icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

wisinka
29. dec 2012

@1234lubka v PO sme tak do 13.1 maximalne. resp. 12.1. na lyzovacku nejdeme, takze sme freee a mozeme dat kedykolvek stretko, ty si v PO? by sme mohli dat aj s inymi babami, keby mali zaujem @vierka0 @kejdii @marosusu

mihouk
29. dec 2012

@wisinka Super dakujem, uz som doplnila aj svoj riadok 😀
@kajkovajanka So silvestrom ti velmi nepomozem, lebo my tu ohnostroje nemame, mne to velmi chyba, ale ked mas babo, tak je to prakticke. Tu maju ohnostroje zaciatkom novembra, ale tie supodvecer, ale aj tak iba velmi v dialke, my byvame v takom malom prdikove 🙂 Jedine co ti ostava, dat Beki spinkat a ked sa zobudi na rachot, tak jej ukaz co to je. Mam pocit ze Tilke by sa to velmi pacilo. Ja zase rozmyslam ci nechat Maxima hore, lebo sme kupili prskavky a tie sa mu hrozne pacia, este uvidim.

@tamaska VSETKO NAJLEPSIE K NARODENINKAAAAAAM ELISKA!!!!! CMUK 😀 😀 😀 😀 😀

@martinka8 Veer som patrala a uz som aj vymyslela co jej kupime a rovno som jej to rezervovala. Je to domcek pre babiky, ale nie taky ten super drahy (aj ked z toho by som mala asi najvacsiu radost), taky normalny dreveny, aj ked je od 3 rokov, ale to jedine asi doma este nemame. 😉 Snad sa jej pacit bude, ked nie, tak ho bude mat v izbe a on si na nu pocka.

1234lubka
29. dec 2012

@mirka2010 jeeeej supeeer sikuliak je...nas urobi tak pol kroka sam :D ale ja tak je to radost,,,pekne ked vstane krici tata tata a mama nic :D ked vidi tatika tata ked babki tak baba..ale mama...ta kdeeeeee :D mi sme mali take normalne :P darceky sme mu dali skor....dostal trojkolku, take kluciky od fisher price, taky telefonik, penove puzzle, knizocku, a taku ako skrynku s naradim ci ako sa to vola tam hodi gulicku a zacne hrat, s kladivkom moze udierat po takych packach ktore hraju, tocit na boku z packami...no ten nevedel co skor ci ma nahanat gulicku po izbe ci okusovat puzzle, ci listovat v tej knizke ci stlacat tlacit na na telefone :D no hotovy bol 🙂) bolo to pekne, sice si este neuvedomoval ze su vianoce ale ruhy rok si uz dam viac zalezat 🙂 zlaty je ked vstane krici tata tata :D ked vidi babku tak baba baba ale mama nepovie ani za svet :DD moj zlatusik....predvcerom v noci som skoro omdlela z neho....okolo pol noci sa zacal vrtiet tak mm kukal telku tak vstaku nemu a zrazu pocujem kasel dvihnem sa moj maly zacal grcat....oooch ale toho bolo celeho tatina ogrcal seba zem....no skoro ma slak trafil....vsetko vygrcal kasicku mliecko este mal aj kustik z obeda...boze ale vobec vecer nejavil nejake znaky zeby ho bolelo brusko ..nic....a dnes v noci....katarstrofa,,,kazdu hodinu bol hore strasne plakal....vcera nic nechcel jest vobec len par kuskov chlebika a mlieko...tak v noci z neho vsetko vyslo von...cele pyzamko, uplne presr....boze strasne to bolo---som ho rychlopoumyvala prezliekla uvarila cajicek chvalabohu vsetok vypil ale od tretej do pol siestej sme boli hore....moje pucinko zlatucke....ale dnes pozeram do pusiny a hore obidva dasienka navrete na maderu a dole dvojky navrete....chudatenko moje malinke sa mu tlacia 4 zubale.....moj zlatusik maly...ako musi trpiet...

1234lubka
29. dec 2012

@wisinka jasne jasne mozme ale mozem tak az po troch kraloch......ja nemam problem prist do presova nebyvam az tak daleko 🙂

tamaska
29. dec 2012

@kajkovajanka Ďakujeeeme 🙂 A prý Silvester sme boli sami domka Nikoka mala v tedy len 5 mesiacov takže všetko prespala a tato šiel ráno do práce takže to bol taký papučový. ďalší rok sme už mali návštevu ale myslím že od únavy zaspala a nedočkala sa ohňostroja 😀 Teraz ideme po 7 rokoch mimo KE , tak som zvedavá.

tamaska
29. dec 2012

@mihouk Ďakujeme pekne 😉 😉

wisinka
29. dec 2012

@tamaska aj ja prajem Eliske vsetko najlepsie k 1. rociku vela zdravia, stastia, krocikov a nech pocuva maminku 🙂
a
@1234lubka k 11. mesiacikom 🙂 pozeram ze ty v tabulke chybas 🙂

tamaska
29. dec 2012

@wisinka Ďakujeeeeme 🙂

martinka8
29. dec 2012

baby pred rokom taky cas ma poslali domov z nemocnice, ze z toho nic nebude 🙂 o hodinu mi odtecie voda a o 5 hodin sa mi narodilo najkrajsie zlaticko na svete 🙂 Ktore uz zajtra bude mat 1 rocik 🙂
@tamaska vsetko najlepsie Eliska 🙂 ( Elisku som pocula plakat, ked som bola na monitore, vraveli ze sa uz narodila, neuveritelne ze je tomu uz rok)

tamaska
29. dec 2012

Ďakujem 🙂 aj ja mám pocit ako by to bolo dnes 🙂 stráášne rýchlo nám vyrástli bábätká

mirka2010
29. dec 2012

@mihouk no vies my sme tieto Vianoce naozaj prezivali velmi intenzivne, takze aj nam na nich dost zalezalo...vsetko bolo vlastne take prve: prvy krat cela rodina u nas v domceku, prve Vianoce s drobcekom v rodine, takze bolo to pre vsetkych take carovne 🙂 a ty si dostala dodatocny darcek??? to je krasne, to od mm???

mirka2010
29. dec 2012

@mimuska2 ach moja, no mas to tazke, pre mna az nepredstavitelne..lebo si mlada mamicka, ktora isto potrebuje podporu svojho partnera a ten neviem sice co ti vyviedol, ale urcite to nemal spravit!!!!!!!!!!! to sa nerobi mladej rodine, ze sa to dovedie az tam, ze je koniec...ale mozno prave taketo odlucene vam pomoze, priatel si mozno pouvedomuje kopec veci a pride na to o co moze prist a zmeni vsetko co sa da!!! neviem, ci by si mu dala este sancu,....perfektne je ze mas blizko mamu a ta ti bude urcite tou najlepsou oporou v tomto nelahkoch case...drzkaj sa!!!!!

mirka2010
29. dec 2012

@tamaska jeeej, tak uz je to rocik...ach, ako to leti..este pred nedanom to bolo take malicke babatko a uz nam to beha po dome a gagoce o sto sest, vsak??? ja si vsak maleho stale tak mojkam ako to malicke babatenko aj mu tak neustale hovorim...asi to tak bude pre mna na dlho, ze je mojim babatkom...tak si uzivajte vynimocneho dna 🙂a len to naj, naj, naj prajeme 🙂

mirka2010
29. dec 2012

@1234lubka ach, moje zlaticko male...tak to mi je priserne luto, ze mu je takto zle, drobacikovii malemu...a dnes mu uz bolo lepsie??? dufam, ze ano...halvne aby mu vysli tie zubaky jedny a bude lepsie...ach moje zlate...nas maly je tiez uz 4 noci velmi nekludny, isto mu pojdu dalsie zubky, len je to narocne, lebo ja v noci zase nic nenaspim, mame tu babku mojho mm, ta ma 84 rokov, zije v cr v dome pre seniorov kde ma 24 hodinovu opateru a tym padom je na to zvyknuta, ze sa o nu musi len a len starat, vo vsetkom, takze som uz ako vycucnuty rezanec, len okolo nej beham a okolo maleho...mm pomaha, nevravim ze nie, ale to vsetko hlavne je na mne a kedze malicko spim v noci o to tazsie...ale nevadi, vydrzime...a ako idete silvestrovat??? inak, maly krasne dostal od Jeziska, bol isto velmi dobrucky 😉 😉 😉 😉 😉

mimuska2
29. dec 2012

@mirka2010 dnes som tomu urobila hrubú čiaru ukoncila som to úplne oznámila som to jeho rodine aj jemu. Je to ťažké namahave sama na všetko. Je mi smutno a normálne mi šibe. Ráno som robievala vždy kávu ja a už sa mi trikrát stalo co nie sme spolu že som rano začala aj jemu robiť kavu apotom som si to uvedomila plakala som a takto to ide furt niečo

Vsetkym deticam prajem všetko len to najkrasnejsie k nerodeninkam 🙂

mihouk
29. dec 2012

@mirka2010 Nie mala som meniny a kedze som nosila stale nausnice, co mi kupil na dovolenke a jeho to stvalo, tak mi kupil ine. Dobra taktika, ked chcem nausnice 😝 😝 😝 😝 Rada by som videla tie vase Vianoce, dufam ze ste fotili.

tamaska
30. dec 2012

@mirka2010 Ďakujem 🙂 behá , gagoce, tá malá hlavička vymýšľa už aj huncúctva 🙂 ale sú to naše radosti 😉 😉 😉

mihouk
30. dec 2012

@martinka8 KRASNE NARODENINKY PRAJEME LILI!!! Dufam, ze oslava dopadla skvele a vy ste uz zdravsie, ak nie rovno zdrave. 🙂 🙂 🙂

1234lubka
30. dec 2012

@mirka2010 ta vies od babky, krstnej a od nas 🙂 samu nazbieralo 🙂 vcera mu bolo fajn ale dva dni nic nepapal len mlieko som donho dostala, a dnes naobed konecne papkal..ooch to som bola stastna ako blcha 🙂 zubek este nevysiel ale uz uz pojde von vidno na dasienku 🙂 ze sa uz tlaci 🙂 ooooch to musite mat perne....moja babka ma v lete 80 ale tej teda opateru netreba. ona si stale mysli ze vsetko moze ze vsetko vie 🙂 ale zase o seba sa vie postarat to hej to tuk tuk , aj s maly sa mi pohraje ked potrebujem 🙂 inak vcera sa matulinko nacil robit papa 🙂) juu to bolo radosti :ň na silvestra neviem no....nasi chcu aby sme prisli k nim...mozno zajdeme ale nie na noc....mozno ku svokrvcom do sarisa...na poslednu chvilu sa rozhodneme🙂 ale petardy mame nejaku kupene :P vy,

1234lubka
30. dec 2012

@wisinka ta co uz :D jasne stretko mozeme dat🙂

larosa
30. dec 2012

@kajkovajanka ditiaden moja 🙂 ten je na ohňostroj naj 😀

larosa
30. dec 2012

včera sme boli lyžovať, akože 🙂 vo Fričkovciach, bolo tam minimum ľudí, Ami vyskošili všetky sople, trocha jej to utlmilo laryngitídu, dievky zmorené, muža bolia nohy, ja mám svalovku, hold rozležané telá 🙂

kajkovajanka
30. dec 2012

@larosa 😀 😀

mabel1981
30. dec 2012

ahojte dievcata, som tu dlhsie nebola, akosi neni cas, furt neaky zhon ci navstevy alebo my po navstevach.. no prve Vianoce u nas superrr kraaasne, sme si ich z malym uzili, najskor dostal darceky od nas, potom od nasich, potom sme isli na druhy den ku svokrovcom tam dostal dalsie darceky od svokrovcov a od svagrinej s priatelom a nakoniec dosiel brat s rodinkou tak zase rozbalovacky a dalsie darceky 🙂 tak mame plny dom hraciek 😀 ale aj tak maleho najviac zaujmali tie vsetky papiere v com boli zabalene hracky..

mabel1981
30. dec 2012

@tamaska vsetko najlepsie prajem Eliske k prvemu rocku, hlavne prajem vela zdravicka.. 🙂

mabel1981
30. dec 2012

@martinka8 Lilinke prajem vsetko najlepsie k 1 rocku, vela zdravicka a poriadne to oslavte, hlavne sa uzdravte co najskor.. 🙂

mabel1981
30. dec 2012

@mimuska2 akurat citam, co sa stalo je mi to strasne luuto, ake mas teraz tazke obdobie, budem na vas s malickou mysliet a drzkajte sa a hlavne prajem vela sil..

mabel1981
30. dec 2012

@1234lubka som tu dlhsie nebola, tak aj tak si celkom dobre kojila, 7,5mesiaca, ja som nemala vobec to stasite, aby som mohla maleho kojit, my sme stale na UM. Citam, ze ste mali tiez krasne Vianoce a maly mal bohateho jeziska 🙂 a chudacik malicky teraz musi bojovat s tymi zubiskami, u nas je to tiez rovnako, iba s tym ze maly ma strasne sopliska a mal aj zvysenu teplotu a straaasne ale straaasne nervozny je az zachvaty zurivosti, ale tiez si myslym ze to bude zubami, asi mu idu stolicky, ale moc si nechce dat kuknut do pusy.

mabel1981
30. dec 2012

@mirka2010 ahoj Mirka, ako tak citam, ze ste stravili krasne Vianoce s Maroskom aj s rodinou, u nas to bolo tiez neako tak podobne, malemu sa strasne paci stromcek, teda svetielka na nom a mame takeho spievajuceho santu, no z toho je hotovy, je krasne sa na neho pozerat ako sa raduje, maly tiez dostal plno darcekov, ale najviac ho zaujmal, ten papier v com boli zabalene 🙂 , ale teraz postupom casu sa zacina hrat s tymi hrackami, dostal taku lod so zvieratkami co vydavaju zvuky ked ich ztlacis, no super hracka, auticka, vlacik, slimaka od FP, nadobu na hracky,puzzle penove, papucky, kopec oblecenia..

1234lubka
30. dec 2012

@mabel1981 no ani moj si nechcel dat pozriet len ked reval tak som pozerala ta horna jednotka uz je dost nizko pocitam ze do noveho roku snad vykukne....a tlacia sa aj spodne jednotky...on nema zachvaty zurivosti ale ked zacne plakat tak to je az taky krik strasny...moje zlatko...ale v noci klop klop je to celkom no...lepsie ako vtedy co sa mi dokakal nacisto......spinka len ked sa zobudi ho prikrijem otocim ...dam cumlicek...prinajhorsom vezmen na ruky alebo k sebe a hotovo....chvalabohu zue sa iducil pit v noci mliecko...aj ke sme pili len raz ale aj tak dob re ze uz v noci nechce....no jezisko bol celkom fajn :ň ale mohla som si dat viacej zalezat no ale na druhy rok uz to bude tip top 🙂 a vy ako? co na silvestra? a v noci? spinkate celu noc?