Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
hmm tak nic nooo......:/ AJ tak dik no....snad mi nenabehne pokuta, je to faktura za oriflame....
@mirka2010 ja dúfam že sa bude páčiť. Zajtra ideme na prvú poradňu k novej lekarke tak som zvedava.
@rebecca2006 chudatko tak nech ste čím skôr fit.
@rebecca2006 och, chudacik, to mu tahali aj jedny aj druhe naraz????? Asi ho to velmi boli, dufam ze mu to coskoro prejde..... 🙂 Drzte sa.
@zapka21 idete zajtra cvicit? Ja by som chcela, ale ked nam to teraz tak nevychadza so spankom. Lili chodieva spat medzi desiatou - jedenastou....... o jedenastej najneskor, tak neviem, Uvidim kedy rano vstane a podla toho 🙂
@1234lubka no, ja si myslim, ze by to mal kazdy chlap vidiet, co to porod je...aj ked mysme si to s mm nemohli spolu ,,uzit,, co mi je velmi luto...ale co uz...ked som musela ist sekciou tak som proste musela...mozno druhe a dufam, ze sa mi to splni pojde prirodzene...ozaj, nepytaju sa ta ludia ze kedy druhe? nas takmer kazdy.....
@janulka007 nas maly sa tmy neboji...kedze druhy spanok ma vzdy vonka a je to az o stvrtej, tak sa budi uz teraz len za tmy,takze je zvyknuty...
@rebecca2006 ach teeeda, ja viem presne ako Matkovi je...mne vyberali oboje mandle ked som mala 21, je to priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisernaaaaaaaaaaaaaaaa bolest...ja sa mu vobec necudujem a velmi s nim citim...mojmu malickemu drzkam moc palce, nech co najskor bolest prejde, o par dni si ani nespomenie...len nech nieco pije a papa...to je naozaj teraz najdolezitejsie...drzkame mooooooc palce 🙂
dnes sme boli prvy krat v detskom centre u nas v meste...teda, parada uzasnaaaaa....dostanete pernamentku, dve hodiny stoja 3,90, ale tolko atrakcii s cim sa deti mozu vyblazniet to sa neda ani opisat...ale co sa nam pacilo neskutocne moc je, ze ockovia sa tam dokazu vyblaznit mozno aj viac ako deti...no nas ocko odtial prisiel ako keby prisiel z nejakeho zapasu kde sme vyhrali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 taky vyteseny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ostala som vsak velmi prekvapena, maly sa boji bazenu s gulickami...posadili sme ho tam, ten taky plac spustil,potom som tam isla s nim ja, ani to nepomohlo...no neviem, vase deti na to ako reaguju???
@mimuska2
@mirka2010
@martinka8
@jankaja
baby ďakujem za suport. Chudák, asi ho to fakt veĺmi bolí, keď takto píšete, že je to strašná bolesť. Ale asi faktm keď si predstavím, aká som mimo, keď maboí hrdlo pri angíne alebo virose ☹ No ja som to dopredu moc neriešila, chystali sme sa na nsné, to som mala referencie, že celkom "pohoda", že to deti dobre zvládajú, len som mala strach z celkovej anestézy a potom z toho, ž sa nám 3x zrušil termín a strašne som sa bála, aby sme nenachytali neičo, lebo 3- ročika udržať zdravého v chrípkovej seyone je fakt kumšt, ale pri psolednej kontrole sa krčiarovi nepáčili ani krčné mandle a tak mi navrholm že odoperujeme naraz. Ja som nechcela, oblial ma studený pot, ke´d som si predstavila chudáka malého, a el persevdčil ma,že tie mandle sú veliké a robia problém pri dýchaní a že v podstate operovať samotné nosné je nanič, lebo nevzrieši problém, a že ak už ray ide do celkovej anestézy, tak treba poriešiť naraz.. tak už len musíme vzdržať.. poobede sa yobudil asi po 4 hod, ale so strašným revom, najviac mu vadilo, že mu páchne y nošteka a pusinky- on to chudák teda povedal " maminka nevoniaš mi dobre", a potom nevoňala "dobre" ani babka, ani dedko, tak sme pochopili, že mu chudákovi páchne vlastný noštek... A keýdže sa nechcel napiť, ani vypláchnuť pusu erval až kým som ho nepostavila pred hotovú vec, že buď sa napije, alebo obleikame šatz a ideme na infúykz 😢 Potom sa vzchopil a že maminka, budem bojovať 😢 ta sa napil a trochu najedol, vďakabohu, dnes infúzky nehrozia. Dúfam, že yajtrajšék bude lepší.
@mirka2010 hej, chodíme 🙂 veď nie je tak chladno, my sme chodili aj v januári, keď sa malá narodila a boli tie brutálne zimy -20°C a super spala 🙂 teraz chodíme aj keď prší, prechádzame sa v krytej pasáži 🙂
@zuzky1104 fusak máme, lebo nemáme nánožník, ale to je taký len tenký- vonkajšok ako kočík a tenké vnútro...dávam jej doňho buď overal- taký tenučký chlpatý, ani nie je podšitý, pančušky, body a svetrík; alebo to isté a takú jarno-jesennú bundičku namiesto overaliku- tiež nepodšitá, len akoby plyšová, a ešte aj tepláčiky a nejaké topky na nohy, keby chcela behať...my čakáme na poriadnu zimu .-D
@kajkovajanka vy ste uzimené 🙂
@rebecca2006 veľmi držím palce, nech je každým dňom už len lepšie a lepšie a nech pekne pije a papá. Takto ste to dobre poriešili, lebo fakt keď tie mandle sú na oštaru, tak musia von.
Mňa operovali v lokálnej anestéze (tak som sa rozhodla), tak neviem, ako je to prebudiť sa s tou bolesťou, keďže som to odznievanie oblbovákov vnímala. Ale teda viem, že mi pripadalo ako totálny vtip, že na druhý deň ráno (bola som tam jednu noc) mi v nemocnici dali na raňajky riedky puding s piškótami. A že musím jesť, lebo primár ma nepustí domov. Tak som so slzami v očiach natlačila do seba asi 5 lyžičiek toho pudingu.
Inak ten primár tvrdil a trval na tom, že dôležité je začať hneď jesť (obrusuje sa jazva) a rozprávať (to neviem, na čo pomáha), ale tieto jeho tvrdenia mi prišli ako z iného sveta.
Doma som jedla jogurty, pudingy, kaše a mixovanú hovädziu polievku so zmixovanými zemiakmi. A teda dobrých 5 dní som sa dorozumievala písaním na papieriky.
@rebecca2006 chudatko male , ale silny bojovnik 😎 , drzim palceky, aby sa to cim skor zahojilo a bolo bez problemov 🙂 , a mozes ho pozdravit, ze tety na internete na neho velmi myslia a chvalia ho, aky je statocny 😎 😉 🙂
@larosa ja jednoznacne 😀 , ale mam pocti, ze Beki je na tom lepsie nez ja 😀 , ja uz mam sveter a ona v pohode len tricko a kratke body 😀
@mirka2010 napisem urcite ideme tam okolo 13 00 tak hned dam vediet.no ale ved Marosko je taky krasavec kto by sa sneho netesil 😀
@rebecca2006 drobec malinky jaky bojovnik je zlaty.tak vam prajeme skore uzdravenie a vela sil.
@rebecca2006 prajeme skoré bezbolestné zotavenie, aby ste sa veľmi netrápili.
@mirka2010 oooooooooooch mirka TO V KUSE....nechcem dalsie kym nemame normalne byvanie....chapes maly nema ani svoju izbicku ani neviem ako by sme mu ju uroboli v tom "nasom" dome....mozno to bude zniet hnusne- nech si to vysvetli kto chce ako chce-kym zije babka tak tak toho vela nenarobime......druhe babo by som si chcela uz poriadne uzit,,,,aj matulinka si uzivama len je to trsoku hekticke..hlavne zozaciatku bolo.....uvidime no 🙂
ale chcela by som este jedno aby nebol sam...lebo neviem ci bude mat nejakeho bratranca ci sesternicu....moj brat je invalidny dochodca od 17-tich, a svagor-to je kapitola sama o sebe...no nekomentujem :D len poviem ze je od mm starsi a sedi doma pri mame a nikam sa nepobera ani do roboty nikde,,,,
Baby prosim vas o radu. Mame plienkovu alergiu na chrbatiku. Doktorka mi najdkor kazala to len natierat mastickou na ritku, no zhorsilo sa to, tak som bola u nej zas. Predpisala nam antibioticku mast. Zajtra to bude tyzden a stale sa to nezlepsilo. Zajtra idem doktorke volat a asi k nej pojdem zas. Uz ste take nieco mali? Co ste stym robili? Dakujem krasne!
@emamichaela žiaľ neviem poradiť. My sme našťastie taký problém nemali, max. trošku červenú ritku, keď sme neskoro zistili "naloženie do plienky". A používame len Detskú pastu, takú obyčajnú zelenú, tá nám zaberá krásne.
Držím v každom prípade palce, nech to čím skôr prejde 🙂
@emamichaela teraz nemáme také problémy, lebo máme látkovky, ale staršie dievčatá mali furt niečo a keď už nič nepomáhalo, tak určite zabral Imazol- ten je len na predpis.... 🙂 možno pomôže 😉
tak poradna 10mesiacov 11200g 79cm 6zubkov a vsetko ako ma byt.5decembra ideme na ockovanie.
@mirka2010 ahoj Mirka prepac, ze pisem az teraz, ale cez vikend sme boli u svokrovcov. No tak to mi je luuto, ze nemozes robit toho certika 😀 , tak dufajme, ze ti to uz buduci rok nikto neprevezme 😉 my by sme tiez teda dobehli na toho Mikulasa kuknut, ok daj nam prosim ta vediet kedy to bude 😉 a inac ako sa mate, ako sa ma Marosko, uz mu je lepsie s tymi soplikmi?
@rebecca2006 drziim palce, nech sa maly rychlo zotavi a nech sa citi lepsie a lepsie
@mimuska2 ej bistu ale teda krasna vaha!!dcerka bude mat bud tyzden 11 mesiacov a mame ani nie 9,5 kg..kojis este ak sa smiem spytat?...
@janulka007 nie nekojim nedalo sa ☹ ☹ ☹
@mabel1981 aj ja sa tomu tesim konecne ok 🙂

@janulka007 no nadšené z tej tmy nie sme, ale zatiaľ sme nemali nejaké veľké vyvádzania. Zvyčajne totiž do tmy zostávame vonku len vtedy, keď stretneme známych s detičkami, a to sa Natálke páči, lebo sa má na koho pozerať, niekto (iný ako ja s mm) sa jej prihovára atď. Samotné brázdenie ulíc v kočíku ju veľmi nebaví.