icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
7. okt 2012

@mimuska2 ja davam pancusky pod dupacky uz davno 😀 a dnes este aj deka bola 😀 (taka kosa u nas bola, ze az 😝 )

mimuska2
7. okt 2012

@kajkovajanka my uz dupky nenosime ale tak pod teplaky alebo rifle asi aj ja uz dam dnes je hrozne pocasie ☹ aj u nas je to hroza od rana prsi a studeno je,joj ako ja neznasam zimu 😠

wisinka
7. okt 2012

@mimuska2 aj ja davam pancusky, aj pod dupacky, aj pod overaly co maju dole gombicky, alebo aj pod rifle. radsej pancusky ako ponozky, tie si vyzuva.

wisinka
7. okt 2012

@kajkovajanka inak nasla som doma este novu celenku z H&M bielucku 🙂 kupila som ju v poprade.

mimuska2
7. okt 2012

@wisinka zacnem aj ja uz davat.ved aj mne je zima uz len v nohaviciach

zuzky1104
7. okt 2012

@mimuska2 jasne daj, ja som uz mala, ked sme isli rano k lekarovi pod nohavice, a raz tiez na vychadzku pod teplacky 😉 myslim, ze nic tym nepokazis

zuzky1104
7. okt 2012

@tamaska krasne fotky, aj my mame take jesenne, ale este z minuleho roka s Julinkou...inak baby ja milujem takuto jesen, ja som normalne, ze blazena z takeho krasneho pocasia v jeseni ako bolo napriklad vcera, ze dychatelny vzduch, ale slniecko este zohrieva, presne tak ako je to aj so zapadom slnka, to tiez mi robi dobre na dusu... 😉 no, ale , ze jaka nostalgia cico 😀 😀 😀

zuzky1104
7. okt 2012

@tamaska Prajeme vseeetko najlepsie Eliske k dnesnym meninkaaam 🙂 😉

jankaja
7. okt 2012

tak a 5. a 6. zub na obzore, konečne nebudeme ako malý upírek, keďže doteraz sme mali len horné dvojky a teraz sa pomedzi ne tlačia jednotky. No a dolné jednotky máme, samozrejme 🙂
Za nami úspešne prvá meninová oslava, pamätám sa na jar, ako sa mi to zdalo strašne ďaleko, že kedy bude mať babuľka meniny.... a prešlo to, ani neviem ako, až ma smútok chytil trochu

zuzky1104
7. okt 2012

@jankaja joj veru, cas leti veeeelmi rychlo....gratulujem a malej zelam vsetko najlepsie! no, ale to, akoze nase januarove deticky -su male upirky??? tak my sme treti, co nam idu horne dvojky, tusim aj mihouk@pisala, ze po hornych jednotkach ani chyru a najprv dvojku, no poviem Vam...co dieta, to rozdiel, pri starsej som take nepoznala.... 😅 takze uz Vam idu aj horne jednotky???? dajte mi nadej, ze ano, lebo to upircatko doma.... 😀

tamaska
7. okt 2012

@zuzky1104 Ďakujemeee. akurát chystám pohostenie prídu babkovci 🙂

martinka8
7. okt 2012

dufam ze takto to uz pojdeotvorit:
http://www.facebook.com/ajax/messaging/attachme...

martinka8
7. okt 2012

@matul jasne prepac ze som zabudla. A na ako dlho idete?

martinka8
7. okt 2012

@mimuska2 2 salky hladkej muky (ja pouzivam spaldovu), 1/2 salky cukru (ja pouzivam hnedy), 1/2 salky oleja, 1/2 salky mlieka , 2 vajicka, 1 vanilkovy cukor, 1 prasok do peciva, 2 salky nastuhanych, vyzmykanych jablk. Vsetko postupne zmiesam v miske, jablka davam na koniec, pekac vymastim maslom a vysypem hrubou mukou ... masu vlejem do pekaca a dam piect do rury na 170°C, na 40-50 minut, 🙂

matul
7. okt 2012

@martinka8 ideme na svadbu a okolo toho par dni tam budeme, myslim, ze max. tyzden - a vy?

martinka8
7. okt 2012

@zuzky1104 aj my mame maxi cosy toby, a tiez maximalna spokojnost. pouzivame od Lilinkinych 6 mesiacov 🙂 co sa tyka sterilizovania, kupila som nove flasticky poriadne vyumyvala ususila, dala jedlo, poriadne zatvorila a strcila pod vriacu vodu na 10 minut 🙂 No a co sa tyka stretka tak jasne ze moze ist aj Julinka s nami 🙂 a je to na Hviezdoslavovej ulici, je to stara radnica, momentalne miestny urad stare mesto, oproti starej sportovej hale 🙂

martinka8
7. okt 2012

@matul hehe aj my ideme na svadbu a okolo toho par dni 🙂 🙂 Letime 19teho, 21.10 je svadba a 24 naspat 🙂 Tak pokecame vo stvrtok. Zajtra tam ideme s Lili cvicit tak sa popytam, ze ako to je 🙂

wisinka
7. okt 2012

http://www.babygalerie24.de/babygalerie/bielefe...

nasa sesternicka z druheho kolena 🙂

matul
7. okt 2012

@martinka8 my ideme tiez cvicit, ale na 11:15, tak sa vidime po vasej hodine 😉

mabel1981
7. okt 2012

@mirka2010 ahoj Mirka, no uz by som sa rada stretla, ale maly ma este staale sopliky, ked sa uzdravime tak sa uz mozeme konecne stretnuut. A frajerku mame malu Viki, ta je od Filipka mladsia o 2 mesiace 🙂 Co mate noveho? pozdravujeme 😉

mimuska2
7. okt 2012

@martinka8 dakujem určite skúsim. 🙂
Joj zeny dnes je mala aka si strasne nervózna neviem ci nejde ďalší zúbok no tesim sa noc 😀
@tamaska aj mi prejeme len to najkrasnejsie malinkej k meninkam 🙂

emamichaela
7. okt 2012

@zuzky1104 ahoj. My sme kuplili na 9-18kg Römmer Trifix. Sme mali rommerku aj vajicko, tak preto. Inak vraj su aj tie Maxi cosi dobre a aj concord 🙂

emamichaela
7. okt 2012

@jankaja aj my sme boli ako upir a minuly tyzden sa nam prerezali jednotky. Je to sranda, ako zvlastne tym detom tie zuby idu 🙂

emamichaela
7. okt 2012

@martinka8 a je ta sedacka na isofix alebo na priputanie pasmi? Lebo budeme asi este jednu kupovat do druheho auta a kukala som, ze dobre vyzera aj ta maxi cosi 🙂

martinka8
7. okt 2012

@emamichaela toby sa pripina pasmi, ale velmi jednoducho 🙂 ale su maxi cosi aj na isofix 🙂

mirka2010
7. okt 2012

@mabel1981 ahojky, jasne dame stretko ked bude maly zdravy 🙂 dnes velmi zle spinkal, vsetky spanky zle...teraz vecer nie a nie zaspat...tak sa tesim aka bude noc...ach jaaaaj....kedy sa ja vyspim??? takze vy mate frajerku mladsiu? no my starsiu...ale zatial im to nevadi...len sem tam rozdielny rezim...ale to sa casom zrovna 🙂🙂🙂

mirka2010
7. okt 2012

@jankaja tak dalsie zubky???? my este ani jeden 🙂 neviem veru, kedy nam vyjdu..lebo vsetkych co stretavame v nasom veku su veru male upircata a my stale hole dasienka 🙂 takze prva oslava za vami??? vsetko najlepsie 🙂🙂🙂

tamaska
7. okt 2012

@zapka21 chystám foto kalendár pre babky pod stromček a chýbala mi fotka na november tak som ich nechala sa vyšaliť 🙂) aj keby sa možno hodila jedna z upršaného dňa - taká v gumákoch v mlákach :D :D :D

larosa
7. okt 2012

@kajkovajanka
@tamaska
@martinka8
@martinka8
@matul
@zapka21
@zuzky1104 platí štvrtok? o ktorej????? voláme ešte niekoho? Selenku? myslím, že matul a zapka ju poznajú 🙂))

jankaja
8. okt 2012

@zuzky1104 áno, idú nám horné jednotky, a veľmi rýchlo po tých horných dvojkách. Asi pred 3 týždňami sme zistili, že idú horné dvojky (resp. sme si mysleli, že to budú až trojky, ale kamoška podobného upírka ma "usmernila"). Takže teraz ešte len vyrástli tak, že sú už zreteľné a v sobotu ráno sme zistili, že už máme prerezanú jednu hornú jednotku a druhá sa prerezáva. A tá kamoška mi tiež hovorila, že oni boli upírek asi mesiac, potom im dorástli jednotky. Tak to asi ani u vás dlho trvať nebude 🙂