icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martinka8
11. dec 2012

@larosa
@kajkovajanka
@tamaska torticka je krasna (myslim ten motylik, pri vas dievcata sa citim ako uplne drevo, sak ja som vzitote este ani babovku nepiekla :D :D to mi asi nikto neuveri. Jedine co som robila par krat bola bublanina :D a minuly rok som spravila linecke (asi som sa vfelmi nudila s tym brusiskom) a to je asi vsetko... ja ani nerozumiem reci vasho kmena :D ze mramorovy korpus, fondan,,,,.... fuuuu asi bude lepsie ked tu tortu objednam hahaha co myslite ???? 😀

zuzky1104
11. dec 2012

@kajkovajanka @tamaska @larosa @kajkovajanka@vy ste ake sikovnicky, aj @mimuska2 a vsetky co viete take torty piect...
baby boli ste uz na tej medovinke? ja stale kaslem, a hlavu mam ako balon, akoze nechapem, co som schytala, ale dievcata su nastastie OK, vonku som nebola 2tyzdne....tamaska@neviem si predstavit ako si tak mohla kaslat pocas tehu 6tyzdnov, teda...!
@larosa vy mate susicku??? povedz mi o nej vsetko!!! 😀 vsetko ma zaujima...uvazujem o jej kupe, lebo ma to nebavi v zime v byte so susicom, v kuse ho prekladam, nehovoriac o tom, ze tu v podstate strasi cely cas, lebo jasne v kuse sa perie, a mame poriadne vlhko...viem, ze na to potrebujes miesto, alebo ju mate nastavenu na pracke, a fakt je pravda, ze rovno zo susicky skladac pradlo? a je velmi pokrcene ci? rozmyslam aj ze pracka so susickou, lenze vsade tam , kde su veci 2v1 je ukor kvalita, tak neviem ako sa rozhodnut....
@martinka8 ja davam robit pre Julku zatial na mesiarskej ul, je jedna cukraren Valeria, su z Moldavy nad Bodvou, a ako by som to povedala nie su zle, ale uz som jedla aj chutnejsie myslim kupne, no viem, ze tato kupna je pre oci a Julca sa tesi, mala uz lienku, zabu, hallo kitty, a babka robi na jedenie, ta jasne nie je az taka na pohlad, ale ako hovorim na jedenie 😀 😀
Matka mas uz tie capacky? nasla som stranku bobas shop , asi objednam, lebo stale chodi Livca v ponozkach 😉

zuzky1104
11. dec 2012

@kajkovajanka a aku ste autosedacku kupili vy? a kde? ja staaale neviem!!!

martinka8
11. dec 2012

@zuzky1104 dakujem za typ, 🙂 a nemame capacky, mame sandalky, a uz pri nich asi aj ostanem, kedze uz chodi, lepsie sa jej bezka ked ma v nich pevne nozku, maju pevnu podrazku a vetraju, takze sa jej nozicka nepoti, len uz budeme musiet kupit asi 20tky nove, 19tky su nam uz tak tak 🙂 BBude dalsi darcek na narodeninky 🙂

1234lubka
11. dec 2012

@zuzulienkaaaa ta co si ani prazdnu policu som nenasla...nakoniec sme mu kupili taku trojkolku za 19,90 predsa trojkolka je na dva tri rocky aj ju vyuzije psik by ostal len niekde v rozku pohodeny ako vsetky ostatne hracky :DD

1234lubka
11. dec 2012

@mirka2010 ahoj Mirka ako sa inac mas? dlhsie som tu nebola vlastne ani tak casto uz nechodim lebo manzel je uz dima minimalne do konca roka...nakonies sme toho psyka ani nekupili lebo ani prazdnu policu som po nom nenasla tak sme kupil trojkolku...ta predsa posluzi na dlhsie 🙂 malemu stale kapraveje to ocko joon teraz hlavne ked je chladnejsie mu taaaky hnusny kaper vyjde ze az....mu mastim z framikoinom ked neprejde ideme v pondelok k lekarke

mimuska2
11. dec 2012

a zasa den uplne cely na p....sestrenici prave zomrelo malinke babo ☹ ☹ ☹

martinka8
11. dec 2012

@mimuska2 coze??? ake malinke??? preco zomrelo????

mimuska2
11. dec 2012

@martinka8 malo 2mesiace a dala ho spinkat a potom prisla nanho pozriet a uz to bolo.asi sydrom nahleho umrtia.stalo sa teraz 10minut dozadu takze este nic nevieme

mirka2010
11. dec 2012

@zuzky1104 uplne s tebou suhlasim...aj my mame uz jasno ze aku chceme, presne mame poziadavky ako vy...len teraz ktoru znacku...pre nas je zaklad aby sa lahko davala z auta do auta, lebo to teraz s vajickom robime pomerne casto...my sme nakloneni k Romer Britax, alebo Maxi Cosi Priori...este pozerame aj Chicco Xpace, ta vysla velmi dobre v testoch....

martinka8
11. dec 2012

@mimuska2 jeeeeeminenky, to je straaasne, a to cez den? ci v noci? hrozne mi to je luto, nebolo predcasne narodene, alebo nejake ine problemy nemalo?

mirka2010
11. dec 2012

@mimuska2 preboha, ja naozaj neviem ani co napisat...to je priserne, az ma normalne striasa z toho, ta predstava, co si musela zazit a co si este zazije...ach, boze, placem, to sa inak ani neda....strasne moc s nou citim!!!

mirka2010
11. dec 2012

@1234lubka ahojky, ved som ta tu vyzerala, ze dlhsie si uz nic nenapisala...no mame sa fajn...len niektore tie spravy tu ma vedia totalne odrovnat...tak som taka smutna z toho celeho...
mrzi ma ze maly je chorucky, Marosko mal tie sopliky presne tri tyznde...ja uz som bola z toho zufala, aj ockovanie mame odlozene, tak som zvedava, kedy nas zaockuju...vy uz mate ockovanie za sebou? to tretie?

zuzky1104
11. dec 2012

@mimuska2 paneboze 😔 😔 😔

mimuska2
11. dec 2012

@martinka8 rano o 5bol hore na papanie a potom isiel este hajat a ked sa sestrenica rano zobudila uz bolo neskoro snazili sa ho hodinu ozivit a uz nebolo sance.policia jej prehadzala cely byt ako by bola vrahina ☹ zjtra mu budu robit pitvu.nebol skorej narodeny prave este prenasala mal dva mesiace a bol zdravy.som s toho na nic ona ma v zivote toko nestastia ☹
@mirka2010

mirka2010
11. dec 2012

@mimuska2 boze to je tak strasne...tak priserne...je mi to tak luto, ze naozaj nenachadzam slov...ved to je to najhorsie co sa moze v zivote matky, rodiny stat...ach, to je obrovska tragedia...velmi s nimi citim...a naozaj niet slov utechy...

mimuska2
11. dec 2012

@mirka2010 je to strasne velmi ma to mrzi ☹

katun
11. dec 2012

@jankaja ja som si strkovec velmi oblubila, ale ved sa nic nekonci, budeme sem chodit na prechadzky a do skolky a ked sa podari, aj do skoly 😀 Jej aj moj otec je narodeny 11.1. plus bratranec a aj jeho syn 😎

tamaska
11. dec 2012

@mimuska2 fuu to je strašné až mi zimomriavky prešli po tele :(((((( je mi to ľúúto

tamaska
11. dec 2012

@zuzky1104 tortu idem aj ja prvý krát robiť / ak nerátam tie letné smotanovo piškotové / tak som zvedavá čo z toho budem ak vyjde nafotím 🙂

emamichaela
11. dec 2012

@mimuska2 Preboha!!! Mojej mame sa to stalo s bratom predo mnou ☹ rano vstala a brat bol uz studeny. Psychicky sa zrutila, uz si ani moc nepamata podrobnosti. Musela byt hospitalizovana a dlho na liekoch. Uz sa do toho bytu nevratila. Dlho sa bala zaspat a bala sa tmy. Ked som sa narodila ja, tak skoro nespavala a stale stala pri mne. Je tomu uz 28 rokov a mama je stale hotova, ked pride na to rec. Budte hlavne pri nej! Nech nieje sama ☹ :'-(

zuzky1104
11. dec 2012

@mimuska2 teraz to hovorili v spravach...hrozne hrozne hrozne ☹ ☹ ☹

mimuska2
11. dec 2012

@zuzky1104 no pozerala som katastrofa.strasne mi jej je luto

martinka8
11. dec 2012

@zuzky1104 kde to bolo v spravach?

martinka8
11. dec 2012

@zuzky1104 @mimuska2 uz som nasla na markize, och, tak to je nieco strasne, placem... nemam slov. Je to hrozne. Neviem si predstavit ako sa musia citit rodicia :(

mihouk
11. dec 2012

@mimuska2 Akurat som isla kuknut co je nove, ale toto sa zle cita, este horsie preziva. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 Je mi to hrozne, hrozne luto, budete to mat teraz tazke.
Dufam ze vy ostatne maminky ste v poriadku, ked sa stane nieco taketo, tak si vzdy uvedomim ake su moje problemy malinke. Myslim na vas ☹ ☹ ☹

kajkovajanka
11. dec 2012

@zuzky1104 kupili sme od Be safe : Izi comfort, 9-18kg, bez izofixu. a v babetkove na moldavskej. je tam velmi mily predavac, vsetko nam vysvetlil, ukazal. tak aj keby si sa chcela len ist popytat, kludne mozes, myslim, ze ti vsetko vysvetli aj tak 🙂

kajkovajanka
11. dec 2012

@mimuska2 och 😲 😢 ☹

mimuska2
11. dec 2012

@martinka8
@mihouk
@kajkovajanka je to tazke aj pre nas nieto pre maminku a ten cirkus co sa okolo toho robi ako policia a urafy to je hrozne.lekari jej nakazili okamzite rano u obvodnej na odstavenie mlieka a lieky na nervy.po pitve dlhe vybavenie pohrebu nakolko bol velmi malinky potrebuje doklady od prokuratury,no hroza

larosa
11. dec 2012

@mimuska2 chúďatko, joooj musí veľmi trpieť ☹