icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

matul
4. dec 2012

@martinka8 my sme tiez takto az 3 tyzdne marodovali na striedacku vsetci... ale von som chodila, lebo teplotu nemala...

martinka8
4. dec 2012

@matul ani Lili nema teplotu, bola vonku s tatikom aj v sobotu aj v nedelu chvilku, vcera velmi fukalo, tak som nechcela, dnes je uz lepsie, tak asi pojdeme po obede. Len ja sa dnes citim hrozne zle.... tak parada. 😖 tecie mi z nosa, bolia priedusky.... jaaaaj.... ☹ neviem kde sme mohli ochoriet.

matul
4. dec 2012

@martinka8 aj my sme si tym presli, nadavala som ako chora vrana ☹ asi sa tomu neda uniknut, teeaz su tie virusy tak silne a zmutovane... ☹

matul
4. dec 2012

@martinka8 a ake mate noci? My sme mali strasne, mala nevedela dychat nosom, kazdu chvilu sme odsavali..

emamichaela
4. dec 2012

8. zubok prerezany, teraz cakam stolicku. Jeden spic uz vidim pod dasnom. Baby, stolicky kolko idu? Lebo tie noci su hrozne☹

mirka2010
4. dec 2012

@tamaska no teda, je to sikulka poriadna...aj Marosko je uz v tom obdobi, ze najprv sa musi rozkukat a potom uz je vsetko ok 🙂 aj sa povyskiera, aj pokeca s cudzimi, len potrebuje troska casu,....🙂 uvidime my v nedelu...ked uvidi svoju mamu ako cierny uhlik...to som zvedava aka bude reakcia 😀 😀 😀 😀 😀

mirka2010
4. dec 2012

@martinka8 tak ma mrzi ze ste chorucki...mozno ste ani nic nechytili ale skor tieto zmeny pocasia, ved to je priserne...my sme s malym vcera boli von, lebo sice doobeda snezilo, ale potom som uz nevydrzala a isli sme...zababuseny az po nos, prvy krat do overalu obleceny, vyzeral v nom ako maly kozmonaut... 😀 😀 😀 😀 😀 jee mu este straaaaaasne velky...ale radsej vacsi teraz ako dva kupovat pocas jednej zimy, no nie? no a co poradit na zabavenie? to je tazko..napriklad u nas Spievankovo absolutne zaidny uspech, teda zatial, uvidime ako neskor...ale my mu uz ked neviem co, pustame pesnicky kadejake moderne z youtube, alebo bucha po hncoch, citame knizky...staviame kocky, ci stavebnicu...no neviem co ine poradit....hlavne sa skoro vyliecte 🙂

tamaska
4. dec 2012

@martinka8 @matul @elviska666 @larosa @kajkovajanka @zapka21@lennusska - no takže ani ja nedôjdem v štvrtok lebo som nachcípaná ako pes :( :( :((((, myslela som že to prejde ale dnes je to ešte horšie 🙄 , takže sa pridávam k Maťke. Eli je zatiaľ celkom OK, dúfam že ju to nechytí.

tamaska
4. dec 2012

@mirka2010 Eli nemá od malička problém s cudzími, len včera tam bolo veeeeeeeľmi veľa ľudí a deti, hudby a svetielok a všetkého možného tak chudinka nevedela kam skôr kukať ale inak bola v pohodke dokonca vynechala aj podvečerný spánok - vydržala tam 3 hodinky.

mirka2010
4. dec 2012

@tamaska no Elinka je sikovnucka 🙂 a je velmi dobre ze sa neboji cudzich ludi...my sme vcera s Maroska ostali uplne mimo, boli sme v Orange, ako ten zacal s tym predajcom koketovat! normalne si vyzadoval jeho pozornost, sa tak vie uz smejkat akoze nasilu, no bohovy je 🙂 sme museli dat citat letaky, lebo sme si ani slova nepoculi 🙂

matul
4. dec 2012

@lennusska @larosa @kajkovajanka kocky a vy pridete? Tusim ze zatial predbezne to vyzera na @zapka21, @elviska666 a myself 🙂

elviska666
4. dec 2012

@matul Julka ide?spominala mi,ze asi budu vo stvrtok inde

matul
4. dec 2012

@elviska666 predbezne ano, ale potvrdi zajtra... (som ju mierne nalomila, takze dufajme 😉 ) Ty by si prisla aj kebyze July neide?

zapka21
4. dec 2012

@elviska666 Luci, asi pojdeme, zajtra dam naisto vediet

zapka21
4. dec 2012

@elviska666 Ak pojdeme, zveziete sa s nami? Ci uz ste si naplanovali iny sposob prepravy?

mimuska2
4. dec 2012

tak boli sme u dr kazala nam na 24hod vyradit mlieko a dali sme moc a robila vyter tak uvidime na vysledky a zajtra nas ani neockuju.sranda bude ked bude v noci hladna a mlieko nemoze 😀

1234lubka
4. dec 2012

@mimuska2 drzim palceky.....nam staci aj cajik mliecko uz pijame len rano a vccer...v noci mu uz nedavam...&l cez vikend bol strasny tak dostal

1234lubka
4. dec 2012

@mirka2010 juu ten marosko je na spapkanie v tom casopise :P poslem hlasek ale az ked mi nabehne pausal 10teho....mirka v tesku maju teraz akciu na toho hovoriaceho psika za 19.90...ale sa mi zda maly na obrazku....nevies to je viac velkosti?

elviska666
4. dec 2012

@matul ano pridem aj ,ked Juli s Leuskou nepojdu 😉

elviska666
4. dec 2012

@zapka21 jasne ,ked mozme,tak pojdeme s Vami,ak by ste sli...a ked nepojdete ,tak nas hodi Pato.

zuzulienkaaaa
4. dec 2012

@1234lubka je to ten istý, cena bezkonkurenčná, akurát u nás v tescu už ostal po ňom len prázdny regál, keď som ho bola pozrieť...

tamaska
4. dec 2012

@mirka2010 detičky tak vycítia kto je dobrý a milý 🙂) tak mamka pozor keď už teraz koketujeme 😀 😀 😀 čo bude neskôr.

mimuska2
4. dec 2012

@1234lubka aj mojej noekedy staci cajik ale niekedy este papa dufam ze tutuo noc bude stacit caj 🙂

1234lubka
4. dec 2012

@zuzulienkaaaa no ja sa chystam az v piatok....v presove mame tri tesca..tak snad v kednom bude :DDD ale je to hit mesiaca takze do konca decembra sna este bude :🙂

1234lubka
4. dec 2012

Babeny kapravelo vasim detickam ocko pri narodeni? mojmu to akosi este stale nepreslo....co mu mam dat?? skusala som vytierat harmancekom ale..nebars.....

zuzky1104
4. dec 2012

@tamaska @martinka8@kajkovajanka@larosa
Baby, dnesna navsteva lekara, zajtra rano na lacno krv plus RTG pluc, mam chytene priedusky minimalne, RTG uvidi ci aj pluca a v akom rozsahu...no chapete?! Takze zajtra budem vediet, co je vlastne...Tento tyzden je to uz 3tyzden co kaslem, ale tak som myslela, ze virosa, tak mi to fajne zliezlo dale...inak normalne mam strach, lebo ja som vseobecne bojko 😔

martinka8
4. dec 2012

@zuzky1104 fuha tak drz sa, je to na nervy, ked mas este behat sama so sebou nie, ja to tak neznaaasam. Myslime na teba zajtra, daj vediet potom 🙂

tamaska
4. dec 2012

@zuzky1104 aj ja som nachcípaná ,dúfam že to netiahem kde ty. A viem asi v akom stave si ja som tak bojovala keĎ som bola v7- 8 mesiaci tehu - kašľala som 6 týždňov v kuse a dokošľala som sa na pľúcne a skončila som na ORL s antb. a nakoniec zabral dithiaden na večer, kt to všetko ukľudnil a potom to prešlo chvala bohu.

mirka2010
4. dec 2012

@1234lubka to vazne????? to mi ani nehovor!!!!!! urcite to je len jedna velkost...ale my sme boli vcera v Tescu a vobec som ho tam ani nevidela...teda este nikdy som ho v nasom Tescu nevidela a to mam hracky zmaknute....no nic, co uz....mozno tam kupim lacnejsie nieco ine...lebo este mam len toto pre Maroska a chcem mu este kadeco na Vianoce vymysliet...ale kupili sme mu tam super oblecka na vianoce, to sa tesim, ked ho do toho vysramandim 🙂🙂🙂 ty malemu co chystas obliect na vianoce???

mirka2010
4. dec 2012

@zuzky1104 mrzti ma ze si chora...ale ja som asi pred dvoma mesiacmi tiez takto priserne kaslala, to sa nedalo vydrzat, take zachvaty a tym ze kojim som si na to nemohla dat vobec nic...potom ani neviem, to nejako skoncilo...ale trvalo mi to tiez zo tri tyzdne...drzim palce nech to nemas na plucach