Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojte ake mate pocasie??? u nas je zamracene a tak vseliako na dazd to vyzera...leto jak naozaj... ☹ ja sa chcem trosinku opalovat uz konecne... 😝
mne to otvorí aj na tejto stránke len sa mi to nedá čítať skús to pls poslať v pdf cez IP
@gubcikova yubz sú riadna trampota 😒 Prajem Ti, nech už čo najmenej bolia.
Našťastie ja mám zuby v poriadku, len 2 blomby ešte na základke a ani tehu a kojenie nezanechalo stopy. Je pravda, že som si dávala vápnik aj som jedla veľa mliečnych výrobkov, možno to urobilo svoje. Niekde som čítala, že pre dobrý základ zúbkov pre deti treba už teraz papať veľa vápnika, tak šup šup nejaký zdravý obedík a zapiť ho pohárom mliečka 😉
@ve2 mne býva stále zle, ale sami zdá, že sa intervaly predlžujú, dúfajme, že to o 1-2 týždne pominie 🙂
@saaska zle som sa vyjadrila, vápnik som jedla počas kojenia, teraz len mliečne výrobky, brokolica, špenát,...
Kočky, začína byť zo mňa Maruška 😀 Doobeda som dostala strašnú chuť na brokolicou plnené kuracie mäsko, tak si robím na večeru 😀
@adenka ahoj tebe sa pacil tento kocik je tu aj tema... tak pozri... 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/kocik-baby-jogger-city-select-mate-s-nim-skusenosti/
@gubcikova ano, mame sukromnu
povodna bola Říjnové / októbrové pokladíky a ich maminy 2009
a sukromna je na ceskej verzii konika... https://www.modrykonik.sk/diskuse/tema/maminky-...
boze baby, ja som dnes nemozna... uz som sa tesila, ze sa mi nevolnosti stracaju, ale kdeze... je to rovnako zle ako ked boli tie neskutocne horucavy, tak teraz zase padol tlak a moja pozornost tiez... keby som tu doobeda nemala maminu, tak neviem co s malou... tazke to je.
lepsie som sa citila pri prvom tehu, mozno aj kvoli tomu, ze som si mohla pospat ako dlho som chcela... 😀
Ahojte. Sem-tam k vam nakuknem, kedze aj ja cakam nase tretie dietatko vo februari. Mame uz dve dcerky, jednu 6 a druhu 3,5 rocnu 🙂
Tý jo, vy jste nějáké rychlé, já netsíhám dočítat. Snad jste všechny v pořádku. U nás od rána přší, takže nálada stojí za ho... ☹ s prominutím. Teď jsem si dala alespoň do pekárny zadělat těsto na štrůdl a alespoň něco upeču. Za hodinu dorazí manžel z práce, tak se těšíme.

baby ja som dnes bola u zubárky,lebo tá 8 ma neskutočne bolela.robila mi preventívku a skoro ma šlak trafil.pred pol rokom mi ostávali už len 2 kazy a ona mi dnes zadrela,že mám 9 kazov 😲 2 už mám hotové.no pi malej som mala tak 3 kazy a jeden rozpadnutý zub,no pri tomto 2 rozpadnuté a 7kazov(stoho 2 zuby múdrosti)a odtatné sú čo už v nich blombu mám.pritom nejem sladké,nepijem sladené.