icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

1234lubka
24. nov 2012

@emamichaela :D ta to bolo take cudne vsetko ja som valstne ani nevedela ci su to uz fakt kontrakcie....na prijme mi povedali ze je to 1000krat silnejsie ako bolesti na kramy...a este som aj trosku krvacala a to mi povedali ze je to normalne....tak ked normalne tak normalne...a ja som sa celu noc otvarala celu noc "trpela" prvu dobu porodnu :DDDDDpreto som ani velmi nepanikarila....ked ma rano vzali na ctg tak nic strasne neukazalo...to vlastne tak priadne zacalôo az lked som uvidela doktora :D vtedy ma scjytil prvy PORIADNY krc :PP podla mny by ten porod bol lepsi (aj tak bol celkom rychli) keby mi nepychli ten oxytocin na sale vraj aby som sa rychôlesie otvorila do 10....vtedy prisli take hnusne tlaky.....podla mna zbytocne trapia maminy....ja som celkovo nemala zly porod ale co ja viem...ten oxytocin nemusel podla mna byt....a manzel tam nebol bohuzoial (po porode si mysli ze chvalabohu ze pri mne nebol) tak ani netusil ze uiz to na mna ide,,..len rano som mu o siedmej pisala ze sa citim nejako divne...a ked sa zobudil a precital si to tak to som mu uz volala ze maly je uz na svete 🙂)

1234lubka
24. nov 2012

@mirka2010 no tak noci su strasne....kazdu hodinu je hore niekedy aj castejsie...a to si ho beriem k sebe lebo nemam nervy stale vstavat ku nemu...aj tak sa budi..ooooch ale v noci mal sopliky...joj uz nech su tie zubyliska von!

1234lubka
24. nov 2012

@mirka2010 no ja s matinkom chodim von stale...aj ked bol chory aj ked nebol mylsim ze cerstvy vzduch prospeje vzdy.....ked snim nebudes vonku tri hodiny tak myslim ze kludne mozes

mimuska2
24. nov 2012

@mirka2010 aj ja sa tesim no u nas je kamion kazdy rok 🙂 ja si myslim ze nasa sa bude vsetkeho bat 😀

zapka21
24. nov 2012

@larosa @martinka8 @tamaska @zuzky1104 @kajkovajanka @elviska666 @matul My ideme na Mikulasa do mojej roboty, takze to vyzera, ze neprideme

elviska666
24. nov 2012

@zapka21 skodaaaa 😒

elviska666
24. nov 2012

@zapka21 kedy chodis teraz vonku doobedu?

mirka2010
24. nov 2012

@matul tak v tomto to mame uplne rovnake...lebo naozaj aj ked uz bolo to priserne pocasie, kedy bol prvy sneh...tak my sme sa hned vybrali...sice Marosko bol krasne zababuseny a pod igelitom,ale vonku sme boli...aj ked maminka bola mokra, ale naozaj radsej nech je vonka aj v takomto pocasi,vsak je to zimne dietatko..tak je z minuleho roka zvyknuty 🙂 a kupkame naozaj kazducky den...je to cas, na ktory sa neskutocne cela rodina tesime 🙂

mirka2010
24. nov 2012

@lilly2711 juuuj, tak to mi je luto, ze malicka ma taketo problemy...prajeme jej vela zdravicka 🙂

mirka2010
24. nov 2012

@1234lubka ahojky, tak mate tiez zle noci? no ja uvidim aka bude tato...dala som vcera tie homepatika pri prerezavani zubkov a spinkal krasne, klop, klop, klop...🙂🙂🙂ale to ja mam skor vzdy za odmenu, tak raz za tyzden a pol je jedna noc celkom fajn a tie ostatne uf, no tie stoja za to...veru, aj Marosko pri mne spinkava, ale tiez to moc nepomaha...len to, ze nemusim stale k nemu vstavat...inak je podobne nekludny....veru, ako pises, nech uz su zubky von....len to moze este veeeeelmi dlho trvat....a citala som tvoj prispevok o porode....co spominas na porod??? skoda ze tvoj mm tam nemohol byt...ja si to bez mojho ani predstavit neviem...aj ked som isla nakoniec sekciou,ale dovtedy bol pri mne staaaale...a bolo to velmi dobre....🙂

mirka2010
24. nov 2012

@mimuska2 myslis, ze sa bude bat??? no je to mozne...lebo aj Marosko ma vie niekedy prekvapit, ze sa boji takych veci, co by som v zivote nepovedala...ale tesim sa na to,ako sa bude tesit z tych vsetkych svetielok...🙂

zapka21
24. nov 2012

@elviska666 Hmmmm, ja vieeem.... Chodime po 10tej, ked spapa ovocicko alebo jogurtik

elviska666
24. nov 2012

@zapka21 o super,my chodime tak pred pol11,tak uz sa mozme zladit...ale som minule rozmyslala,ze leuska ti spinka na doobednej prechadzke?aby ju zoe nezobudila....

matul
25. nov 2012

@mirka2010 tak tak, treba 😉 ja sama musim byt vonku kazdy den minimalne raz, kebyze neidem, tak sa citim ako chora, ale to uz je navyk, mali sme 12r psa a aj teraz, ked mame psa pri dome, tak ho ''vencim'' mimo zahradu aj s malou. My sme s malou chodili aj 3x denne von, teraz ked je o 16h tma uz len 1-2x. V zavislosti od pocka.

No a kupanie aj my zboznujeme, teda hlavne Olivia a my s nou. A nekupali sme len po ockovani a ked sme boli na plavani. Joo a este nieco - kupeme len v cistej vode, aby ju mydlo nevysusalo, a raz za tyzden aj s mydlom (J&J)

zapka21
25. nov 2012

@elviska666 Malu davam spinkat este po ranajkach, aby najneskor o pol 9 spinkala, spi asi hodinku, takze o tej pol 11tej je super cas 🙂

elviska666
25. nov 2012

@zapka21 oki,tak si napiseme...dnes a zajtra uz nieco mame 😉

zapka21
25. nov 2012

@elviska666 jasneee, aj my uz mame plan - dnes k svokrovcom, zajtra to cvicenie a v utorok (ak bude strajk) tak sa idem stretnut s mojimi zlatymi babami, co som im bola triedna, juuuj 🙂

kajkovajanka
25. nov 2012

@zapka21 aj ty si ucitelka? 🙂 na ZS ci na SS? a aky odbor?

zapka21
25. nov 2012

@kajkovajanka Jani, to som ti nehovorila? Som myslela, ze ano. Ucim na gympli, na Trebisovskej, biologiu a geografiu

mihouk
25. nov 2012

@zuzky1104 Dakujeme, manzel je slovak, len nema tolko dovolenky ako ja, preto pride az o tyzden 😝 Neviem ci by som si s cudzincom tak rozumela, predsa ked mu potrebujem vynadat, tak v materinskom jaziku mi to ide naj 😀 😀 😀
@mirka2010 Ty to bola cesta. Maxim v piatok nic nechcel papat, ani v skolke. Vecer mal hancku a v noci vracal. Na letisku spustil alarm, v lietadle si prdol a trochu mu uslo, ako ho bolelo brusko. Ale potom spal cely let. Tilus trochu vyvadzala, ved sa dialo tolko okolo. U nasich nechcel nic jest a vecer ho kamos vozil v krabici a zakusol do parkiet. Tak som sa hrozne zlakla, lebo si nic nerozkusol, ale tiekla mu krvicka, len som sa modlila nech si nevyrazi zuby. Kolegynina vnucka si takto zarazila zuby. Potom asi od bolesti zaspal a spal az do rana, iba sa zobudil, lebo bol smadny. Rano to mal trochu opuchunte, ale uz je to nastastie dobre, vypytal si na ranajky palacinky, tak tipujem ze aj brusko ma v poriadku.
Vsetky davajte pozor na tie zubiska, chudacik ho to muselo poriadne bolet, lebo plakal uplne inak ako normalne. Snad uz zvysok tyzdna bude pohodicka. 😖

mirka2010
25. nov 2012

@matul presne, aj ja som taka ista, nebyt von, to je uplne den o nicom...niekedy vsak ideme len raz a na dlhsie, ale dva krat je idealne...a kupkame aj my v cistej vode, kym sa clapka tak je len v cistej vodicke a potom ho troska namydlime...po kupkani ho vzdy vykremikujem Niveou a tuk, tuk, tuk, nemali sme este problem so suchou pokozkou....chcela som sa este opytat...aky stravovaci rezim mate?

mirka2010
25. nov 2012

@zapka21 ahojky,tak sa tu ucitelky zbierame 🙂 aj ja ucim 🙂

mirka2010
25. nov 2012

@mihouk no teda, to ste mali za cestu...ach, chudatenko Maximko, to je teda ze este aj s bruskom mal problemy...a tie zubky, no jasne, ze ho to muselo poriadne boliet...juuuj, len si to predstavim na sebe,aaau....ale verim, ze ostatok casu u starkych si uzijete naplno...aky mate program?

rebecca2006
25. nov 2012

čaute, maminy, No my máme u Maťka nosné mandle konečne vonku, aj krčné, ale te buh, to je katastrofa, ako to zle zvlada. Ja som už úplne na nervz, čo mu neviem pomôcť. Operovali ho v piatok ráno, v sobotu ho pustili domov, ešte mám pocit, že ten piatok ako tak, asi mal ešte v sebe oblbováky a a nestetiká, lebo večer už bol strašne hladný a zjedol 2 jogurtz, ale tam to skončilo. V sobotu došiel domov celý zbedačený, dala som mu hneď Nurofen čípok, ale nič ani jesť ani piť, celý deň mravčal, v noci sa budil celý zostresovaný. Dnes podľa mňa ešte horšie, keď som do neho dostala decko čaju,tak veľa a yjedol 2 malé Monte, tot vsjo. Teraz spí, tak sa modlím, nech aspoň niečo vzpije keď vstane, nech neskončíme na infúzkách.... Ešte abz nestačilo Estinke rastú zuby, v noci hore 100x 😝 Pomiooooooc

1234lubka
25. nov 2012

@mirka2010 LEN TAK sme s @emamichaela debatili 🙂 ja dobre spiminam na porod len dobre ze tam mm nebol lebo samotny porod bol kustok drsny :P pustila sa mi krv z nosa a ppdobne :P nevladala som tlacit lebpo som celu noc nespala...ale aspon by videl ze co to je porodit dieta....ake homeo si skusala? nam nurofen nepomaha...takze ani nevie ci to nespi koli zubkom ci koli comu.,...ved uz som tu aj pisala ze pekne spinka len raz sa mi budi,,,,, a teraz...ooooch ked spi dve hodiny v kuse tak je to uspech........

1234lubka
25. nov 2012

Babeny nemate niektora tatrabanku?? potrebujem surne nieco zaplatit co som mala zaplatit uz vo stvrtok....nemozte tam niekto zamna vlozit peniazky nech su hned na ucte a ja vam poslem zo svojho...prevod trva nejake dva dni a nechcem aby mi tam nabehli penale...nieje to velka suma....nieco cez 5 eur.....

1234lubka
25. nov 2012

5.29........:(( pls

1234lubka
25. nov 2012

nesiel mi banking....uz ideeee

janulka007
25. nov 2012

Baby, neboja sa vase deticky teraz vonku, ked je taka tma?? my mame obrovske vyvadzacky a place, co uz dlho nebolo...hm?? 🙂

jankaja
25. nov 2012

@rebecca2006 Veľmi držím palce, nech je Maťkovi čím skôr lepšie. Ja som si nechala vybrať krčné mandle pred 2,5 rokom, keď sme sa začali snažiť o bábo, lebo som mala chronický zápal a nechcela som to riešiť počas tehotenstva. No ale teda neprajem nikomu, prvý týždeň bol totál otrasný, ani jesť ani piť ani rozprávať som nemohla, potom snáď len o kúsok lepšie. Bola som 3 týždne PN. A prvé dva týždne non stop pod oblbovákmi, inak to bolo na nevydržanie, tá bolesť. Tak snáď Maťko bude väčší bojovník a bude čím skôr zasa dobre 🙂