Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 jasne, napisem. ani Beki nevie "o" 😀 . a skola, .. stoji 😀 . je toho vela, neviem si predstavit, jak to porobim vsetko 😔 . to aj preto som tu menej poslednu dobu a len tak na par viet rychlo 😝
tak zienky dnes sme po dlhej dobe spinkali celu noc od 21 00 do pol 9 🙂 normalne som stastna dufam ze nam to tak zostane 🙂
Baby ja asi prestavam kojit. Uz mam malinko mliecka. ☹ vecer som uz dala Sunar a pekne spinkala. Noci do zadu to bolo strasne. Stale sa budila a len ham a ham :( uz jej nestacilo moje. Tak uz kojim len rano ☹ som z toho trochu smutna, ale co uz. Pomaly koncime. Vedela som, ze to raz pride, len mi je to luto 😒
Ahojte zienky, citam si Vas velmi na rychlo, no pravda - pravduca je, ze nestiham, nasa Lia, je mi v kuse v pataaaach 😀 , takze robim s nou len veci, ktore su nutne, a na ostatne kaslem 😀 , pomalicky uberam zo svojich narokov na domacnost, na seba, hahaha, no ked to takto pojde dalej, neviem, neviem ..... 😀
@emamichaela no a ja neviem, cim to je , ale mne sa tvorba mlieka nejako zase zvysila, az tak, ze ma bolia prsniky, a striekam a striekam 😀 😀 a ta mala uz nechce tolko pit, to mi je samozrejme luto 😒
@kajkovajanka pekne pises, ako sa tesis z prvych slovicok svojej bambulky, ja som taka bola pri Julinke, aj som si pisala prve slovicka a tie skomoleninky, teraz mi ta babajaga odvrava jak besna, hovori mi,ona mne, ze" to Ta nenaucila mamka sa slusne spravat?" alebo "ja ti zakazem si kupovat Tvoje casopisy!" alebo , ked jej nieco prikazem, alebo zakazem , tak mi odpovie "To v ziadnom pripade!" No takze asi takto.... 😀 🙂 Lia tiez uz zacina hovorit aj konkretnejsie ako napr. hapci -hapti, dida, pockaj - pokaj, a jasne, mami, tati, toto, nono, este -ete,ham....a pod, tiez si pisem...
@martinka8 matka, chcela som sa Ta opytat, potrebovala by som nejaky kontakt na dobreho fotografa, a viem, ze Vy ste sa boli niekde fotit....Teba si pamatam...chcela by som plagatovy format, ved to je uz potom jedno, ze co z toho, viem, ze je vela moznosti, no Ty uz mas urobeny asi marketing...tak by som sla na hotovo🙂)
@zuzky1104 ahoj Zuzka 🙂 , Lia je krasne oslovenie 😵 , ako sa ma Livinka? ako napreduje s chodenim? velmi pribrzdili tie hnusne opraty? a Julinka, no masaker, mna by asi porazilo, keby sa somnou takto rozpravala 😀 .. a my sme tam sice neboli, ale znami ano a videla som vela krasnych fotiek... tu je kontakt: Monika Jakubčinová - "Vitajte na mojej fb stranke o mojom momentálne najväčšom koníčku, a tým je fotenie tehuliek, bábätiek, detičiek a celých rodiniek a dokonca aj domácich miláčikov 🙂 detičky fotím v exteriéri a v interiéri v domácom rodinnom prostredí s prenosnými pozadiami. Ďalšie info na jakubcinova.foto@gmail.com alebo tu v spravach na facebooku. Fotím v Košiciach a blízkom okolí. mobil : 0907 544 440". a tu je webstranka: http://www.familyphoto.sk/
@emamichaela verim, ze ti je smutno 😢 . ale nemysli na to vela a zvladnes to lahsie 🙂
@zuzky1104 no ahoj, konecne po dlhej dobe 🙂 som rada ze sa mate dobre, dufam ze sa uz coskoro aj stretne.
My sme sa footli mas pravdu, ale zmapovane to zas az tak nemam, http://www.fotosulovsky.sk/ toto je nas fotograf, s fotkami som bola nadmieru spokojna, ale je dost drahy, 🙂 tak neviem. Nas fotil aj na svadbu aj tehotenske. Je to nas tak trochu kamarat (alebo skor manzelov sused z rovnakeho bloku), tak sme velmi nevymyslali, lebo sme poznali jeho kaviltnu robotu 🙂
@kajkovajanka @martinka8 dakujem zienky za kontakty, popozeram, neviem ,ci mate s profesionalny fotenim skusenosti, ja vobec (okrem povinneho na obcanak 😀 😀 ) ja by som vsak radsej, keby to bolo doma, a kolko to asi stoji, iba pre orientaciu, vobec netusim, v akych cenach sa to hybe, viem, ze to zalezi na viacero faktov, uz len ten, ked by to bolo u nas, navysi to cenu.....(pokial je to vhodna informacia na net)
Lia alebo Livinka 😀 chodi v pohode, v podstate uz koncom roka sa pustala po 2-3 krockoch a na jej narodeniny uz chodila, teraz sa nahanaju, resp. chcela by bezat za Julinkou, a vsade ale uplne vsade lezie, v kuse ju musim mat na ociach...
Budem sa tesit na Vas, na stretko, tuto jesen - zimu nas ta choroba prevalcovala, sme si navzajom odovzdavali sopliky jedna radost 😉
Baby dnes je to tyzden, co Emka zistila, ze aj chodit sa da. Za ten tyzden spravila taky pokrok, ze uz prejde skoro cely byt 🙂 nema problem sa aj pootacat, pokukat a este aj tancovat 🙂 strasne som na nu pysna. Ten sunar mi pije bez problemov. Dnes druhy vecer a ani ju nenapadne prso pytat. Viem, ze by som mala byt rada, ze to ide tak prirodzene, bez problemov, ale... :( s odstavovanim maju fakt asi problem len maminky. No uz je to velkac. Uz ma 16 zubov, takze aj vsetko sama pekne papa, uz jej nemixujem, ani nepucim. Dokonca sk ta nasa slecna aj sama na vidlicku napichuje a lyzickou sa uz tiez krasne sama krmi. No, uz ma tolko nepotrebuje ☹
@emamichaela 16 zubov!!!??? Wau....A to my mame len 8 ks zatial 🙂
@zuzky1104 hej uz ich ma celkom dost, ked sa usmeje, tak je to taky Hollywoodsky usmev, lebo vyceri vsetky 🙂 ma 4 stolicky, 4 ocne a 8 prednych 🙂 uz pochrume fakt vsetko
@emamichaela waaaaw 16 zubov, tak to faaakt zavidim. ciiii..... este 4 a mate pokoj. Na toto sa ja teism tak ze az 🙂 My mame len 8 (6 hore a 2 dole).
@zuzky1104 nase fotenie stalo 60 EUR, ale uz presne neviem podmienky, dostali sme okolo upravenych 200 fotiek na CD a vytlacene tri A3 fotky. Myslim 🙂 fotili sme sa v atelieri, myslim ze by nemal byt problem keby ste sa chceli fotit doma, ale ja osobne si myslim ze atelier ma fotograf lepsie osvieteny ... a pripraveny na fotenie. A je to celkom prdel. Hlavne sa pri tom treba uvolnit a bavit sa. Nesustredit sa na fotenie,.... proste sa bavit. Aspon my sme to tak vzdy brali 🙂
@emamichaela aaaale co si 🙂 , ake nepotrebuje 😀 , skus sa na to pozerat z druhej strany, ze je uz vacsia a krasne rastie a napreduje 🙂 a jasne, ze ta potrebuje 🙂 a este zopar rokov aj bude 🙂 . a 16 zubkov? fiiiha, my tiez mame zatial len 8 😀 (a vsetko mixujem, ked najde kusocek, poctivo vypluva 😝 )
@kajkovajanka este stale mixujes???? sranda, a to ani take ako chlebik nepapa? ci ako? to jej nevadi? my normalne, cestovinky so vsetkym moznym... masko s ryzou, zemiaky.... nic uz ani nepucim 🙂
@emamichaela páni, toľko zubov, my máme 8 (4 hore a 4 dole) a jedna stolička sa tlačí už asi 3 týždne, doteraz sa prerezala tá vonkajšia časť a teraz sa začala prerezávať vnútorná - aj vám sa takto prerezávali? Skrátka má prerezanú časť zuba na vonkajšej strane a časť zuba na vnútornej strane ďasna a medzitým normálne ďasno.
A super šikovná, keď už vie papať lyžičkou, to my sme ešte neskúšali, ale očividne s tým musíme začať...
@martinka8 to je úplne super, že spapá všetko, nepopučené, s 8 zubmi 🙂 My stále pučíme, menšie kúsky jej problém nerobia, ale väčšie vypľúva 🙂 Ale taký chlebík, jabĺčko, keksík v pohode pokúše.
@jankaja takto nam isli vrchne stolicky. Spodne isli tak, ze sa prerezali styri spice a potom sa tlacila cela stolicka. A tiez to dlho trvalo, zacali sa tlacit este pred Vianocami a az teraz sa doprerezavala posledna. A mozem povedat, ze vrchne isli dlhsie ako spodne a zaroven so stalickami vysli aj ocne, tie boli rychlo.
baby chcela by som pre Lili kupit nejaku novu hracku... len neviem co, viem ze to tu uz bolo raz, len sa mi nechce hladat, mate nieco co vasich drobcov fakt bavi??? Mozno nieco so zvieratkami, tie ma teraz velmi rada.... kludne moze byt aj spievajuce.... zvuky mi nevadia, nemame vela zvukovych hraciek 🙂
Kocky ste tu vsetky uplne super.... mozem zacat aj menovat @larosa @wisinka @kajkovajanka
@jankaja
@emamichaela
@martinka8
@zuzky1104
@mimuska2
@1234lubka @mirka2010
Zuzuliankaaaa ci ako sa to pise
Tak snad som nikoho nezabudla. Nechcem, aby to vyznelo nejak divne a viem, ze je tu aj sukromna skupina januarovych deticiek 2012.... ale ja som kus paranoidna a vacsinou sa zdrzujem na fb... rada by som pokracovala v komunikacii s vami. Len mi toto verejne odhalovanie trosku vadi. Neuvazovali ste nad sukromnou skupinou? V takejto ci podobnej zostave? Len taka mala vsuvka... pekny vecer 🙂
@martinka8 veru, mixujem a este asi chvilu budem 😝 . tym ze nevarim ja, tak normalne jedla Beki jest nemoze (resp. nebude). a tak jej obedy vsetko mixujem. a ked tam najde hrudku, vypluje to. aj ked to uz vie pokusat. ale to vtedy je taka sranda, ze kuska zubkami 🙂 . a pritom by to uz vedela zjest normalne. take, ze kocku zemiaku si vypyta a zje, niekedy cestoviny zje cele - ale to vsetko su len take zabavky. a chlieb a rozok je normalne, aj cely dokaze, ked jej velmi chuti. len jej to trham na male kusky. inak to vyebrie z ust a tlaci do koberca 😝 . a velmi rada chrume jablko, celu gulku 😀 . a zje aj take ako tie palicky, tycinky, piskoty... ona by podla mna pomaly uz aj vedela jest normalne, ale nie je k tomu prilezitost a nevediem ju k tomu teraz. viem, ze to mozno bude neskor problem, ale teraz sa fakt neda 😝
@emamichaela jaaaj dakujem za upozornenie... @mihouk je stalica 🙂 a @tamaska tiez 😝
Co to co to???? Nie som tu 2 dni a uz sa na mna skoro zabudlo????? 😝
Mala som tu rodicov, este mi dajte chvilku na predychanie a vratim sa medzi vas, momentalne si normalne uzivam, ze nemam stale niekoho za zadkom a netrha sa umyvat kazdu spinku. 😀
@emamichaela heh my mame 6 :D a to ani nie dlho dva nam vysli asi pred tyzdnom dva okolo roka a dva ked mal sedem mesiacov :DD
@monky978 no ja som aj v sukromnej ako aj niektore baby 🙂 a na FB je tiez skupina sukromna januaroviek 2012 ale tam tiez nikto nepise, myslim ze pomaly ani nestihame 🙂 kedze sa nam deturence rozbiehaju. my sme sa dnes vratili z UK, kde bolo celkom fajn, baby ale ja potrebujem DOVOLENKU 🙂 som znicena viac ako pred nou, aj ked som zdravsia ako ked som isla tam. aj Enya dostala znova apetit. asi to bolo tym vzduchom, som zvedava ako budeme pokracovat tu v DE.
je tu niekto kto ma len 2 spodne zubky?
@wisinka ano viem, ze si v sukromnej... si nam v nej gatulovala a sa mi to nezobrazilo, tak som sa dovtipila, ze to je nejaka sukromka. Vsak je to na vas.... ste v presile. To bol len taky navrh, ja sa prisposobim 🙂 a zas v tej sukromnej nie su vsetky menovane kocky...
A zo zubkov si nelam hlavu. Mne zubar povedal, ze Monika ma na svoj vek uz vela zubkov a trvale jej narastu skoro, okolo siesteho roku. Vsak uvidime. Hlavne nech uz vylezu 😝

@kajkovajanka tak moj matko zatial ked sa ho opytas kde je mama ukaze s palcikom..podobne ja na tatika a babku 🙂 ale take ze ano nie to este velmi nevieme :P ked ho krmim tak to vyzera tak ze ja sedim na posteli a on beha po izbe alebo sa hraje a len si ku mne pribehne po "davku" ked mu poviem pod hami 🙂ale niektore veci rozuimie 🙂 a z rozpravania vie mama, tata, baba...a este pri dvdcku mame takeho plysoveho psika a stale ked ku nemu pribehne povie "auko" 🙂 ooch taky tymsvojim krasnuckym detskym hlaskom 🙂