Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka Ahoj konecne som po tyzdni na nete, takze len tak rychlo. My mame Maxi Cosi Tobi, lebo nam sa zdala naj co sa tyka ochrany okolo hlavy: Mame ju este po Maximovi, takze som sa teraz tym nezaoberala, ale asi by som si vybrala zase rovnako.
Dufam ze ste vsetky v poriadku, netusim kedy vas docitam, to sa snad ani neda, uzivame si sneh a kopec sladkosti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kajkovajanka super fotky baby 🙂 zavidim, my len doma, teda boli sme vonku asi na hodinu a pol dnes 🙂 Uz sme na tom lepsie. Lili uz nekasle vobec, uz len trochu soplik, ale nemohli sme to riskovat, aby sme vas nenakazili.
A musim sa pochvalit, dnes idem zase vonku, juj ako sa uz tesim, mame damsku jazdu s inymi mamickami, od piatej do deviatej 🙂 tak dufam ze to moje dve zlaticka zvladnu bezo mna, a najlepsie by bolo keby uz aj spali ked pridem 🙂 Pekny vecer aj Vam zienky 🙂
@larosa mohla by si mi prosim poslat link na tu aukciu, co si Amalke kupila cizmicky? dakujeeem 😀
@kajkovajanka @larosa @matul @elviska666 a @zapka21 moje fotky z dnesneho stretka najdete na konci mojho albumu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/elviska666/a... 😉 😀
@kajkovajanka boli krasne,ze?aj ja som rozmyslala,ale myslim,ze zatial by nam boli zbytocne,kedze nechodime a ani tak skoro asi nebudeme... 😀
@martinka8 fuuuha,zavidim...u nas by to v taky cas nezvladli bezomna 😉 ja az ked mala zaspi,tak mozem odist z domu 😀
Vdaka za privítanie. 🙂 Dnes večer sme boli v kostole a Alžbetka-čuduj sa svete- také smelé dieťa- vôbec neplakala, skúmavo si prezerala jeho veľkú čapicu a keby sme tam pri ńom stáli dlhšie, hádam sa mu ju pokúsi aj stiahnuť 😀 😀 😀 ...
vdaka za privítanie...vidím, že aj ty máš samé baby , ako ja...
@kajkovajanka http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=5687677 licituj o dušu 😉
@kajkovajanka @matul @elviska666 @zapka21 krásne predpoludnie 🙂 ďakujem
@martinka8 @tamaska @zuzky1104 ženy o 2týždne stretko znova 🙂 dáme si aj nejakú drobnosť k Vianociam- teda dievkam? budeme losovať 😉 každá pripraví nejakú drobnosť 🙂 kto súhlasí???
a mohli by sme dohodnúť aj januárovú oslavu- pooslavujeme spolu 😀 premyslieť a o 2týždne dohodneme 🙂
@martinka8 dúfam, že si to poriadne roztočila 😀 😵 😉
@elviska666 no presne, si to vystihla... 😀
no baby tak mi konecne nehnackujeme a dnes sme boli aj na nozickach,vsetko mame v poriadku 🙂 a dneska sa nam sophie sama postavila v postielke 🙂 konecne chvilu doma celyden sme behali a riesili darceky a boli sme u synovca odniest mikulasa a zagratulovat k meninkam 🙂
a este baby nedavate niekora um babylove?chceme prejst na to a portrebujem poradit 🙂
@zapka21 :*
@mimuska2 teraz ho aj tak nikde nezozenies je pozastavena vyroba...my sme preto museli prejst z babylove na hami
@elviska666 ja som dnes kupila normalne
@mimuska2 fakt?tu este nic,ale ja sa uz k nemu ani nevratim,lebo maju casto vypadky a ten stres,co sme mali teraz kvoli mlieku uz zazit nechcem 😀 a v com ti mozem poradit?
@elviska666 neviem ci som kupila dobre je tam napisane ze babylove bio 1 anfangsmilch.lebo radila mi asi dieta tak vyzerala a moc tomu nerozumela
@mimuska2 skatula je fialova?to je take najviac podobne materskemu mlieku...malo by sa davat pokial kojis a chces len dokrmovat umelym....vy by ste podla veku asi skor mali pit 2 v zelenom obale
@elviska666
@elviska666 šak drobnosť pripraviť pre niekoho znamená aj kúpiť 😀 joooj 😉
@larosa aha....ok,tak ja ze si nam zadala ukol vyrobit,tak uz som hutala,ze preboha,co by som uz vyrobila...jedine,keby uz mohli jest kolace 😀 😀 a co take napr len zhruba?
@larosa babylove 2 je od pol roka a babylove 3 od roka...aspon tak si pamatam
@kajkovajanka @matul @elviska666 @zapka21 @martinka8 @tamaska @zuzky1104 takže upravujem 🙂 mám návrh k stretku, ktoré sme si predbežne naplánovali na 20.12.- o 2 týždne- nejakú drobnosť som myslela- urobiť, kúpiť, ukradnúť a podobne 😀 fakt niečo drobné- do cca 2€.....................nenapíšem, že čo napr. lebo by ste opakovali po mne 😀
a v neposlednom rade...to bol len návrh a vy písnite, či hej, či nie 🙂
😵

@larosa @matul @elviska666 a @zapka21 a ostatne baby 🙂 , tu su fotecky z nasho dnesneho stretka https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kajkovajanka... 🙂