Január/Leden 2010
Ahojte,
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂
kedze som sa pred 24hod dozvedela krasnu spravu ze cakame babatko/babatka tak si dovolim zalozit tuto temu a tesim sa na vymenu informacii pocas nasledujucich 9 mesiacov 🙂

•
5. jún 2009alika... aha... takze hodinove cestovanie by nemalo vadit ze?
0
cukruska, pokial nejdes po polnych cestach na traktore nemyslim si zeby to bol az taky problem cestovat. ja som v 5tt bola na vychode - sli sme 8 hodin - totalne zapchy, dali si u mojej babky obed a tahali do tatier dlasie 3 hodiny - za jeden den. potom sme mali jeden den relativne oddych a v nedelu sme sli naspat do BA, takze dalsie 4 hodiny v aute - po slovenskych otrasnych cestach ! a minuly vikend som bola na sluzobke lietadlom, sice len 2hod let tam a naspat ale aj tak. ale bola som presvedcena ze to bude ok. a vcera na UTZ sa ukazalo ze babo je uplne v poriadku, srdiecko bije, rucickami kyvalo a nozickami pekne kopkalo. ale samozrejme netreba do prehanat.
drobec.... oki...ja len tak 😉 baby ja taaaaak bojim na utorok aby bolo srdiecko 😞
ahojky,
gratuluju k úspěšným kontrolám,to jsou super zprávy.
My byli od třech do teď venku,hezky jsme si pohráli na písku,malá pomáhala taťkovi s bazénem a pak jsem s ní šla a s pejskem na prochajdu. Teď je ve vaničce a mučí tam kačenu-houbu na mytí těla 😃
Já si dávám do nosu rýžový nákyp.
gratuluju k úspěšným kontrolám,to jsou super zprávy.
My byli od třech do teď venku,hezky jsme si pohráli na písku,malá pomáhala taťkovi s bazénem a pak jsem s ní šla a s pejskem na prochajdu. Teď je ve vaničce a mučí tam kačenu-houbu na mytí těla 😃
Já si dávám do nosu rýžový nákyp.
cukruska, já jsem tento týden jela 13 hodin autem a v pohodě.... Akortá je pak potřeba si koupit speciální pás do auta, bežný bezpečnostní pás je špatný a může způsobit poškození nebo i potrat :-S
Jinak gratuluji k úspěšným kontrolám těm, koho se to týká 😉
Jinak gratuluji k úspěšným kontrolám těm, koho se to týká 😉
ahojte kocky, blahozelam ku kontrolam na sone,.... ale vam je,.... 🙂 ja stale nemam ziadny termin,...no nic,...kaslu tu na mna 😞
markee tie saty z nextu su pekne,.... tu v uk je veliky vyber a aj za lepsie ceny ako v nexte 😃
kuk na tieto stranky: http://www.peacocks.co.uk/Womenswear/Dresses/Ev...
markee tie saty z nextu su pekne,.... tu v uk je veliky vyber a aj za lepsie ceny ako v nexte 😃
kuk na tieto stranky: http://www.peacocks.co.uk/Womenswear/Dresses/Ev...
http://www.newlook.co.uk/women/dresses/going_ou..., aj tu v new looku maju trendy veci,....a za super ceny 🙂. tak co vam ma poslat?? 🙂
krásne šatky, vedela by som si veru vybrať. 🙂))
ja som teraz obmedzila nakupovanie, lebo neviem, ako sa bude spravat moje telo....aj ked si myslim, ze v lete asi este vynosime svoje veci, co myslite? Brusiska budeme mat velke az na zimu a schovavat ich budeme pod kabatom...
prdecku, ako k tomu pridem ja, ked mam az neskorsi termin, ze kto bude mat prvy januarovca? 🙂))
ja si na uspesnu kontrolu musim pockat este 12 dni...😞((
ja som teraz obmedzila nakupovanie, lebo neviem, ako sa bude spravat moje telo....aj ked si myslim, ze v lete asi este vynosime svoje veci, co myslite? Brusiska budeme mat velke az na zimu a schovavat ich budeme pod kabatom...
prdecku, ako k tomu pridem ja, ked mam az neskorsi termin, ze kto bude mat prvy januarovca? 🙂))
ja si na uspesnu kontrolu musim pockat este 12 dni...😞((
minix, no já teď kupuju jenom takové věci, kam vím, že se menší bříško ještě vleze, jinak už ne...
To jdeš na kontrolu až za tak dlouho? =-)
To jdeš na kontrolu až za tak dlouho? =-)
ahojte 😉 uf ale vas precitat 🙂 😕
vsetky uspesnym babenkam so srdieckom, rucickami, nozickami velke blahozelaaam 😉 😉 😉
mala som dnes v praci vela papierovaciek 😢 ale uz je to za nami som si potom isla urobit radost a nakupit 😃 konecne mam normalne tehu teplaky aj mikinu no som sa potesila 😃 😃 😃
lopezka sovicka 😉
vsetky uspesnym babenkam so srdieckom, rucickami, nozickami velke blahozelaaam 😉 😉 😉
mala som dnes v praci vela papierovaciek 😢 ale uz je to za nami som si potom isla urobit radost a nakupit 😃 konecne mam normalne tehu teplaky aj mikinu no som sa potesila 😃 😃 😃
lopezka sovicka 😉
Dadulka,téda to jsou hadříky. Koukala jsem na těhotenské a líbili by se mi tak ty kalhoty pod kolena a na naše vyjdou do 500Kč. Švagruša je má z CaA za 700Kč a bez kapsiček. Jenže si myslím,že na léto ještě unosím snad něco co tahám teď. Projdu si ty stránky pořádně a kdyžtak ti písnu. Kolik by stálo poštovné,to asi nevíš,viď?
Holky nevíte náhodou neděla nějaká značka prodloužené těhu kalhoty? =-) Já jsem tak zběžně koukala a všechno je krátké, to bych měla jak když čekám velkou vodu :-S
markee, to neviem,...ale da sa to nejako zistit. viem ze ked som kurierom posiela domou balik, tak za kilo sa plati 1.5£, ale min cena je 20£ (tj za 13kg), a je to od dveri k dveram preprava 🙂
minix, no ona je to docela normální praxe. V 8tt už je srdíčko v podstatě vždycky. Zas na jednu stranu je to lepší, než nějaké stresy, že srdíčko ještě není a většina holek už v tu dobu třeba měla. Takhle už tam budeš mít pěkného prcka 😉
Já jsem se nakonec rozhodla že tady na ten UTZ taky půjdu, na začátku 8tt, abych měla jistotu, že už srdíčko bude, tak na tom budeme s tím čekáním skoro stejně x-) . I když když jsem byla naposledy v 5+0, tak říkala, že už se srdíčko začíná rýsovat, že to vidí tak na dva tři dny a mělo by být vidět úplně, tak doufám, že už hezky bije :-N
Já jsem se nakonec rozhodla že tady na ten UTZ taky půjdu, na začátku 8tt, abych měla jistotu, že už srdíčko bude, tak na tom budeme s tím čekáním skoro stejně x-) . I když když jsem byla naposledy v 5+0, tak říkala, že už se srdíčko začíná rýsovat, že to vidí tak na dva tři dny a mělo by být vidět úplně, tak doufám, že už hezky bije :-N
Začni písať odpoveď...

Odošli