icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
5. okt 2012

@martinka8 a aky si upiekla?mne to nejde otvorit co si sem dala ☹ ja som vcera upiekla 4 nohy strudly 🙂

mirka2010
5. okt 2012

@mihouk tak to nas naozaj velmi mrzi, ze su drobcekovia chorucki...ach, naozaj moc!!! ale vari im to prejde a budu o chvilu fit...a maminke prajeme aby to samozrejme nedostala...este to!!! ten zazvor som nevedela ze pomaha na kasel...napis presne ako sa to pripravuje a tiez to kupis cely zazvor?

mirka2010
5. okt 2012

@mimuska2 ano, ano 🙂 to nam vsetci hovoria 🙂 vsak uvidime 🙂

zapka21
5. okt 2012

@mihouk dakujeme 🙂 ja som ju nenasla, ale dr. s tou palickou doktorskou, lebo ma to dost vzadu a nizko.

mimuska2
5. okt 2012

@mirka2010 mozno mu porastu vsetky naraz 😀

mabel1981
5. okt 2012

@mihouk ahoj, ved to ze clovek niekedy nevie co ma dat a co nie, ked sa to furt meni, ja davam vacsinou kuracie a moracie maso, a ked kupim hovadzie a kralicie tak to vacsinou hotove prikrmy z obchodu. Ja varim tak na 2 - 3 dni a tak ze dve davky po sebe robim masove a jednu bez masa.

mihouk
5. okt 2012

@mirka2010 Moja mama hovori ze zazvor prehrieva, preto by sa namal jedavat v lete, ona si zazvor dava do caju celu zimu a je to pekne hnusne 😝 To co som robila vcera, tak som len ocistila zazvor a nakrajala na platky a citrony na platky, ako som to vrstvila do pohara, tak som to sem tam pocukrila, zavrela a cakala kym pusti stavu. Vsetkeho som davala od oka, myslela som ze to bude velmi zazvorove, ale ten citron to prerazil a chuti to ako domaca limonada. Lebo na kasel puzivame aj cibulovy sirup, ale to mi Maxim nechce vypit ani omylom a ani z toho nedostanes tak vela stavy. Tento citronovo-zavorovy som nechala na linke a nalievame si z toho vsetci 😀
Tilke som objavila dalsi zub, dolna dvojka, po hornych jednotkach stale ani chyru, ale to moze vysvetlovat ten sopel a kasel, tak dufam ze je to ono. 😀

mabel1981
5. okt 2012

@mirka2010 to je mile, ze s frajerkou 🙂 inac aj nas Filipko ma frajerku Vikinku 🙂 . Ved uz aj my by sme si mali dohodnut to stretko 😉 , ale maly je este trochu prechoreny ma este hlieniky, tak ked bude fit, aby to aj Marosko nenachytal, co povies 😉

mabel1981
5. okt 2012

@mihouk aj moji rodicia si robia zazvorovy caj, ale mne to moc nechuti je taky stiplavy 😠 . Ale s tym citronom a cukrom ako si vrstvila to moze byt zaujmave. Kolko ma Tilka zubkov? my uz mame 5 a tiez je maly akysi zahlieneny a mal aj teplotu, asi to bude tymto zubkom.

mihouk
5. okt 2012

@mabel1981 Hej presne je to stiplave, ale toto je sladke inak by som to do Maxima nedostala.
Toto je nas piaty zubok, ale ma stvu tie horne jednotky, lebo ked sa rehoce tak vyzera ako maly upir. A na jednotkach nema ani dasienka zdrurene ani nic.
Sa tesim, dnes mi prisla pozvanka a 19teho zaciname baby znakovu rec, 5 tyzdnovy kurz, akurat mi to vyjde, lebo koncom novembra ideme zase domov. Mozno to bude blbost, ale aspon budeme mat s Tilkou nejaky cas len my dve, lebo ked ide Maxim do skolky, tak ona vacsinou zalahne a spi a s Maximom som chodievala na vela takychto kurzov a mam taky pocit nespravodlivosti voci nej. ☹

mabel1981
5. okt 2012

@mihouk jeeej tak to super, ze idete na ten kurz, moja svagrina to tiez ucila malu, no mala bola podarena, ked ukazovala ze chce papat, ze ma dost, ze este chce .... Aj Filipko ma 5 zubkov, a teraz je neaky prechladnuty, tak neviem ci to nebude aj tymto zubkom, taky je zahlieneny a sopliky ma a mal aj jeden den horucku ☹

tamaska
5. okt 2012

@martinka8 sa mi to nedalo otvoriť
a čo sa týka stretka ja sa prispôsobím 🙂)

1234lubka
5. okt 2012

@mirka2010 :DD sak hej chlap :D no moj sa este sam velmi nepostavi....ale snazi sa driapat :D ale ku gaucu sa tak na kolienka postavi a trosinku mu staci pomoct a uz je na nozickach ale sam ani najako nie...:P

kajkovajanka
5. okt 2012

@martinka8 myslim, ze zatial by sme vo stvrtok mohli 🙂 , dufam, ze ziadne choroby nepridu 😖

emamichaela
5. okt 2012

Baby prosim POMOC! Mali ste uz niektora co kojite nadchu? Ja neviem, co mam robit. Uz ma az za ocami boli od soplu. V lekarni som sa pytala a nemozem vraj ziadne kvapky typu Olynth... Poradte nieco, hrdlo som dala doporiadku homeopatikami a mullerovymi pastilkami a teraz toto. Zacina ma aj na prieduskach pobolievat, no asi budem musiet v pondelok navstivit lekara ☹

zuzky1104
5. okt 2012

mirka2010@mihouk@martinka@ baby, a ked ste uz sterilizovali, ako ste to robili, pytam sa preto, lebo jednak nemam vela s tym skusenosti a aj preto, ze ja som si sterilizovala domacu jablkovu vyzivu a mne sa tie flasky lahko otvarali, teda nebolo to dobre zasterilizovane...davala som to do flias od majonezy, napr. a este ake su to flasticky od aventu 😲 🙂
a dakujem vam za rady a tipy 😉

mirka2010
5. okt 2012

@mimuska2 uvidime...veru neviem ako to bude s tymi nasimi zubkami...ale asi nas caka opat nekludna noc...uz plackal ako som ho ulozila spinkat a to on nerobi...takze nieco sa ani deje ☹ 😒

mirka2010
5. okt 2012

@emamichaela ahoj, ja som bola do predvcera poriadne chora...ale na nadchu kludne mozes muconasal plus...to mi dr normalne odporucila...a pomozu ti urcite dobre 🙂 drzim palce, nech si coskoro zdrava!!!

mirka2010
5. okt 2012

@zuzky1104 ahojky, ja nesterelizujem vobec...ale mamina vobec nezavara do takych flasticiek od vyzivy, alebo od majonezy...kupujeme male flasky, tie su na to perfektne a dobre drzia 🙂

mirka2010
5. okt 2012

@1234lubka juuuj, tak to sa ani nenzadas a bude sa ti staviat uplne vsade...ako nas...ten by len stal a stal...velmi ho to bavi...dokonca aj v ohradke, co som si myslela, ze potrva dlhsie, lebo tam nema ani uchopy na zdvyhanie...tak je uz normalne hore...takze cakaj co chvila 🙂

mirka2010
5. okt 2012

@mihouk tak super, dakujem za radu...urcite ten sirup v pripade nudze spravim...teda dufam, ze nebudem musiet veeeeeelmi dlho, ale budem si ho pamatat 🙂 takze dalsi zubok??? tak asi preto soplik...a Maximkovi je ako???

mirka2010
5. okt 2012

@mabel1981 jasneeee, velmi by sme vas chceli vidiet...🙂 mozeme sa niekedy stretnut aj v Tulipe, alebo niekde kde by sa mohli aj nasi krpci pohrat...bude to fajn, budeme sa velmi tesit...a vy mate tiez frajerku??? a aka je stara...lebo nasa je o pol roka starsia...ale zatial tento vekovy rozdiel neprekaza 😀 😀 😀 😀 😀 😀

larosa
5. okt 2012

@zuzky1104 ja mrazím do malých kelímkov- mám z Ikei, alebo aj do fľaštičiek od výživy, navarím viac, ale teraz už pomaly papá s nami, nesolím veľa a my si potom dosolíme, už popapá skoro všetko 😀

larosa
5. okt 2012

@kajkovajanka @martinka8 @tamaska @zuzky1104 štvrtok bude super, len mi ráno prezvoňte, aby som nezabudla, alebo ma upozornite v stredu odkazom, lebo tu chodím veľmi málo a väčšinou len v noci 🙂
a o ktorej?

larosa
5. okt 2012

a už máme konečne zúbok 🙂

larosa
5. okt 2012

@zapka21 do štvrtka sa určite vyliečite 😵

mimuska2
6. okt 2012

@mirka2010 mozno to uz budu zubky.moja mala tak bola dlho nervozna a potom vysli dva naraz.pri jednom som ani nevedela ze sa tlaci len som ho objavila 😀

mihouk
6. okt 2012

@mirka2010 Mozes to urobit aj ako prevenciu, v tomto pocasi clovek nikdy nevie co sa na neho nalepi.
Maxim uz vyzera byt v pohode, v noci ani teplotu nemal, ale Tilka to nema iba zubky, v noci som sa zobudila a mala 39. Vecer isla spat neskoro, lebo ked isiel spat Maxim, ona sa zobudila a hrozne sa zacala na nom rehotat, takze ho rozblaznila a do 10:30 ani jeden nespali a opica uz o 7mej je hore. Ja sa snad nikdy nevyspim. Tak som sa tesila na sobotu, ze vypadnem upratovat aspon na 2 hodinky, ved po tyzdni doma mi uz hrabe, ale aj to musim zrusit, lebo mm chodil celu noc do kupelne vracat, takze on mi asi s detmi nepomoze. Jaaaaaj nikdy som nechcela mat sukromnu nemocnicu a kukni, asi ma trafi.... ☹ ☹ ☹ ☹

mimuska2
6. okt 2012

uz to zacina..vcera v kauflande som malej ukazala babiku ze co bude na nu robit a ona tak velmi chcela ze plakala cez cely obchod tak sme sa vratili po nu pri pokladni som umrela,10e za handrenu babiku ktora troska zaspieva.strasna cena 😠

zapka21
6. okt 2012

@mimuska2 Nuz, cvicenie rodicov zacina vo velmi ranom veku 😀