Január/Leden 2010
Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
😅 dnesne rano..
Miri, ale ved mas tam dve, tak musi byt pekne gulate 😉
Dorotka vdaka za info 😵
ahojteeee...
fuuu, tak vy ste sa rozpisali :o( kto to ma vsetko citat???
No, tak ja som dnes bola u svojej starej lekarky a zazila som sok. Nechcela mi dat zdravotnu kartu, ze si ju podrzi este 6 mesiacov, na ktore ma pravo...nakoniec mi ju predsa posle, ale platila som si kraaasne poplatky
10 eur za predcasne ukoncenie zmluvy, 5 za vypis zo zdravotnej karty, 5 za ukoncenie marodky...sila, vsak?
mirka, tak to mas pekne brusko uz, ale tak mas tam dvoch drobcov tak to je jasne !
lopezka, bavili sme sa o cviceni v relaxe (oproti auparku), v piatky o 16.40 sa cvici gravid joga - sice to nie je nejako dynamicke ale pocula som o tom ze je to skvele aj ako priprava na porod. tak preco to nevyskusat raz do tyzdna ?! 😉
este musim podakovat jednej z vas na tip na akciove tehu silonky z tesca. dnes som si ich dala pod suknicku a su vyyyborne, este si asi pojdem kupit kedze sa poznam a raz dva si tie svoje roztrhnem a znicim. netlacia ma na brusku a budu vyborne aj neskor !
miroslava krásne brušenko máš 🙂 ja nejak nemám nejaké zväčšené zatiaľ, ja mám pneumatiku bežne. Ale zatiaľ sa z toho teším, lebo ešte stále nosím veci čo aj predtým
jeej dakujem🙂 mne sa nezda az prilis velke.. ale ono narastie🙂 dvaja drobcekovia robia svoje to vidno🙂 v piatok idem na kontrolu tak dufam ze su v poriadku🙂
Ahojte, drobec, tak ja prídem tento piatok. 🙂
Mirka, tak ja som na tom skoro ako ty a nemám tam 2 😀
Už dnes som stretla v Auparku bývalého kolegu a už zdiaľky mi gratuloval k novému prírastku 😎
janka, gratulujem k 100% potvtdeniu Oliverka 😀
ja idem v stredu na UVZ + triple testy tak uvidím či aj u mna sa niečo ukáže 😕
caute konecne kludnesia chvilka v praci 😀
bebel to fakt?😀.. a to si v 12tt a ja v 15..uff.. mam dovod hovorit ze mam male brusko 😅
hold,ale ja čakám 2.dieťa a všetko už bolo raz roztiahnuté, preto to teraz ide rýchlejšie.
Pri Brunovi som v albume na fotke v 5.mesiaci v modrom tielku na dovči a to som nemala takmer žiadne brucho.
Bebel mrkla som Brunkov album, a klobuk dole, vy ste teda sportovci 😉
babel aj ja sa pripaja super fotky.ani na mne zatial nic nevidno.co je som rada 😀
jeeeeeeeej mirka, nadherne brusko 😅
drobec dakujem za info o cviceni, len to je na mna skoro 😖 ja robievam az do 16,30 - 17,00 minimalne .....mne by vyhovovalo tak cvicenie okolo siestej a neskor 😎 ale urcite chcem chodit cvicit, lebo nechcem skysnut .....pred otehu som chodila do fitka 😅
no ja mam lopezka pracovnu dobu do 17.30, ale som si povedala ze to jednoducho budem porusovat v piatky, aspon teraz cez leto, uvidim co bude na jesen ked mi zacne v praci vacsi kolotoc ....
drobec a ty robis niekde blizko auparku? lebo ja az pri poluse ....takze k auparku to mam dost odveci a blbe spoje 😖
ja robim v meste, takze len pekne autom cez SNP most a som tam. lopezka, tebe by sa oplatilo chodit do zorafitu, viem ze aj tam maju nejake cvicenia pre tehulky.
drobec a tam pri auparku myslis to Relax pro, alebo nieco ine?
na nete som pozerala cvicenia pre tehu a tiez som narazila na zorafit, ale boli tam aj nazory bab, ktore tam boli a vraj to cvicenie tam ma s cvicenim pre tehulky spolocny len nazov 😀 😅
skusim este neco popozerat 😅
hej hej, myslim Relax (pro factory), ta nova budova - vedla je Atrium. inak na zorafit a cvicenie pre tehulky som pocula rovnaky nazor ako ty. ale kedze nemam vlastnu skusenost tak si to nedovolim tvrdit.
Lopezka skus http://www.studiomiracle.sk/ - chodila som tam pred 2 rokmi a celkom sa mi pacilo 😉
sisipetka dakujem 😅 😀
ja som prave objavila toto http://www.joga.iglu.cz/cvic_tehotne.htm
pojdem tam pozriet 😅
Ahojte 🙂
hlásim sa z poradne zatiaľ je všetko v poriadku meriame 8 cm od hlavičky po zadoček.
Janka blahoželám k Oliverkovi. 🙂
Mirka krasne brisko.... 😵
holky ty prasky od bolesti jak jste se o nich bavily jsou to NEO-CEPHYL ???na obalu je napsano od migreny atd 😉
Roxi. ja mám len CEPHYL ale asi to je to isté je to tiež od migrény.
lili asi ano,protoze jsem napsala mame jen cephyl a ona mi donesla tohle.snad to zabere az bude nouze 🙂
a jinka gratuluji k uspesne ko...to jste pekne povyrostli... 😉
kocky, ja som sa prave na ten cephyl pytala, kedze mam tiez caste bolesti hlavy a vraj by sa nemali 😅 Obsahuje to tiez kyselinu acetylovu (teda myslim) a kamaratka lekarnicka i lekarnicka normalne v lekarni mi ich nechceli dat. Vraj radsej paralen, pripadne si kupit nejaky matovy olej a masirovat si tym siju.
Lili srdecna gratulacia 🙂 Teraz aspon viem, kolko mozeme mat my, ked som s tebou v rovnakom tyzdni 😵
Lopezka, tak to mas super blizko pri Poluse - len dufam, ze za 90 minut nezaspis 😀 Ja sa priznam, my sme skoro po 30 minutach uz chrapkali 😎
každý vraví niečo iné ale snáď lekár neublíži. Mne paralen nezaberie ☹ migrény mám od detstva.
ved prave, ostala som prekvapena, ked som si isla kupit cephyl do lekarne a ona sa ma pytala, ze na co...tak som jej to vysvetlila a hned mi to aj vyvratila 😅 Hmm, tak som ten den trpela ako konik...nastastie MM mi kazdu hodku masiroval krcok a nakoniec som zaspala s mokrym obkladom na hlave od uplneho vycerpania 😅 Sakra a to som za normalnych netehu okolnosti mala bolesti hlavy tak 2 x do roka 😠
HEj, ked uz nieco mas od detstva, tak na niektore lieky si uplne ze rezistentna 😖
Ja som zas niekde citala, ze cvicenie pre tehotne by nemalo trvat dlhsie ako 50 min, tak neviem... Tiez sa mi zda tych 90 min dooost dlho...

Bebel, joga v piatok bude, bola som pred dvomi tyzdnami, tak mam info z prvej ruky 🙂 Pre tie, ktore maju zaujem, jedna hodina stoji 6 eur a plati sa v hotovosti priamo cvicitelke.