icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

lubikaf
26. júl 2011

@sara45 drzim palce nech mas zajtra vysledky ok. ja mam poradnu vo stvrtok, ale netusim, ci mi bude doktor robit nejake sono 😒 nic nespominal. pri prvom som uz v takomto obdobi bola na screening objednana 😒

petrusew
26. júl 2011

@gubcikova No jesličky tady byly, ale nevím, jestli jsou funkční, školek máme v okolí dvě, jenže problém je jiný. U nás ve městě bylo letos 450 žádostí, vzali 250 a na další rok otevřou 2 třídy po 25 dětech...no nevím, dle mých počtů je míst pořád nedostatek!...další věc je ta, že jsem doma, takže to bude hodně těžké...ale třeba to bude za 3 roky lepší...no nevím...
@lubikaf já byla na odběrech v 10tt a teď na tom utz, a to jsem byla dle ms 11+3 a podle pana doktora 11+5 😀

lubikaf
26. júl 2011

@petrusew no ja som bola na odberoch, ked som bola 7+5tt a poradnu mam teraz vo stvrtok, to budem 10+6 😒 tak ratam s tym, ze mi bude robit prve velke sono, aj ked nic nespominal. neviem ako to u neho chodi, s Filipom som chodila k inemu doktorovi v inom meste, takze to bolo vsetko ine ako teraz.

petrusew
26. júl 2011

@lubikaf no ty odběry v poradně jsem měla taky brzo, ale pak ještě na genetice na ty NT. Tak uvidíš, co ti řekne.

bacillka
26. júl 2011

Tak ja som bola dnes na odberoch zobrala mi len 3 ampulky ale modrinu budem mať takú ako hrom. Som zvedavá vo štvrtok idem na kontrolu to by som mala byť nejak okolo 9+4tt

petrusew
26. júl 2011

@bacillka auvaj. Snad tam žádná modřina nebude.

bacillka
26. júl 2011

@petrusew už ju mám 😒

petra1303
26. júl 2011

Ahojte dnes rano som to ledva predychala 😖 dost zle mi bolo...

a pozrite sa co som nasla tu mate navrh ako by to mohlo u Vas vyzerat ak mate maly byt...
http://www.zelk.sk/?utm_source=azet.sk&utm_medi...

errilo
26. júl 2011

ahojte, rada by som sa k vam pridala, tiez mam termin porodu vo fenruari 2012.
Mam jednu otazocku: uz ste dostali ziadanku na vysetrenia AFP? Ja som dostala vcera na poradni, ale zabudla som sa spytat aky rozdiel medzi AFP a ALFA testom. Ak by stenahodou niektora vedeli, uvitam vysvetlenie. Dakujem velmi pekne a vsetkym prajem prijemne tehulkovanie.

gubcikova
26. júl 2011

@lubikaf však za opýtanie nič nedáš.no ja mám susedu čo robí v škôlke a aj sesternica svokra,tak tie mi tak povedali.
bože baby vy tu píšete nejaké značky na vyšetrenia a ja neviem ani čo to je.ja som mala takého doktora,že u neho bolo všetko,len : to je normálne.prišla som s bolesťami vaječníkov jeho odpoved : to je normálne.nahmatala som si hrčku dole a on to je normálne,došla som stým,že ma to pri sexe už rok bolí:to je normálne,lebo ste nemali menštruáciu a tá aj prišla a aj tak to bolelo.no teraz mám v trenčíne jankovského a on je pod zástupca primára,takže je nejaký odborník,len ja som vždy také teliatko,že ja už ked vidím drobca zabudnem sa opýtať čo ma trápi.doteraz ma stále bolia vaječníky,ked napr. zle ležím,prudko sa pohnem,zakašlem.tak teraz 16teho sa ho musím už spýtať. bože som sa premohla na upratovanie a teraz ma kríže bolia.

babušky mne už sa tuším malinké hýbe,sem tam cítim také ťukanie 😀

errilo
26. júl 2011

lubikaf presne aj ja som zabudla 🙂

carolivier
26. júl 2011

zdravim damy,
my se tesime spolu s Vami take na unorove bebe 😵

preji vsem krasne tehulkovani 🙂

gubcikova
26. júl 2011

ale sa to tu rozrastá krásne.už hádam môžme aj tu súkromku

silvia.t
26. júl 2011

@petra1303 dobry napad 😉 ja som dnes premiestnovala nasu obyvacko-spalno-hernu 😀 trocha som prehodila skrinky a pohovku a teraz sa mi tu viac paci 😵 v poslednej dobe by som len pratala,premiestnovala,zeby syndrom hniezda ???ci ako sa to vola 😅 😀
ale som sa zabavila dlho,tamer teraz zaspal idem dopit kavu a nieco navarit...este som chcela skrinky v kuchyni vypucovat ale to az zajtra na dnes mam dost 😝

@gubcikova hovori sa ze v aky den citis prvy krat pohyb,v ten den sa babo narodi ja som pri tamerovi citila 29.12 este som si to znacila do kalendara a narodil sa 29.5 😀 😀 😀 😀

bacillka
26. júl 2011

@silvia.t tak toto som ešte nepočula ale za tú srandu to stojí. Pri prvom som ani nevedela čo všetko sa dá a nedá zistiť nie to ešte takéto pikošky 😀 😀

lubikaf
26. júl 2011

@gubcikova veru skusim sa opytat priamo v skolke, ved uvidim, co mi povedia 😉 inak ja som mala tiez takeho gyndaka jak ty pises, otras, ked som prisla na poradnu, tak sa ma vzdy len spytal, ze ci je subjektivne vsetko v poriadku, ja som povedala ze hej a bolo vybavene, nic dalej neriesil. som rada, ze som od neho odisla, respektive kedze som sa odstahovala z Piestan, musela som odist 😀

vitam nove kocky, veru uz nas je tu poriadna kopa 😉

lubikaf
26. júl 2011

@silvia.t a kolko mesiacov po tom prvom pohybe by to malo byt? 5?

petra1303
26. júl 2011

@silvia.t 😀 ha ja som vcera premoestnila z deckej nasu rozkladaciu postel do obyvacky a stale nieco prerabam 😀 fakt to bude asi syndrom nejaky...a my si chceme tu variantu s tou policou bez sedacky obiednat...len trosku vysoke ceny ale asi to bude naj riesenie...
A dobre ze pises, ze si ides dopit kavu ja som si zabudla spravit a ze co som taka mechom prastena...hned si idem uvarit nesku slabu ale aspon nieco... a to s tym pohybom prvym skusim aj ja 😉

adenka
26. júl 2011

ahojte,

@petra1303 vyzera to super, len som nenasla ceny... ale skusim sa poinformovat lebo take nieco by sa nam hodilo....

inak mne uz je 3ti den lepsie tak ma tiez nejak chyta upratovanie.. dnes som po kolenacky umyvala dlazku lebo mam pocit ze s mopom to nejak nejde poriadne... a chystam sa na kuchynu a vstavanu skrinu najblizsie dni....

a k tej skolke, ja tam proste v septembri zavolam a opytam sa.. mozno budem mat stastie, nebude plny stav a malu mi zoberu.. ak nie, pojde od septembra.. nic sa nedeje 🙂

adenka
26. júl 2011

a vitam nove tehulky 🙂

silvia.t
26. júl 2011

@lubikaf nie nemusi byt 5 +-2 prvo rodicka citi neskor ako druo...podla toho aky mesiac mas rodit 😉

petra1303
26. júl 2011

@adenka no ja som si nechala zaslat cenovu ponuku ze maju aj nejake zlavy celkom dobre...len som zvedava ci mi to pridu namontovat sem do At a kolko to bude stat plus...

adenka
26. júl 2011

@petra1303 a mozes prezradit kolko vyjde taka sklapacia alebo otocna postel?

lubikaf
26. júl 2011

@silvia.t aha 😀 tak si to skusim odsledovat tento krat 😉

adenka
26. júl 2011

@petra1303 nejde mi to otvorit, pise mi nejaku docasnu chybu...

petra1303
26. júl 2011

@adenka tu to je...

adenka
26. júl 2011

@petra1303 dakujem... fuuuha pekne palky... to uz vidim mojho muza ze zacne uvazovat ako to urobit sam 😀

petra1303
26. júl 2011

@adenka No keby to mal urobit moj manzel tak nemame postel nikdy 😀

petra1303
26. júl 2011

@adenka no moj drahy chce to so sedackou aj a ja to druhe 😉 lebo sedacku mame novu a milujem ju tak naco nam budu dve...no nie?