Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
Ahojte, tak hlasim sa aj k januarovkam 2014 🙂 pridate ma pls. aj do tej sukromnej skupiny?
ahojte aj mna prosim pridajte do sukromnej tiez cakam babo v januari
ja tiez cakam v januari 😉 pridajte aj mna 🙂
@gabika223 zato ja už vyzerám ako balón 😀 😀 😀 😀
Ahojte, tiež čakám v januári, pridate ma do súkromnej skupiny?
pridávam sa k téme január 2014 mne to vychadza na koniec okolo 26 zatial to zvladam fajn trosku mi je zle ked varim neviete dokedy to bude trvat myslite ze po 3mesiaci mi to prejde lebo som s toho dost na nervy :(
Ahojte baby!Som 9.tyzdni 🙂Cakame babetko na 25.1 🙂 🙂
Ahojte dievčatá, pridávam sa k Vám ak smiem ;) termín mame 20.1.2014
Tehuľky pozývam vás vo štvrtok 4.7.2013 o 20,00 do Kvapky v Trnave na Slnečnej ulici na moje prednášky. Pripravíme sa na dojčenie, porozprávame o prirodzenom pôrode, bondingu, preberieme nemedikamentózne úľavové techniky k pôrodu a ine zaujimavosti.
Som certifikovaná dula, certifikovaná laktačná poradkyňa a zakladateľka a predsedníčka OZ Ženské kruhy. Môžete sa prihlásiť podľa pokynov na http://www.klubkvapka.sk/tehotne , alebo iba prísť bez nahlášky.Teším sa na vás.
Ahojte baby, tak s radosťou sa pridávam aj ja k Vám :D ak ma teda príjmete...he heee. My máme termín 16.01. podla doktora, ale ja predpokladám tak okolo 25.01.2014....Teším sa na pokec s Vami...
a aj ja :D cakame 2 januara :D
Pridavam sa aj ja 🙂
baby ste pridané sorry nebola som tu v tejto téme
Ahojte ja som sa vcera dozvedela s tstou ze som asi tehotna podla kalkulacky som 4+6 tt lekara mam a dovolenke 9 eho idem k nemu su tu aj marcovky 2014? 🙂
aj ja sa hlásim ku vám januárovkám, pridáte ma do skupiny prosím? 🙂
Ahojte, pridate ma do sukromnej skupiny? Cakam druhe baby,termin mam 28. 1. 2014.
prosim do sukromnej skupiny 😅
@lucinka1104 prosim do sukromnej skupinky :D
@janka220989 už dávno si
@lucinka1104 ahoj môžem aj ja poprosiť do súkromnej skupiny 🙂 ?
Ahojte babuľky, aj ja sa hlásim k januáru 🙂 tiež si am pridáte ?🙂 😲
Ahojte mozem sa pridat. mam termin 16.1.2014 🙂
babulky ja som január 2013 prajem vám prijemné tehulkovanie a zdravé bábenká hlavne si všetko vychutnávajte, lebo ten čas beží rýchlo, máme už doma polročnu princezničku 😵 😵 😵 😵
Ahojte, poprosím do súkromnej skupiny 🙂
@carie32 jasne

Lucinka1104 pridas ajmna? Diky