Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mihouk Tiluska takto vymysla s prsnikom??? no teeeeda!!! nech pekne vydrzi,lebo mliecko je predsa mnam, mnam...no a tie noci...ach, viem presne o com pises...takze co na to napisat...isto su to zuby a ked im vyjdu vsetky tak sa vari uz konecne aj vyspime 😀 😀 😀 😀 😀 ja vsak ked si predstavim, ze mu zatial vysli len tie dva a za akych noci...tak fuuuuha, co bude pri ocnych a stolickach??????? tak prajeme stastnu cestu a urcite sa ozvite, budeme na vas mysliet 🙂
@jankaja napriklad ja som ostala uplne zaskocena, ked sme boli dnes u dr,ako si ho sestricka vypytala, tak uplne bez problemov ku nej isiel...aj jej baram baram buc urobil...potom aj dr...ale ked ony su take zlateeeee...velmi radi tam chodime, to su uplne uzasne zenske, tak to Marosko asi aj vycitil...ale ma vytypovanych dvoch susedov,ktori su tak zlati a napriek tomu, hned ako ich vidi, tak place...nechapem vobec 😒 ale aj tak,mama je mama a pri mne chce byt najviac, co si maximalne uzivam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mimuska2 na vianocny kamion??? dufam, ze aj u nas bude...a celkovo sa velmi tesim na vsetky tieto vianocne akcie 🙂 ked u nas v nakupnom centre boli Mickey Mouse na den deti ja som sa tam tak tesila ako male dieta...a teraz neviem, ale ja sa neviem dockat ako bude Marosko na vsetko reagovat...uz teraz sa tak tesiiiiiim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mirka2010 Dakujeme, budeme sa snazit si to uzit co najviac. Ozaj aky ma Marosko spanok, lebo Tilus ked vecer zaspi, tak my sme iba v druhej izbe a dvere su otvorene, ale akonahle je okolo 11tej a idem do izby a kupelne tak uz aj sa mrvi. Teda vo vacsine pripadov a hlevne vtedy ked sa mi chce hrozne na zachod 😝 Maxim sa takto nebudil, ale to bude asi jej nestastna zvedavost. Aj dnes rano zazvonil budik, len tak tichucko, Maxim spal pri mne, lebo o 6tej sa zobudil a kedze mm musel ist o 2hej v noci do roboty, tak som ho radsej zobrala k sebe, pohladila som Maxima, nech vstava do skolky, obratim sa a uz na mna velke ociska kukaju. Ona vsetko pocuje, to bude peklo, ked este tomu bude aj chapat 😝 😝 😝
Inak mm sa uz tesi ako uprace, lebo Tilka je mala skaza. Keby si videla momentalne nasu obyvacku, dostala sa k pecivu a je doslova vsade doslova. MM povedal nech uz na to kaslem, lebo rano hned odchadzame na letisko a on potom uprace, prisaham keby sa tu niekto aj pototo, tak si to ani nevsimnes. Neviem ci ti Marosko robi taky bordel, ale nektore dni mam pocit, ze len chodim a odkladam co rozobrala, posuniem ju niekam, nech rychlo spracem, otocim sa a ako po vybuchu, najhorsie je to v kuchyni, lebo tam zacala vyberat skrinky a rozhadzuje to po celej podlahe a ked si nedas pozor, tak sa mozes pekne smyknut a varenie vyzera ako cez prekazkovu drahu. Coho my sme vsetkeho schopne???? 😉
@elviska666 môžeme sa naladiť aj doladiť 😀
@martinka8
@kajkovajanka my sme ani raz ešte neboli, nikdy sme sa k tomu nedostali 😝 vraj je to super 🙂 inak dievčatá šli k svokre, normálne, že ich volala...aj nás zavolala na obed v nedeľu....dačo za tým bude, len neviem čo 😕
@kajkovajanka ano teraz prave odchadzame, keby ste sli tak zavolaj 🙂 budeme dlhsie... kym Lili dovoli &🙂 ale mam pre nu aj jedlo
@ladyka8 vitajte a pridajte sa k nam 😉 🙂
@mirka2010 teda lajk na Maroskovu vahu 🙂 , nie na sopliky. a ja som nesla, ale trvalo to par dni iba. a ked uz potom bolo krasne slnecno, isli sme. do veterneho a sychraveho by som urcite nesla
@mihouk ahojky, no tak spanok Maroska je v tomto uplne rovnaky...ked si ideme lahnut tak okolo desiatej, tak to ma este tvrdy spanok a nezobudi sa, troska pomrvi ale spinka dalej a zobudi sa na prve papanie tak az okolo jednej...ale ked ideme uz o jedenastnej, tak to uz je hore len co kluckou pohnem, nehovoriac o tom,ze susti perina, potom sa uz len mrvi a uz pred dvanastou musim kojit....teraz ma tiez trapi tento doobedny spanok..vzdy krasne isiel spinkat o jedenastej, ale mam pocit, ze si to poriadne posuva, uz ani o pol dvanastej nechce zaspat a kym zaspi je dvanast,...cim sa nam jasne vsetko posuva...a to zaspavanie je proste take komplikovane, jednoducho stale vymysla, stoji, vyzlecie sa z vaku, pucha po parapete...neviem co robit, ci to nechat na neho, ze kedy by zaspal tak sam od seba, ja neviem...no a ci je Marosko bordelar???? jasneeeee,vsetko vytahuje...tiez to u nas vyzera teda, no comment...upratujem ako diva,len aby to tu nejako vvzeralo..nastastie z kuchyne nic nevytahuje,lebo mame hlboke sufliky, nie skrinky a tam sa este nevie dostat... 😀 😀 😀 😀 tak stastnu cestu prajemeeee 🙂
@kajkovajanka no Marosko je chlap ako sa patri...🙂🙂🙂 uz je to poriadne citit aj ked ho mam na rukach a este ked je naobliekany tak fuuu, naozaj uz je tazky...ale so svojimi rovesnikmi-chlapcami hlavne ma rovnaku, aj mensiu vahu....a malu kupkas ked ma sopliky?
@larosa 😀 😀 hiii...odpadnem, o co jej ide....svokre, veru daco za tym bude, bud v strehu, a dievcata nech maju usi-oci na stopkach 😀 😀 😀
joj a dakujem za tip na ten STODAL, naozaj mi zabral, uz po druhej davke som citila zlepsenie, neviem, ci som si uz aj tak svoje odkaslala od pondelka, alebo je fakt taky dobry....super....
Si zlata, ze myslis na Livi, vytahuje sa popri nabytku, i kazdemu na nohy, a krocik urobi len taky, ze sa akoze prisunie blizsie drziac sa nabytku....mne bude stacit az zacne chodit okolo roku ako Julca 😉
@mirka2010 jasne, ze aj ked je chladnejsie chodime vonku, len musis prisposobit oblecenie, dat o vrstvu viac napr...
Ja nechodim s detmi von, ked velmi fuka, no a jasne, ked aj prsi...alebo nedajboze kombinacia oboch, lenze, ked len trochu prsi bez vetra, tak ideme, a zase aj ked sa rozfuka a neprsi zvyknem dat prsi plast na kocik a moze byt aj neviem ake vetrisko, ta guma totiz ochrani aj pred silnejsim vetrom a drzi teplotu no sak ako guma az ma v tom kociku dusno....ked uz ma nieco take vonku prekvapi a mala spi, tak ostanem a neutekam ihned domov....
A sople, ak ma len biele a bez teploty , chodim von, ked je pekne, ale tam treba zvazit aj viac, napriklad ci aj kasle, a ci inak je culy atd....a co sa tyka kupania tak podobne, ale inak ja aj tak nekupem casto, s vynimkou leta - aj 2x cez den som moje baby osviezovala...viem, ze si sa ma nepytala, ale tak som Ti odpovedala 🙂 🙂
Inak baby nosite von uz aj fusak...? lebo videla saom uz v kocikoch fusaky. My zatial nie, je v overali takom vetrovkovom a deka spanielska ta hruba a nanoznik....
Si hovorim, ze co budem nosit, ked bude akoze okolo 0Celzia.....ci?
@kajkovajanka veľmi rada 🙂
@mirka2010 myslim, ze sme ju aspon prve dva dni nekupali. ked sa to uz zdalo,ze ustupuju, tak sme uz asi kupali. ale vseobecne ju kupeme uz len kadzy druhy den, nie kazdy, lebo mala velmi vysuseny chrbatik a brusko. a teraz sa to zda byt lepsie. ale ked ma cerveny zadok, tak ju aspon na chvilku posadime do lavora a umyjeme aspon tam, celu ju vtedy nekupeme.
@zuzky1104 my nosime fusak. ma oblecene pancusky a take akoby zateplene sustaky a cizmicky. a hore tricko, svetrik/mikina/vesta a vetrovka. ale sedi v nom len do pol pasa. a nanoznik nepouzivame a ani deku. nanoznik sme mali zatial len raz, ked asi pred mesiacom snezilo. ale ked je tak teplejsie vonku, tak dam iba deku a na fusaku si sedi 😀 .ale podla mna to mame asi tak narovnako 😀
Bekca si prave dala postielkovy rekord: 2,25 😀
@zuzky1104 ahojky, diky za radu...sopliky ma velmi tekute a naozaj vela, vcera mu zobrala dr aj vyter nech prezisti,ci to nie je bakterialne...ja som zastanca chodenia von za kazdeho pocasia,lebo uz vela lekarov sa na tuto temu vyjadrilo, ze je to pre dieta lepsie, ze sa stavaju odolnejsimi...jeden spanok ten poobedny ma vzdy Marosko von,.len teraz som naozaj troska zmatena, lebo taketo sopliky este nemal...nekasle, teplotu nema, je culy, takze obmedzenie chodenia von nepovazujem za potrebne...ale velmi rada sa s vami tu poradim,.ako to robievate vy....🙂
@kajkovajanka my kupeme kazde den, je to pre nas taky ritual...takze aj pre maleho aj pre nas to znamena, ze je cas ist spinkat a Marosko miluje vodicku, takze kupkame...teraz ked ma sopliky tak kazdy druhy den, predsa len, tie prechody zo spalne do kupelne by mohli troska aj uskodit...
@lilly2711 boze to som nevedela malinka tak este raz prajem vela zdravicka hlavne jej aby ste boli stasny a vsetko bolo o.k a mamicke vela sili aby svoju dcerku vo vsetkom podporovala a nedavala najovo v kutiku duse svoje nestastie neboj hadam vsetko dobre dopadne budem vam drzat palceky aby vsetko dopadlo tak ako ma majte sa a prajem prijemny zvysok dna 🙂

ahojteeee 🙂 dnes sme boli u dr mali sme poradnu, predvolali nas skor kvoli tomu, ze doktorka ide mat dovolenku...takze maly vazi 10200g, za posledne 3,5 mesiaca pribral necelych 800g, co som aj dost prekvapena, myslela som ze to bude viac...aj ked na druhej strane som rada, ze mu ta vaha nesla hore nejako rychlo 🙂 Marosko ma velke sopliky, takze mu zobrala vyter z nosteka a hrdla, predpisala robene kvapky, ktore som zhanala po celom meste, nikde nemali jednu zlozku z ktorych sa robia, takze no comment....chcela som sa opytat, ked maju vase deticky sopliky, chodite s nimi von???