Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 Ty uz uvazujes o odstaveni, ved Marosko nema nai rok. Ja chcem kojit do dvoch rokov, ale nedavam tomu velke sance, lebo Tilka je pohodacka a nejak jej na mlieku nezalezi. Maxim bol uplne iny, cokolvek mohlo byt, mliecko chcel stale, ona nie, ale aspon do 1,5 roka chcem kojit urcite. Bala som sa odstavit Maxima a nakoniec som mu ja nedala a on si nepytal, zo dna na den bol odstaveny a aj teraz ked ma vidi, tak len povie, ze Tilka ide papat mliecko a hotovo.
Prso sa mi uz hoji, potieram si ho svojim mliekom, to sa mi osvedcilo najviac, ked bol Maxim maly, tak raz u svokrovcov skoro spadol z gauca pri kojeni (on sa mrvil) a tak sa zlakol, ze zakusol a TO bola bolest, normalne mi krv tiekla, ale chudacik aky bol on vylakany. Takze piercing bradavky nehrozi ani omylom 😝 😝 😝 😝
@mirka2010 objednávam cez túto babu: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=120119. Je spoľahlivá, len cez ňu objednáva veľa ľudí a tak občas treba dva-tri dni čakať na odpveď, ak máš nejaký dotaz. Ale zvyčajne takéto "výpadky" nemá. Robila som cez ňu jednu veľkú objednávku Next (vyše 20 položiek) a bolo to OK, aj vzhľadom na to množstvo. Teraz mám u nej objednanú tú kravičku a pár vecí z výpredaju Next, tak čakám, každým dňom by to malo prísť. Dá sa cez tú stránku prekliknúť aj na FB, tam tiež objednáva (na mmb ona a na fb jej syn, ale často odpovedá aj ona. na fb je výhodnejší kurz, neobjednávajú však všetky veci hocikedy, ale zvyčajne na víkend určí jeden-dva obchody a z tých objednáva). Veď popozeraj.
@mimuska2 my sa chystáme na poradňu budúci štvrtok, alebo až ten ďalší, podľa toho, ako sa nám bude chcieť 🙂 O očkovaní minule nič nehovorila, len sme sa bavili o tom, že Natálka začala sedieť a kam chodíme plávať 🙂
Včera sme boli zasa cvičiť a je to skutočne fajn, strašne rýchlo to ubehne a Natálke sa odtiaľ očividne nechce 🙂
@monky978 Natálka papá ráno mlieko, asi 150 ml, potom má "medzijedlo" pár piškótov s jablkom, potom čerstvé ovocie rozmixované, na obed cca. 250 g mäsovo zeleninový príkrm so zemiakom, ryžou alebo cestovinou. Na olovrant jogurt s výživou (celý jogurt a 100 g výživy dokáže spratať) a na večeru mlieko asi 150 ml.
Inak 2 x 225 g sa mi zdá dosť, robievaš stále také tekutejšie príkrmy (si to predtým písala, že to musí byť nie husté). Lebo ja robím taký dosť hustý a nakoniec zapijeme čajom 🙂 Možno ak je to tekutejšie, tak preto viac spapá 🙂
tak dnesna noc katastrofa cely tyzden pekne spinkala ja ked bola a chora a tuto noc sa casto budila a nadranom mala vsoku teplotu a o piatej plac ze hladna a odvtedy kukme spievankovo a ja padam na hubu 🙂 tyzden sa plni liekmi a je este horsie,uz som nestastna
@monky978 hm, je to celkom dost, ale tiez si myslim, ze ked dieta nechce, da to najavo. a hladnu ju predsa nenechas 😝 . a Beki, ked ma dobry jediaci den, od rana zje: kojenie, asi o hodinku/hodinku a pol 120 ml Beby, a ostatne jedla ma priblizne po dvoch hodinach, cize: ovocna desiata (velkost vyzivovej flasticky) + 8 piskot (asi jeden 2dcl pohar to urobi), na obed niekedy aj vacsiu polku pollitroveho pohara, beba 100ml, olovrant zeleninovy vyzivova flasticka, kasa (ryzova, alebo mliecna, asi 80-100 ml vody), Beba 120-150 ml na veceru. tiez sa mi to zda vela, ale vidim,z e je hladna. je nervozna a ked sa napapa, je spokojna. teda netlacim do nej casto a vela nasilu.
choroba ju zmohla o 7 rano som jej pustila spievankovo dala do stolicky a isla som sa najest a ked som prisla mala spala v stolicke a len jej hlava padala.chudatko malinke
@mirka2010 ja som si trosku o MMR citala, a tiez sa ho bojim a nechcem ho nejako velmi. ale manzel mal vsetky tri tie choroby, tak ktovie ako Beki, ci k tomu nema vacsie predispozicie to dostat tiez... neviem, budeme sa este pytat tu v okoli rodicov a nejakych detskych lekarov, ze co si o tom myslia.
@mimuska2 chudatko male 😔 , a po takej noci 😕 😔
@kajkovajanka
@martinka8 dakujem baby este vas mam aspon troska podpora.len sa velmi bojim ze mi prestane papat ked berie tolko liekov.jooj ako ma mrzi ze je taka chora.ale cez den sa netvari ze je chora stale ma energiu na vsetko 😀
dnes sme boli konecne plavat, tak super bolo, a tak velmi sa mi nechcelo ist 🙂 Lili uz je taka ina vo vodicke, taka stastnejsia... neviem ako to popisat, ale bola fakt zlata, clapkala tesila sa. Asi uz vyrastla na take vacsie babo..... inac to vnima. Bolo to super.
a aj s chybou fu že mammy miesto mummy ešte že len moje tričko na doma 😀
@monky978 ale jasne, ze vsetko ma svoj cas a isto to pride...ci uz stavanie na nozicky, alebo tulkanie...nas maly je ozaj taky tulko,ale zistujeme ze sa tulka len mne...ocinkovi sa az tak nechce...a ked trosku, tak je z toho uplne mimo 🙂🙂🙂 ja to proste milujem, tie jeho nadherne dotyky...no proste presne po tomto som tak moc tuzila 🙂 a inak co mala uz vie povedat??? nas maly ma teraz nove dadada a hav, hav...to je proste non stop 😀 😀 😀 😀
@mihouk nieeee, v ziadnom pripade neuvazujem o odstaveni...len som citala ten clanok...ja tiez chcem minimalne do roka a pol kojit...teda ak sa bude dat...uvidime...ako to bude so zubkami...ale isto ho nechcem odstavit...ved to by som mozno ja horsie teraz znasala ako on...a hlavne ja si to vobec neviem ani prakticky predstavit...ved on ani z flase nevie pit,nieto este umele mlieko.... 😒 😒 😒 a ake mate plany na vikend? ja tu mam od zajtra svokru...Marosko ma v nedelu meninky, tak pride na vikend...hmmm
@kajkovajanka tak ked nieco prezistis,daj mi vediet,lebo velmi ma to zaujima a chcela by som vediet aj vas nazor tu na mk...lebo ja sa stale neviem rozhodnut....moja dr je za vsetky ockovania, takze tej sa ani pytat nemusim...preto ´ma zaujima co hovoria aj ine lekarky...pripadne aj iny rodicia
@tamaska kraaaaaasne 🙂
@kajkovajanka tak pridám aj ja 🙂

@mirka2010 gratulujem k zubku... uz teraz pojdu jedna radost. No nestavia sa. Iba na styri sa da a plazi sa. Ale stale sme vtabulkach... tak este nestresujem. Tak to je krasne, ze sa tak pekne mojkate. My sa netulime ani nic podobne. Iba ked sa v noci zobudi a si odgrgne tak si polozi hlavku na rameno a zaspinka znova na ramene. To sa vtedy rozplyvam . Ucim ju dat pusinku... vsak ona na to pride, ze to je fajn 😝