistim ich reakciu 😉 a cez vikend tym prekvapime svokrovcov - svokra ma narodky, tak to bude taky maly narodeninovy darcek 😀

lilka1
7. júl 2011

@lili_a_mimi Tak drzim palce, nech Vasi prijmu novinku co najlepsie a tesia sa spolu s Vami 🙂 ja si este s oznamenim chvilku pockam . . .

gubcikova
7. júl 2011

@lili_a_mimi držím palce.

ancka
7. júl 2011

ahojte, ja sa tiez idem k vam pridat ak dovolite. ja byvam s manzelom v skotsku - manzel je anglican a za posledny rok sme si presli dvoma potratmi...posledny bol len pred styrma mesiacmi a po nom som hned otehotnela, bez mrchy, takze sme od zaciatku dost opatrni, tak to beriem dost s rezervou, ze sa nechcem velmi tesit, aj ked sa to obcas neda... ale nechcem byt znova sklamana ak by nieco nevyslo. neplanovali sme to hned po potrate tak som ostala najprv prekvapena, ze ci to nie je nebezpecne, ale doktori povedali, ze je to ako kazde ine tehotenstvo. najhorsie ze sme od zaciatku netusili v ktorom tyzdni som kedze som vobec nemala kramy, ale pred tyzdnom sme mali prvy ultrazvuk a prvy krat som videla babatku bit srdiecko a doktorka povedala ze je cca 7 dni 4 dni, cize dnes je to 8 dni 4 dni... dalsi ultrazvuk mam o dva tyzdne a uz sa neviem dockat aj ked sa dost bojim, lebo pred rokom mi na prvom sone v 12tt oznamili missed abortion... ale teraz mi aj byva riadne zle a cele dni by som len spala, tak dufam, ze toto mimco uz vydrzi a netrapi ma nadarmo 🙂 drzim vam vsetkym palce a myslim ze tu budem nakukat castejsie teraz lebo tu citam same zaujimave veci 🙂

kajuska09
7. júl 2011

@ancka ahooj, vitam Ta tu, tiez som mala dva potraty, takze poznam tie pocity... Gratulujem ze si otehotnela tak skoro. A dali ti nejake lieky na podporu tehotenstva, alebo v Skotsku to velmi neriesia? 🙂

ancka
7. júl 2011

@kajuska09 dakujem krasne 🙂 a kdeze, tu nic neriesia az kym nemas za sebou tri potraty, az potom skumaju pricinu a yacnu sa yaujimat.. a hlavne tu aj to tehotenstvo v prvom trimestri beru tak dost lahostajne, tu ta ziadny dokor neskontroluje, nic. jedine ti vezmu krv aby potvrdili tehotenstvo a potom mas az okolo 10. tt prve stretnutie s midwife (porodnou babou) a ta ti len krvne testy urobi a az v 12.tt robia prvy ultrazvuk. ja som mala teraz nastastie po tych potratoch narok na skory ultrazvuk, ale keby nie, tak sa tu asi zosaliem, ze ci je vsetko v poriadku. takze ta starostlivost je myslim na slovensku lepsia.
ako je to u nas, tebe dali aj nejake lieky na udrzanie tehu? ja len dufam, ze tento krat to uz fakt vyjde, lebo predtym mi nikdy nebyvalo zle a ani som nemala vela priznakov a tentokrat sa citim ako keby som uz v piatom mesiaci pomaly 🙂 ty si tiez teraz treti krat tehotna?drzim palceky!!!

gubcikova
7. júl 2011

bože stále sem chodím pozerať či už silvika napísala.

@anca vítam ťa medzi nami

lubikaf
7. júl 2011

@ancka ahoj aj ja ta vitam 😉 a drzim palce, nech tu s nami aj ostanes 😉

lilka1
7. júl 2011

@ancka Ahoj, ja mam za sebou tiez 1 potrat a podarilo sa mi otehotniet hned po 3 mesiacoch, som bola z toho prekvapena ze tak rychlo ale aj velmi stastna . . . a mne dr. nedal ziadne lieky na udrzanie tehu ani ma castejsie nesleduje . . . medzi kontrolami mam mesiac odstup

kajuska09
7. júl 2011

@ancka ano, som tehotna treti krat, ale ako sa hovori, do tretice vsetko dobre, tak musime verit a dufat 🙂 Preto som sa pytala ako to tam je so starostlivostou, lebo mam kamosku co zije v UK a tiez ked mi rozpravala ako prebiehaju u nej kontroly, som kukala 🙂 uplne o nicom, podobne ako pises o Skotsku. Ale zas je to krasna krajina nie? Aj ked ja nemam rada accent Irov, Skotov, ale asi sa na to da zvyknut :D Ja si picham injekcie a beriem liek na udrzanie tehotenstva...

kajuska09
7. júl 2011

@lilka1 zial lekari beru jeden potrat ako nieco normalne v zivote takmer kazdej zeny ☹ je to smutne, ale je to tak, takze ak mas obavy, myslim si ze mas pravo poziadat si aj o castejsie kontroly...

saaska
7. júl 2011

@gubcikova tiez na nu furt myslim, dufam, ze je v pohode....mozno sa len v stropkove nevie dostat na net...