icon

Január/Leden 2010

drobec123
28. apr 2009

Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂

markee
26. máj 2009

Holky co na dnešek plánujete? Vy jste většinou v práci nebo už na neschopence?

roxy_1
26. máj 2009

markee tak ja mam doma jeste bokem kosmetiku tak zabijim dny timto konickem kdyz uz jsem na NP a jinak dneska jedeme s pritelem na par drobnosti k dekoraci na svatbu do mesta.navic ma dnes svatek tak mu chci neco koupit 🙂
to zase bude hic ale lepsi nez kdyby prselo,clovek ma i jinou naladu 😉

adros-rozlucka byla uzasna,bylo nas hodne a vseho nastesti dostatek,ja si dala na zacatku jen jedno male pivo a pak uz strizlivyma ocima sledovala ostatni,byla to sranda,jinak dosly tri kamaradky ktere uz maji slusne pupky 😀

prdecek
26. máj 2009

Tak já teď uklízím, pak upeču nějákou buchtu a v 13hod jedu k našim na zahradu, byla sem i včera.

Jinak zítra jdu už na kontrolu, tak se těším a zároveň bojím, aby bylo vše ok.
Jinak dneska bych měla začínat 9tt, ale myslím,že dle ultrazvuku jsem o týden pozadu, měla jsem být na uzv 5+5 a ve zprávě bylo psaný odpovídá 5-6tt, tak nevím. to se asi rozhodne na dalším uzv.

prdecek
26. máj 2009

roxy jak máš vycházky??? mě hrozně štve, že mám jen odpoledne od 13 do 19. Je krásně a musím celý dopoledne dřepět doma 😒

prdecek
26. máj 2009

Jo jinak jak tu někdo psal o té coca cole, tak je to pravda, mě to na nevolnosti zabralo, ale musí být ledově vychlazená.

roxy_1
26. máj 2009

predecek- to mas jeste dobry ja mam od 14-18 hodin ale jak pujdu priste na gyndu zazadam si u doktorky o vychazky neomezene,kamaradka je taky tak mela,obvodni doktor mi muze dat je 4 hodiny denne ale gynekolozka na cely den.tak si o to zkus zitra u doktorky zazadat kdyz tam pujdes a hlavne at ti to dobre dopadne,urcite pisni 🙂
ja jsem podle ultrazvuku 7+1 ale tady na konikovi podle posledni ms bych byla 9tt tak jsem si to tak zmenila aby mi to u fotky psalo spravny tyden 🙂

prdecek
26. máj 2009

já si to změním zítra podle toho co mi řekne. To když jsi 7+1 tak už bys tam měla mít 8tt ne??? 8tt začíná od 7+0

prdecek
26. máj 2009

já jsem dneska dlo MS 8+0

roxy_1
26. máj 2009

tak to nechapu?ja myslela ze jsou to tydny tehu....ja myslela ze je to 7 tydnu plus 1den, 😅

markee
26. máj 2009

holky to se tak počítá jo? Já jsem dnes 7+0 takže jsem jako už 8tt?

roxy_1
26. máj 2009

http://tehotenstvo.academy.sk/index.phpe podle tohodle vypoctu kdyz zadam pradbezny termin porodu ktery mam napsany na UZV tak mi to tak vychazi 7+1

roxy_1
26. máj 2009

prej sou to lunarni a kalendarni tydny,ale kdyz vim kdy jsem pravdepodobne otehotnela coz bylo nejak 12.-13.4. podle vypoctu ovu tak to sedi presne na den.

dadulka2000
26. máj 2009

dobre ranko,.... ako sa mavate a citite?
babenky ja som si dnes prekecla so zachodovou misou rano 😝 , no toto,.... to sa mi este nestalo, ale najedla som sa potom a uz mi je fajn. 🙂 dufam ze to bol len jeden nezvycajny "ukaz" 😀
u nas v uk dnes rano leje,.... strasne sa soferovalo do prace,....ale uz tu sedim a susim sa. moj drahy isiel na sluzobku do piatku tak budeme doma same,... dufam ze vsetko bude v poriadku.
co mate nove vy?

roxy_1
26. máj 2009

dadulka to pocasi ti tam moc nezavidim u nas jsou tropy a jasna obloha 😅 jezdite do Ceska?

dadulka2000
26. máj 2009

roxy, ved aj tu bolo krasne,.... dnes hlasia doobeda dazde a potom sa opat vyjasni a bude krasne,.... 😎 - teda dufam,....
v CR som par krat bola,...aj na dovci a aj na brigadach pocas VS cias,.... vzdy bolo super 🙂

mataklinec
26. máj 2009

aHOJTE MOZEM SA PRIDAT? aj ja cakam dietatko v januari 2010 presnejsie 6,1,2010. Je to uz moje stvrte dietatko. 🙂

prdecek
26. máj 2009

no já si myslím že to tak je, když je 7+0 že je to už 8tt nebo co teda myslíte?

roxy_1
26. máj 2009

mataklinec vitej mezi nami 🙂 páni 4 deti 🙂

roxy_1
26. máj 2009

prdecek 8 budu az pristi tyden to bych musela otehotnet pri ms...takze me to fakt tak nejak odpovida... 🙂 zeptej se doktorky jak se to pocita at jsme chytrejsi 😅

mataklinec
26. máj 2009

dakujem za privitanie ja som tiez v 8. tyzdni

roxy_1
26. máj 2009

mataklinec takze uz jsi u Dr. byla? to uz jsi mela i srdicko hej? 🙂

dadulka2000
26. máj 2009

ahoj mataklinec,... jasnacka ze sa mozes 🙂,.... wow stvrte babatko,... to budete riadne busy family 🙂

mataklinec
26. máj 2009

ano u doktora som uz bola aj na sone a videla som aj srdiecko.
no to budeme velka rodina, rozmyslme co s autom, mame auto len pre 5 ludi a nas uz bude 6. 😀

janka1
26. máj 2009

jeeej nataklinec vitaj a obdiv na mojej strane 😉 drzim palceky 🙂

jovi
26. máj 2009

ahoj holky, tak mám za sebou snad nejšílenější víkend. V necelých 30 letech mi porpvé píchali ucho.. no nepřála bych to nikomu, ta bolest je horší než porod a navíc celou dobu jsem měla strach, abych nepřišla o miminko... Teď už se to zlepšuje, ale pořád jsem na jedno ucho hluchá. Jinak v pátek jsem byla na utz a měla jsem 4mm dutinku, zíétrajdu ještě na kontrolní utz, jestli rosteme a pak nás už z caru propustí 🙂

dadulka2000
26. máj 2009

jovi, chudatko,.... ale zvladla si to statocne,.... 😉 a co to ta 4mm dutinka znamena? to je velkost babatka? 😉

roxy_1
26. máj 2009

dadulka to je velikst toho gestacniho vacku vypada to ale jako dutina 🙂 a v ni se rysuje neco maleho 😀

dadulka2000
26. máj 2009

jaj,... no som si aj myslela,.... 😀

prdecek
26. máj 2009

jovi a rekli ti na kolik tt ta 4mm dutinka odpovída?