icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

tunylyk
19. júl 2011

ahojte,tabulku odporucam,pri oboch drobcoch sme mali v temach 😉 dokonca sa osvedcila aj sukromna tema,zajtra ma caka odkrvovanie 😝 nalacno vydrzat to nie je nic moc,musim rano vzdy nieco zbodnut,inak mi je zle,1.8 potom poradna,tak uvidim,ci bude robit aj sono,hadam aj ano 😉 inak stale mi nebyva zle,akurat dnes v aute,ale to len preto,lebo manzelov kolega fajci,tak toto mat pod nosom hodinu v aute 😝 fuuuj moja citlivost na rozne pachy v tehotenstve by bola na dlhe rozpravanie,ale to urcite poznate 😀 niesom na nete casto,ale taka zvedavost,kolkoze nas bude trojmamiciek 😉 mala by som nejake konkretnejsie otazocky 😉

tunylyk
19. júl 2011

@gubcikova nic sa nedeje 😉 moj mladsi mal byt 12.3 a nakoniec sme ten marec ledva stihli 😀 narodil sa 1.3 😉 teraz mi podla ultrazvuku posunul dr.termin o 4dni,uvidim ako to bude v poradni 🙂

fraufrt
19. júl 2011

Ahojte, nestiham citat, ale vela z vas tu pise, ze pred odberom krve musite byt nalacno. Tak napr. moja sestricka mi vzdy prizvukuje, aby som sa dobre najedla a napila. Aj pri prvom tehu som sa tomu cudovala, ale ona, ze pokial sa nerobia vysetrenia na cukor, tak mozem v pohode jest aj pit. ...tak neviem... ono asi naozaj zalezi na personale. Niekde pred porodom zakazuju jest a pit, niekde je pitie dovolene...ale to je diskusia aktualna az o po 1/2 roka... 🙂

bikina
19. júl 2011

boze baby, ako vam zavidim... ale samozrejme v dobrom, prajem vam 🙂 len sa z toho nejak neviem vylizat... :( stalo sa vam to uz niektorej a potom ste znova bezproblemovo otehotneli? vsade citam, ze "tieto zeny" mavaju problem uz potom aj s dalsimi tehu... vsak to tak nie je, ak hej tak mi prosim doveryhodne zaklamte ;)

katkaza27
20. júl 2011

Ahojte tehulky, rada by som sa ku vam pridala. Som v 10tt, zajtra idem na krvne testy, dostanem matersku knizku, tak dufam, ze vsetko dobre dopadne a my na Valentina dostaneme ten najkrajsi darcek. Podla tehotenskej kalkulacky mi totiz termin vychadza na 14.2. Ako sa citite?

parvitas
20. júl 2011

@bikina sesterka mala ziaľ 2x takú zlú skúsenosť, stratila bábätká... vždy po roku. a na tretí krát sa to vydarilo, bezproblémové tehotenstvo a má nádhernú dcérku. takže ide to. netreba to vzdávať 😉

mersinka
20. júl 2011

@bikina ahoj, myslim, ze nas je tu viacej, ktore sme prisli o babatko a verim, ze tentokrat to uz dobre dopadne 😉 Mne osobne sa podarilo otehotniet po pol roku, aj ked sme skusali hned po 3 mesiacoch 😀
A nic nove ti nepoviem, len tolko, ze sa s tym musi kazda z nas zmierit po svojom a sama v sebe to uzavriet, ze to tak nednoducho malo byt a priroda to zariadila najlepsie, ako mohla. Otazky typu "PRECO?" su uplne zbytocne a len to ztazuju a nikam to aj tak nevedie 😒 Treba skusim vypnut, spravit si niecim radost, zmenit prostredie, na par dni vypadnut, na dovolenku...proste sa skusit naladit pozitivne a ono to postupne pomalicky bude lepsie a lepsie 😉
Drzim palce 😉

lubikaf
20. júl 2011

dobre ranko 😉

@mersinka ja som povodne z Piestan, som sa prestahovala do Banoviec az ked som nastupila na matersku. no a ku Karabovi ma posielal moj gynekolog, bola som tam v 10. 20. a 30. tyzdni. a chodili tam vsetky moje tehu kolegyne, aj ked mali inych gyndakov ako ja. tak preto som myslela, ze tam chodia vsetky tehule z PN 😅 tak ale ocividne nie 😉

baby ja som tiez za sukromku, aj za tabulku. ale sukromku by som mozno spravila az trosku neskor, ak by sa este nejake baby chceli pridat 😉

xxx.klarka
20. júl 2011

ahojky 🙂

saaska
20. júl 2011

jeej super, takze tabulka sa ujala....tak sa dohodnime, ake tam budeme mat infosky (nick, termin porodu, mesto......), nech poradia tie, co uz taku tabulku mali

petrusew
20. júl 2011

@bikina prostě to tak mělo být. V okolí mám několik už maminek, které přišli o miminko v různých týdnech těhotenství a teď mají krásné dětičky. Neboj se, ono se zadaří!
@saaska jj, tabulka bude super! Já bych do ní dala: nick, termín porodu, datum porodu (kdy jsme rodili skutečně), pohlaví miminka dle utz, jména, město či stát 😀

saaska
20. júl 2011

tak ak odsuhlasite tychto 6 info, co napisla @petrusew , tak mi to poslite do posty a ja spravim tabulku 😉

silvia.t
20. júl 2011

@bikina ja som v roku 2009 porodila potom v 2010 som mala MA a teraz dufam ze to uz dotiahnem do konca zatial klop klop je vsetko ok
@saaska super napad 😀

mersinka
20. júl 2011

@lubikaf sranda a ja mam zase z BN manzela a do PN sme sa pristahovali uplnou nahodou pred 6-timi rokmi 😀 Predtym som tu nikdy nebola 😀

@saaska poslane 😉

lubikaf
20. júl 2011

@mersinka to vazne?? 😉 😉 no aj moj mm je z BN, a nasi odtialto pochadzaju, takze sme sem chodili k babke na prazdniny a tak sme sa spoznali. ja by som radsej byvala v PN, je to ovela krajsie a vacsie mesto ako toto, ale su tu lacne byty a v podstate nasi su tu stale na chalupe, tak mam aj maleho kam dat, ked potrebujem 😒

lubikaf
20. júl 2011

@saaska aj ja som uz poslala 😉

lubikaf
20. júl 2011

@mersinka ozaj a ako ste sa vlastne ocitli v PN? a chodievate aj do Banoviec niekedy?

mersinka
20. júl 2011

@lubikaf no a ja pochadzam od Puchova zase, takze pendlujeme na vikendy raz BN, raz PU, potom sme tu a tak stale dokola 😀 😀 😀 Mozeme sa niekedy dohodnut a dat stretko bud tu alebo ked budeme v BN 😉

lubikaf
20. júl 2011

@mersinka no jasne, to mozme 😉 ja som inak bola v Piestanoch minuly tyzden cely, bolo pekne pocko, tak som s malym chodila do parku na to detske ihrisko 😉

saaska
20. júl 2011

tak vyzera to nejako takto...usporadala som to podla terminu porodu, aby sme vedeli, kto sa bude predbehovat 😀 a viacere ste mi pisali aj vek, tak som to tam pridala, moze byt?

saaska
20. júl 2011

pozeram, ze je to male, pridam vascie

saaska
20. júl 2011
saaska
20. júl 2011

no nic, skusim to inak 😀

ancka
20. júl 2011

@bikina verim ti, ze sa citis na prd... ja som mala dva a teraz som v 11.tt a to som otehotnela hned po potrate, bez toho ze by mi vobec dosli kramy a vsetko zatial vyzera super (zajtra mam ultrazvuk, tak som z toho dost rozklepana) takze s otehotnenim zrejme problem nemas a to je podstatne a uz teraz treba len skusat a skusat a verim, ze raz nam to vsetkym vyjde!!! drzim palce! a nebud smutna. X

saaska
20. júl 2011

oki, tak tabulka je zatial v mojich albumoch, neviem ci sa mi to tu podari pridat vacsie

xxx.klarka
20. júl 2011

@saaska Já chci také přidat. (xxx.klarka , 21let, termín asi 10.února, Veronika/David, Chomutov/ČR).

saaska
20. júl 2011

@xxx.klarka mam ta 😉

petrusew
20. júl 2011

@saaska ty seš skvělá!

sara45
20. júl 2011

@saaska aj ja som už poslala 🙂

ve2
20. júl 2011

@bikina musíš verit,že raz to výjde 🙂 🙂 🙂
@saaska super nápad,takž poslala som ti udaje. 🙂 baby mne je ešte stále zle. ako je vám?