icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
25. sep 2012

@wisinka kraaase fotecky 🙂 , krasna nevesta a zenich 🙂 a krasna mala princeznicka 🙂. super, ze ste v poriadku dosli domov a urcite, ked sa bude dat, tesime sa na stretko s vami v decembri 🙂

mirka2010
25. sep 2012

@katun ahojky,ved to ze neviem ci su to este zubky...alebo ho brusko netrapi...dnes v noci to uz neurobil, za zo bol kazde 2 hodiny hore...cestuje po celej postielke,ked sa dostane na koniec tak krici, ze sa uz nemoze pohnut...a tym ze som chora,ani polaskat v posteli si ho nemozem..no je to tazke...

mirka2010
25. sep 2012

@1234lubka
@bboossoorka kocky, nas vstava v postielke este ani poriadne oci nerozlepi..to je jeho teraz, len by vsade vstaval...a este aj pod stolom, kde si myslim ze nie je sanca...aj tak to spravi....takze Lubka,o chvilu sa mas na co tesit 🙂

mirka2010
25. sep 2012

@mabel1981 jeeeej,tak hovori mamamama,alebo naozaj zretelne mama!!!!

mirka2010
25. sep 2012

@wisinka kraaaaasne fotky....🙂 ani my este nemame ani jeden zubok!!!

martinka8
25. sep 2012

jeeeeeeeeeeeeeej mame prvy zuuuubok, tesim sa. Necakala som to teda. Ja som si ani nevsimla, az tatik ked prisiel domov si vsimol 🙂

larosa
25. sep 2012

@martinka8 my ešte bezzuubý sme 🙂)) ale slintáme a soplíme akoby už mali dôjsť 😀 tak snáď čoskoro 😉

zapka21
25. sep 2012

@martinka8 tato ma teraz kupit malej topanocky 😀 (tie co predtym kupil v UK... tie sa nerataju, hihi)

jankaja
25. sep 2012

@kajkovajanka hej, aj u nás to stále funguje 🙂 . Jedna z najobľúbenejších: "Ja som malý slimoš, Natálkin som kamoš. K Natálke sa slimoším, lebo sa s ňou kamoším" 😀

jankaja
25. sep 2012

dnes sme prvý krát vyskúšali jogurt, tvárila sa rovnako zle, ako pred vyše 3 mesiacmi prvý krát na mrkvu 😀 Zjedla dve lyžičky a koniec. Teda nie koniec, ale veľmi vyčítavý pohľad 😀

martinka8
25. sep 2012

konecne som stiahla tych par fotiek zo stretnutia 🙂

martinka8
25. sep 2012

A este nieco na pobavenie... takto sa Lili vtrepala do svojho suflika 🙂 (jediny ktory ma povoleny)

1234lubka
25. sep 2012

@mirka2010 jooooooooooooooooj ved to...zachvilu ho budem nahanat..dnes som trochu nedala pozor a uz sa dopazil ku kvetinacu co mame u nasich v obyvacke na takom stojane a uz tahal za listy! ten kvietok tak pekne vysi...no skoro nanho spadol :D

mirka2010
25. sep 2012

@bboossoorka hmmm...ale nechce sa mi verit ze by v strede noci nechcel spat...ja uz neviem...skor to vidim na zubky,alebo brusko...uvidime ako to bude dalej...

mirka2010
25. sep 2012

@martinka8 uzasnaaaa fotka...tiez mate doma veselo 🙂 nas sa dnes schoval cely dokrabice v ktorom nam prisiel z opravy notebook...pridam fotku neskor, ked fotky stiahnem...

mirka2010
25. sep 2012

@1234lubka noooo, toto my pozname uz hodnu chvilku...na kvietku som ho naucila nono!!! a naozaj,rozumie tomu a da si povedat...som zvedava do kedy??? 😀 😀 😀 😀 😀

mirka2010
25. sep 2012

@jankaja takze ste to uz skusili??? a ktory konkretne??? urcite o chvilu chutit bude 🙂

mirka2010
25. sep 2012

@mihouk ahojkyyyy, uz si mi tu chybala...tak 4 zubok uz mate??? my este ziadny...aj ked noci su strasne...maly je pod chvilou hore, niekedy mi odmieta prsnik...ja som chora...takze bojujeme

1234lubka
25. sep 2012

@mirka2010 tak ja s tym este len zacnelm :D

rebecca2006
25. sep 2012

@mirka2010 dlhšie so asa sem nedostala, tak som ti neodpísala o spaní, ako som ti minule sľúbila. Vidím, že s maroškom to más ťažké.... No, ja som si svoje s Maťo, teda užila, už som bola úplne hotová, najlepšiei spal okolo 8t- to sa mi raz!!! zobudil okolo 4 ráno- a to je doteraz jeho najlepšia noc akú kedy mal 🙂 Potom sa to začalo zoršovať, tieť som si myslela, že zuby a hladný a čojaviem čo všetko, nasadila som ečerné kaše, skúsila som UM, bez efektu. Zuby vyrátsli a nocoi stále rovnaké.... Vlastne len horšie a horšie. Ke´D mal okolo roka, tak naraz viac ako po hodiny nespal, hlavne od polnoci v kuse hore, a len cicík a cicík.. Aby som vôbec zvládla, tak som si ho vzala k sebe fdo postele a doslova mu nechala psník k dispozícii. Skúsili sme aj tú spánkovú knižkovú metódu, ale ja so prostenezvládla ho nechať vyrevať... Som príliš mäkká na to. v 13 mesiacoch som ho odstavila a pomaly sa spánok začal zlepšovať- nebudil sa 30x, ale len 10x za noc- ale v priebehu 2-3 mesiacov len asi 3-4x. Teraz sa zobudí iekedy raz, niekedy 2-3x. Včšinou je to ontom, že sa potrebuje uistiť, že sme pri ´ˇnom. Ale mali sme aj také obdobia, že sa zobudil a dve hodiny v noci sme sa hrali. 😢
Mne sa osvedčilo len vydržať.
Inak na nervozitu pri zúbkoch sa mi osvedčila chamomilla 15ch 5 granuliek pred spním alebo Viburcol čípok, je to homeo, tak skús. Alebo siskús nechať poradiť nejaké homeo na spinkanie. Existuje aj bylinkový sirup Pediakid, ale neviem, od akého veku je. Tak sa držjkajte a snáď budete in prípad. A ak by náhodou nie, neboj, vyrastie z toho
😀

nusiki
25. sep 2012

@wisinka krasne fotocky a ta posledna je naj 🙂 🙂

wisinka
25. sep 2012

@nusiki dakujeme, aj nam sa paci 😀 taky sibalsky pohlad 🙂

jankaja
26. sep 2012

@mirka2010 skúsili sme zvolenský smotanový biely. Dala som jej do toho trochu nakrájanej a popučenej broskyne, nech to má sladšie, ale teda nepomohlo vôbec. Necháme si pár dní prestávku a vyskúšame znovu, ale rozmýšľam, čím jej to osladím. Zvykneme dávať aj ovocnú výživu od Hami, marhuľovo-banánovú, tá je veľmi sladká, tak som uvažovala, že jej to tam pridám. Len sa bojím, aby ju neprehnalo. Čo myslíš?

samada
26. sep 2012

@jankaja ja dávam do jogurtu keksíky sunarka a celkom nám to chutí.

mimuska2
26. sep 2012

@bboossoorka no mali ako som ditala na fb vystraja 😀 aj moja ta zasa stale taha v kuchyni stolicky a potom jej padaju na celo 😀
@mabel1981 moja mala zasa nic ine iba tata ked jej poviem povec mama tak mi povie tata 😀

rebecca2006
26. sep 2012

@jankaja mja okre, čistej bielej Activie nechce iný. A keď názory na Activiu sú aké sú. Hollandiu, bio, Sabinoivský, Zvolenský a j Bánovecký sme poslali do kelu, a za tou nesadenou bielou sa ide zarhnúť, nirmálne keď dem v obchode okolo regálu, tak vrieska, že da da da. Nepridlaszujem ničím, má najradšej čistú. Ale dala som jeje aj s ovocím, ke´d som mala zvyšné od desiatej a nepehnalo ju. respektíve, vykakala sa potom v ten deň, ale ja to len vítam, lebo inak sme mali zápchu a zapekalo ju z kadečoho a nikedz som jej aj musela pmáhať sa rúrkou vykakať, tak som vďačná za jogurty, odkedy ich papáme, tak fajn.

zapka21
26. sep 2012

@martinka8 jeeeeeej, podarena je Lili 😀 sibalka...

zapka21
26. sep 2012

@martinka8 a my nie sme spolu s Leuskou na ziadnej foto?

mabel1981
26. sep 2012

@mirka2010 ahoj Mirka, ano je to take zretelne mama, manzel ze kedy zacne tata, tak ho to teraz stale uci rozpravat no podareny su 😀. Ozaj Mirka a co si chora?

mabel1981
26. sep 2012

@martinka8 kraaasna fotka, Lili je kraaasnucka, naaas maly je tiez taky sibal, tiez mi len sufliky otvara, keby ze mu dovolim viac sa hrabat, tak by to tiez asi takto dopadlo 😀