Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mabel1981 No to keby som vedela. On sa totiz na nic nestazuje a ked mu nieco je, tak on uz vie povedat. Rano mal trochu sopel, ale teraz ako som ho smrkala, tak nic, nos cisty. Ja neviem, snad uz tuto noc bude pohoda. Uz mi to vsetk olezie na nervy, nastasie Tilka nic nema, lebo oni, ked je to nakazlive, vzdy si to vymenia, alebo rovno vystreidaju, ved preco by maminka mala mat pokoj a nestrachovat sa??? 😝 😝 😝
@mabel1981 to ste mali az teraz? to vas poriadne neskoro zavolali, ale asi tam maju iny system ako v MT....je to naozaj krasna udalost, aj mne sa moc pacila...som si tam aj poplakala, take to bolo dojimave...a minule som si pozerala fotky z toho a sa mi az nechce verit ako Marosko narastol!!!! no a tie noci...ja stale cakam, ze su to zuby, ale on nema ani naznak...mne prve zuby isli v 14 mesiacoch, takze mozno si mame este pockat .-)
@mihouk ahojky, je mi luto, ze Maximko vrackal v noci...chudatenko male...ale on by ti povedal, ze ho boli brusko, vsak? asi to bude mat nejaku virozu...no je mi to luto...no a Tiluska,vsak vies, ze my baby sme vynaliezave a este k tomu aj prespekulovane, takze je to spravna zenska 😀 😀 😀 😀 musi byt zlatuckaaa 🙂 a urcite budu super partaci s Maximkom🙂 no, tato noc...o pol piatej ked sa zobudil na druhe kojenie som si pomyslela...jeeej, aka dobra noc, celkom kludna, ale kedze nase deti su plne prekvapeni,tak nas maly si zmyslel ukazovat ocko, lebo to je teraz jeho a tak pri kojeni sa uz uplne zobudil a uplne ako na prave poludnie sa zacal smejkat, vyskierat, gagotat...ach jaaaaj...ja rozlepene oci, tak som si ho dala k sebe a asi za tristvrte hodinku sme zaspali...to znamenaaaa...ze sa ku mne pomaly ale isto zacina stahovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@emamichaela ahoj a ako riešite laringitidu?????my sme ju mali pri dcere dostala ju ked mala 2roky a odvtedy sa stale opakovalala...a vy ste ako na tom,
?
@emamichaela jujha malicka, chudatko, asi ozaj uz musela byt hotova 🤐 . ako sa citi dnes?
@mihouk kivi este nie, a asi ani neskusim tak skoro 😀 , zda sa mi to prisilny citrus 😀 . a dakonoca neviem, ci ja som nejedla prvykrat kivi, ked som uz bola na zakladke pomaly 😀 😀 , ale vtedy bola ina doba 😀 , to si pamatam aj na to, ked som prvykrat videla granatove jablko a nechapala som mu 😀 😀 .. a joj, chudacik maly Maxim, och, nech mu to skor prejde (fuj, ja tak neznasam vracanie :-P)
tak sa mi strasne vlecie dnesnyyy deeeeen, aaaaaaaaaa : 😲 😲 😝 😔
@mirka2010 @mimuska2 @kajkovajanka Takze Maxim je uz v poriadku, bola to nejaka vyroza a hadajte kto to dostal???? Nie Tilka to nieje, som to ja. Od rana nemozem ani na jedlo kuknut, ako tehu nevolnosti (100% tehu nie som), dat jest tymto dvom bolo teda pekne narocne, ale zvladla som. Maxima som nejako odniesla do skolky a mm ho vyzdvihne, takze idem spat, snad aj Tilka bude toho nazoru ☹ Ked to prezijem ozvem sa.... 😝 😝 😝
@mihouk och, tak to ma mrzi, ze si to chytila 😔 . chapem, co prezivas, pred par mesiacmi som zjedla pokazeny salat... 😝 .. a psoledne dni mi daco je, len pozriem na jedlo, je mi blbo a ked dam do ust nieco, na co nemam chut, ledva dojem to susto. nechapem, mm si mysli, ze to mam zo stresu 😀 . ale blbe je, ze skoro nic nejem za cely den a tak trosku nevladzem miestami 😝
@kajkovajanka dnes sa mi zda, ze je to lepsie. Menej kaslala a soplik uz je tiez lepsi. Len nechceme papat, ale to je asi normalne, ked je chora. Dakujeme za opytanie.
@bboossoorka my uz ju mame asi 4.krat ☹ dnes som kupila zvlhcovac, tak som ho dala do spalne. Dobre vetram, menej kurim a davam olejove zabaly na hrdlo. Okrem toho odsavam sopliky a zvlhcujem nos tamtumom protect a doktorka nam predpisala fenistil kvapky, kalciovy sirup a trifed sirup na kasel, tak uvidime. Este aj cebion davam. Dnes uz menej kaslala, tak dufam, uz bude dobre.
@mihouk dakujeme. Uz je lepsie. Len sa nevieme tej choroby zbavit. Ja aj manzel sme na antibiotikach. Stale to u nas koluje ☹
@mihouk ach moja, je mi luto, ze ti je zle...vari to rychlo prejde aby si nam bola co najrychlejsie fit...sa to nejako s vami vlecu tie choroby...hlavne aby Tiluska a Maximko boli v poriadku...inak,mna opat chyta nadcha...tiez som taka slaba,moj ocino je chory, tak len dufam, ze ma to nedrapne...ach, tato jesen...to su vecne choroby...
@emamichaela myslim, ze pri chorobe je to normalne, ani nam velmi nechuti. len nech to Emku, a vlastne aj skoro prejde 🙂
no tak na kontrolu noziciek nas objednali na mikulasa 😀
@bboossoorka u mna to trosku zanedbali mam rpbelmy z hrdlom dodns....antibiotika mi nic nerobia....neviem moja obvodnba povedala ze sa uz nemusioa vyberat ale ja ich nechcem mam s nimi len problemy....trosku sa ochladi a uz.... a este aj vyrazky po tvari mam s toho...
ahojte ja som u dlhsie nebola a jooj mne sa tak nechce citat stare prisspevky..........ako sa mate co nove? moj matulo si lozi uz ako z vrtulov v dupke, snazi sa postavit pri posteli ale stale s nim spadne ale nevzdava sa 🙂) prespia vam uz deturence celu noc? moj sa vzdy budi na mliecko okolo tretej...ale medzi tym je este par krat hore na cumlicek....dnes spinkal pri mne a ziadna zmena :PPaspon viem ze ho mam vo dne aj v noci 🙂)
@mihouk ja sa bojim to exoticke ovocie..mi sme zatial papali len jablcka, hrusticky malinky jahodky, slivky broskine a nektarinky.....ale hlavne papa jablcka, tych mame na zahrade pozehnanae tak budu vyzivky na celu zimu aj na jar mozno :DDale moja kmotricka davala malemu pomaranc ked mal asi 9 mesiacov...trosku sa kvasil ale v pohodke :PP
@kajkovajanka @zuzky1104 @mirka2010 Ahojte, takze som to prezila, mm mi kupil Colu a chlebove tycinky a to bolo cele moje jedlo na den. Ale uz mi je dobre, dalsi den by som uz asi nezvladla. Maxim ma trochu riedke hovienko, tak ja uz neviem co nas to stale obchadza, uz ma to nebaviiiiiiiiii.
@mirka2010 Vy ako spite, lepsie???? Inak si ma dost prekvapila, ze Marosko este s tebou nespava. Mala som z teba pocit, ze uz ho mas v posteli davno. Ja mam. Ma prisunutu postielku k mojej a ked sa uz velmi roztahuje, tak ju presuniem do postielky, ale je super ked sa len tak preberiem a ona si pri mne spokojne odfukuje. A najlpsie je ked sme boli u nasich a ja som mala Tilku z jednej a Maxima z druhej strany. 😀 😀 😀 Mozno sa nam bude zle odvykat, ale ja si ju chcem uzit co najviac. S Maximom sme mali postel rovnako a nejake velke problemy s odnaucenim sme nemali, aj ked ona je total ina 😝
@kajkovajanka @1234lubka Tak kiwi som teda este odlozila, len som sa pytala, lebo stale iba jablcka sa mi zdaju jednotvarne a ked jej udusim 2 jablcka a 2 hrusky, tak ona to spapa na 1x, nechapem hladoska.
@jankaja Vacsinou jej ho trosku podusim a rozmixujem, ale ked najkrajam Maximovi jablko, tak aj jej dam kusok, nech si zuzle. Ja napriklad vobec nedavam jogurty, ani malso, lebo tam je mlieko. Neviem preco, chcem pockat aspon do roka. Je tolko toho ohladom jedenia, ze clovek sa v tom straca a Tilka to reisi tak, ze vyjeda po Maximovi cokoladove kolieska, ked mu padnu na zem od ranajok, tak neviem co riesim..... 😝
12:26???? 😀 😀 😀 😀 😀
@mihouk ahojky, no vies, u nas to bolo tak, ze maleho som mavala pri sebe do 5 mesiaca, kym sa nezacal pretacat, potom som sa naozaj velmi bala...my mame taku postel kde lahko moze spadnut a tak som to nechcela riskovat...vzdy po prvom kojeni som si ho dala k sebe a krasne sme vedla seba spinkali...potom uz aj ludia, rodina, ze aby som si ho nenaucila, tak spinkaval vo svojej postielke cely cas...ale!!! 🙂 prislo obdobie, kedy sa stahuje ku mne a presne ako ty pises, aj ja si to uzivam...lebo teraz mam na neho taky system, ze ho vyslovene zatazim mojou perinou a nema sancu sa az tak pretacat a stahovat po celej posteli 🙂 a ked ho pocujem vedla seba spokojne odfukovat, niet krajsieho pocitu...inak zacali sme soplit uz aj my s mm, tak neviem, ved len nedavno som bola chora a uz zase...tato jesen, aka je krasna tak mi lezie na nervy, ze len same choroby...takze tebe je uz lepsie?
@mihouk no hej jabka su take "obacajne" ale v oblasti vyzivy si ich odbornici nevedia vynachvalit...ja som rada ze mu chutia nech si zvyka 🙂)))) aby to nebolo take jednotvarne tak mu niekedy dam trosku skorice do toho....alebo rozvarim ryzu a do toho dam jablcko....alebo vanilkovy cukor trochu....
@mirka2010 Ved my sme preto pripojili jej postielku k nasej, lebo nam stale padala z postele ako parasutista. Teraz ked sa jej chce (velmi malo) sa odkotula k sebe do postielky. Vecer ju nechavam zaspavat v postielke stale, lebo tam ma schodik, takze este odtial nevylezie, lebo nechce sa jej vzdy spat.
S tou jesenou mas uplnu pravdu, uz mi pekne lezie na nervy!!!! A cakat na leto sa mi zda dlho, chceme si kupit horske slnko, nech sa torchu prehrievame. Uz som celkom zufala, lebo Maxim ma pre zmenu zase teplotu, ja vazne neviem, mam taky pocit akoby to nemalo nikdy skoncit. ☹ ☹ ☹ ☹ Takymto sposobom dlho pozitivna neostanem.

@mihouk chudacik Maximko, to z coho tak moze vracat, na nic sa nestazuje? si tiez uzijete s tymi chorobami ☹