Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kajuska09 to mas pravdu, ze potrat sa casto berie ako uplne bezna vec a casto tomu nevenuju moc pozornost. mne ked sa to stalo prvy krat v tom 12.tt tak az vtedy mi kopu ludi povedalo, ze aj oni si presli cez to iste a az vtedy som si uvedonila aka je to fakt bezna vec... ale nic to nemani na fakte ze ta to uplne znici psychicky...
ale drzim nam palce, ze naozaj do tretice vsetko dobre!!!
a @lilka1 ja si tiez hovorim, ye ked mam teraz vsetky priznaky tak to musi vyjst... tie prve dva razy som nemala ziadne a tak to aj dopadlo...a aj ja mam o 2 tyzdne dalsie usg tak uz sa neviem dockat ked znovu uvidim tu fazulku malu
Ahojte.Tak vysetrenia mam dnes za sebou...Na gastroentrologii mi na sone nezistila nic.ale ze mam drzat dietu radsej az by som to mala podrazdene.Aj lieky mi dala neake...A gyn. mi brala krv na hepatalky pri malej som bola v nemocke koli tomu ze mi velmi stupli od 7 mesiaca a uz teraz ze som to mala trochu stupnute.Tak uvidime..Radsej budem dietovat neka...len aby nemocka nebola co najskor.Ale predsa som kludnejsia...lebo tak som bola len nervozna s toho..
@kajuska09 tak ja som platila len 18 eur. A dnes som volala na sociálnu poisťovňu a milá pani mi povedala, že sa mi oplatí dvihnúť na maximum. Že vraj je to ako so zamestnaním. To znamená, že keby som si teraz našla lepšie platenú prácu tak materskú mi budú vyplácať z posledného príjmu. Tak zajtra tam idem osobne no uvidíme ako to pani myslela. 🙂 🙂
@lilka1 Aj ja mám za sebou jeden samovoľný potrat. Nebrala som si to k srdcu. V dnešnej dobe každá tretia prvé potratila. Je to fenómen dnešnej doby. Teraz som otehotnela po troch rokoch. Dr. ma tiež veľmi nesleduje. Kontroly mam raz za mesiac pri niečom podozrivom aj skôr.
Ahoj holky,
dnes se s váma všema loučím,ráno nastupuji do nemocnice na revizi 😢 😢 😢 😢 ,prcek se přestal vyvíjet 😢 😢 😢 ,jsme pořád velikostně v 5tt...
VŠEM vám ze srdce přeji krásné,pohodové těhotenství,na finále bezva porod a nádherný,zdraví uzlíček štěstí v náručí!!!!!
Pokud vám to nebude vadit,tak na vás občas nakouknu.Držte se!!!!!!
@kaculiatko88 ja platim tych 26 preto, ze v jednej robote co som nezarabam az tolko, a ostatne prijmy sa mi do toho nepocitaju..Teda pocita sa len praca na zmluvu.
@natymaty juuuuj, tak to mi je luto 😢 drzkaj sa, moja a urcite sa tu este zastav a daj vediet, ako sa mas. Drzim palce, nech sa ti nabuduce podari donosit krasne babo a nech si prispievatelkou minimalne do fora "maj 2012" 😉
@lili_a_mimi ako reagovali rodičia? Moja mama má cez víkend narodky a tiež to bude ako darček 🙂
Ja mám také obavy, či je všetko v poriadku ... keby som bola v práci, asi by som na to tak často nemyslela. Musím vydržať ešte 3 týždne do veľkého sona, len dúfam, že mrňous rastie ako má. Jediné ubezpečenie je, že mi je zle, tak dúfam, že to naozaj dáva vedieť o sebe.
Jste zlaté..děkuji moc za krásná slova 😢 😢 😢 .
gubcikova-dnes 8+6tt..
Kdyby to bylo poprvé,ale v roce 2009 jsem měla to stejný,v roce 2010 samovolný potrat a teď tohle 😢 😢 .Před synem se mě toto nestávalo,otěhotněla jsem po skoro 2 letech,a když jsem chtěli druhy,tak takovyhle problémy 😢 .
Olousek-příznaky mám,mám nality prsa,velky bříško a bývá mě špatně(ale nezvracím).
Já tomu nemůžu pořád uvěřit 😢 .Zítra to musím nějak přežít,budu mít u sebe nejlepší kamarádku,a v PO odjíždím někam pryč..potřebuji se dát dohromady 😢 ..hlavně po psychické stránce...
Vůbec se mě do té nemocnice nechce,měla jsem se tam jít domluvit a kápla jsem na takovou rašplu doktorku,že mě tepaly nervy,abych jí jednu neflákla....chjo...
Jdu se ještě pořádně něpít,za chvíli už mám útrum(kůli narkoze).
Kdepak je Silvinka???Moc na ni myslím a držím pěsti,ať je u ní všechno v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beztak nebudu spát,tak ještě nakouknu.
@natymaty .... ještě mě napadá.... vím, že do cca 12tt je to všechno na přírodě, ale když se Ti to stalo po několikáté, možná bych být na Tvém místě zvážila nějaké podrobnější vyšetření v CAR, aby jsi pro příště eliminovala tohle riziko na minimum. Chápu, že teď na to nemáš pomyšlení, ale já vždy při zklamání potřebuji nastartovat novým bojem, tak mne napadlo Tě takto aspoň trochu povzbudit...
@natymaty to je mi luto 😢 😢 😢
baby dakujem ze ste na mna mysleli a drzali mi palce...pomohlo to,bola som na sono tak babo rastie,srdiecko mu bije a ma 2,5cm..a podla toho mam termin 5.2 takze sa to riadne posunulo...
teraz mi nasadil na 3dni injekcie ,dnes mi pichol kanavit a agolutin 😅 este zajtra a v pondelok ... a po injekciach duphaston
@lucika09 tak ja som to nakoniec nasim nepovedala... 😒 mali akusi blbu naladu a ani sa ma nepytali, ze co a ako, len mi mamina povedala, ze ide uz spat a ze je nejaka nesvoja... tak pockam do zajtra... 😉 a taaaak som sa uz tesila a pripravovala, ze to zo seba konecne dostanem a uz to nebude tajomstvo... 😠
@natymaty to ma velmi mrzi, co sa stalo 😔 drzim palce, nech si coskoro ok a mozte sa zacat znova snazit 😔
inak to je hrozne, ja poznam tolko kociek, co prve babo mali uplne v pohode a druhe nie a nie prist... ☹
@silvia.t tak to je super, ze vy ste ok a ze babo rastie. a to ti teda o dost posunuli termin 😕
a my to pomaly zaciname rozsirovat, uz to vedia obaja rodicia, dnes sme to aj svagrinej povedali a cez vikend to uz povieme kompletne kazdemu, koho stretneme 😉 😉
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Termín mi vychází na začátek února.
baby ahojte prosim vas mam otazocku.....sexujete prve 3 mesiace??? dr som s azabudla spytat ..nemam ziadnem problem pri prvom mi neodporucil prizapale moc.ciest ale teraz je to ok dakujem 🙂

@kajuska09 obavy mam, ale vtedy som potratila asi v 5tt a teraz som tehotna uz raz tolko a mam aj vsetky tehu priznaky a citim, ze to tentokrat bude v poriadku, tak zatial som pokojna, o 2 tyzdne idem na prve velke sono, kde sa ukaze viac . . .