Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@matul jasne, poslem. ale mam tvoj mail?
@martinka8 ako ti dnes spinkala Lili? Beki spala na obed od pol jednej do druhej. a vecer sla zaspala teraz pred chvilkou. som zvedava, ze kedy rano vstane..
@kajkovajanka tak ta ma vydrz 🙂 teeeda. Lili spala od tej dvanastej do 1:15 a potom som ju uspala este o stvrtej spala do piatej a teraz zaspala tiez 🙂
@mihouk tak to je priserne ze Maximko mal taku priserne vysoku teplotu, si mu davala aj zabaly? ach, to mi je moc luto, ved to je hrozne pre taky maly organizmus take rozdiely...ach, moj maly....a to teda ani nic nespis, vsak? urcite si ho kontrolovala, dala si mu aj nieco na zrazenie teploty? Marosko to ma na tej nozicke naozaj strasne, taku zlu reakciu este nemal ani raz...hrcu ma 4x4cm, tuhu hrcu, zacervenanu s robiacou sa modrinou, je z toho nervozny, lebo ho to boli a mal cely den 37,6...ach, tieto ockovania....
@zuzulienkaaaa ocatnova mast vam zabrala? hmmm, kupim zajtra a natriem to malemu, lebo ma to naozaj priserne, este ani raz to take strasne nemal ☹
@rebecca2006 hmmm, je mozne ze aj chlapcek moze byt pre mamu tym spriaznenym...🙂 ja si tiez myslim, ze Marosko nim je...a uvidime ake bude to druhe babatko 😉 😉 😉 😉 ty to uz vies porovnat...ale moze sa to este zmenit 🙂 mozno mala je teraz taka ale casom sa mozno zmeni, hlavne ked si zacne uvedomovat a predsa len, mama je mama a urcite budes pre nu maminka naj na svete 🙂 Marosko je tiez kozorozec, tak uvidime jeho povahu, ale zatial mam pocit, ze je to taky citlivy maznacik, velky tulko 🙂 co mna taaaaak moooooc tesi 🙂
@kajkovajanka no ma prisernu tu hrcu, naozaj obrovsku!!!! cele cervene, modrina zacinajuca, rozmer tak 4x4, strasne ma to mrzi, lebo vidim, ze je to bolestive a je aj taky mrzutejsi...ale v pohybe sa neobmedzuje, co som rada...ale nemyslela som si, ze bude mat takuto reakciu, lebo po druhom mal taku dobku malu dva dni a nic...a toto!!! ved to ani do Vianoc nebude mat ok...no co uz...teplotu uz teraz vecer nemal, tak som rada....tak vam bolo dobre na stretku??? vy sa mate??? aj my keby sme boli od vas, chodili by sme...je to skvele, ze sa takto casto stretavate 🙂
@mirka2010 Ja uz asi spat nikdy nebudem, Tilka ked isla spat, tak mala 38. Dala som jej paracetamol, tak snad bude mat dobru noc. Maxima sa paracetamol ani nedotkne, jemu musim davat ibuprofen. Uz nech sa to skonci, cela nasa rodina je chora, vsetci moji synovci. Jeden ma kihne, druhemu vyberali krcne mandle a treti je 3 tyzdne na ATB a v januari mu budu vyberat nosne mandle. Nasa rodina je ako v nejakom zacarovanom kruhu. Snad dalsi rok bude lepsi, lebo ked si ho tak spatne premietnem, tak sme boli dost chori. ☹
Aj Maroskovi robis nieco s tou hrcou? nejake obklady, masaze, alebo nieco. Ja ked malu ockuju, tak jej davam studene obklady hned v ten den, neviem ci to pomaha, ale mama hovorila. 😉
@martinka8 ozaj a Ty ju aj cez den ukladas tak ako v noci, ze pri Tebe zaspava? My sme spali od 13-14:15 a vecer sla spat klasicky o 19h. ALe v aute som ju musela zabavat, aby nezadriemala... 🙂
@kajkovajanka Jani, mas, zacina na ball... poslem IP
@kajkovajanka @wisinka @matul @zapka21 @larosa @martinka8 @tamaska kocky moje foto zo vcerajska https://www.modrykonik.sk/fotoblog/elviska666/a...
@mihouk Maroskovi sa tej hrce nemozem ani dotknut, priserne ho to asi boli, tak mu to nemasirujem, obklady dostava odvtedy ako sme prisli domov a uz treti den, ale neviem ci to pomaha...kupit dnes tu octanovu mast, co mi kocky poradili, tak skusime to,lebo ma to naozaj straaaaasneeee!!! tak je mi luto, ze ste tak chorlavi, velmi by som vam priala uz aby ste boli v poriadku a hlavne na Vianoce, nech ste cela rodinka zdrava, vsak to je to najdolezitejsie...verim, ze sa polepsi a uzijete si sviatky ako sa ma 🙂 ja dnes idem este dat porobit nejake fotocky do mesta, to su uz len take drobnosti pod stromcek, ale myslim,ze potesia 🙂
@mirka2010 Juj babulinko malinky, ja si nepamatam ze by Maxim mal takuto reakciu na ockovanie. Doktorke si nevolala???
My sme boli zase u doktora, Tilka mala 38,6 v noci, tak nech ju kukne. Ale vlastne mi potrvdil, ze su to zubky, ma trochu cerveny krk, ale viac to vyzera na zubky, lebo je uplne v pohode a ked som jej dala vecer paracetamol, tak mala aj celkom pokojnu noc, asi ju to tiez boli. Maxim je uz v pohode, cisti sa, takze soplime a soplime, ale uz je zly ako cert, takze je to dobre. No a aby mi nebolo luto z nedostatku spanku, tak ma navstivila aj kamaratka mrcha, no cert aby to trafil.
Zajtra ma cely den prsat a my mame v plane ist robit nakupy, lebo nemame ani co poriadne jest a este nam chybaju posledne darceky. Normalne by som prijala Vianoce tako o mesiac.
my už chodííííííííííme 🙂 akurát mi prešla celú kuchyňu sama bez pomoci, utekala som si ju natočiť.... ako s troma promile, ale je kráááásna 🙂
@mirka2010 fuha, tak to mi je luto, ze sa ta hrca nestahuje 😒 .. prajem skore skore skore vyliecenie, aby bol Marosko na Vianoce uz spokojnucky a vesely 🙂
@zuzulienkaaaa perfektneee 😵 , blahozelaaam 😎 🙂
@matul no ja ju stale uspavam na prsniku, v podstate skoro stale, ak nezaspi na prsniku, tak si len vedla nej lazkam dam jej moju rucku ona sa s nou hraje kruti sa a nakoniec zaspi, cez den nam to trva do 5 minut vacsinou (su vinimky kedy ju musim zobrat na ruky a tak uspat, ale nastastie je to uz malokedy), v noci to uspavanie trva dlhsie, tak do polhodiny priemerne, ale postup je rovnaky. 🙂 A obcas este aj manduka pomoze 🙂 Tam zaspi zarucene 🙂 A vy ako? Das do postielky a spi ??? :D
@mirka2010 ahoj Mirka, akosi ani nestiham sem chodit, toto predvianocne upratovanie, pecenie a nakupy ma uplne vystavuju fuu, ale chvalabohu uz mame skoro vsetko hotove, este postavit stromcek.. a chvalabohu uz mame aj vsetky darceky pokupovane. Tak si teda nakoniec zohnala tie riekanky, tak to super 😉 som ani nevedela, ze rusili ten detsky obchod pri Stahlke, skoda, no co uz 😉. Dnes sme este boli malemu nieco dokupit, tiez sme kupili take papucky zlacnene, len tak nahodou som vbehla k Batovi a kupila a mali tam na ne zlavu, tak uvidime ako sa mu bude v nich bezkat 🙂 kupili sme mu spaci vak taky otepleny, oteplene nohavice a take velke puzzle na zem, mali fajn zlavy v Tescu. Nakoniec som este aj mm kupila v Tulipe trekingovu obuv. Tak uz ste boli aj na tom tretom ockovani? Citam, ze Marosko ma riadnu hrcku a aj teplotu, chudatko moje malicke, nas to caka po novom roku, ach tieto ockovania ☹ nasa dr neordinuje.
@kajkovajanka tak dakujem za radu, kupila som malemu take pevnejsie papucky a skusim mu sem tam dat aj tu pevnejsiu obuv, uz som si vsimla, ze sem tam sa aj sam pusti a aj spravi 2-3 krocky, tak mozno uz sa coskoro pusti bezkat sam tak uvidime 😉
@zuzulienkaaaa blahozelaaam, my este nebehame nas maly sa len obcas pusti a aj urobi 2-3 krocky, tak uvidime, ze kedy zacne bezkat.. 🙂
@mabel1981 Dakujem si zlata. Maxim bol chory minuly rok, prvy krat tak naozaj a odvtedy sa to s nim taha. Preto ho chcem dat kuknut pediatrom ked pojdeme na SK, lebo tuto ti suflikanti, ja tu mozem robit doktora. Ale nastastie sa mu to uz zlepsuje. Tilka ma uz 8 zubov, pri nektorych mala teplotu, ale vacsinou bola nervozna, to Maxim si odtrpel vsetky vo vysokych teplotach, takze ma to ani velmi neprekvapuje. A ked som jej kukla do ust, tak jej asi pojdu ocne zubky a tie su horsie. Vobec by mi nevadilo, keby bola niekolko dni v teplotach a vysli by jej vsetky naraz, ale tako sa trapit pri kazdom je fuj fuj fuj.
A vy mate kolko??? Dufam ze ste zdravucky a pripravujete sa na Vianoce.
Ja som dnes bola len na skok v tescu a ludia ako blaznivi, nakupovali, strkali sa a do toho im hrali vianocne koledy. Mesto plne, vsade auta, no hroza a najhorsie na tom je, ze zajtra sa k nim musim pripojit aj ja. Nemame este nejake darceky a o jedle ani nehovorim 😝 😝 😝 😝 😝
Babulienky čo keby sme dali niekedy stretnutie s našimi deetičkami mooooooc by ma to potešilo porozpravali by sme a podobne .- 🙂
@mihouk My mame 8 zubkov, ale tiez je posledny tyzden dost nervozny, tak neviem ci mu nejde dalsi zubok, moc si nechce dat kuknut do pusy a furt si strka prsteky do pusy a dost hlboko a tak slini. Chudatka moje male, si musia vytrpiet pri tych zubkoch. My sme tuk, tuk, tuk chvalabohu zdravi, ale nechcem to zakriknut, tak dufam, ze budeme dobre sviatkovat, zajtra by sme chceli postavit stomcek, tak som zvedava, ze dokedy vydzi 😀 , lebo nas maly je take sidielko.
Ani mi nevrav, sme isli dneska do mesta, ze nieco este dokupit, tak sme sa vybrali, ze rano o 9.00h, ze bude menej ludi, ale to bola katastrofa, v tych obchodoch, kolko ludstva bolo a si to neviem predstavit, co bude zajtra

@mirka2010 ja som po očkovaní preventívne hneď natrela miesto okolo octanovou masťou a nikdy nám to nezačervenalo... neviem, či je to tým, ale tak aspoň som mala dobrý pocit, že som jej pomohla 🙂