Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka ahojky, krasne si to napisala...je to veru tak, nech je noc akakolvek,tak si ho vzdy krasne pritulim, vydrzim vsetko...ta predminula noc bola preto zla,lebo mame dalsi zubok!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 uz maminka presne vie,ked to pride, lebo mato vzdy rovnaky menovatel...proste maly je neustale v pohybe, stale sa hniezdi, je nekludny, mrnka zo sna...no moje zlaticko...len dufam, ze tie ocaky a stolicky nebude znasat nejako zle....a vy ako??? vy ako spinkate?
@martinka8 ahojky, no uprimne, chapem ta a naozaj viem presne co prezivas...lebo my mame tie noci naozaj dost vycerpavajuce...lenze vies ja som na trpezlivost vycvicena z roboty...som ucitelka na II. stupni a tam sa musis ovladat tak, ze sa to neda ani opisat...mam proste dlhorocny vycvik na trpezlivost a sebaovladnie...takze ja si to s malym proste odtrpim, ale zla na neho nie som...pritulim si ho, a ked sa mi aj v naruci hniezdi, tak ho necham nech sa hybe ako potrebuje a potom znova a znova dookola to iste....nastastie on neplace, nevrieska, len mrnka zo sna...takze jeho plac nedrazdi, mozno keby to bolo znasobene tymto, bolo by to ine...neviem...ale urcite si nic nevycitaj...jednoducho, unava, vycerpanost robi svoje a isto tvoja mala tymto aj zistuje, ze nieco nie je spravne...v mama a ja je teraz clanok, ktory opisuje, ze rodicia musia davat dietatu najavo tak pozitivne ale aj negativne spravanie...nech vie v tom spravani robit rozdiely...takto mala uz urcite vie, ze nieco nie je dobre, ze maminka sa hneva...a potom cez den isto vie, ked si na nu dobra ze je vsetko ako ma byt a ma aj tak tu najlepsiu maminku na svete 🙂🙂🙂
a mame dalsi zubok...🙂 dolne jednotky uz su krasne vidiet...dufam, ze ma maly nimi nebude pri kojeni ked budu uz velke kusat... 😒 🙂 🙂 🙂 🙂
@elviska666 to vieš, mňa nezobudí ani stádo koní 😀 odkedy nekojím nepočujem ju, a aj predtým ma musel často budiť, keď som ju ešte kojila...a presne tak to bolo aj predtým pri dievčatách....ja som strašný spáč, keď sa mi narodila Tonka a dali mi ju na izbu, tak prvú noc som ani nespala, lebo som sa bála, že ju nebudem počuť 😀 no proste desná som 😀 aj moja pospí viac keď si ku nej ľahnem....
no naša doslova vrieska, keď sa v noci zobudí, nenormálne, až chripí...u nej to ide rovno, že vresk, žiadne, že mrnkanie, plačkanie, plač a vresk...ona len rovno vrieska a už má taký desný hlas, berieme kalcium, ale bojím sa, že bude mať hlas ako Sašenka- každý kto ju nepozná, tak hovorí, že chúďa- aká je zachrípnutá, ale ona to má z refluxu už od 4mes...a inak je to taký zaujímavý hlások, sa smejem, že bude ako Adele 🙂
@kajkovajanka janka ty si po tej dlhej studii nakoniec vybrala Bebu vsak ? a akk moja doteraz nemala ziadne umele mlieko tak mam jej dat to prve v poradi akoze to od narodenia?? 😨 ci?
martinka8@ vidis mati, co baby pisu, ze nie si sama, a to si este pomerne dost vydrzala 😀 😀 , moja Julinka by Ti vedela teda porozpravat o mojich stavoch a zmien nalad, samozrejme zakazdym ma to nesmierne mrzi, a vzdy si poviem sama sebe, ze tak toto si mila moja urobila posledny krat...no ale neurobila, potom sa zase vytocim a sme tam , kde sme boli.... a je nad slnko jasne, ze svoje poklady milujem nadovsetko, najviac na svete 😉 neviem Ti poradit, najprv by som musela sebe, viem, co je to unava, no ked to ide treba sa ovladnut a len vydrz, fakt ten cas leti , deti rychlo rastu, sak pozri zachvilu oslavujeme rocik , a to sme len pred rokom v taky cas stali pred porodom 😉 neboj, uz zajtra bude lepsie!
@larosa hahahah,ja odpadnem...u nas presne na opak a ja sa praveze neviem vyspat lebo som hore,akonahle sa mala pohne...ona sa celu noc puci,alebo poplakava zo spanku,ale spi...no ja sa neviem vyspat,lebo som kvoli tomu hore aj 20x za noc 😠 a ze tvoj mm mal moj obdiv..musim povedat tomu mojmu o nom 😉
@elviska666 nič iné mu chudáčikovi neostáva 😀
@larosa joooj,zavidim 😀
@zuzky1104 ja zase kkojím x krát denne a menzes som dostala už 8 týždňov po pôrode, ledva skončilo 6-nedelie... ono sa "hovorí", že to súvisí s kojením, ale podľa mňa je to skôr hormonálne podmienené...moja kamoška plne kojí, má 3-mes.bábo, ale menzes dostala už 7 týždňov po pôrode...druhá kamoška má tak starého chlapčeka ako naše deti a ona nemá ešte vôbec menzes...je to fakt individuálne....myslím, že si užívaj čím dlhšie 🙂 🙂
@mirka2010 nemusis sa bat. Dolne zubky si babatko pri kojeni kryje jazyckom, takze pokial zamerne nechce, tak nehryzie. 🙂
@zuzky1104 ano, rozhodli sme sa pre Bebu. a podla mna Livi mozes dat uz dvojku, teda to balenie podla jej veku. myslim si, ze tie stupne 1,2,3 aj obsahom zodpovedaju vyzivnym narokom deti, cize preto si myslim,z e asi by mohla byt dvojka, aj ked Livi este UM nemala.
@tamaska mozes mi prosim napisat, kde si si vyrabala kalendare? dakujeeem 🙂
@mimuska2 tak teda to je super...to by som aj ja chcela dosiahnut...ale ja ked dam Maroskovi napit cajik, tak to sa normalne na mna nahneva a hned sa preberie, ziadne ukludnenie, proste toto na neho zatial nezabera...ale neviem, budeme to musiet nejako riesit, vsak nemoze stale v noci papkat...papkac nas...byt mojej netrpezlivosti, tak by som ho v noci kojila aj 4 krat...on by si stale cucol.... 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzulienkaaaa @zuzky1104 ja som kojila minimalne 7-8 krat denne a menzes som dostala ked mal Marosko 4 mesiace. tiez mi hovorili vsetci, ze keby som si maleho viacej prikladala tak by som ho nedostala tak skoro...ale ked som sa na to spytala dr, tak ten mi povedal, ze to vobec nie je podmienene intenzitou kojenia, ale hormonalne...takze ja si uz ms uzivam dost dlho 😠 😠 😠 😠 😠
@emamichaela 🙂 dakujem, verim, ze umyselne ma hryzkat vari nebude 🙂 je to pre nas novinka, musim si aj ja zvyknut na to, ze uz tam v tej krasnej pusinke nieco ma 🙂
dnes mi prisiel balik objednala som si navleky na stolicky a obrus.ze 55e,no najviac ma potesil darcek lampa ktrora je naozaj stylova a krasna a este aj havka plysoveho nam pribalili.no ale zatu cenu to nevyzera ako darcek.mojho skoro slak trafil 😀
@mimuska2 no vies, ja po dnesnej noci...no comment...to je nieco co sa neda uz ani opisovat...Marosko by bol naozaj cely cas nacucnuty na mne...len nemozem ho kojit kazdu hodinu a pol...takze proste musime vydrzat...teda ja najviac, lebo je to naozaj o trpezlivosti....uvidime, myslim, ze je to zubkami, verim, ze sa to casom zmeni a bude krasne spinkavat 🙂 🙂 🙂 🙂
@mimuska2 juuuj, vy sa mate....🙂 ja som uplne vyycucnuta, naozaj ja uz neviem...on sa proste celu noc metal, aj ked som ho mala krasne u seba v naruci, tak len sa metal, nespala som dokopy mozno ani dve hodiny...neviem, uz je toho na mna privela...a to cely den mam fungovat lebo mame aj dnes jedno fotenie, aj obed, upratat...ach, no co uz...nevadi...maminka vydrzi 🙂

@larosa tak super my mame 6zubkov a akurat rozmyslam ktore by mali ist dalsie 😀