icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tamaska
10. jan 2013

@martinka8 nie, nechodím k nej ja mám lekarku dole v meste na mäsiarskej, tak ti neviem povedať, ale viem že sa v ordinácii striedajú dve lekárky ona a myslím ešte melichová tak neviem či na vyšetrennie nie je dlhší čas 😒

kajkovajanka
10. jan 2013

@tamaska aj ja mam lekarku na Masiarskej, striedaju sa tam traja (Skladana, Cislak a este jedna, ale pri nej som este nebola. nepoznam ju).
@martinka8 a kde teraz byvate? mne to vobec nedoslo, ze uz asi nie na furci 😀

tamaska
10. jan 2013

@kajkovajanka ja chodím ku Skladanej 🙂

rebecca2006
10. jan 2013

@mirka2010 hodila by si mi prosím link na tie torty ak náhodou máš? ďaaakujem

jankaja
10. jan 2013

@zuzulienkaaaa my momentálne frčíme na tomto: http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=..., veľmi sa to Natálke páči, každé zvieratko vydáva zvuk, dajú sa odtiaľ vybrať, má to aj pár dlhých melódií, na ktoré si tancuje 🙂

martinka8
10. jan 2013

@tamaska ano strieda sa s Melichovou, a citala som recenzie ze ano je okolo mesiaca cakanie na objednanie. Ale pokial ide o prehliadku (raz rocne) tak mi je to jeno 🙂 Ja mam Dr. na furci, nemozem povedat ze som vyslovene nespokojna, ale ani 100% spokojnost nie je, a hlavne si teraz neviem predstavit ze u mojej dr. sa neobjednava. Prides rano zoberies cislo a sedi sa tam aj pol dna..... Takze je to hrozne, radsej pockam mesiac, ale pridem a verim ze ma vezmu aspon do pol hodiny 🙂 Lebo teraz si asi tazko dovolim poldnove sedenie u lekarky :(
Uz som tam volala.... boze birokracia, musim tam ist odsobne, daju mi potvrdenie ze ma vezmu, s tym ku svojej, ta mi da odhlasenku, a potom zase ku nim, aby ma objednali.... ooooch :(
@kajkovajanka na zeleznikoch 🙂

katun
10. jan 2013

@jankaja moze to byt siesta choroba, ak boli tri dni teploty a na stvrty den sa vysypala, tak este dva dni bude vysypana (tri dni teplota, potom tri dni vysyp). Nas kubko kiahnuje a vcera sa mu v puse vyhodilo neskutocne vela bielych vyrazok. dnes idem k doktorke, ci je to "zaba" alebo herpeticke cosi.. 😠

martinka8
10. jan 2013

KOŠIČANKY:::: nemaáte záujem sa pridať???? http://www.sdetmi.com/2013/01/cvicenia-matky-s-...
My by sme šli. Teraz som tam písala tak zistím ako sa prihlásiť, aké sú poplatky, a ak máte niektorá záujem napíšem. Budem rada ak sa pridáte, bude sranda 🙂

kajkovajanka
10. jan 2013

@tamaska aj ja 🙂 . ale cez tehu som chodila k Cisalkovi. na konci som zistila, ze to bola chyba 😀

tamaska
10. jan 2013

@kajkovajanka no aj mne vyšiel dosť často čislák pri tehu ale on je na dlho, od 32tt som už chodila k porodničke a k nemu už len na vypísanie na MD, ale na kontroly sa vyhábam dňom pondelky a piatky kedy ordinuje on, u Skladanej som vybavená do cca 30 min a u neho by to bolo asi na celý deň.

tamaska
10. jan 2013

@martinka8 no odbratie zdravotnej karty je viac papierovačiek ako keby si si vybavolala občaňák, tam ti už stačí len kolok a tu chodíš na tri krát k jednému a potom k druhému .... to je to naše krásne SR. 😠 😠 😠 Ale ja som mala česť aj s Melichovou pri Nikolke, len na termín porodu bola na dovolenke tak ma odrodila frivaldska - obe boli fajn 🙂

kajkovajanka
10. jan 2013

@tamaska presne tak. ja si tiez vyberam stredu alebo stvrtok, a najlepsie na pol 8 rano 😀

mabel1981
10. jan 2013

@jankaja ahoj aj my na tomto frcime, je to uzasna hracka, maly sa s nou pekne prehraa 🙂 aj my prekladame oslavu na buduci tyzden, koli chorobam ☹

mabel1981
10. jan 2013

@mirka2010 Ahoj Mirka, a ta dr Mankova je pri hlavnej poste v MT? na Ladovni to je uz dost daleko som myslela nieco v Kosutoch alebo na Severe, mozno aj ta posta by mohla byt, lebo kedze nemam vodicak, tak Ladoven je uz dost daleko...Tak ste uz vybrali aj torticku tak to superr, my uz definitivne prekladame oslavu na buduci tyzden no co uz.... a co sme malemu kupili, mm zohnal nakoniec toho psika od FP v tom Tescu, mozno este nieco dokupime. A vy ste co kupili Maroskovi?

mabel1981
10. jan 2013

@zapka21 vsetko najlepsie k 1. narodeninkam, hlavne vela zdravcka 🙂

mabel1981
10. jan 2013

@tamaska krasna torticka si velmi sikovna

jankaja
10. jan 2013

@mabel1981 my sme sa nakoniec rozhodli spraviť oslavu túto sobotu tak, ako sme mali naplánované, keďže Natálke už tá viróza prešla a mali sme tortu objednanú a tak. Ale práve dnes mi volala sestra, že jej syn má od včera cca. 38,3 teplotu, asi tiež viróza nejaká 😒 No ale neva, nejako tú oslavu zvládneme, či už budú môcť prísť všetci alebo nie...

mabel1981
10. jan 2013

@jankaja my si spravime taku malu oslavu len ja, mm a Filipko, urobim len taku jablkovu tortu 🙂 a oficialne so vsetkymi az o tyzden, lebo dojde aj brat s rodinkou z BA

kajkovajanka
10. jan 2013

@jankaja @mabel1981 mrzi ma baby, ze mate chore deticky 😒 , a hlavne teraz, v takom vyznamnom jednorockovom obdobi

mabel1981
10. jan 2013

@kajkovajanka co uz narobime, bohuzial a vy sa ako drzkate? ako zvladas skolu?

zapka21
10. jan 2013

@larosa Katus, dakujemeeee 🙂

zapka21
10. jan 2013

@martinka8 tak toto vobec nie je zly napad 🙂 Avsak pozeram, ze cas je 9.30 ... hm, to sa vacsinou zobudza po rannom spanku ☹

zapka21
10. jan 2013

@mabel1981 Jeeej, zlata, dakujemee 🙂

matul
10. jan 2013

@martinka8 citam, ze hladas nieco blizsie... ja chodim do Gynastar (oproti Medicinskemu centru na Terase) a som vysostne spokojna, ziadne cakanie, mailom sa objednam, so sestrickou tak pravidelne komunikujem. A vybavenie perfektne, dokonca maju aj jednodnovu chirurgiu.

kajkovajanka
10. jan 2013

@mabel1981 celkom to ujde. v pondelok sme boli na ockovanie. trochu som sa obavala, hlavne po Maroskovej reakcii 😖 . ale nakoniec len teplota do 38,3 prvy a druhy den. potom uz dobre a bez hrciek. tak som vdacna, ze to tak dobre skoncilo 🙂 . a skola zatial ide 😀 . ked som s Beki , ucim sa maximalne tri hodiny denne. ked ju niekto moze postrazit, tak trochu viac. uvidime, ze co t da 😀 . a zajtra mam skusku 😀 😀 . vy ste uz mali ockovanie? nespominam si, ci som to tu zachytila 😕 ... a nevies si predstavit, ako velmi by som chcela mat s Beki a s mm taku malu oslavu Bekinych prvych narodenin ako mate vy s Filipkom ( 😢 )

martinka8
10. jan 2013

@zapka21 zacina sa az o dva tyzdne 🙂 mozno dovtedy tiez zmenite spanky 🙂 ale ako chces, ak mate zaujem budem rada poslem ti mailom info 🙂
@matul dakujem zlata si, uz som to dnes zvladla, prehodila som sa. Zajtra zavolam a objednam sa, ak tam nebudem spokojna, tak si urcite necham poradit 🙂

@jankaja tak nech sa oslava vydari, my sme tiez oslavovali, ked bola mala strasne chorucka a dopadlo to dobre, pred prichodom hosti (asi polhodinu pred) sme ju naladovali panadolom, ten zabral, frcala dve hodiny a potom mi zaspala na rukach pri plnej debate 🙂 a bolo po oslave 🙂 Asi je to nejaka rocna kliadba nasich deti 🙂 ze su vsetky nejake chorucke

wisinka
10. jan 2013

@kajkovajanka cislo mam to iste, len rano tu uz nebudem, flasku ti mozem dat do schranky alebo ti ju da bracha 🙂

kajkovajanka
11. jan 2013

@wisinka aha, dobre. tak potom pridem neskor, moze byt? to ti zavolam zo skoly, ze uz som skoncila a ze idem, dobre? nech sa teda aspon na chvilku vidime, nie? 🙂 (a uz budem len na telefone, keby nieco. nemam mobilny internet)

kajkovajanka
11. jan 2013

@wisinka teraz som si precitala smsku. cize, dobre. tak mi ju mozes nech aj v schranke? ale nebude to vyzerat cudne, ze sa vam tam babrem? 😀 a to uz idete uplne prec? som myslela, ze az za par dni 😨 . tak stastnu cestu vam zelam 🙂 . a dakujem za flasku 🙂 . a nezobudila ma smska, ja mam stale vypnute zvuky 😀 .