Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka no sak stale volam a furt nic.uz je hotova nevladze uz vobec od rana od 3 ma kazde 4 minuty kontrakcie a stale nic
tak nic len nedviha lebo uz nevladze ani hovorit
@mimuska2 chuda, neskonci nakoniec na sekcii, ked uz ani hovorit nevladze? ved ako bude tlacit?
@mimuska2 a este som zabudla, velmi peknu profilovku mas 🙂 Sophie sa na teba velmi podoba , krasne ste 🙂
@kajkovajanka dakujeme mooc.uz mi nebere tel asi hodinu neviem ci uz je na sale alebo nechce s nikym hovorit
uz rodiiiiiiiii konecneeee
@larosa @kajkovajanka @zuzky11 @martinka8 @tamaska @matul @elviska666 @lennusska Myslim, ze aj my mozeme toho 1.2. 🙂 Aj miesto vyhovuje
@zapka21 @larosa @kajkovajanka @zuzky11 @martinka8 @tamaska @matul @elviska666 @lennusska
baby, ta Aida, je to dobre miesto aj pre lezuce deti??
@mimuska2 tak ako?
@matul @zapka21 @martinka8 @tamaska @kajkovajanka @elviska666 kalorie 😀 kupime v aide odfotime ich spolu 🙂 je tam pekny kutik, pohraju sa 🙂 dame si aj darcek???
@larosa no co ja viem,prisposobim sa vacsine...ale moj nazor je,ze darceky su zas zbytocne,ked bude torta..ale nemam problem nieco kupit,tak ,ako chcete kocky 😉
@mimuska2 juuuj , gratulujem aj ja 🙂 😵 😵
baby dnes som bola na Jamiroquai koncerte, fuuuuuuuuu super bolo, a normalne mam po roku a pol vypite...... niezeby som bola opita ale normalne citim v hlave.... aka pecka................. 🙂))) Lilik ked sa bude kojit zase 5 krat v noci dostane dobry koktail 🙂
@kajkovajanka klikni na noje meno dala som tam dve

@mimuska2 ooo, chuda, dlho 😔 ... juuuj, ale o to viac sa bude tesit na malicku 🙂 🙂 . drzim palceky 😵 (a sledujem, ze kedy napises, ze malicka je na svete 😉 )