Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojte, nestiham citat, ale vela z vas tu pise, ze pred odberom krve musite byt nalacno. Tak napr. moja sestricka mi vzdy prizvukuje, aby som sa dobre najedla a napila. Aj pri prvom tehu som sa tomu cudovala, ale ona, ze pokial sa nerobia vysetrenia na cukor, tak mozem v pohode jest aj pit. ...tak neviem... ono asi naozaj zalezi na personale. Niekde pred porodom zakazuju jest a pit, niekde je pitie dovolene...ale to je diskusia aktualna az o po 1/2 roka... 🙂
boze baby, ako vam zavidim... ale samozrejme v dobrom, prajem vam 🙂 len sa z toho nejak neviem vylizat... :( stalo sa vam to uz niektorej a potom ste znova bezproblemovo otehotneli? vsade citam, ze "tieto zeny" mavaju problem uz potom aj s dalsimi tehu... vsak to tak nie je, ak hej tak mi prosim doveryhodne zaklamte ;)
Ahojte tehulky, rada by som sa ku vam pridala. Som v 10tt, zajtra idem na krvne testy, dostanem matersku knizku, tak dufam, ze vsetko dobre dopadne a my na Valentina dostaneme ten najkrajsi darcek. Podla tehotenskej kalkulacky mi totiz termin vychadza na 14.2. Ako sa citite?
@bikina ahoj, myslim, ze nas je tu viacej, ktore sme prisli o babatko a verim, ze tentokrat to uz dobre dopadne 😉 Mne osobne sa podarilo otehotniet po pol roku, aj ked sme skusali hned po 3 mesiacoch 😀
A nic nove ti nepoviem, len tolko, ze sa s tym musi kazda z nas zmierit po svojom a sama v sebe to uzavriet, ze to tak nednoducho malo byt a priroda to zariadila najlepsie, ako mohla. Otazky typu "PRECO?" su uplne zbytocne a len to ztazuju a nikam to aj tak nevedie 😒 Treba skusim vypnut, spravit si niecim radost, zmenit prostredie, na par dni vypadnut, na dovolenku...proste sa skusit naladit pozitivne a ono to postupne pomalicky bude lepsie a lepsie 😉
Drzim palce 😉
dobre ranko 😉
@mersinka ja som povodne z Piestan, som sa prestahovala do Banoviec az ked som nastupila na matersku. no a ku Karabovi ma posielal moj gynekolog, bola som tam v 10. 20. a 30. tyzdni. a chodili tam vsetky moje tehu kolegyne, aj ked mali inych gyndakov ako ja. tak preto som myslela, ze tam chodia vsetky tehule z PN 😅 tak ale ocividne nie 😉
baby ja som tiez za sukromku, aj za tabulku. ale sukromku by som mozno spravila az trosku neskor, ak by sa este nejake baby chceli pridat 😉
ahojky 🙂
jeej super, takze tabulka sa ujala....tak sa dohodnime, ake tam budeme mat infosky (nick, termin porodu, mesto......), nech poradia tie, co uz taku tabulku mali
@bikina prostě to tak mělo být. V okolí mám několik už maminek, které přišli o miminko v různých týdnech těhotenství a teď mají krásné dětičky. Neboj se, ono se zadaří!
@saaska jj, tabulka bude super! Já bych do ní dala: nick, termín porodu, datum porodu (kdy jsme rodili skutečně), pohlaví miminka dle utz, jména, město či stát 😀
@mersinka to vazne?? 😉 😉 no aj moj mm je z BN, a nasi odtialto pochadzaju, takze sme sem chodili k babke na prazdniny a tak sme sa spoznali. ja by som radsej byvala v PN, je to ovela krajsie a vacsie mesto ako toto, ale su tu lacne byty a v podstate nasi su tu stale na chalupe, tak mam aj maleho kam dat, ked potrebujem 😒
pozeram, ze je to male, pridam vascie
no nic, skusim to inak 😀
@bikina verim ti, ze sa citis na prd... ja som mala dva a teraz som v 11.tt a to som otehotnela hned po potrate, bez toho ze by mi vobec dosli kramy a vsetko zatial vyzera super (zajtra mam ultrazvuk, tak som z toho dost rozklepana) takze s otehotnenim zrejme problem nemas a to je podstatne a uz teraz treba len skusat a skusat a verim, ze raz nam to vsetkym vyjde!!! drzim palce! a nebud smutna. X
oki, tak tabulka je zatial v mojich albumoch, neviem ci sa mi to tu podari pridat vacsie
@saaska Já chci také přidat. (xxx.klarka , 21let, termín asi 10.února, Veronika/David, Chomutov/ČR).
@xxx.klarka mam ta 😉

ahojte,tabulku odporucam,pri oboch drobcoch sme mali v temach 😉 dokonca sa osvedcila aj sukromna tema,zajtra ma caka odkrvovanie 😝 nalacno vydrzat to nie je nic moc,musim rano vzdy nieco zbodnut,inak mi je zle,1.8 potom poradna,tak uvidim,ci bude robit aj sono,hadam aj ano 😉 inak stale mi nebyva zle,akurat dnes v aute,ale to len preto,lebo manzelov kolega fajci,tak toto mat pod nosom hodinu v aute 😝 fuuuj moja citlivost na rozne pachy v tehotenstve by bola na dlhe rozpravanie,ale to urcite poznate 😀 niesom na nete casto,ale taka zvedavost,kolkoze nas bude trojmamiciek 😉 mala by som nejake konkretnejsie otazocky 😉