Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
@bona12 nie,nemala som najmensie podozrenie ze sa nieco deje. Maly sa hybe bez problemov. Ale ked zmerali na skriningu maleho a vodu bolo jasne ze nieje to dobre. Tie prietoky su ale vraj velmi dolezite,tak je dobre ze tam ides.mozno aj to mnozstvo vody nieje takym problemom,akoby nemali byt dobre prietoky.aj ja na teba myslim aby vam dr.povedala v utorok len dobre spravy.potom daj vediet ako ste dopadli 🙂
@lucinka1104 ahoj,mohla by som sa pridat do sukromnej diskusie januaroviek? 🙂 termin mam 20.januara a som z BA, dik 🙂
@lucinka1104 Ahoj, zistila som, ze sa mi zrazu neda prihlasit do sukromky, hoci rano som tam este bola v pohode...vraj uz neexistuje...je to len mojim pristupom, ci sa nieco stalo? Dik
@adriana001 Ahoj ani mne sa neda prihlasit, a baby ktore tam prispievali kazdy den sa rozhodli nas odtial vymazat, ja som prispievala aj ked sporadicky, rada som si precitala pocity inych bab, nevadi, nebudeme sa im tam vnucovat nie?
@adriana001 vyriešim
@lucinka1104 Ahoj,ani mne to nejde,tiez mi vyhadzuje,ze neexistuje.Pozries sa na to prosim,ak budes mat cas?Dakujem 🙂
dievcata, je tu nejaka, co sa chysta rodit na Antolskej ?
babulky, dnes som bola na poradni (37.tt) a som sa stazovala mojej dr. ze ma svrbi cele telo. hned mi brala krv na hepatalne testy - zajtra budu vysledky... tak moc sa bojim - mozno pojdem do nemocky(a zrovna idu sviatky) 😢
@sladkasue neboj aj ja to mam, mna svrbi cele brucho ale len niekedy. Aj mne brala krv a vsetko ok. Podla mna je to nejaka alergia bud na jedlo, alebo brusko rastie ved teraz bude najviac.... Vsetko bude ok. Mne inak pomohol krem proti alergii neviem ako sa teraz vola, natrela som si brucho a ustupilo mi to. ale nie na trvalo, skoda

@julinkaaa11 A ty si aj citila,ze sa ti menej hybe,alebo ze nieco nie je v poriadku predtym ako ti v poradni povedala,ze mas malo plodovej a potom si ta hned aj v nemocnici nechali?? ja mam obavy,sice pohyby citim a ja sama priberam,ale to neni zaruka ze je vsetko ok...ja idem az ten bud.utorok na prietoky,tak snad to vydrzi a nebude uz neskoro...co ti poviem,to je to nase zdravotnictvo :/...drzim palecky,aby ta co najskor este pustili na par dni domov a malemu nech sa dari a nech bojuje 🙂)