Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzky1104 ja varim vacsinou ma na dva dni a dam len do chladnicky. Takze kazdy druhy den varim. Ale ked sme boli na vikend v tatrach tak som si navarila v piatok dve porcie dala do flasticiek a sterilizovala. Flasky som kupila, lebo do tych od hame sa to neda. Nezatvoria sa uz tak dobre aby sa dali sterilizovat. Tak som kupila nove, boli sice velke, ako od horcice, na spodku jedlo.... ale v pohode. A mnozstvo.... Lili stale nepapa velmi vela, asi ako to male Hame co je od 4 mesiacov 🙂
@zuzky1104 Ja vacsinou mrazim, ked napriklad robim kuraciu pre celu rodinu, tak ju vobec nesolim a nekorenim, dam tam ovela viac zeleninky. Potom jej odobereim kolko potrebujem pre Tilku a ostatok dochutim. Jej to naporcujem a sup do mraznicky. Zvycajne pouzivam Avent pohariky, mam ich este po Maximovi. Ked som bola doma aniekam isla, tak mi mama sterilizovala do poharikov od vyzivy, alebo chrenu 🙂 Sterilizovane ti vydrzi aj bez chladnicky, ale je s tym vacsia robota, aspon podla mna, ale ked ideme von je to lepsie, preto vtedy pouzivam vacsinou kupovanu, aj ked nie velmi rada.
@wisinka Tie gulicky budu asi v tom od 8. mesiacov. Sranda u nas to je od 7mych.
Na ten chrbat, teplo a masaz, jemna, mozno sa ti ten nerv uvolni, teda pevne verim, musi to byt hrozne. My za chvilku ideme k doktorovi s Maximom, ale nezacala dnes rano kaslat aj Tilka. Super a to sa vzdy musi stat v piatok, dufam ze mi ju tiez pozrie.
A Tilka rano, hned ako sa zobudi, uz robi bordel v postielke 😀
@mabel1981 ahojky, tak maly je riadny sikovnik...to je siblako ako nas 🙂 my ale mame nastastie kos v kuchynskej linke zabudovany, tak sa nedostane 🙂 ale nocny stolik je uz tiez davno preskumany...a kopec inych veci 🙂 je to maly objavitel....takze vy mate este len 8600g? to my mame urcite o kilecko naviac...mne je uz dobre tuk, tuk, tuk, tesime sa z tohto krasneho pocasie, stale nieco vymyslame 🙂 aj dnes mame stretkou s nasou frajerkou 🙂 a ideme niekam von 🙂
@zuzky1104 ahojky,ja navarim vacsinou na tri dni...dve dalsie porcie dam zamrazit...robim to od sameho zaciatku takto a vyhovuje nam to...ja mam tiez kelimky od aventu a potom take male misky plastove,to mam od svokry-ma to vrchnacik,takze zatvorim a sup do mraznicky...potom to dam rozmrazit a je to 🙂 nesterilizujem vobec, je naozaj s tym vela roboty a tiez nezamrazujem v ziadnych sklenenych nadobach, ani od vyzivy ani ´v tych kupovanych flaskach s prikrmamy...take rozmrazovanie by potom muselo byt jedine v chladnicke a to velmi dlho trva..inak by sa to rozmrazovat nemalo...
@1234lubka juuuj, keby si tak mala pravdu...to by som bola stastna ako blcha, keby maly prezival zubky celkom dobre...ale bolest urcite znasa zle, ako inak-typicky chlap...lebo vcera mal na brade taky pupak, musela som mu ho vytlacit..no co ten robil...taky plac sme este nemali...moje zlato male...
dnes ideme na chatu, juj tesim sa. Dufam ze bude oki, ide nas 11 ludi a dve deticky, tak to hadam Lili zvladne 🙂 chlapov stale nemusi 🙂
A co sa tyka stretka Kosicanky, aj nam by vyhovoval stvrtok., kedze pondelky chodime cvicit a piatky plavat. A myslim ze aj @kajkovajanka moze stvrtok, lkedze pondelok az streda ma skolu. Tak sa mozme dohodnut na stvrtok a uz asi nemude pocasie take aby sme mohli deturence vypustit na zem, tak sa mozme stretnut v tom MC Stonozka http://www.mcstonozka.sk/ kde chodime aj s Julkou a Leuskou cvicit. Je tam od 9:00 - 11:30 Voľná herňa, tak by to malo byt OK. Myslim ze sa plati 1E za vstup. Ja mozem teraz dalsi stvrtok 11.10. Alebo potom az o dva tyzdne, lebo medzi tym letime do GB. Takze potom az 1.11.2012. Tak porozmyslajte a dajte vediet vsetky 🙂
@zuzky1104 @kajkovajanka @larosa @zapka21 @bboossoorka @tamaska
inak kocky...chcem sa opytat...uz aj vase deturence skusaju take akrobaticke kusky, ze ked sa postavia uz sa nechcu pridrziavat rukami? Lebo nas si zvyka ze ked sa postavi, uz sa chyti len jednou rukou a potom uz aj tu pusti? Samozrejme hned spadne...vobec sa nevie este udrzat...ale nacvicuje to naozaj vsade a tym padom, ja neustale za nim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
vcera som inac upiekla taky zdravsi kolacik 🙂 Lili sa ho nevedela dojest, az kyvala rucickami a nozickami a rehotala sa .... stale len otvarala pusinku, aj ked ju este mala plnu 🙂
@martinka8 @zuzky1104 @kajkovajanka @larosa @matul @bboossoorka @tamaska To by bolo super, ale Leuska je chorucka, takze buduci tyzden z nas pravdepodobne nic :(
http://attachment.fbsbx.com/messaging_attachmen...
precitajte si ked budete mat cas 🙂
@mirka2010 No takze sme chytili nejaky virus, popozeral ho celeho a zatial ziadny zapal, takze ziadne antibiotika nam nedal iba keby mu to zislo na priedusky, ale to nepredpoklada a buduci tyzden by mal byt v poriadku. A Tilka to iste, takze definitivne virus, este som ja na rade a cela rodinka sme komplet.
Ale branim sa!!! Vcera som nakrajaka citrony a cerstvy zazvor, pocukrila a dala do 0,7l pohara nech to pusti stavu, zevraj to je dobre na kasel, ked nie aspon to ma vela vitaminov. Teda ja som videla ten recept s medom, ale uz som pouzila skoro vsetok a z tohto medu sa robi po lyzicke cajik, tak som si to upravila a pustilo to dost stavicky, tak to davam Maximovi do poldecaka a celkom mu to chuti. 😀

@wisinka dakujem za ponuku Julka 🙂 , najprv skusim pozhanat. a co sa tyka cerveneho masa, nam tak isto asi v tom veku povedala doktorka, ze mozeme davat hovadzie, ale kvoli tomu, ze Beki mala nizke zelezo. ale nechutilo jej to prvy krat vobec, tak sme zacali znova asi pred mesiacom