Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@bacillka ahojky a v kolkom si tyzdni ja idem zzajtra o 14:00 konecne posledna Ms 20. 5... mohlo by uz nieco vidno nie ?? a tiez o tyzden letim na dovolenku ..dufam ze mi ju dr nezakaze lebo je vyplatena a ty ako zvladla si zle ti nebolo ?? dakujem za infosku
@babatienko27 ja mela posledni MS taktez 20.5. a 8.7. jsem na kontrole uz krasne videla srdicko, tak se tes 😎
@babatienko27 mam i fotku, koukni 😀 😀 😀
@babatienko27 aj ja idem zajtra o 15:00 a uz sa neviem dockat 😉
@elza81 jeeeeej nadhera ......aj ti povedal kolko mm ?? gramov ?a tyzden ?
@elza81 ja duuuufam ze aj ja sa mam na co tesit a otecko sa tesi ??
@saaska ojky super tesim sa ah a kedy si mala ms ?? v kolkom tyzdni ?ides si dat potvrdit?
@babatienko27 jo, bylo to uzasne, jsem presne 7+4tt - mela bys to mit asi stejne a prdolka ma 1 cm 😀
urcite se na tu kontrolu jen a jen tes, mimi pujde jiste videt a je to zazitek k nezaplaceni 😉
Tesime se oba hrozne moc, protoze jsme cekali 2 roky , tak snad vsechno dobre dopadne 🙂
@elza81 vau to uz tak vela 7 plus 4......heh tesim sa jak blcha , moj by chcel tiez pocut srdiecko snad mu doktor povoli do ordinacie
@babatienko27 ms som mala 18.5, takzde dnes som 7+6tt. a u lekara som uz bola, takze potvrdene to uz mam, len som si nasla noveho gynekologa a ten ma objednal teraz na stredu a ja by som uz tak straaaasne chcela vidiet srdiecko 😀 a strasne by som chcela fotku....
@saaska tak aj ja uz odratavam hodinu nech uz to je ak si si vsimla elza mi odpisala a dala aj fotecku a ze bilo aj srdiecko nadhera
Zdravím děvčátkka. Já už byla 2x na UZ. Poprvé 5.-6.tt a byl vidět gestační váček 9mm a v něm 3,3mm žloutek. Podruhé teď v pátek a dle měření 6+4tt, velikost plodu 7mm. A bilo mu už srdíčko, vypadalo to jako bublající bublinka. 🙂 Poslední MS nevim, protože jsem měla biochemické těhu s potratem v 5.tt a další MS už nepřišla.
@elza81 jasne ze vsetkon dopre dopadne aj termin porodu mas ??
@ve2 ja jem všetko a nerobím v ničom rozdiel všetko pekne poporiadku čo je v chladničke 🙂 jedine čo nejem teda nepijem kefír ktorý mám veľmi rada, ale už pár krát ma po ňom naplo a zvracala som tak som si povedala, že si ho odpustím 🙂 a inak veď mimčo potrebuje vápnik a z čoho ho dostaneš ak nie z mliečnych výrobkov 🙂
@saaska určite už najbližšie bude vidieť srdiečko 🙂 mne bolo vidieť na začiatku 7tt
@babatienko27 určite bude vidno mimi a aj srdiečko ak sa opýtaš dokiho tak určite nebude mať problém aby sa otecko prišiel pozrieť na srdiečko 🙂
@zuzanka444 dakujem za info a neviem doktor bere aj krv ??
@babatienko27 ozaj a dr ti bral aj krv ?
@elza81 a ozaj doktor ti bral aj krv ??
@zuzanka444 @saaska dakujem za info a neviete doktor bere aj krv ?? teda o 14h by to bolo k nicomu nie ?? ved papat musim dovtedy
milujeeeeem nanuk calipoo limetkove strasne mi pomaha ochladi zasyti a smie sa vobec ??
@ve2 uz som to s tou bryndzou vygooglila 😉 😉 a jogurty ja uplne v pohode, hlavne jogobelu lubim alebo zvolenske smotanove.
@ba80 presne, ja som tiez prve tehu brala ovela vaznejsie ako toto 😕 teda bola som viac taka uzkostliva a davala na vsetko pozor, caje nepila, bylinkam sa vyhybala a podobne. teraz to tak neriesim. iba nejem plesnive syry a pecen, ale tie mi vobec nechutia, takze je to v pohode 😉
@babatienko27 ja si myslim, ze nanuk ti nemoze ublizit 😉
len proste mne vsetko limetka, mata citrosove robia dobre heeh
@zuzanka444 to mi je jasné,že maš jest mliečne ,ale iba pasterizované! len ma zaujíma ,č i našiel niekto pasterizovaný jogurt,lebo ja som to na žiadnom jogurte nenašla 😒
@lubikaf en proste mne vsetko limetka, mata citrosove robia dobre heeh a neviem ci to spravne
@babatienko27 ja byla na krvi 3x pred ultrazvukem, z toho ale 2x z me iniciativy, protoze jsem byla netrpeliva 😀 Ty jsi nebyla vubec?
@babatienko27 no mne dr. zatial krv nebrala, ale je pravda, ze som tam bola vzdy poobede ale teraz v piatok idem rano na 8:30 ale nekaza mi na lacno 🙂
@ve2 no neviem ja to nejak neriesim 🙂
@babatienko27 vo velkych mnozstvach to urcite neskodi, aj ked s tou matou by som mozno bola opatrna, ale zas ved to nemas napr matovy caj vyluhovany z cerstvej maty, tak to podla mna nemoze nejak moc skodit.
a inak co sa krvi tyka, uz by ti ju doktor mal podla mna zobrat, mne kazali prist hned na dalsi tyzden, ako mi potvrdil tehotenstvo, aj moc som musela doniest.
@babatienko27 to už by jsi měla vidět srdíčko a "fazolku" určitě 😀

mamicky zajtra o 14:00 konecne uvidim malinkeee ...posledna Ms 20. 5... mohlo by uz nieco vidno nie ??