icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mabel1981
25. feb 2013

@kajkovajanka ahoj, aj my este mixujeme, ked uvarim zeleninovo-masovu polievku, ale spapa aj cestovinku, zemiaky, jablcka to tiez dokaze zjest az po sami ohryzok 🙂, banan, chleba, rozok to samozrejme nemusim mixovat... a mame 8 zubkov uz dost dlho. A inac ako sa mas, ako skola?

mabel1981
25. feb 2013

@martinka8 ahoj tak my mame neomuvu archu http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product..., to nasho drobca celkom zaujma 😉

kajkovajanka
25. feb 2013

@mabel1981 aj my mame 8 zubkov, 4 horne a 4 dolne 😀 . a dakujem za opytanie, teraz mam prax, snazim sa robit diplomovku 😝 , och, kazdy den sa dozviem dajaku novinku o nej, ze jak by to malo byt (a samozrejme, ze to nemam tak 😝 )... a uz sa objavili aj terminy na statnice, koniec maja a zaciatok juna. tak som zvedava, nech je uz po toooom 😀 😀 .. a vlastne Monika, ty si tiez skoncila nejaku vysoku? a na strednu si chodila aku?

mirka2010
25. feb 2013

@1234lubka ach, tieto nase lasky milovane...som stastna, ze poznam tu aj take mamicky ako som ja, ze len sa tulkam s tym mojim pokladom, vsak ja nic ine ani nerobim,len ho cmucinkam...a stale si hovorime s mm ze sa ho nevieme nabazit...ale naozaj nevieme!!! proste ja milujem na Maroskovi kazdy jeho zahybcek, kazdy kusocek toho jeho krasneho vonaveho babatkovskeho telicka...a tulinkanie, to mi srdce skace od radosti a moje hormony stastia by sa snad ani nedali spocitat 🙂🙂🙂
co sa tyka toho oblecka, hmmm, tak vies my v MT naozaj toho vela nemame, aj ma to stve, lebo naozaj tu poriadne nic nenajdes a do ZA az tak casto nechodime, ale v poslednej dobe podstatne castejsie, hlavne kvoli maleho oblecku, ale aj ja tam mam par obchodov, ktore vyslovene vyhladavam a zboznujem 🙂 a aky ste mali dnes dnik?

mirka2010
25. feb 2013

@kajkovajanka tak drzkam velmi palce...urcite si velmi vydychnes ked uz bude po skole...este par mesiacov a bude po tom!!! dnes Marosko povedal na mm ze ooooo, tak uz sa tam prvy krat objavilo aj o...tak uvidime ako bude pokracovat 🙂

mirka2010
25. feb 2013

@emamichaela ahojky, hmmm, chapem asi ako sa citis, ja si stale myslim, ze aj na mna to pride...ale naozaj, povedz si tak, ze kolko krasnych mesiacov si kojila a urcite ten cas musel prist kedy prestanes...aj mna to caka...urcite to budem prezivat dost emotivne...ale pripravujem sa na to!!!! a ked si dala sunar tak spala celu noc???

mirka2010
25. feb 2013

@mihouk nezabudlo 🙂🙂🙂 ja viem, ze mas rodicov na navsetve, tak cakam, kedy sa ozves ako sa mate 🙂

mirka2010
25. feb 2013

@monky978 mne by to nevadilo 🙂

monky978
25. feb 2013

@mabel1981 ahoj 🙂 chcela by som aj teba pribrat do partie... neviem ako som mohla na teba zabudnut 😝

larosa
25. feb 2013

@emamichaela toooľko zubov......wauuu 🙂 zubaňa malá 😉
@martinka8 my jeme presne tak isto 🙂 u nás boduje hrniec fisher price, a hračky z tesca- ťahací valček, aj sa doň vkladá a aj tak rapká, keď sa ťahá...inak super hračka je traktor z tesca, podobný majú aj v dráčiku, má vlečku, na ktorej sú zvieratá, tie sa dajú vybrať a aj ten gazda čo to riadi...no superský je, len my máme kopec hračiek, ale má ho náš kamarát a malej sa veľmi páčil... a najsamlepšia hračka je hrnček s lyžičkou 😀 miešame odušuuuu
@monky978 aj ja som v súkromnej, ale niekedy nestíham prečítať ani čo tu píšu žienky a tam už ani nechodím 🙂

larosa
25. feb 2013

@martinka8 tu je z dráčika- http://www.dracik.sk/traktor-4/ ten z tesca je krajší 🙂 inak u nás u všetkých dievčat bodujú chlapčenské hračky tak do 3rokov 😀

zuzulienkaaaa
26. feb 2013

@martinka8 ahoj....ja som na radu báb kúpila na narodeniny noemovu archu a fakt dobrá hračka to je....každý deň sa s ňou hrá, sú tam zvieratká - figúrky, s tými sa hrá aj samotnými, keď si ich povyberá von, ale potom sa na lodi dajú púšťať pesničky, to má veľmi rada....a je tam aj piánko, takže "jedna druhej riekla" jej tam môžeš zahrať aj ty....zvuky vydáva kadečo na tej loďke....a aj samotná loď keď ju tahá, tak "rapká" a kolíše sa

http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

no a z takých alternatívnych "hračiek" má veľmi rada kýblik z tvarohu (z lidlu, 500g mäkký tvaroh).... má aj viečko, aj rúčka sa dá odpájať....schováva do vedierka kadečo, snaží sa to tam zavrieť....veľmi ju to baví, to je tiež každodenná hračka momentálne

zuzulienkaaaa
26. feb 2013

@martinka8 aha 🙂 až teraz som si všimla, že už Ti to písali....a ešte ma napadlo, veľmi rada má kočík pre bábiku, takú buginu obyčajnú z tesca aj s bábikou za 9e...a vozí kadečo, ovládač, vreckovky, fakt hocičo 🙂 a to ju vie tiež zabaviť aj na hodinu

zuzulienkaaaa
26. feb 2013

@kajkovajanka my sme na tom úplne rovnako, slečna sama zje chlebík, tyčinky pochrúme, rožtek...ale akonáhle sa jedná o "obed" tak musí byť všetko rozmixované, inak nie že vypľúva, ale aj vyvracia, lebo tak ju naťahuje, až to nakoniec vyvracia....a keďže pre ňu normálne jedlo nie je neviem aká hodnota, má iné "priority", tak som rada, ak do nej dostanem aspoň to mixované....ona ak by mohla, tak len moje mlieko naveky amen 🙂

mimuska2
26. feb 2013

no tak som sa rozhodla ze si kupim novy kocik.zacala som ten nas nenavidiet leo uz druhy krat v jednom tyzdni mam defekt.tak som sa rozhodla pre novy 😀 a dnesna noc zasa hrooooza tlaci sa nam dalsia stolicka 😒

1234lubka
26. feb 2013

@mirka2010 no ja ked sa snim zacnem salkat kem mu zacnem pusinkovat nozicky tak neviem prestat :D maly sa s toho tak pekne smejenka ze sa neda prestat :D mm sa smeje ze mi drbe :D ked ja nemozem odolat ked vidi tie nozenky malinke mekunke tucnucke a tote male palceky...joj by som mu ich poodhryzala :D inak v posldnom case matko dost vela spinka cez den niekedy aj 2 hodiny ! az sa mi to vidi divne a v noci sa prestal budit...sranda nechapem z nicoho nic prespi celu noc do pol siestej rana....potom je hore a ch ist spat zase aj doobedu aj poobede....🙂 dnik sme vcera mali fajn boli sme v presove u mami matko ju ma strasne rad strasne sa vytesuje ked ju vidi 🙂 a kupili sme si 3 nove rybky do akvarka :P tak sa z nch tesime :P

emamichaela
26. feb 2013

No baby, vcera dal vecer Sunar tatinko a Ema do 5 minut spsla a spala vyse 12 hodin. Rano o siestej sa zobudila, tak som ju nakojila a spala do 8:15 a to isla spat vecer 19:45. Tak sme sa krasne vyspinkali. Tak uz sa s tym aj vyrovnavam, ze koncime. Emus uz krasne cupka po byte. Juuj to je krasa 🙂

1234lubka
26. feb 2013

@mimuska2 a aky mas?

mimuska2
26. feb 2013

@1234lubka v cros trojkolku

mimuska2
26. feb 2013

hladam dieta po byte a ona na zemi spi pri hrackach normalne odpadla od unavy aj na zemi 😀

1234lubka
26. feb 2013

@mimuska2 :DD och to potesi :DD trojkolku? ja by so trojkolku nechcela polda mna niesu take stabilne ako stvorkolky :P ja teraz mam baby design travel a som spokojna....len nieje velmi do terenu kedze nema nafukovacie kolesa :P

mimuska2
26. feb 2013

@1234lubka ja zasa by som chcela teraz zasa trojkolku ale nie z nafukovacimy kolesami.ale neviem ci taky je ak najdem tak hoberem.ja som bola s tymto veeeelmi spokojna super zvladal teren aj sneh ale nechcem uz take kolesa a uz by som chcela noy 😀

mirka2010
26. feb 2013

@1234lubka ty sa mas, tak maly ti takto krasne spinkava??? My sme mali prave naopak taku priernu noc, ja som uplne KO dnes...proste neviem, ci bol rozruseny z toho stihania vcera, alebo ja tomu naozaj nechapem, takato noc nebola ani nepamatam...teraz spinka, ale predtym mi stihol rozbit moju dotykovu lampu co mam pri stoliku...tak mi je jej luto, lebo sme ich dostali od mojej maminy a teraz neviem, ci sa to bude dat vobec objednat len to tienidlo...je to vymyselnik poriadny tento moj milacik maznacik...a ked je teraz ostrihany, taky sa mi zda iny...vy ste maleho uz strihali?

mirka2010
26. feb 2013

@emamichaela fiiiha, tak to krasne potiahla...nadhera...verim, ze sa maminka dobre vyspinkala a dnes ma krasny dnik 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

1234lubka
26. feb 2013

@mimuska2 neviem ci ine ako nafukovacie dobre zvladaju teren...ja by som trojkolku nechcela aj koli tomi ze ked ides napr po schodoch s kocikom kde mas tie "kolajnice"..neviem ako by som to zvladla s tromi kolesami :P ale ked ti vyhovuje tak to uz ty vies ja som trojkolk nikdy nemala takze neviem tak posudit len co si myslim 🙂

mimuska2
26. feb 2013

@1234lubka ja ked som tak isla tak som to presla na zadnych 😀 my byvame pri poli vedie odtialto normalna cesta ale je to dost obkluka k mojej mame tak chodime cez taku vychodenu a vyjazdenu cestu a tam my isiel uplne skvele.neviem ci umele koliecka by to zvladli ale uz mi lezie na nervy stale vyfucane alebo defekt. 🙂

1234lubka
26. feb 2013

@mirka2010 nie zatial sme nestrihali ale chystame sa nikedy v aprili ale vlasky uz ma teda riadne musim mu ofinku cvaknut 🙂 aj nas je vyyselnik stale mi vyhadzuje veci zo suflika aaj stolika...teraz ponovom chce papat sam....no si to predstav....zametat chce vezme metlu smetnika a "zameta :DD zlatinko....cunka moja mala....joj 🙂 no aj ja som sa cudovala lebo vstanem na t ze sa matko mrvi a pozeram ze prepanajana uz svita...ty kokos som si pomyslela ze je to len nahoda, dalsiu noc bol hore RAZ a dnes zasa az rano vstal....nechapem to ale som rada 🙂

1234lubka
26. feb 2013

@mimuska2 aj :D to ma nenapadlo :DDDD ja trubka :DDD no defekt no nic prijemne ja som ked som mala nafukovacie defekt nedostala ale urcite nafukovacky lepsie zvladaju teren....teraz com mam ten travel tak celkom dobre ide mame umele kolesa dvojite 16cm priemer

mirka2010
26. feb 2013

@1234lubka tak to s tym spinkanim je uzasne...parada, naozaj..ja neviem kedy my takto budeme spinkavat...aj ked ja sa na nejake zle spinkanie nemozem stazovat. to len tato noc bola asi nejaka vynimocna a ked sa prerezavaju zubky, to chudatenko moje male si vytrpi..mne je troska za tymi vlaskami aj smutno teraz, lebo je taky iny, ako keby mi tak vyrastol zrazu...taky chalanisko z neho a pritom je to moje babatko malicke milovane...ale tie moje ocka ked na mna pozru, tak i uz ma take alebo onake vlasky, on je moj najmilovanejsi poklad....a tak moc ho lubim, to sa ani opisat neda 🙂 a tieto aktivity co si opisovala. tak to my mame presne to iste..manzel co ma stolik pri posieli, tak v prvom sufliku ma take priecinky, kde ma naozaj kadeco...to je Maroskove miesto...to by si mala vidiet potom tu spalnu 😀 😀 😀 😀

mimuska2
26. feb 2013

@1234lubka ja mam teraz uz druhy krat za tyzden ☹ keby som nasla nejaku taku trojkolku keby boli aj dve vedla seba jak to mam teraz tak by som brala aj hned ale nemusi to byt trojkolka moze byt aj zmena 🙂