icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mihouk
23. nov 2012

@mimuska2 No vidis ake som ja trdlo. Myslela som tu s tou knizkou, taka je podarena, nasa takto vykecava vo vani, ona hrozne miluje vodu. Moze byt total unavena, das ju do vody a komplet nabita energiou. 🙂
@mirka2010 Sranda ze sa pytas na spanie, lebo vcera vecer som ti pisala, ale Tilka sa zobudila, tak som to musela nechat. Posledna noci ma velmi divne, chce mielko ale odmieta prso, vymysla, tak som jej dala vodu. Nevie co chce a ja som zufala a nevyspata. Snad to budu tie zuby, ale mam pocit ze nemam dostatok mlieka a dost ma to znervoznuje, este by som chcela kojit ☹ Snad sa to ustali, u nasich si oddychnem, u svokry si to pretrpim a potom prideme naspat domov 😝 😝 😝 😝 Ale tesim sa ze uvidim synovcov.
Ked sa bude dat dam o sebe vediet, ale budem na vam mysliet 😀 😀 😀 😀

mimuska2
23. nov 2012

@mihouk dakujem.akj nasa sa tak velmi rada kupka a cez leto bola najstastnejsia ked sme napustili bazen doma. 🙂 bolo horko baculky nasej 😀 tak si to u nas na sk uzi a odychni si.potom napis ako bolo

1234lubka
23. nov 2012

@mirka2010 praveze nemal sopliky ani teplotu...len nervy :DDDD

1234lubka
23. nov 2012

@larosa uz to viem...ja som mala s babkou stale dobry vstah..videla sme sa raz za mesiac teraz je to o nervy....o brutalne nervy....bo to len "LIETAME" hore dole (podla nej by sme mali sediet doma na riti) sa sprchujem 10 kreat za tyzden...no myslim ze kazdy druhy den nieje az tak vela a to koli nej sa ovladam...a podobne

1234lubka
23. nov 2012

@emamichaela no ja som sa celu noc otvarala....a na ctg nic neukazalo....ku doktorvy som sa pytala tak ma odbili ze mam pockat kym sa vymenia smeny :D potom som sa doplazila ku doktorvy ze mam bolesti a jak dommna sturil palce tak zbledol...a vravi paneboze rodite, hlavicka priechodna okamzite na salu :DDDDDDDD

kajkovajanka
23. nov 2012

@nusiki ahojte 🙂 , ako sa mate ? zda sa mi, ze dlhsie som o vas nic nepocula

mabel1981
23. nov 2012

@kajkovajanka ahoj, no my sa mame celko fajn nam uz ide 8 zubok, tak tiez mame take vseliake noci 😒 , tiez davam malemu na ranajky okrem mliecka uz aj chlebik s masielkom, lebo my ked s mm jeme, tak musi s nami papat aj drobec 🙂 My sme to tento rok na Vianoce vymysleli tak, ze sme si objednali postele, takze to bude taky nas darcek na Vianoce s mm. A inac klobuk dole, ze sa ti da este aj citat pri malej, to ja by som potrebovala na studium, teda aj pri citani odbornych knih uplny klud 😀 , tak sa drzkajte a drzim palce, aby ti vysli vsetky skusky 🙂

mabel1981
23. nov 2012

@mimuska2 ahoj ako sa mate? malej je uz lepsie?

mimuska2
23. nov 2012

@mabel1981 ahoj dakujeme za opytanie no uz je konecne zdrava.v pondelok ieme na poradnu uz k novej tak som zvedava.a vy ako sa mate?

mabel1981
23. nov 2012

@mimuska2 tak to som rada, ze je uz zdrava, muselo to byt hroznee, pre malicku aj pre teba. Chvalabohu, ze si vymenila tu dr. aj ja rozmyslam nad vymenou tej nasej dr., tiez je to taka tapa. My sa mame celkom dobre, malemu uz ide 8 zubok 🙂

kajkovajanka
23. nov 2012

@mabel1981 fiiha , pekny darcek 😎 ... a co sa tyka citania, po ceste v autobuse a ked mala spi (trochu cez den a vecer, ked zalahne)

mimuska2
23. nov 2012

@mabel1981 heeej nasa mala ma 6 a rozmyslam krore pojdu teraz ma 4hore a 2dole.nevies ktore?som velmi radaze som ju vymenila a si myslim ze prave vcas

mabel1981
23. nov 2012

@mimuska2 nam idu dolne dvojky 😉 ano to si dobre urobila

monky978
23. nov 2012

@mimuska2 aj my mame tak zubky. Tiez nemam potuchy, ktore pojdu dalej. Sa chystam s Monickou k zubarovi. Na preventivku 😀

monky978
23. nov 2012

@kajkovajanka to ta obdivujem, ze to zvladas. Ja by som len stale spala.

kajkovajanka
23. nov 2012

@monky978 dakujem 🙂 , ale nemusis, nezvladam to velmi 😀 . teda technicky zatial ano, ale zanedbavam ine veci a uz som tak vseobecne vycerpana a mam vsetkeho dost.a vdaka tomu som strasne vybusna (zatial len na Beki 😒 , na druhych nezvysujem hlas, ale nerozpravam (to je zatial moja forma hnevu)) a protivna a nekamaratska. a vadi mi kopa veci a niekedy aj totalne hluposti 😝 . a unavu potlacam ciernym cajom na ranajky, slabou kavou doobeda alebo na obed a silnejsou kavou poobede alebo podvecer. ale nie vzdy sa to podari

monky978
23. nov 2012

@kajkovajanka joj viem ako sa citis. Ja som dnes posledny krat predavala. Uz mam predavacku. Aj ked smola. Dnes si robila test a je tehotna. Som nevedela ci sa s nou tesit a ci byt smutna. Ale nevadi. Dalsia sa mi zauci uz popri dvoch co mam. Tak aspon mozem byt s Monikou. Ale neviem si predstavit, ze by som musela este doma nieco riesit po praci. Pevne nervy prajem.

emamichaela
23. nov 2012

@1234lubka no aka si sikovna 🙂 toho doktora do riti nakopat, ze pockajte, kym sa smeny vymenia... Moj muz by ho asi zaskrtil 🙂

neuska
23. nov 2012

@lilly2711 Aj ste sa narodili 1.1.2012 🙂

mimuska2
23. nov 2012

@mabel1981 mozno pojdu aj nam tak aj ked sa mi zda ze idu hore aspon tam si mala stale tlaci 🙂
@monky978 uz?alebo srandujes inak kedy sa ma ist s takymi detmi prvy raz nevies?

lilly2711
autor
23. nov 2012

@neuska nie, 🙂 sme 20.12.2011

nusiki
23. nov 2012

@kajkovajanka ahoj, dakujem za opytanie, akosi sa mi nedari prispievat, ale snazim sa citat vsetko co pisete a sledujem ako sa vsetci mate a ako napredujete 🙂 🙂 Mame sa fajn, dnes sme objavili dva nove zuby - 5. a 6. v poradi - dolná dvojka a stolicka!!!...sme sa nestacili cudovat, stolicku sme teda este necakali, ved sme mali zatial len jednotky 😨 😨 🙂 🙂 🙂
inak pekne stvornozkujeme, staviame sa na nozky, ale este nechodime, hovorime mama, baba, havo, vselico ukazujeme ruckami 🙂 davame pusu, pa a take veci, papame radi a vselico , moje mliecko uz len 3 x denne, rano na obed a vecer, v noci sme mliecko zrusili, lebo sa Emka budila kazdu hodku, jednu noc trochu poplakala 😒 ale dalsiu noc sa uz zobudila len 2 x aj to len na cumel a spala dalej 🙂 🙂 takze teraz neprespime v kuse celu noc ale zobudi sa na cumel a spi dalej, je to uz celkom fajn, aj ked najdu sa este noci ked je hore castejsie ale myslim ze je to kvoli zubom 😒
a cvicime sa na nocnik, uz sa nam podarilo zo 5 krat pekne vykakat, tak si zvykame 🙂 🙂
sledujeme aj v ase super stretka, mozno sa aj nam podari raz prist 😀 len sa obavam ako by to dopadlo lebo Emka ma nejak strach z deti ci co ☹
vy sa ako mate? 🙂

zuzulienkaaaa
23. nov 2012

@nusiki wow, super s tým nočníkom... a ako sa Ti to darí s ňou nacvičovať? ako to robiš?

nusiki
23. nov 2012

@zuzulienkaaaa no zhruba viem kedy bude kakat tak ked sa zacne tvarit tak na tlacenie 😀 😀 tak bezime sup na nocnik, a obcas sa zadari 🙂 🙂 , niekedy ju posadim pred doobednym spanim a hovorim jej kakaj 😀 😀 a zopar krat sa podarilo 🙂 ale myslim ze si zvykne a casom sa nauci ze naco ju tam davam sadat 🙂

kajkovajanka
23. nov 2012

@monky978 uf, ale aj ten tvoj obchod musi byt zatazujuci, neviem si predstavit, ze by som v noci nespala poriadne a rano vstavala o piatej(?) a potom este prisla domov a venovala sa malej 😝 .. aj ja ti zelam pevne nervy.. verim tomu, ze ked budu deticky uz vacsie, ze to bude trochu lahsie a aj my si konecne naozaj oddychneme, zacneme byt mile a pomaly sa da vsetko do poriadku.. snad

martinka8
23. nov 2012

dievcata KOSICANKY: http://www.hravenisko.sk/ tento vikend 🙂

kajkovajanka
23. nov 2012

@nusiki jeej , pokroky velke 🙂 , bolo by super, keby sa vam raz podarilo prist sa ukazat aspon na chvilku, napriklad aj keby len v januari na tu oslavu 🙂 🙂 .. a stolicka? cosiii 😀 nam sa len teraz objavila horna dvojka - treti zubok 😀 . Beki cucka uz len raz - rano, v noci bud postaci cumlik, alebo bojujeme niekedy aj hodinu, kym konecne zaspi 😝 . take noci ma vacsinou vtedy, ked sa potrebujem vyspat, lebo dalsi den mam nieco v skole dolezitejsie. s papanim mame teraz trosku problemy, asi kvoli zubkom. a podobne ako u vas 🙂 mame mama, baba, a potom ne ne ne (tvrdo 😀 ) a zopar krat sa uz podarilo povedat aj papa, ale ruckou uz kyva na pozdrav poriadne 😀 . svornozkuje veselo, chodi okolo vselicoho, vylieza na postel, gauc ale stat zatial nechce sama a ani urobit krok len za jednu ruku. som zvedava,z e kedy to pride 🙂 .. pekny vecer a dobru nocku vam zelam 🙂

kajkovajanka
23. nov 2012

@martinka8 pojdete?

ladyka8
23. nov 2012

baby škoda že som si vás nevšimla skorej :( my sme tiež januárovky. 11. januára sa mi narodila dcérka Emka

mirka2010
23. nov 2012

@mabel1981 ahojky MOnika, no akurat dnes mi mamina povedala, lebo ona tam robi projektovu managerku, ze kedze touto akciu robi jej kolegyna, tak si zajednala ineho certa...tak ma to nastvalo, tak ja to robim 16 rokov, len minuly nie a uz ma ta jej kolegyna neoslovila...no skoda...ale dohodli sme sa ze ten dalsi rok je isto moj 🙂 no je to akcia pre vsetkych a velmi krasna 🙂 kludne pridte...dame tam stretko, dobre??? dam ti vediet, ze kedy to presne bude, dobre?