icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

gubcikova
20. júl 2011

baby ja som dnes bola u zubárky,lebo tá 8 ma neskutočne bolela.robila mi preventívku a skoro ma šlak trafil.pred pol rokom mi ostávali už len 2 kazy a ona mi dnes zadrela,že mám 9 kazov 😲 2 už mám hotové.no pi malej som mala tak 3 kazy a jeden rozpadnutý zub,no pri tomto 2 rozpadnuté a 7kazov(stoho 2 zuby múdrosti)a odtatné sú čo už v nich blombu mám.pritom nejem sladké,nepijem sladené.

parvitas
20. júl 2011

@gubcikova sústrasť... to je na nervy mať trable so zubami...
ono ani tie sladkosti to nemuseli spravit, ale aj ovocie. kyselina je vraj na zuby este horsia ako cukor niekedy...

gubcikova
20. júl 2011

@parvitas no ja práveže ani ovocie moc nejem.mne sa strašne teraz,ked som tehu začali kaziť zuby,lámať.o vyrážkach na tvári ani nevravím.ty máš malinkú tak starú ako moja.vy máte asi sukromnú skupinu,že?lebo som nenašla oktober 2009

lubikaf
20. júl 2011

@saaska tabulka je super 😉

@ancka drzim palce, aby ti zajtra uty dobre dopadlo 😔

@gubcikova tak problemy so zubami teda nezavidim 😒 kokso ale 9 kazov, to je dost 😕 a nepovedala dr. z coho ich mozes mat, ked nejes sladke a ani moc ovocia, ako pises?

gubcikova
20. júl 2011

@lubikaf nepovedala no 3 sú odlúpené a 2 stoho sú zuby múdrosti(tie mi boli jasné,že sa musia opraviť).a ostatné neviem.šak ked začala hovoriť si tak v duchu myslím ona klame,šak to som nikdy nemala ani pri prvom tehu.

lubikaf
20. júl 2011

@gubcikova a nechces si dat tie zuby mudrosti vytrhnut? mne ked zubar zistil kaz na zube mudrosti, tak mi ho hned vytrhol, ze tie zuby su aj tak nanic 😕

gubcikova
20. júl 2011

@lubikaf no mne to musia,len operatívne,pretože spodné mi rastú pod druhé zuby a hore nemám ešte vytlačený celý.

petra1303
20. júl 2011

Ahojte ake mate pocasie??? u nas je zamracene a tak vseliako na dazd to vyzera...leto jak naozaj... ☹ ja sa chcem trosinku opalovat uz konecne... 😝

bacillka
20. júl 2011

@deenakee vid IP

bacillka
20. júl 2011

@saaska poslala som Ti údaje do tab. cez IP.
Prosím vieš mi tabuľku priložiť v inom formáte nedá sa mi to otvoriť

saaska
20. júl 2011

@bacillka 😕 je to jpg......aky format vies otvorit?

bacillka
20. júl 2011

mne to otvorí aj na tejto stránke len sa mi to nedá čítať skús to pls poslať v pdf cez IP

saaska
20. júl 2011

@bacillka tu sa to neda citat, lebo to tu zmensuje, ale si pozri v mojom albume ....v internej poste nemam, ze prilozit prilohu 😕

sara45
20. júl 2011

@petra1303 u nás už prší od rána ,takže nič moc odkedy sme napustili bazén tak je škaredo ☹ snad si ho ešte užijeme .

sara45
20. júl 2011

@saaska Tabulka je užasná 😉

lucika09
20. júl 2011

@gubcikova yubz sú riadna trampota 😒 Prajem Ti, nech už čo najmenej bolia.
Našťastie ja mám zuby v poriadku, len 2 blomby ešte na základke a ani tehu a kojenie nezanechalo stopy. Je pravda, že som si dávala vápnik aj som jedla veľa mliečnych výrobkov, možno to urobilo svoje. Niekde som čítala, že pre dobrý základ zúbkov pre deti treba už teraz papať veľa vápnika, tak šup šup nejaký zdravý obedík a zapiť ho pohárom mliečka 😉

saaska
20. júl 2011

@lucika09 mne doktor povedal, ze magnezium a vapnik az v drujej polke tehu
u nas je takaaa burka, ale ja som rada, mne tieto dusna vobec nerobili dobre 😖 este keby som si mohla lahnut a driemat pri telke 😀

gubcikova
20. júl 2011

@lucika09 aj ja si myslím,že telo to už nezvládlo,pretože v marci som prestala po 13mes.kojiť a už v máji som bola tehu.myslím fakt,že ten vápnik chýba,keby aspoň aj nejaké vitamíny boli.

petra1303
20. júl 2011

@sara45 ale tak v auguste snad uz bude krajsie ked teraz to je onicom 😠

bacillka
20. júl 2011

@saaska OK ďakujem tak sa mi to dalo čítať. Človek sa učí stále a tu sa teda toho dozviem 😵

lucika09
20. júl 2011

@ve2 mne býva stále zle, ale sami zdá, že sa intervaly predlžujú, dúfajme, že to o 1-2 týždne pominie 🙂
@saaska zle som sa vyjadrila, vápnik som jedla počas kojenia, teraz len mliečne výrobky, brokolica, špenát,...
Kočky, začína byť zo mňa Maruška 😀 Doobeda som dostala strašnú chuť na brokolicou plnené kuracie mäsko, tak si robím na večeru 😀

ve2
20. júl 2011

@lucika09 u mna je to stále rovnake ☹

sara45
20. júl 2011

@gubcikova ja mám tiež jeden zub už na trhanie , ale zubárka mi povedala že ak ma nebolí že mi ho vytrhne až v 2 trimestr ,lebo ze mi musi tahat aj nerv a ze ona v v prvom trim. injekcie nedava ☹ tak radšej čakám

sara45
20. júl 2011

@petra1303 Tak to dúfam ,že bude lepšie počasie,lebo aj dovolenku sme odvolali ,som na pn a preto sme kupili aspon bazen ,že tam sa trocha osviežit a vyčabrnat no tak ho snad využijeme 🙂 ked nie tak schovame nabuduci rok 😀

petra1303
20. júl 2011
parvitas
20. júl 2011

@gubcikova ano, mame sukromnu
povodna bola Říjnové / októbrové pokladíky a ich maminy 2009
a sukromna je na ceskej verzii konika... https://www.modrykonik.sk/diskuse/tema/maminky-...

parvitas
20. júl 2011

boze baby, ja som dnes nemozna... uz som sa tesila, ze sa mi nevolnosti stracaju, ale kdeze... je to rovnako zle ako ked boli tie neskutocne horucavy, tak teraz zase padol tlak a moja pozornost tiez... keby som tu doobeda nemala maminu, tak neviem co s malou... tazke to je.
lepsie som sa citila pri prvom tehu, mozno aj kvoli tomu, ze som si mohla pospat ako dlho som chcela... 😀

lubikaf
20. júl 2011

@parvitas ja si tiez myslim, ze prve tehu bolo ovela jednoduchsie ako toto, mohla som si odpocinut a ist si vecer lahnut, kedy sa mi chcelo. teraz musim okolo prcka skakat a niekedy je to fakt o hubu 😝

manefan
20. júl 2011

Ahojte. Sem-tam k vam nakuknem, kedze aj ja cakam nase tretie dietatko vo februari. Mame uz dve dcerky, jednu 6 a druhu 3,5 rocnu 🙂

xxx.klarka
20. júl 2011

Tý jo, vy jste nějáké rychlé, já netsíhám dočítat. Snad jste všechny v pořádku. U nás od rána přší, takže nálada stojí za ho... ☹ s prominutím. Teď jsem si dala alespoň do pekárny zadělat těsto na štrůdl a alespoň něco upeču. Za hodinu dorazí manžel z práce, tak se těšíme.