icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mirka2010
11. okt 2012

@kajkovajanka inak,skus na to hrdlo hlavne kloktat solou...hlavne aby si nezacala kaslat ako ja...lebo mne to potom trvalo dva tyzdne...verim, ze sa z toho rychlo dostanes 🙂

zuzky1104
12. okt 2012

@mihouk aho, dufam, ze sa mate lepsie, a ze aj noc bola lepsia...skoda, ze Tilka nechce mliecko, prave teraz keby pila by to bolo lepsie, jednak tekutiny, aj najma, vsetky vyzivne latky,a plus, ked si chora aj imunita vraj...neviem, co by si mohla urobit, fakt je, ze teraz by jej myslim jeden -dva dni stacilo len tvoje mliecko a nejaky cajik, hlavne tekutiny...snad to dnes dobehne...ale inak aj moja skusenost s Livi je taka, ze ona tiez uz cez den sa nekoji, davam jej vselico tak bodajby, trochu vecer ale to nie je nic moc, alebo resp.,ked sa vratime z prechadzky , tak vtedy reve, chce, ale tusim, to je len take pitie nie papanie....takze neviem, ale , ked to takto pojde dalej asi sa odstavi skor, lebo , ked jej aj nukam prso, tak sa odvracia a ignoruje ho 😀 inak mlieka mam stale dost...tak naozaj ti neviem poradit ☹ Julinku som kojila az do jej dvoch rokov,kym som neotehotnela, ale samozrejme, ze tam to uz bolo o inom, chodila som do prace, tak to bolo skor o nasom kontakte 😉 A Maximka si do kedy kojila?

zuzky1104
12. okt 2012

martinka8@larosa@ baby, tak my sme sa mali vyborne, tesime sa zase 🙂 Livca ta zase zaspala v aute a spala potom doma este dost dlho 😵 teraz utekame do skolky, zatial papa
larosa@ joj neskutocne dakujem za to vajicko, ze si mi ho "opravila" keby si videla moje lave stehno!sama modrina 😀 😀 a ten kocik mam uz po Julinke akoze trapas.... 😔
martinka8@robis dobru kavu 😉

kajkovajanka
12. okt 2012

@zuzky1104 ako Julinke uz podrastli vlasky za ten cas 🙂

mihouk
12. okt 2012

@martinka8 No bola som na jednej svadbe, ale ta bola skor indicka a velmi som sa nebavila, lebo to bola svadba dcery mm sefa, takze sme tam museli ist zo slusnosti a tych ludi som videla 1x v zivote. Tak si vies predstavit 😝 Takze po pravde neviem co presne cakat, ale priprav sa na moznost, ze sa pitie sa moze platit a kvety sa nedavaju. Nasi angl.hostia na svadbe sa velmi divili, ze nam vsetci davaju kvety a ze vsetko je zadarmo. Hlavne si to uzite a cakame na historky. 😉
@mirka2010 @zuzky1104 Ahoj, noc sme mali uz lepsiu, iba 1x sa zobudila, este ju trapi soplik, ale ked ju odsajem poriadne, tak sa jej hned ulavi a je dobre, ani ju nedrhne. S jedlom este trochu vymysla a je menej, ale nastastie uz pila mliecko, tak som rada. Ked bol Maxim chory, tak nikdy kojenie neodmietal, co ma pri nej sokovalo. Raz bol Maxim tak chory, ze cely tyzden nejedol nic, maximalne pol bananu za den a ostatok mliecko, ale bola som kludna, no s touto potvorou.... neviem, neviem. Maxima som kojila do dvoch rokov, uz ma to hrozne bolelo a bola som tehu, tak sme to ukoncili. Aj Tilku by som chcela kojit tak dlho, ale nedavam tomu velku sancu, budem sa snazit aspon ten 1,5roka a potom mi za tym asi bude velmi smutno ☹ ☹ ☹
Ja uz som vcelku dobre, len mam ukazkovu nadchu, nastastie ziadna telota. Vcera bol hrozny vecer, bolelo ma vsetko, ale spanok mi pomohol a uz je ovela lepsie. 😀 😀 😀

martinka8
12. okt 2012

@mihouk no tak to musela byt super zabava. Ja idem kamoske, ktoru poznam velmi dobre, a nastastie mala som moznost spoznat aj jej celu rodinu, a aj kamosov, tak sa velmi tesim. Viem ze kvety sa nedavaju, lebo aj na nasej svadbe boli v soku ze preco nam vsetci davaju kvety. A viem ze sa nesmie ist v ciernom, myslim cierne saty.... povazuju to za uplny nevkus 🙂 Inac neviem nic.... tak uvidime, urcite potom opisem :D

mimuska2
13. okt 2012

@martinka8 tak sa poriadne zabav.isla by som aj ja na nejaku svadbu uz 😀

kajkovajanka
13. okt 2012

@martinka8 tak z dnesnej svadby co sa nas tyka nic 😒 . posledne dva vecery som mala okolo 38 teplotu, tak sme to zrusili. skoda, tesila som sa ☹ .. a mozno aj dobre, ze sme vo stvrtok s vami neboli, lebo mi uz doobeda zacinalo byt nedobre, som vas mohla nakazit 😨

zuzky1104
13. okt 2012

@kajkovajanka podrastli, len su take nijake , velmi jemnucke, take paperie, a tak rozmyslam, ze by som ju zase nechala ostrihat ☹ len ona chce si cesat copiky, a vlastne aj ja 😉 , tiez by mi bolo luto, no , ale , ak by to malo pomoct....tak este som sa nerozhodla....

S tou skolou Ta velmi obdivujem.....myslim, ten zhon a povinnosti z toho plynuce, plus mala...ja som chodila do Presova, ale len 3mesiace....brrr, bola som nervozna ako pes, lebo , ked som bola v skole myslela som na malu, ked som bola doma, myslela som na skolu, navyse som pracovala, proste nikde som nebola kompletna, mysliet na vsetko, az som otehotnela teraz s Livkou, a tak sa to nakoniec vyriesilo samo za mna 😀 a skolu som samo nechala, ale inak velmi by som chcela, bolo mi to aj trosku luto, ale nie az tak, aby som to zmenila 😉 😀
Tak Ti prajem, nech Ti to v skole ide ako po masle, nastastie Ti ma kto pomahat s malou, tak len si ju dokonc, no a potom este jedno bejby popri skole a do prace nastupis mlada, uz s 2 detmi a navyse vzdelana 😀 😉 a sup na karieru 😉 drzim palce!

zuzky1104
13. okt 2012

@kajkovajanka fuuha, teraz citam, ze si chora, hmm, to nie je nic moc, tak prajem skore uzdravenie!!!

kajkovajanka
13. okt 2012

@zuzky1104 dakujem 🙂 , dnes mam uz len okolo 37.. ale zdrava nie som.. a ze sup na karieru 😀 😀

zuzky1104
13. okt 2012

@kajkovajanka jooj sak karieru az potom po skole a aspon 2 detoch 😀 ako som napisala, no a take virosy zial boli a budu stale, som rada, ze teplota aspon klesla, a zajtra bude zas o nieco lepsie, uvidis, aj , ked sa dnes mozno citis este zle 😝

kajkovajanka
13. okt 2012

@zuzky1104 teraz sa citim celkom dobre uz, naposledy som uz ani nemala teplotu. na jednej strane som rada, ale hneva ma, ze sme mohli ist na tu svadbu 😒 . to su moji dobri kamarati a je mi to luto trochu, ze to tak vyslo 😔

1234lubka
13. okt 2012

@mirka2010 posli m..i fotecku mozno sa dohodneme ::P cierno ruzova super kombinacia inac podla mna....no tak co nemas fb:

mimuska2
13. okt 2012

jaaj nervy nervy a furt len nervy.mam to ja super svokru. 😠

mihouk
13. okt 2012

@mimuska2 Nenervac nestoji to za to, ja mam tiez nervy s tou mojou, ale uz si to riesi sama a ja mam pokoj 😝 😝 😝

mimuska2
14. okt 2012

@mihouk boze dokaze ma tak vytocit ze az. 😠
joooj zeny malinkej sa tlaci vrchna jednotka uz asi tyzden jednu mame uz celu vonku takze to vyzera dost smiesne a ta druha nie a nie von

mihouk
14. okt 2012

@mimuska2 U nas tiez ta jednotka len tak cuci a uz som myslela ze je prerezana a figu! Este stale je to mala drakula a potvora. Dnes si pri nej chrumal Maxim, taku tvrdu indicku placku a ona v nestrazenej chvili sa naciahla a odlomila si, taka bola na seba hrda 😀 😀 😀

jankaja
15. okt 2012

my máme soplík, "radosť" najväčšia, v noci sme museli 3 krát odsávať, dúfam, že nám to skoro prejde. Teplotu našťastie nemáme, klop klop

gaborova11
15. okt 2012

ahojte babi chcem poradit mali ma plni nostek a davam mu sprej ako bi som mu to este cistila abi mal cisti nostek ☹

mihouk
15. okt 2012

@gaborova11 Odsaj ho, bud ustnou odsavackou, alebo tou na vysavac. 😉 Nebude sa mu to pacit, ale treba to robit, aby mu to nestieklo na priedusky.

mimuska2
15. okt 2012

@mihouk my sme dnes rano objavili tri nove zubky 😀
@gaborova11 davaj morsku sol tie kvapky a odsavaj. 🙂
@jankaja chudatko tak dufam ze to budu len sopliky a coskoro prejdu 🙂

jankaja
15. okt 2012

@mimuska2 ďakujem, aj ja dúfam, že sa toho zbavíme čím skôr. To je z tohto hnusného premenlivého počasia, švihne ma asi.
A to koľko už máte zubov, keď ste objavili hneď 3 naraz? 😀

mihouk
15. okt 2012

@mimuska2 3!!! Chuda male to muselo dobre boliet, ale cim viac tym lepsie, skor to ude mat za sebou 😀 😀 😀 😀 Takze uz mate aj jednotky????
@jankaja Jaj snad vam to rychlo prejde, je to hrozne ked su chorucke, fuj pocasie!!! ☹

mimuska2
15. okt 2012

@jankaja teraz uz mame 6 🙂
@mihouk ja neviem cisla zubov 😀 debilka 😀 no vysli naraz a trapili sme sa tyzden ale klop klop bola hore vzdy len raz alebo dva krat 🙂

mirka2010
15. okt 2012

@mihouk ahojteeee....nebola som tu skoro tri dni, mali sme poriadne rusny vikend...mm bol fotit svadbu a ja som mu bola asistovat po hostinu, takze maly bol prvy krat bez maminky od rana od deviatej do piatej poobedia...bol u mojej maminy, volala som im kazdu hodinku a zakazdym som si to tak odrevala...no neskutocne mi maly chybal...ale bolo im dobre...bol vo svojom znamom prostredi, tak aspon toto ma upokojovalo...a vy sa ako mate??? ako Tíluska, uz je zdravucka? ako papka????

mirka2010
15. okt 2012

@1234lubka ahojky 🙂 fotku mam len z letaku...ta postielka nie je vobec rozbalena...moze byt aj taka...na fb mame s mm rovnaky profil...ale skor sme tam len na prezentaciu nasich fotiek, co mm foti...takze moc tam ani nechodim...napis mi do IP mail, poslem ti to tam, dobre?

jankaja
15. okt 2012

@mimuska2 aj my máme šesť, horné jednotky a dvojky a dolné jednotky 🙂
@mihouk ďakujem, som úplne na nervy z toho, našťastie zatiaľ sme bez teploty a nie je veľmi mrzutá - ale možno večer už bude inak ☹

mihouk
15. okt 2012

@mirka2010 Jeeej no super ako si to zvladla!!! Urcite mu bolo dobre a je velmi potrebne, aby si aj ty vedela ze nie si iba mama, ale mas aj iny zivot. Nenechala si ho na velmi dlho a Marosko sa postupne nauci, ze nie si stale tam a musi sa spoliehat na seba a ty budes mat zmenu a vratis sa k nemu plne energie a nie si stale iba v tom istom. Ja ked som 1x nechavala Maxima a aj to bol s mm, tak mi nebolo vsetko jedno, ved nik sa nedokaze o neho postarat lepsie ako aj, ale pri Tilke je to uz pohoda, uvedomujem si ze potrebujem zmenu a jej je dobre a mm si to aspon vyskusa ake je to mat dve deti 😝 Nabuduce uz nebues volat kazdu hodinu 😉
@jankaja Treba odsavat a odsavat, ho je hlavne, aby ju to netrapilo ked pojde spinkat, popripade jej dat vankusik pod matrac, aby mala hlavicku vyssie. Drzte sa.

mirka2010
15. okt 2012

@mihouk urcite mas pravdu, casom by som sa naucila...ale presne ako pises..nikto sa neviem lepsie o maleho postarat ako ja...takze dllllho od neho nikam nepojdem...aj ked na tej svadbe bolo super...ale proste stale som mala v sebe ten pocit, ze to uz nie som ja...ze ta vacsia cast mi neskutocne chyba...a to zvitanie...ja som ho skoro zjedla...nepustila som ho od vtedy ani na chvilu...🙂 lasku moju milovanu...a Tiluska ako papka uz lepsie?