Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
dakujeme vam velmi pekne zienky vsetkym aj za sestru aj za Samathu aj za Sophie. 🙂 🙂 🙂
@kajkovajanka ako skusky,? ide to? kolko este ostalo?
@1234lubka ale nevycitaj si to, proste sa to stalo...ved si to neurobila naschval...a dobre ze si mu dala nurofen, aspon mu to zmiernilo boliestku...inak, tu tak fuci, taka metelica, zase nemozeme ist von...vcera sa vobec nedalo, ja uz mam take nervy na tuto zimu, nech uz skonci, ja tak nemam rada toto dlhe zimne obdobie...jedine tie pekne dni, ked je slniecko, sneh, da sa ist na sanky...ale toto??? ty co robis ked je taketo pocasie s malym...ja uz ani neviem co mam vymyslat...uz sme od rana vyskusali uplne vsetko..ach, jaaaaj...a dakujeme za prianie...vobec nevadi, ze si si to nevsimla 🙂 ved tu mame teraz tolko oslavencov 🙂🙂🙂
ajojte zienky tak vcera sme boli sme boli pozret princeznu je krasna.akurat stale nechce papat a stale grcka plodovu vodu.uz schudla 200g takze teraz uz len priberat.my sa pomali chystame na zajtrajsiu party k prvemu rocku.upeciem tortu snad sa podari 😉
@martinka8 dakujem za opytanie 🙂 , zatial to ide vdaka Bohu velmi dobre 🙂 .vo stvrtok mam poslednu. teda ked ju urobim 😀 . a potom hor sa na diplomovku a na prax 😀 😀
@mirka2010 no nieze nevsimla ale nebola som tu a j ekd tu som tak len tak na skok.....takze velmi necitam o com sa tu pisalo 🙂 no stalo sa palckal plackal ale ked sme prisli ku sesternici uz bol tisko a ked uvidel jej malu tak hned bol vesely 🙂 a pisala som si dnes s kmotrickou a ona ze im sa to stalo uz dva krat a ze im maly reval ako nepricetny 🙂 inak v poslednom case je strasnbe zaplakany...joj...Mirka ani ja nemam rada zimu....mooozno ked je pekny sneh ze sa aj da niekm ist aspon na tie sanky ale teraz je to samy lad, capavica....sedime doma tu sa ani neda nikam ist....mi sm taka mala zakapana dedina....150 obyvatelov.....absolutne sa mi ani von nechce....dufam ze toho roku sa odstahujeme ak vsetko dobre dopadne 🙂
@mirka2010 Ahoj, Marosko musel byt zlaty ked tak rozpraval na baloniky. My sme si povymienali bacilky, takze Maxim je uz lepsi, az na kasel ale momentalne je tu taky virus, ze kasles aj mesiac. No ale ochorela nam Tilka, z coho nie som nadsena, takze zase asi odkladame oslavu, tak som jej aspon urobila tortu a kupila baloniky, nech sa tesi a ona sa tesi. Ked pride tatinko z roboty, tak budeme mat mini oslavu a taku tu naozajstnu este nevieme 🙂 Ale verim ze bude dobre, doktor ju dnes pozrel a potvrdil virus a teraz uz len cakat kedy prejde.
@mirka2010 ahoj Mirka, naadhernuuu torticku ste mali a Marosko je pri nej fesak ako sa patri, este raz gratulujeme 🙂 my sme nakoniec mali oslavu teda take posedenie v sobotu a som rada, ze prisli aj svokrovci sa trosku odreagovat, nakoniec sme nerobili Filipkovi ziadnu vyzdobu, ale zato mamina upiekla vybornuu torticku ja som pripravila salat a neaku misu.
@mihouk vsetko najlepsie Tiluske k prvemu rociku 😵 😵 😵 😵 a nech sa skoro uzdravi 🙂
@wisinka a Julka, dobre mas vlasy 🙂 , ide ti to 😉 , aj farba aj strih
Ahojte.....Je tu nejaké dieťatko,ktoré oslavuje narodeniny dnes?

@larosa lenze mne ide o to, ze tam urcite bude plno inych deti, kedze su prazdniny... babky vezmu vnucata mensie aj vacsie na kolacik, atd... a je chripkova epidemia...