icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

fugu77
14. aug 2013

@ladydka ahoj,az dnes som si vsimla,ze si mi pisala. Ja uz vacsinou citam iba sukromnu temu. Dufaam,ze sa drzite.

mima12214
17. aug 2013

Ahojte rada by som sa k vám pripojila ak by vám to nevadilo 🙂

hope222
18. aug 2013

ahojte baby , uz citite aj pohyby ?a ako to citite prvorodicky ?

biancaadamko
18. aug 2013

ako sa da pridat do skupiny?

lucie_a_peter
19. aug 2013

@hope222 ahoj, ja už asi tak dva týždne cítim ako drobec vystrája 😀 dokonca keď pozerám na bruško tak niekedy to môžem aj vidieť 🙂

bona12
20. aug 2013

Ahojte..radaby som sa k Vám pridala aj ja a zdielala Vaše pocity a skúsenosti 🙂..termín mám začiatkom januára

bona12
21. aug 2013

Ahojte, mam na vás otazku,ci uz viete niektorá z vas co budete mat?

kojzarik
21. aug 2013

@bona12 vacsina z dievcat uz vie o budu mat

bona12
21. aug 2013

Aha, ja to zatial len tusim,teda vcera mi to povedali,ale dnes to morfologia musi potvrdit...som len chcela vediet,ci bude viac chlapcov alebo dievcat 🙂

lucie_a_peter
21. aug 2013

@bona12 my ešte nevieme pretože drobec sa schovával 🙂 možno o týždeň budeme múdrejší, to idem do poradne

bona12
21. aug 2013

@lucie_a_peter no uvidite, ale na morfologii by to mali zistit vacsinou vzdy...ja to snad uz budem dnes vecer vediet :D..aj ked nikdy to nie je 100% pokym sa nenarodi 🙂...a aj mas nejakeho tusaka,co budes mat?

mima12214
21. aug 2013

@bona12 ja som bola zasa pred týždňom na sono povedal mi doktor, že sa schováva :D Dnes som bola tiež a to isté :/ :D

lucie_a_peter
21. aug 2013

@bona12 ja si myslím, že to bude dievčatko 🙂 ale je mi to v podstate jedno, hlavne nech je bábo zdravé a v poriadku 🙂

misela36
21. aug 2013

Mám 27 rokov,čakám 1.dieťa.Pohlavie zatiaľ je prekvapko,stále sa hanbí.Normálne si rukami zakrýva "to" miesto 🙂 .Mená:ak chlapček-Vratko alebo Miško,dievčatko-Alžbetka alebo Violettka.Rodiť budem,ak sa tam dopracujem,buď Budapešti alebo na Antolskej.

tajkazanova
22. aug 2013

ahoj maminky januarovky 🙂 chcem sa opytat citite pohyby babatka ? doteraz som mala problem ze nic a teraz neustale ked som v klude tak citim ako si tam malicky robi diskoteku a hybe sa su to take jemnucke pohyby hlavne vecer a sem tam cez den tak ako bublinka v brusku je to nieco uzasne 🙂

mima12214
22. aug 2013

Neviete náhodou ako istotne isto by som mohla vedieť čo čakám ?🙂 Lebo ako som spomínala malé ňuňu sa nechce ukázať :D A ja som hrozne, hrozne zvedavá 🙂

jardiniere
22. aug 2013

zrušili súkromnú miestnosť ? píše mi, že neexistuje 😕

bona12
23. aug 2013

@mima12214 tazko povedat,podl amna nijaka..ja osm bola v tom,ze to bude dievcatko,dokonca vsetci mi tipovali dievca a hop je to chlapcek ako buk 🙂)...moj sa zase rad pretrca :D

@tajkazanova ja este necitim nic,aspon si to neuvedomujem,som na zac. 20tt a ked som bola na morfologii povedal mi doktore,ze je to v poriadku, prvorodicky to vraj citia trosku neskor...ze nemam mat obavy,ze normalne kopu tak cca 22tt 🙂)

mima12214
23. aug 2013

@bona12 My ako moja rodina chceme dievčatko jeho rodina zasa chlapčeka :D mne je to podstate jedno hlavne nech je to zdravé ..:D Až na to že som hrozne zvedavá a ono mi to naozaj robí asi naschvál :D Keď som bola teraz na sone tak tam bola mamička čo je tiež v 5 mesiaci a tá sa ma spýtala že či sa neukázalo . Hovorím, že reku nie. Ona hovorila, že keď čakala dievčatko tak tiež sa schovávalo :P Mimochodom, keď som si kukla aké má bruško tak mi to až o hlavy nešlo, že buď ona má veľké alebo ja malé . :D

lucie_a_peter
23. aug 2013

ahojte maminy čakateľky ako pokračujete s prípravami a nákupmi pre našich miláčikov? 🙂 keďže je to moje prvé bábo som trolinku stratená a bohužiaľ nemám maminu, ktorá by mi poradila ☹

gabulka83
23. aug 2013

Ahojte bud. maminky rada by som sa pridala do tejto diskusie. Som v 20+2 tt, takže termín mám na 8.1.2014 🙂 🙂 Je to v poradí moje tretie tehu 🙂 🙂 🙂

bona12
23. aug 2013

@lucie_a_peter ahoj, ja som tiez prvorodicka...este som sa do nakupov nejak nepustila,mam nejaky zoznam tých najpotrebnejsich veci...zatial len tak pokukavam po kocikoch a neviem sa vobec rozhodnut ://..ale este mame tak 2 mesiace cas ich objednavat a pozerat 🙂)

lucie_a_peter
25. aug 2013

@bona12 my tiež pozeráme kočíky, aby sme mali prehľad a vedeli čo asi budeme chcieť. Máš už nejaký konkrétny vyhliadnutý?

bona12
26. aug 2013

@lucie_a_peter ano uz mame vybraty, uz si ho ideme dat objednat na zimu..nechcem viac uz spekulovat,lebo osm velmi vzdy nerozhodna a nakoniec si vybaeriem blbost :D...a vy uz mate nejaky tip?

lucie_a_peter
26. aug 2013

@bona12 a aký ste vybrali, ak to nie je tajomstvo ? 🙂 my premýšľame nad jane slalom, pp GT3 alebo casualplay S4. Toto sú naši favoriti, ale rozhodnutí zatiaľ nie sme 😒

jardiniere
26. aug 2013

ide vám súkromná miestnosť?

jardiniere
26. aug 2013

vypisuje mi toto: Zdá sa, že stránka neexistuje.
Skús nejakú inú, máme ich tu dosť
admin/ka ? 😕 🙂 dá sa s tým niečo robiť?

lucie_a_peter
26. aug 2013

@jardiniere naposledy keď som mala prístup do súkromnej diskusie tak tam riešili to, že tie, ktoré neprispievajú nebudú mať prístup, tak už nám ho zrušili

bona12
27. aug 2013

@lucie_a_peter my sme sa rozhodli pre gesslein f6 air

lucie_a_peter
29. aug 2013

@bona12 to máte super, že už u vás padlo definitívne rozhodnutie. My ešte nevieme ☹