Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
Ahojte, aj my cakame chlapceka, termin mi posunuli na 4.1.2013. Predate ma do sukromnej tskupiny? Dakujem
ahojte, napíšte ip lucinke1104, pridá vás
gratulujem 🙂 My ocakavame babatko 1.1.2014 🙂
Zdravím, nám vychádza termín podľa ultrazvuku na 02.01.2014, Pretože menš. bola veľmi slabá tak máme len tento jeden termín.
Pridáte nás k vám ? 🙂
Gretka, super a už viete či chlapček alebo dievčatko?
Ahojte, ja mám termín 8.1.2014. Ako to tu funguje? 😅
ahoj.aj ja sa k Vam pridam.termin mam 23januara2014. 🙂
Ahojte maminy, aj my budeme mat Januarciatko! 😉 18.01.2014 S radostou sa k vam pridavame. Mohla by som poprosit o prijatie do temy?
ahojte, ja mam termin presne na datum mojich narodenin a to na 18.1 🙂 dnes som bola u doky a mam sa objednat na morfologicky
ahojte, čakáme naše prvé bábo a termín máme 4.1.2014 🙂 už sa tešíme 🙂
@zuzkauk mame ten isty termin porodu 🙂 odkial si?
@biancaadamko Jeej super, gratulujeme!🙂
ja som z Topolcian, ale zijeme v Anglicku. A vy odkial?
je niektorá z Vás z Topoľčian? Teda okrem Zuzky, ktorá tu nežije 😉
pridavam sa k Vam 🙂 , bude to dievcatko
ahojte pridávam sa k vám pohlavie nevieme 🙂
😉
ahojte kočky,aja mam termin porodu januar 2014,budeme mat druhe babetko,ale este stale necitim pohyby,myslite že este to ma cas?
@kaprik25 ahoj treba sa tesit hned,a pojde vsetko poporiadku🙂gratulujemja mam 27 termin🙂 😉
dievčatá, kedy plánujete začať nakupovať výbavičku?
noo ja mam uz nejake kusky oblecenia ale len asi 7 cakam kedy budem vediet co cakame lebo tie neutralne biele sa mi moc nepacia radsej ruzove alebo modre ale dufam ze budem kuppovat ruzove🙂)
Ano,uz od 10teho tyzdna,dala som si to vysetrit z krvi
@weru3ka ja zatiaľ nemám doma ani jeden kúsok, pokiaľ nepočítam darček od mojej malej sesternice 🙂 My ešte nevieme čo to bude, bábo sa zatajuje, ale ja by som tiež rada nakupovala ružové 😀 manžel, je ale presvedčený, že to bude chlapec
@lucie_a_peter presne ako u nas on chlapceka a ja dievcatko🙂 no uvidiime ale chcem uz vediet pride mi to nekoncneee🙂dufqm ze mi to povie najblizsie sono 22 idem
@weru3ka ja idem na poradňu 27-ho, tak uvidíme či sa ukáže 😉
Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...
@zuzkauk my z BA

Aj my čakáme bábätko, termín 26.1.2014 🙂 Ja sa stále ešte bojím tešiť.. pridáte ma do súkromnej skupiny? 🙂