Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@emamichaela Dakujeme, stale ho kukam na vyrazky, tak uvidim. Zabaly sme citali ze sa nemaju davat, lebo pri tom sa stiahnu cievy a teplota zostava v tele, zevraj lepsie je povyzliekat a tak ochladzovat. Ale aj tak som mu davala obklad na celo. Nech vam tek zubok uz vykukne a uzijete si Vianoce, tak ako si napisala 😀
@mihouk ibuprofen ma rychlejsi nastup - ucinok. ked som bola s kubkom v nemocnici, tak sme to mali odskusane. paralen zabral omnoho neskor, ibuprofen do hodky. my sme museli striedat paralen s ibuprofenom po styroch hodinach. zabaly nam tiez neodporucali, skor povyzliekat a vlaznu sprchu dat. tak drzim palce, aby vam to preslo. ja mam doma choreho adamka a cakam tiez, ci dostane kiahne. ale vyzera to na streptokokovu anginu. hoci mal nejake pupaky na lici a potom na zadku, ale zmizli po troch dnoch a inde som nenasla. no a kubko mal jeden den znova teplotu 38, neviem z coho. tak snad odola a necchyti to zase od adamka. ☹
@mimuska2 ach boze, je to hrozne, hrozne, hrozne. mate to tazke, je mi to velmi luto. take veci by sa nemali stavat. je mi zle z toho, ze mnohi lekari nevedia dobre diagnostikovat... tiez ma teraz boli brucho, cakam, co je vlastne mojmu adamkovi, ze je stale chory a ci najdu pricinu, aby mu bolo lepsie.
@zuzulienkaaaa To vážne?Ozaj ako bobrík 😉 A ja som si myslela,že takto vymýšľajú len chlapci......Nevieš poradiť niečo s tou postieľkou?Ako to riešite?Bojím sa,že spapá aj tie triesky,čo odtiaľ odhryzáva.Musím tam dať nejaké deky......,len neviem,či to bude držať
@emamichaela jeeej 🙂 , Vianoce u vas budu naozaj krasne 😵 , ako z rozpravky 🙂 . uplne chapem, ze sa tak velmi tesis 🙂 🙂 🙂 . a naozaj mas vystudovany operny spev? fiiiiha 😎
@mihouk Tilka je brutalistka 😀 😀 Maximko nech sa uzdravi skoro 🙂 . a asi dobre, ze to nevyzera teraz pred Vianocami na kiahne, ze ? aku ste mali noc ?
@katun fuha, tak snad to nebude take vazne 😒 . a zlepsilo sa Adamkovi cikanie aspon trosku?
@kajkovajanka Ona je brutal, vidim to na inych detickach, tym ze stretva iba starsie, tak si to tak neuvedomujem, ale ked vidime babo musim byt v strehu, ale uz ju ucim ze musi robit moj moj jemnucko. Noc bola uz lepsia, 39tky iba do 2hej v noci, potom sme zase dali ibuprofen a uz mal "len" okolo 38. Je to chore, vcera sme sa tesili ze mal iba 39. Ale uz ja vyzera lepsie, tak dufam....
@katun Najhorsie je to, ze si to prenasaju medzi sebou, niekedy mam pocit, ich dat hned spolu, tyzden bude peklo, ale potom sa to zlepsi, lebo prenosu aj tak vacsinou nezabranis a len sa to taha. Davaj Adamkovi pozor na uska, lebo synovec mal pred 3tyzdnami anginu a preslo mu to do zapalu usiek a tak isto to mal aj Maxim v lete. Uz aby ste boli tiez zdravucki. 😉
@mihouk tak to som rada, ze uz "len" 38 ... drzim palce, nech je to ozaj len menej a menej 🙂
baby, uz mate doma nejake vianocne dekoracie (alebo ako to nazvat 😀 )? podelite sa s nami s napadmi (a ukazete nam fotecky 😀 )?
☹ aaaaach vcera asi ten najhorsi den v zivote,pohreb babatka potom ma nasrala svokra potom som sa straaaasne nasrala za byt na ktory cakame a v noci telefon zomrela mi mama,.setra otca co pochoval svojho syna a mojej najlepsej dlhorocnejn kamartky mama na pohrebe odpadla a doma chcela ist stale spat a potom sa uz nezobudila.co ja som preklkiata ☹ ☹ ☹ dnes na oslavu a zasa na pohreb to je hrozne este nedavno som s nou rozpravala chovala si moju malu a obdivovala ju.boze ☹ ☹ ☹
@emamichaela jeeeej, to sa tak krasne cita 🙂 uplne som si to predstavila ako to bude u vas...a skoro presne tak to bude aj u nas...vsetko krasne vyzdobene a rodinne Vianoce,rodicia aj moj brat s priatelkou budu prvy krat u nas na stedry vecer,lebo my v domceku byvame len rok a tak si to naozaj chceme krasne uzit...a ty mas vystudovany operny spev??? teeeeeda, ja som tiez cely zivot spievala v zbore a mam aj hudobnu vychovu ako jeden aprobacny predmet,ale ty si teda ina sikulka...to musi byt mala vychovavana v nadhernych melodiach 🙂 urcite jej vela spievas, vsak?
@mirka2010 jaj lebo o co som ja myslela je tiez od fisher price a tiez to spieva riekanky tak to vyzera ako prehravac detsky.....no sala t robim s jogurtom viac mi to tak chuti, a polievku asi niee asi malemu nie my budemem mat klasika kapustnicu🙂 uvidime ako to urobime s tym rocikom....ako nam to vyjde :p
@mirka2010 inac ako to je s tym vasim nocnym spankom?? uz lepsie? mi kedy ako,,,,uz sme oar krat dali mliecko ale inac spime aj bez toho...ale budi sa stale dnes tusim ze od polnoci spal do rana do 5,45....potom bol hore skakal nam po hlavach :D lebo som si ho vzala ku sebe a potom este od pol siedmej do osmej pospinkal....
@1234lubka no nas spanok...mali sme tyzden za odmenu, ale ten uz asi pred 4 nocami presiel...to spinkal krasne od pol deviatej do nejakej stvrtej, jedno konenie a spanok do osmej...ale uz sme zase pri dvoch kojeniach, presne o polnoci a potom o stvetej ale spi aj do deviatej a potom mame zase problem s obednym spinkanim...nechce zaspat este ani o dvanastej a potom aj tak spi malo...vy uz mate len jeden spanok??? lebo ja mam pocit ze sa tam dostavame....
@mimuska2 och, to mi je velmi luto ☹ ☹ ... slova vela nezmozu, ale snaz sa byt silna.. kvoli Sophinke... och, je mi to luto, tolko vela hroznych udalosti naraz ☹ ☹... drz sa ... ☹ ☹
@kajkovajanka ahoj, ano cikanie uz je v pohode, ale sme tam, kde sme boli, pretiahnut predkozka nejde, ani si to nechce skusat robit. ale teraz ho trapi zase ritka, ze ho stipe, svrbi. mysleli sme ze ma cervickov, tak nas dr. odcervila vsetkych, ale ma tam malu ranku, tak neviem, ci to nebude mykoza nejaka alebo prostre problem s kozou, lebo ma aj kutiky aj mu zliezla koza na prstoch noh a ma divne vyrazky aj na zadku- takze musime cakat na tie vytery hrdla a nosa, ci mu neico najdu.. @mihouk veru najhorsie je to, ze nezabranis, aby si to medzi sebou preniesli. a nemas moznost ist dat spravit CRP vysetrenie? ci nema nejaky zapal, co treba antibiotikami riesit.
@mirka2010 nasa Ema zboznuje spev. Dokonca so mnou spieva 🙂 zozrala by som ju z lasky vtedy 🙂
@poly1 manžel to chcel nejako oblepiť, ale ona je schopná rozhrýzť všetko, žužle aj deku...má len 4 zuby, ale evidentne stačí...triesky už určite nejaké zjedla, lebo z toho trčia...upozorňujem ju "no no do pusinky"...už pomaly aj počúva, niekedy sa začne protestne jedovať, ale prestane... o minútu znova začne, potvorka 🙂
postieľka nie je naša, ale je drevená, nie drevotrieska, takže to ošmirgľujeme a nalakujeme... ale ako jej v tom zabrániť, aby to hrýzla, to neviem...
@tamaska
@mirka2010
@kajkovajanka och baby je mi to tak luto....neviem ci robit je to strasne smutne boli tooo ☹ ☹ ☹
@katun fuuha, tak dufam, ze to nebude nic vazne a ze sa to skoro da do poriadku ... drzte sa, nech ste do Vianoc uz naozaj zdravi 🙂
@mimuska2 to ti verim, ze je ti velmi smutno ☹ ☹ , to su veci, na ktore nikto z nas nie je pripraveny. a asi naozaj len cas moze zahojit take rany.. 😔
@kajkovajanka nechapem ako je to mozne ☹ ☹ ☹ kde je ta spravodlivost ☹ ☹
@mimuska2 citam uz par dni, ake strasne smutne a nestastne obdobie postretlo tvoju rodinu. Na to sa nic neda povedat, co by pomohlo, snad len to, ze s Tebou sucitim, je to o to smutnejsie, ze sa to vsetko udialo tak naraz. Niet ziadnej rady a slova, ktore by pomohlo, ale mnohe tiez zazili straty, tak vedz, ze cas vylieci, aspon trosku zaceli rany... A spravodlivost? Tak s tou to zial nesuvisi, ved by si urcite nebola rada, keby sa to prihodilo niekomu inemu... Skuste si povedat, ze nikto nikdy netvrdil, ze zivot je lahky. Vraveli len, ze sa oplati zit... Vela sily prajem!!!

@mihouk fuuu, tak Maximka mi je luto. Vyrazky ak ide o kiahne mozu dojst aj po 3 dnoch. My mame teraz tiez, ale len 38. Soplikuje a idu jej stolicky, takze asi z toho. No uvidime. Ak to nezrazite, tak asi zabaly treba. Drzte sa!