icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzulienkaaaa
31. okt 2012

@martinka8 ja mám skúsenosti aj s fotolabom aj s happyfoto, akurát že len s fotoknihami...
určite odporúčam na fotopapier (ak fotoknihy), je to krásna kvalita...mala som aj fotoknihy na klasickom papieri, ale to sa nedá porovnať...a z fotolabu mi prišli o čosi kvalitnejšie...happy foto zase dáva lepšie ceny, ale ak si k tomu prirátate poštovné (lebo oni neponúkajú možnosť osobného odberu) + poplatok za spracovanie, často je to už suma porovnateľná s fotolabom...
a fotolab má po slovensku kopu odberných miest, kam to zadarmo doručia a tam si to môžete osobne vyzdvihnúť...jediné čo v tom prípade platíte je poplatok za spracovanie, ten je ale nižší ako v happyfoto (ak to medzičasom nezvýšili)

mimuska2
31. okt 2012

@bublina83 aj nasa ma soplik a tiez si vobec nemyslim ze by to bolo zo zubkov 🙂

1234lubka
31. okt 2012

baby moj maly uz chodi popri nabytku!! dnes sa postavil ku gaucu a prisiel ku mne na druhy koniec, skoro som odpadla!!!!!

zuzky1104
31. okt 2012

larosa@martinka8@tamaska@kajkovajanka@
Prave dnes sa ma Julinka opytala, ze kedy zase pojdeme do toho "velkeho detskeho kutika", co ma tam robotu... 😀 a ja reku: "Ty tam mas robotu?" Ona, ze :"Hej!" No...a do roboty sa musi chodit predsa...🙂
Aj my by sme velmi rady prisli, ked nebudeme mat sople, lebo aj teraz ich mame, zblaznim sa z toho, fakt .....

kajkovajanka
1. nov 2012

ahojte 🙂 , toto je prva a jedina hra, ktoru vie Beki sama 😎 , hra to s hocicim: s vankusom, s vetrovkou, s formickou do piesku,.. 😀 my to komentujeme a ona sa skryva a odkryva 🙂 zlate to je 😀

tamaska
1. nov 2012

@martinka8 pridávam náš kalendárik trošku osekané strany na koláži ale inak sa mi to nezmestilo

tamaska
1. nov 2012
kajkovajanka
1. nov 2012

@tamaska velmi pekny je 🙂 , dobry napad si mala , myslim, ze babky sa potesia 🙂 😉

mirka2010
1. nov 2012

@jankaja no tak super, ze mate po kom troska aj podedit...my sme prvi v rodine,takze nemame naozaj po kom...no vsak uvidime, vari mu ta 86tka bude dobra...to uz si neviem predstavit ze by istiel do 92.... 😀 😀 😀 😀

mirka2010
1. nov 2012

@tamaska jeeeeeej, to je krasne...aj my ideme dat vyrobit kalendare celej rodine pod stromcek...robime to takto kazdy rok...ale tento vas je ozaj vydareny 🙂

mirka2010
1. nov 2012

@1234lubka tak super....sikovnicek to je 🙂 nas maly chodi okolo vsetkeho, stavia sa uz aj popri stene...stale som za nim...naozaj sa o neho bojim...a vcera sa tak strasne moc udrel u brata na gauci...mame prve boooo, proste nikto si neuvedomil,ake ostre hrany su za latkou tej sedacky...a schytal to rovno pod ocko...tak plakal, ze som musela az fukat...strasne som sa zlakla,lebo ani na tretie fuknutie nic...tak som musela aj triast...to sa nam stalo prvy krat ☹ ☹ ☹

tamaska
1. nov 2012

@mirka2010 @kajkovajanka Ďakujem 😉

mihouk
1. nov 2012

@tamaska Super kalendar!!!! My davame odkedy mame Maxima vyrabat kazdy rok Vianocne pohladnice. Prve roky sa naslo vela ludi co ho normalne nespoznalo. Dokonca moja mama hovorila, ze to dieta na pohladnici sa podoba na Maxima.... Aj teraz ich musim najak odfotit, ale dat ich dokopy a odfotit ich bude asi fuska, trochu som sa spoliehala na fotky od fotografa co sme boli v lete, ale su moc letne, tak musim nieco vymysliet. Mozno my pomoze Tilka, lebo som zistila ze vie robit sneh z vreckoviek, ako som ju vcera nasla, preco je tak tichucko, opica jedna.

tamaska
1. nov 2012

@mihouk ja som pri Staršej na materskej robila pozdravy pofotila, foto upravila podľa sviatkov, a vyrábala pozdravy jeden rok sa mi stalo že každý mal iný. ale s nástupom do práce moja krativita akosi opadla a nebolo už viac času. Ale tento rok ma to zas chytá - ale budem asi robiť šité vianočné ozdoby ... ale to je ešte len myšlienka. Tilka je šikovná, už ti robí aranžmá k vianočnému foteniu, ešte jej vyber nejaké iné vianočné ozdobky a môžeš fotiť 🙂))

mihouk
1. nov 2012

@tamaska Tiez je to mame podobne, prvy rok som ho navlliekla do Vianocneho oblecka na modru plachtu som polepila vatove gulicky (akoze sneh) a hrajkala som sa s tym, ale ako isiel cas, tak aj Maximova chut spolupracovat bola mensia a mensia. Miluly rok som bola rada, ze som ho dnonutila sadnut si na Santove kreslo, lebo fotit sa s nim, nehrozilo, bol mu rozne nesympaticky a dostaval z neho hysaky. Tetno rok ich asi len pekne obleciem a budem sa modlit, nech sekundu vydrzia 😀
Ozaj ked sme uz preberali darceky, aky budete mat stromcek? My sme minuly rok mali taky prirodny, iba svetielka, maslicky a prernicky, ale obavam sa, ze ked tam dam pernicky aj tento rok, dlhu trvanlivost mat nebudu. Nasa skaza ho asi parkrat zvali (mame iba taky 1m vysoky), ale nechcem velmi aby srotila preniky, lebo ona nema mieru 😝

tamaska
1. nov 2012

@mihouk my možno tento rok asi po prvý krát živý, potrebujeme vyrúbať jeden čo nám rastie v skalke 🙂 a perníčky u nás nedožili ani štedrého dňa 😀 ale neva hlavne že chutili

tamaska
1. nov 2012

kočky myslíte že môžem dať malej palacinky, idem robiť pre staršiu tak či neodbijem jedným obedom obe ? 😀

mihouk
1. nov 2012

@tamaska Ja do mojich davam cukor a mlieko, takze ja jej nedavam. To mlieko mi tak nevadi, lebo je to pecene, iba ten cukor. Tento tyzden som Tilke dala sodovniky (kysla smotana, prasok do peciva, muka a upiect na sucho placky, najlepsie ku kyslej polievke) a ako jej chutili. 🙂

tamaska
1. nov 2012

@mihouk ja cukor do cesta nedávam, no skúsim čo to zrobí. 😝

kajkovajanka
1. nov 2012

@mihouk sikovnica mala 😀 , aj ja, ked si uvedomim, ze je tu akosi ticho, utekam hladat Beki, ze co robi 😀

kajkovajanka
1. nov 2012

@tamaska ako dopadli palacinky? ja by som asi tiez nedala (mlieko, cukor, olej)

tamaska
1. nov 2012

nedala som jej, zabudla som, že ešte mi zo včera zvýšilo pre Eli hovädzie tak dopapala toto.

1234lubka
1. nov 2012

@mirka2010 moja zlata si sa musela riadne zlaknut...nezmodrel ti? kokos ale chvalabohu ze to "rozdychal"....ja som sa tak zlakla ked maly isiel vez taky zvyseny prah do sruhej uzby stvornozky akosi sa snim zosipalo rovno o hranu toho prahu..ooooch to bolo kriku az hrca sa mu chudacikovy urobkala.....

lua
1. nov 2012

Ahojte,
baby, potrebujem poradiť; neviete aké sú toto plienky:

nusiki
1. nov 2012

@kajkovajanka zlatáááa a akú radosť má z toho 😀 😀

mirka2010
1. nov 2012

@mihouk tato vasa poriadnica 🙂 no podarena je 🙂 maminka ma co potom upratovat, vsak? aj u nas to takto podobne vyzera🙂 🙂 🙂 inak sa ako mate?

mirka2010
1. nov 2012

@1234lubka ano zmodrel troska, hned okolo ustociek, bola som uplne hotova z toho...prvy krat sa mu to stalo...a dnes mal tiez jedno bo o roh stola a potom este aj spadol troska na hlavicku...ale to uz boli jemnejsie boliestky...za dva dni tolko toho, co za cely cas nie...ach jaaaaj...stale ich treba mat na ociach, tie nase lasky 🙂

mirka2010
1. nov 2012

inak nase slniecko od vcera robi tap, tap, tapusky...uplne to zacal robit sam od seba...som ho to ucila a ucila,staaaale nic, mozno aj dva mesiace a zrazu, len tak sam z nicoho nic to zacal robit...ideme sa z neho pocikat od smiechu ako to robi zlato 🙂 a zacal si brnkat sam na usta, doteraz to robil len nam a teraz uz aj sebe....🙂🙂🙂 tak sme sa chceli troska pochvalit 🙂🙂🙂

kajkovajanka
1. nov 2012

@mirka2010 zlaty, to musi byt ozaj mile 🙂 🙂

mirka2010
1. nov 2012

@kajkovajanka to veru ano...a sranda je, ze to zacal robit v jeden a ten isty den...a dnes zacal pre zmenu pekne chodit za rucicky...doteraz nechcel a len si sadal na 4nozkovanie a zrazu...presiel takto celu obyvacku...ja sa nestacim cudovat 🙂 a vy ako?