Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 ahoj Mirka, aj Filipko 4tvornozkujeme po celom dome a stavia sa vsade a o vsetko, vsade musim chodit za nim a na nohach mu je najlepsie🙂 A uz papate jogurtiky a krupicovu kasicku a puding? do coho mu rozrabas tu krupicovu kasu a puding? a aky jogurt mu davas? ako citam aj Marosko zacal mat sopliky? aj my soplikujeme uz vyse 2 tyzdnov. A kde si to bola prosim ta na tej pohybovej hodine? Majte sa krasne a nech sa ty nasi rychlo uzdravia, nech sa uz konecne stretneme 🙂
@mihouk ja som ticho posledne dni, lebo nestiham a nevladzem nic 😝 😝 . uz zaspavam posediacky (doslovne) a Beki nie a nie ist spat 😝 , chudak manzel sa tu snazi ju uspat uz chvilu a ona stale nic. prave vysli zo spalne a Beki s velkym usmevom 😀 😀
@mihouk ahojky...my sme cely den mimo...na PC som sa dostala az teraz...mala som povinnu prehliadku u gynekologa, tak sme sa tam so sestrickou zvitali...rada ma videla a ja ju...pocas mojho tehu sme sa tak skamaratili...no zlata pani 🙂 tak som si pospominala ako som tam casto chodila...a pokecali aj s dr 🙂 maly bol zatial s maminou, cakali ma na prechadzke, potom sme maleho uspali v kociku a zasli do uzasnej kaviarne na streche, kde je vyhlad na cele okolie, malicky si tam krasne pospinkal a my vypili super kavicku 🙂 Inak, skoda ze na ten vianocny vecier sa vam neda ist...no co uz, buduci rok 🙂inak nas maly robi v postielke to iste...pri kazdom prebudeni,co i len na chvilu, hned sedi a taha sa na nohy....takze uz spinkava aj pri nas...lebo inak by bol totalne prebraty 😒 inak, Tiluske ty super vyvaras...zajtra sa budem vami inspirovat 🙂
@kajkovajanka a to co tak, ze nechce spinkat???
@mirka2010 netusim, vobec nie je unavena. hra sa akoby bolo doobeda. a pritom ani nejako vela nespala cez den..
@mabel1981 ahojkyyy 🙂 puding aj krupicu zarabam do umeleho mliecka...nie do kravskeho, to sa naozaj este bojim...takze zarobim si um a normalny postup ako pri pudingu, samozrejme stvrtinovu porciu robim...a krupicu tak isto...jogurt papal smotanovy zvolensky a teraz som kupila tami smotanovy...na moje pocudovanie mu chutil, zajtra do neho dam aj nejake ovocie...🙂 ta hodina je vzdy kazdy pondelok v Priekope v tej skole ( teda skolke) zboku..je to super vec, veeeelmi sa nam tam pacilo...neprisli by sme tam aj vy, ked sa vyzdraviete?to by bolo super...inak, ked bude skaredo mozeme dat aj stretko na Severe v tej herni pre deticky...moze tam byt super...sopliky su zdlhave...ale dufam, ze coskoro to stretko dame 🙂🙂🙂
@kajkovajanka tak to je zvlasne...vari ma len take obdobie 🙂🙂🙂 nas maly zase nechce nejako papat ako predtym...ani moje mliecko, ani to co mu davam...a nie je ta nespavost zo zubkov????
@mirka2010 dakujem Mirka za tip na tu krupicku a puding aj ja uz skusim dat aj jogurtik 😉 No to by sme sa mohli niekedy dohodnut a isli by sme pozriet aj my do tej Priekopy, podla toho aj ako bude mat mnzel cas, lebo on robi tyzden rano a tyzden poobede a ja nemam vodicak, takze som dost obmedzovana a o ktorej je ta hodina? No aj ten Sever znie dobre, ked sa uzdravime tak vam prevolame, ok? a dohodneme sa 😉
@kajkovajanka Jaj to spanie asi bude nejake obdobie, alebo co. Nasa Tilka dnes spala asi 1hodiku, kedze dnes sme nesli do skolky, tak nemohla spat v aute, takze som ju uspala v postielke asi okolo druhej (vstavala o 8mej) a pospala vazne iba hodinku. Potom sme boli na krytom ihrisku do 6tej a spat isla az o 8mej a rehoty na vsetky strany. Zaspala sice skoro hned, ale po takom dni ani sa nedivim.
@mirka2010 Jaj taka dobra kavicka nie je zla, normalne si mi urobila chut. Asi zajtra budem teda kavickovat. 😀 Ozaj minuly tyzden som jej robila taku tu zltu tekvicu (tusim sa vola Hokaido), len som ju naparila, rozmixovala na kasicku a davam jej to ako omacka na cestoviny. Ty mas ake recepty, niekedy mi vazne dochadzaju napady. 😉
ahojte, tak hlasim, ze Kubkovi konecne pred dvoma dnami vykukol prvy zubok 😀 soplikov ma neurekom uz druhy tyzden - kasel z nich hrozny, .. snad tie sople prejdu rychlo.. tiez hlasim, ze stale nestvornozkuje 😀 Nemozem zaspat, pretoze starsi (Adamko) ma pri zaspavani trapil otazkami, kedy zomrie, kedy zomriem ja, ake to bude v nebi - ako budeme jest, spat, lietat,..ked budeme iba "dusicka" a kedy bude koniec sveta a co bude potom. 😎
@katun No ty brdo, dost tazke temy k zaspavaniu, mam sa na co tesit. Ale aspon vidis ze rozmysla prakticky. 😉
Gratulujeme k zubku, ani my este nestvornozkujeme a mozno ani nikdy nebudeme, ona je ako ninja, tu sa prevali, tu sa odstrci od nabytku, posadi sa a zase sa prevali, no sranda pozerat, ale vzdy sa dostane kam chce.
..moja babulka si od rána spieva a robí akože "stojky" na hlave ....:D :D
@kajkovajanka nám sa tiež v poslednom čase už viac krát stalo, že je už 23.00 a terezka ešte úplne čulá, vysmiata, akoby práve vstala...a pritom je hore od 16.00, takže už by mohla byť unavená....no neviem, snáď je to len kratulinké vývinové obdobíčko, a čoskoro bude rovnako unavená ako my 🙂
@mihouk aj nas miluje tekvicu...uz som mu urobila aj tuto a aj taku klasiku...ja mu robievam kadejake zeleninove omacky, kombinujem s cestovinami, maskom, vajickom a tie zeleniny a ich kombinacie obmienam...skusam uz aj masko, ryza, mrkvicka...a dnes idem robit zeleninovu polievocku a cestovinky...tiez tych napadov nie je vela...ale inspirujem sa kadekym...aj tebou napriklad 😀 😀 😀 😀
@mirka2010 nemyslim, ze by to bolo zo zubkov. to by bola skor nervozna ako vesela. zubky mame zatial dva spodne 🙂 . a vy uz mate tiez? a aky pudnig si robila? 🙂 vanilkovy ci aj nejaky ovocny? a chystas sa aj cokoladovy? a to UM potom vlastne varis aj s pudingom na sporaku, kym ti to nezhustne? lebo som pocula, ze UM by sa nemalo prevarat.. a mzno ma Marosko tiez len take nejediace obdobie, ktore ho prejde. aj Beki to robila, ze zrazu ked jedla, cirkus velky. potom dobre a teraz trochu vystraja zasa. ale zatial sa stale podarilo ju nakrmit, ked som jej nieco dala do ruk a ona sa s tym hrala a len tak pomimo otvarala ustocka a vsetko spapala 🙂
@katun blahozelame ku zubku 🙂
@mimuska2 Ake tazsie???, dnes rano som ju pozorovala, tym jej ninja stylom si to namierila k Maximovmu stoliku a kedze mal na ranajky cokoladove cerealie a rano sme pred skolkou nestihali upratat, tak ona sa tymi malinkymi prstikmi pokusala zobrat to koliecko zo zeme dovtedy kym sa jej to nepodarilo a sup ho do ust, taka bola na seba hrda a ked som sa jej opytala co robi, tak sa len chichunala, ze ona nic 😎 😎 😎 A ked sme isli zo skolky v aute, tak ja Maximovi vzdy prinesiem Brumika a kukam do zrkadielka a Tilka uprena na Maxima a len co naciahol ruku jej smerom uz mu po nej vystartovala, ale v nej Brumika nedrzal. Ona je hrozna, clovek aby sa bal nieco pri nej jest, lebo na teba zautoci, takze tym ze nechodi ani nestvornozkuje mi to vyhovuje, lebo potom to este len bude peklo... 😀
@mirka2010 Aj my mame zajtra polievocku, mam este m razenu kuraciu, aj ty mas pocit ked varis, ze je to stale to iste a bez najakej chuti??? Skusala si mu uz davat aj paradajkovu omacku na cestovinky?
Ludkovia, nejako pslednou dobou neprispievam, nejako nestiham... ale citam poctivo vsetko. Aj my uz papame vsetko mozne, polievocky jej uz robim aj s trochou zaprazky (zo spaldovej muky) a potom ich papam aj ja. Tak aspon Varim pre nas obe, nielen pre nu. (sebe potom dosolim) Vacsinou na masielku robim vsetko. Aj paradajky som uz davala aj paradajky s maskom a ryzou... alebo zemiacikom. Dokonca hruskovy kompot (domaci) zboznuje ku masku so zemiacikom.... a tak vsetko mozne skusame. Jogurty smotanove nam velmi chutia, dnes zbastila cely zvolensky jahodkovy. ....
Zajtra letime, tak na nas myslite aby sme to tam nejako zvladli. Teda hlavne papulka malicka, dufam ze bude v lietadle v pohode a hlavne potom tam aby sme to nejako prezili 🙂 Zavarila som dve flasticky jedla... zbalila nejake vyzivky, kasu. Tak sa tu drzte a ozveme sa ked budeme doma (v stredu) papappapaaaaaaaaaaa...................
@kajkovajanka ahojky, no mne dr povedala, ze mam robit puding v um a kludne ho prevarat mozem...ono v podstate ci pri krupici,ci pri pudingu aj tak ho privedies do jemneho varu a potom sa to cele len miesa...takze nejako moc nevrie...ale vyslovene mi povedala ze sa to moze a ze to mam tak robit...vsak potom ja uz neviem v com by sa inak mali tieto veci robit, ked kravske vobec nie...ach, vsetko sa len nemoze...uz mam z toho hlavu ako melon!!!!! hmmm a s tym jedenim...maly dnes pekne papkal...mal zeleninku s cestovinou, tak mnaaaam ako moc mu chutilo 🙂

Ahojte, my mame este stale sopliky uz vyse 2 tyzdnov, ja neviem kedy to skonci ☹ a uz mame 6 zubkov. Vcera sme dostali pozvanku na privitanie deticiek do zivota po 9 mesiacoch no super 🙂