Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@rebecca2006 ahojky aj u nas je take pocasie...ale ja chodim s Marosko von, aspon na chvilu...my mame mat ockovanie zajtra...ale vcera mal zyvsenu teplotu, dnes uz nie, tak neviem co robit...priserne sa tych ockovani bojim...mozno aj zubky pojdu, ja neviem...ale je aj taky nesvoj...nervozny, tak uvidime...no a ked sa neda ist von, tak Maroska zabavame ako sa len da, niekedy uz tiez neviem co...ale on sa prebavi aj pri dvierkach v kupelni, v kuchyni...bavia ho kadejake veci 🙂a na Vianoce ste uz nachystani?
@mirka2010 posobit v speve som nestihla, lwbo hned po skole som ostala tehotna 🙂 ale ucila som spev deticky na zus v ba 🙂
@mirka2010 Tilka ma spanie velmi zvlastne, ked zaspi, tak pri nej mozes aj tancovat, ale neskor sa zobudi pri kasdom sume. U doktora sme velmi nepochodili, kukuol ho a ma cervene usi aj hrdlo, vyzera to ako nejaka viroza, ale tym ze jeho kamosi a aj bratranec maju kiahne, tak to moze byt zaciatok a preto ho musime sledovat. Nastastie uz nema vysoku teplotu a preto uz vymysla a ja som s nervmi v koncoch, este stale to tu nevyzera vianocne a ja nejak uz nevladzem a knucim mm nech uz pride domov, lebo ma klepne. A potom, co ma vytoci uplne do vyvrtky, lebo robi Tilke zle a ona nemoze spat, tak mi povie mas krasne vlasy - to je jeho najnovsia veta. Ja uz neviem co robit.... 😅 😅 😅 😅
@1234lubka fiiiiha, tak ste boli zurovat????a co ste mali za prilezitost??? ja idem prvy krat od maleho prec na vecer teraz v piatok, mame vianocny vecierok v jazykovke kde ucim, tak ideme vyskusat, ako to tatinko zvladne ked nebudem doma a hlavne ci maly vobec zaspinka bez mojeho kojenia...to veru ideme vyskusat prvy krat...ale aj dobre, lebo o mesiac mame svadbu v rodine, tak to bude nacvik 🙂 no nas maly velmi spekuluje so spanim hlavne cez den, tak neviem, ci si nahodou uz nepyta len ten jeden spanok denne...odsledujem a uvidim...
@emamichaela a po materskej chces co robit? ci ucit?
@mihouk tak to je uzasneeee....si to viem zivo predstavit ako ti to povie prave v momente, kedy si vytocena a najradsej by si neviem co a on ti to povie..to sa ani hnevat nemozes, vsak nie??? 🙂 ach, tie nase deticky...🙂 ja sa akurat snazim maleho uspat, ale on uz asi bude vynechavat tento spanok, lebo uz je to skoro tyzden co s tym ma problem a nechce ani za svet spat a tak si myslim, ze asi prejdeme uz len na jeden spanok denne...vy to ako mate s Tiluskou? a ako to bolo u Maximka?
@mirka2010 aj ja keď som mala len Martinka, tak sme boli vonku stále, v každom počasí, neexistovalo zlé, poriadne som ho bliekla a bolo Ale s dvoma sa už nedá, obliekame sa vše hopdinz a vonku na 10 min? To ma ide poraziť..... Takže trčíme doma ☹ Dne sdúfam, že aspoˇM keď manžel dojde domov, tak na chvíĽu oblečiem Maťka a pôjdeme n akolečko okolo domu,,,,, BOhužiaĽ včera nebolo až tak škaredo, ale malý odmietol so mnou do Billz tak ostal doma... Mala som trvať na tom, aby sa aspoiŇ vzvetral, dnes sa s ním už nedá 😠 Ja bz som ho očkovať nedala, keď mal teplotu.. Veď sa nič nestane, keď sa im to odloží
@mihouk môj mizas povie: Dobue dobue len buĎ ticho ... a ja neviem, čo mám robiť 😠
@mirka2010 Tilka spi hocijako. Ked sme doma, tak okolo 11tej si pospi hodinku, ale kedze sme isli k doktorovi, tak som ju spat nedala a zaspavala v aute a ja som ju stale budila, nech radsej spi doma v klude. No a madam zaspala az o po tretej, v tom mi prisiel balik s SK, co som si posielala veci, takze zase vsade borel a kopec veci. Rychlo som si urobila kavu, ze si ju vychutnam kym spi a ona sa po hodinke zobudi, skoro ma tuklo a to uz do vecera spat nepojde. To zase bude vecer, aj vcera vymyslala a uz o 7mej mi zaspavala na rukach a normalne chodi sponkat okolo 8mej. Mne by nevadilo, ze spava len 1x, ale spo velmi kratko a to mi vadi. Maxim okolo roku, tiez zacal spavat iba 1x, ale spal okolo 2 hodin a ked mal 3 tak pprestal spavat uplne. Preco ja nemam deti spachtosov?????
Ale tesim sa, lebo mi prisla v baliku Marlenka, takze ako tak na Vianoce napecene, ved aj tak to vascinou jeme iba my dvaja s mm, tak nechcem vela veci, ved kto to bude zhadzovat. A Maximkovi prisli igracikovia, co sme mu kupili na SK a Tilka ich miluje, vzdy jedneho chyti, oskalpuje a zuzle vlasy. 😀
Zavidim vianocny vecierok u nas v robote sa nic nedeje, snad to zvladnete na 1tku a ty si uzijes. 😉
@tamaska @martinka8 @kajkovajanka @matul @zapka21 @elviska666 tak čo ženy, štvrtok platí? bo my sme už darček vyrobili 😀
a skoro som zabudla, dnes sa sama vydriapala na vysoký gauč a aj z chodáka- ešte som ju občas dávala, aby som mohla čo-to porobiť, lebo inak pobehá všetko 😀, takže samu ju už v obývačke nenechám 🙂
@larosa jasnacka,my prideme 😉
baby moje, tak sa hlasim, adamko ma aj kiahne 😀 ja uz nemozem 😵 koncim a ozvem sa az po novom roku 😉
@mirka2010 zacalo sa to tak, ze mal skaredy soplik, jeden den mal aj vysoku teplotu, videla som, ze ho bolia mandle, jazyk mal taky vysypany, pupaky na tvari a hlavne - zosupala sa mu koza na prstoch noh. teraz mu uz zlieza aj na prstoch ruk. mali sme ist k imunologicke/alergologicke, tak som s nim sla na krv - vysledok: znizena imunita, vysoke CRP, tak pre istotu zobrala aj stery z nosa a hrdla. a tam vysiel ten streptokok. plus ma zly moc, takze znova aj ten musim priniest.
Ahojte maminky...nemate medzi sebou nahodou maminku co je zo Zvolena, ma asi 5rocneho Lukaska a januarcovcatko-chlapceka -rodila sekciou v Stiavnici.... dakujem...
@larosa aj my sa chystame a darcek uz mame zabaleny 😀
@katun och 😀 , brutal .. 😲 ... to je az neuveritelne, ze co vsetko stihate nachytat 🤐
@martinka8 hm, rano do funparku nemozeme, lebo ho otvaraju az o desiatej. a inak, aj nas doobednajsi cas spanku je niekde medzi desiatou a jednou, podla toho, kedy rano vstane. tak rano jedine do stonozky. ale teoreticky poobede by nemuselo byt zle. ale tak isto ako rano, ako bude Beki spat, to netusim 😀 . ale nech povedia aj ostatne baby
@kajkovajanka veru, a to bol tak dva dni v skolke po tom, ako sa doma liecil 2 tyzdne a doliecoval z tazkej anginy ☹ @larosa aj vam krasne sviatky vsetkym prajem, ja uz sa tesim na Vianoce. Tie posledne som musela travit tehotna v Bratislave (mala som zakaz cestovat), ale teraz sa uz tesim, ze znova vypadneme na chalupu 🙂
@kajkovajanka
@martinka8 no tak aj my máme spánok okolo 10tej, ale mne viac vyhovoval funpark- keďže tam okrem nás nikto iný nebol 🙂 a dali sme si viedenskú-ja 🙂 a @matul tiež niečo dobré 🙂 a v stonožke bolo naposledy kooopec ľudí...
no tak sa každá vyjadrite 🙂 aj tak pre nás funpark zadarmo už len chvíľu 😀
@larosa
@elviska666
@zapka21
@kajkovajanka
@martinka8 ahojte, aj my prideme, ale dopoludnia, na 10-10:30, to nam vyhovuje najlepsie a navyse tam nik iny nebol, kdezto poobede tam bude viac ludi, za to dam ruku do ohna...
@larosa
@matul
@kajkovajanka
@martinka8 aj nam teda fun park vyhovoval ovela viac,ako stonozka...a my mozme tak ,ako matul doobedu od tej 10do 12tej...potom spinkame od 13tej do 16tej
@elviska666 @larosa
@matul
@kajkovajanka
@martinka8
mne je to jedno kedy a kde tak sa prispôsobím 🙂
@martinka8 ale ako tu viacere baby pisali, tak asi zostane ten funpark od desiatej.. tak pridete ked Lili vstane? (mozno sa aj stretneme :D)

@mihouk no veru, chodim casto cikat mne to ostalo po tehotenstve skoro uplne rovnako...neviem ci to uz aj psychika nie je, ale naozaj radsej idem, lebo potom uz len omyslam a aj tak idem....no a s tym spinkanim..nas Marosko ten sa hniezdi pocas spanku staaaaale, takze keby spinkal celu noc pri mne, tak ani za svet ist na wc, aj to zaspavanie by bol problem....a Maximko sa ma uz lepsie? dnes ma teplotku? kedy vas objednali k dr?