Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@1234lubka my mame presne cestovnu positelku caretero grande..mozes si to pozriet na www.perinbaba.sk, my sme s nou neskutocne spokojni...boli sme s nou uz aj v BA a perfektne sa mu v nej spinkalo...a uz minumalne 3,5 mesiaca ju pouzivame ako ohradku.,..takze paradna vec 🙂 zubok este ani jeden...🙂
@martinka8 jasne, suhlasim...niektore mamicky vobec nemaju ohradku a je to fajn...ale nas maly sa v nej rad hra...a taktiez je vela aj po celom dome...mame to skor ako priestor kde ma kopec hraciek...kde objavuje kopec novych veci...a hlavne ked maminka potrebuje si odbenhnut...tak je v klude 🙂🙂🙂 inak, je tiez stale za mnou...je to uzasne a milujem to nadovsetko 🙂
@mirka2010 nedas mi na nu odkaz?? sa mi nechce hladat :P si ma pridaj na fb tam som castejsie ako tu https://www.facebook.com/lubinka.gorcovska
@mirka2010 Ahoj, Maxim uz je ako tak v pohode, este sa trochu cisti. Len chuda Tilka ju trapi sopel a drhne ju na kasel, ale ked sa dobre vyspi, tak je zlata. Ja neviem aky hnusny virus sme to chytili. A este k tomu jej asi konecne ide jednotka, ved preco nie vsetko naraz, chuda moje male. Ale uz sa skusa davat na styri, vcera som jej pomahala nohami a ona len tvar do koberca a rehotala sa ako blazniva.
A ty ako, uz dufam ze mas vsetko za sebou. Marosko poslucha??? 😀
@kajkovajanka jaj mislis ze aj moj bude mat sedmom esiaciiii..... 🙂
@mimuska2 jaj ja stera som nespala neviem co mu bolo ci sa prespal cezdem alebo ja neviem... tosku si pospinkal a pak zasa hore .... 🙂
@gaborova11 no mne tiez nejako nespinkala dobre a cez den iba doobeda dve hodky.uvidime aka bude noc
@1234lubka ahojky, je to tato http://www.perinbaba.sk/cestovna-postielka-gran..., my mame zelenu...a naozaj mozem potvrdit, je skvela 🙂🙂🙂 skus si popozerat,maju tam aj detske ohradky, ale my sme tiez chceli cestovnu postielku, je sratnejsia a viac ucelova 🙂
@mihouk chudatenko malicke...tak nech sa Tilinke polepsi a hlavne nech ju sopliky netrapia a zubok nech rychlo vyjde von!!!! ja uz som ok,tuk, tuk, tuk🙂 no a Marosko je uzasnyyyyyy...to je nas pokladik milovany nadherny, ja neviem ci je to nahoda...ale boli sme na jednom jarmoku a moj brat mu kupil velky balonik vcielky Maji a ja ze kde ma Maja ocko a on mi ukazal...potom znova a znova...tak som skusila aj knizku a tak zajkovi tiez ukazal na ocko...na mne to nechcel ukazat...ale dnes to opat na knizke aj na Maji ukazal...takze som na neho tak pysna...a Tiluska teda uz zacina 4nozkovat??? no to bude radostiiiiii 🙂 urcite ju to moc bude bavit...ako naseho maleho, uz robime aj preteky 😀 😀 😀 😀 😀
@mirka2010 Aky sikulko, robi radost!!! Tilus sa da na styri a zacne sa hupat, ale to je zatial vsetko, to zacala tento vikend, dovtedy je stale zavadzala noha. Ale dnes bola uz taka unavena z tej choroby hrozne pozrerat, hrozne je ubolena, akonahle jej odsajem sopliky, tak sa jej ulavy a zatvara ocka. Jedine sa ma vazne trapi, ze nechce velmi jest, kasu na ranajky si da len trochu, obed mozno 3 lyzicky a vecer je uz taka hladna, ze zje vyzivku, ale s placom. A ani tomu kojeniu tomu vela neda, ale snazim sa jej davat hocikedy je to mozne. Jaj nenavidim ked je chori ani jeden z nich. A tym ze je chora, tak ani ziadne pokroky nerobi, skor jej to ide dozadu, lebo z tej unavy straca aj stabilitu a vsade sa udiera a potom place, ale verim ze zajtra bude zase o cosi lepsie. 😢
@mirka2010 super je 🙂 aj cenovo celkom ja skor chcem taku jednoduchu http://www.perinbaba.sk/cestovna-postielka-simp... nam postaci :PP
@martinka8 @larosa @kajkovajanka @matul a dalsie zienky... Zajtra isto neprideme, mala stale sopli, zacala aj kaslat, ideme k doki zajtra doobedu. Prijemn e sa bavte, skoda ze nam to nevyslo, ale urcite nabuduce 🙂
@mihouk jooooj, mojinenka malicka...to mi je neskutocne moc luto, ze je taka chorucka..ach, babatenko male...to by som ju hned stiskala, mojkala, len aby jej lepsie bolo...a teplotu ma? ci len tie sopliky a kaslik? ach, dufam, ze vam bude lepsie a lepsie...a hned ako vyzdravie vseeeeeetko dobehne...pokladik maly....no nas maly nam robi obrovsku radost...to ako kazdym rodicom to svoje dietatko, ci deticky...takze tesime sa zo vsetkeho...neviem ci to ukazovanie je naozaj cielene, ale dnes konecne sam urobil aj tap tap, takze sa tesim...🙂 a Maximkovi je ako? ten uz je zdravy ako repa, uz chodi aj do skolky?
@1234lubka nooo, tak super...vsak tak aby vam vyhovovala...my sme teda spokojni nadovsetko...naozaj dobra volba...este je tam aj zips na boku, takze ked bude vacsi bude to mat ako bunker a bude si tam moct lozit sam 🙂 takze ides objednavat tu??? inak na tejto stranke maju naozaj dobre ceny...🙂
@mirka2010 ahoj Mirka, ako sa mate, citam ze maly je aky sikovny, aj ten nas nam robi neuveritelnu radost, ako prve robil tap, tap, a teraz ked mu poviem ze ako sa mas tak ukaze ruckou len tak, no podareny je a ked som mu povedala, nech ukaze na takej vcielke ze kde ma nostek, tak mi ukazal, ale tiez neviem ze ci to naozaj vie, alebo to bola nahoda 🙂 zlatko moje, vsade sa nam stvera a dneska si chudatko moje roztal peru, moj babulko aj krvicka mi isla :(
@matul
@zapka21
@martinka8 a dalšie babenky...my nepideme určite včera nam brali krv s hlavički prečo sa tak velmi potime a zajtra o 10mame byt u dr pre vysledki a ako ddalej......len dufam že to nieje nič važne bo ked som kukala fora na nete tak až zle mi prišlo...tak nam držte prosim palčeki bo ž nemam čas tu ani chodit ani sa len vy......bez maleho...zatiall sa majte babulki moje a nech sa rychlo vyliečite tie čo ste choručke......a ozik neviete mi dač o poradit protipoteniu????bo mali je stale mokri a už neviem ako dalej 😢
@mabel1981 je to strašne pozname to velmi dobre ☹ skore uzdravenie
@zapka21 skoro sa vyliečte....ja tiež poledny tyždden mi je stale doplaču neviem či mam depku ale mam v sebe strašny strach o deti či nebudu chore....čo a ako dalej neviem čo mi je...mm mi stale hovori či niesom tehotna....a ja že o tom by mal najprv vediet asi on....ale nie važne do plaču mi stale 😒
@mimuska2 my sme spavali krasne a posledny tyžden je to o nervy o 24sa zobudi a vreska že on už spat nejde tak sa prechadzame po dome na rukach potom si spievame a kolo 02zaspi...neviem asi mu ide dalši zubok
@mihouk malinki anjelik liečte sa ....je to strašne ja sa už neviem vyjadrovat deti maju byt zdrave a ked vidim tich alkačov a bezdakov ako chlopu čučo a ani rit im neni normalne mam nervi ked idem po ulici že by som im jednu pritiahla,,,no nervy a stale myslim na chore detički aky je tento svet nespravodlivy....a to sa človek každi večer modli za ichh zdravie.....nechapem 😢
@martinka8 škoda ja nemam auto no auto mame ale nemam vodičak.....a ideme na tie testy...taksa aspon pekne zabavte a pozdravujem všetki maminky a ich lasočki
ozaj baby my už krasne lozime lezieme štvornožkujeme...sedkame sami si sadame akurat sa velmi potime mate s tim daktora skusenost?????teplom to niele,,,,bo to tu nemamme
@bboossoorka dakujeme, uz som myslela ze dnes budeme OK, ale tecie jej z nosa furt :( A vy sa tiez drzkajte... a mamina... hlavu hore, bude dobre 🙂

@1234lubka no vidis...ani si nevedela a je to tu 😀 😀 😀 😀 😀 a teraz bude maly uplne vsade 🙂 je to krasne obdobie,ale naozaj aj dost narocne...nas maly okrem toho sa uz stavia aj o rovne dvere, chce sa pustat, uz mu nestaci ze sa postavi,on uz chce aj sam stat...a tym padom musim byt za nim vsade...naozaj obrovska vdaka za ohradku...aj teraz sa v nej pekne hra...takze mozem napisat aj tuto spravu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀