icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzky1104
27. feb 2013

@larosa ja som nikdy na takom niecom nebola, a ani to nepoznam, to znamena, ze mozem si vziat nejake stare resp. veci, ktore uz nepotrebujeme, (a zrejme jedna sa najma o sactvo?)stanovim si cenu, kolko za to chcem a mozno sa to niekomu zapaci a kupi, tak ? A naopak, kupit mozem aj ja...?

larosa
27. feb 2013

@kajkovajanka sekla som sa 🙂 8.3. Bude

larosa
27. feb 2013

@zuzky1104 presne tak 🙂 predava sa detske satstvo, obuv, hracky...ked najdem odkaz dam sem 😀

mimuska2
27. feb 2013

@larosa ten je dobry kamaratka ho mala 🙂

1234lubka
27. feb 2013

@mabel1981 presne tak najkrajsie obdobie na svete 🙂 teraz mam normalne pocit ze cely zivot ma nejaky zmysel 🙂 ze cas neplynie len tak 🙂 je to krasne ked vidim ako sa uci ako napreduje ako chape ked poviem napr kde mas gulicku? a on automaticky ide ku hracke do ktorej sa hadze ta gulicka a hlada :D moje zlatio

larosa
27. feb 2013

@zuzky1104 Zuzi tu je odkaz, ja by som aj šla, potrebujem sa zbaviť vecí 🙂

mirka2010
27. feb 2013

@mabel1981 veru Monika, je to tak, su to najkrajsie momenty ake som kedy zazivala...tolko lasky vedia davat tieto nase pokladiky...a aky ste mali dnik? co ste robkali? my sa chystame na tu svadbu, teeeda, je toho stale ohladom toho dost...ale kamoska nam pozicala dnes suprovu kravatu pre Maroska, tak sa tesim ako ho vyfesakujem 🙂

mirka2010
27. feb 2013

@mihouk tak je mi luto, ze mamina ochorela...ale prsote toto obdobie je take hnusne...presne ako pises, keby uz vsetky choroby presli a nikdy sa nevratili...nebojkaj, urcite neochoriete,musis tomu verit...takze Maximko uz funguje v skolke?? a co TIluska, dobre sa citi? kedy by mala prejst inkubacna doba? a aspon si si oddychla ked boli vasi u vas? aspon tak malicko, vylozene nohy atd 🙂

mirka2010
27. feb 2013

@1234lubka pytala som sa preto na to acidko,lebo som to citala ze uz davaju od roka aj acidko, tak ja som uz kupila a skusime...Marosko moc jablcko neobhrizka, ale to asi preto, lebo donedavna nema cim 🙂 dnes zacala tak skripat zubami, aaaaach, to bol za zvuk....aj Matulik ti to robi??? inak, ja varim tiez kadeco zo zeleninky, polievky zahustujem zemiacikom, vyhybam sa muke, ale ked musim, tak aj troska mukou zahustim...a omacky robievas??? ja idem teraz a urobim to s bielym jogurtom, verim, ze bude malemu mojmu papkajkovi chutit...a ozaj ako s tym bytom?

1234lubka
27. feb 2013

@mirka2010 no ani neviem ci mu budem davat acidko lebo on biely jogurt nechce....no ja velmi nezhustujem ani mu nerobim omacky, normalme mu povarim len vo vode mesko pridam zemiacik alebo ryzu alebo cestovinku plus nejaku zeleninu :P kedy sa mi ako chce, mixujes mu este? ja uz vobec, on si sam berie aj vacsie kusky zemiakov do rucicky a papa....mrkvicku, brokolicku....len ta spust co po nom ostava....chce papat sam no co s nim 🙂 nie neskrype vobec...ooch to musel byt neprijemny zvuk....s bytom zatial tak ako bolo (to je vlastne dobre) zajtra ideme na urad odniest cestne prehlasenie o mm prijme za min rok lebo sme nezohnali jeho zamestnavatela byvaleho, a na urade uz nemaju a potvrdenie ze bol v evidencii nestaci....sprosta dohoda....ale ked som voôala na urad aka vec tak zew musime aspon cestne prehlasenie napisat 🙂 dufam ze mm cim skor pojde do prace lebo zasoby sa minaju.....a konecne sa oteplieva tak by uz mali zacat.....musim ja splasit nejaku pracu....

mirka2010
27. feb 2013

@1234lubka Marosko ma rad aj biely jogurt, celkovo on jogurty zboznuje 🙂 a polievocky, to by papal na obed aj na veceru...🙂 moj papkajko maly, aj tvoj tak rad papka? naozaj mnam, mnam je jeho najoblubenejsie slovo 🙂 och, pokladik moj milovany...drobcek nadherny...dnes sme boli po dlllllhej dobe v jednom centre u nas...a prvy krat si tam chodil s nami za rucicku...ked som sa tak z dialky pozerala na manzela ako si ho vodi za rucicku...pre mna vyslovene dojimave...

mirka2010
27. feb 2013

@1234lubka a este k tomu jedlu...ja uz nemixujem velmi dlho...pucim, lebo velke kusy Marosko nechce papat...ale take popucene bez problemov...tiez chce vsetko papat sam...presne viem,ako to potom okolo neho vyzera 😀 😀 😀 😀

larosa
27. feb 2013
jankaja
28. feb 2013

@kajkovajanka neboj, určite to zvládneš🙂
Baby, potrebovala by som poradiť. Ako som písala, Natálka začala pekne chodiť, vyslovene chodila pre radosť a cupkala si celé dni. No včera dokopy nič, ráno spravila pár krokov, zatvárila sa tak čudne a prešla na štvornožkovanie a v priebehu dňa stále len štvornožkovala. Dnes to vyzerá rovnako. Teplotu nemá, je veselá, hrá sa ako predtým... Nohy nemá citlivé ani na dotyk, ani keď jej precvičím členky, kolienka a podobne, nereaguje bolestivo. Postaviť sa postaví, aj spraví zopár krôčkov, ale samostatne tak max. 3-4 a prechádza na štvornožkovanie.
Rozmýšľala som, či sa niekde nebuchla, ale napadá ma len, že predvčerom, keď jej mm napúšťal vodu do vane, tak sa potkla o jeho chodidlá (on kľačal) a s takým hlasným žuchnutím dopadla na všetky 4. Inak nič.
Myslíte, že s ňou treba ísť k doktorke, alebo má skrátka pauzu? Sestrin syn v tomto veku prestal na dva dni chodiť, keď sa udrel o zárubňu, potom ho to prešlo...

martinka8
28. feb 2013

@tamaska prosim ta ty si volala na plavanie vsak??? A zistovala v aky cas bude? V novej nemocke. Ja nemam na nich cislo, mam permanentku este s dvoma vstupmi a chcela by som ist v piatok len neviem ako sa teraz plave. Nevedela by si mi to zistit prosim ta 🙂 Dakujeeeeem.

tamaska
28. feb 2013

@martinka8 Maťka ja som s Eli nebola ani nevolala ale mám ešte číslo od Zuzky1104 055/6402390 dúfam že platí tak skús cenknúť.

tamaska
28. feb 2013

@jankaja ja by som ešte zopár dni počkala, možno sa len niekde buchla alebo trošku zľakla, ale ak by to trvalo dlhšie tak by som šla k lekárke. Susedke tak prestal chodiť chlapček v januári, ma 17 mesiacov a skončil na infekčnom.
Skús počkať do pondelka.

tamaska
28. feb 2013

@larosa ty ideš na burzu - ved chceš ešte dve detičky 😀 😀 😀 😀 😀

zuzulienkaaaa
28. feb 2013

@jankaja myslím, že je úplne prirodzené, že detičky niekedy idú do kratšieho obdobia regresu, nemusí to byť vždy podmienené negatívnym zážitkom....pokiaľ nereaguje bolestivo, tak by malo byť všetko ok 🙂 a sama sa opäť rozchodí....
naša terezka zase už pekne hovorila niektoré slová, napr. pekne vyslovila "bábo" a už asi tri týždne z nej vyjde iba "bá".... taká zdanlivá strata schopností je úplne prirodzená súčasť vývinu....

larosa
28. feb 2013

@jankaja neboj, asi sa len prelakla 😉

larosa
28. feb 2013

@tamaska by sa dovtedy rozpadli 🙂 aj Amke kupujem skoro vsetky veci, nechavam len malo handier 🙂 a navyse teraz su krajsie a niekedy aj lacnejsie ako pred 6-8 rokmi 😉

larosa
28. feb 2013

Kocky KE- idete na veselu planetu? My asi v sobotu

tamaska
28. feb 2013

@larosa dnes som pozerala na plagátik, boli sme každý rok ale min rok som bola trošku sklamaná, takešte dumkám, ak nebude iný program tak asi pojdeme len neviem kedy.

mihouk
28. feb 2013

@mirka2010 Nejak velmi som si neodychla, ale nemusela som varit a to bolo super. Tilka ma este tyzden na bodkovanie, lebo Maxim bol infekcny skoro tyzden a inkubacna doba je 2 a ani mm nema ziadne bodky, tak neviem. Ale Tilka ma stale sopel a steka jej to dolu, tak kasle a neviem ci ju zobrat k lekarovi, nechcem vyzerat ako hysterka, lebo nema ziadnu teplotu ani nic, len jej idu stale zubky, tak preto tipujem tie sopliky. Ale asi ju objednam, aj tak sa tam nedostaneme skor ako buduci tyzden.
Vcera sme boli na kyrotm ihrisku a Tilke sa tak pacilo na smyklavke, ze zabudla ze "nevie" chodit a urobila asi 6 krokov a potom sa zbadala. Ja neviem kedy sa uz rozbehne, Marosko uz musi utekat o 106 co???? 😀

martinka8
28. feb 2013

dakujem vsetkym za tipy na hracky 🙂 cez vikend nieco vydumem 🙂
@tamaska vdaka za cislo, 🙂
@larosa co sa tyka burzy, ja po jednom babe toho zas tak vela nemam, takze asi predavat by nebolo co 🙂 teda je toho dost ale odkladam pre dalsie, alebo posuniem rodine 🙂 ale pozriet sa mozem, ak sa podari. A vesela planeta, teraz som si to len precitala, je to dobre???? Lebo mame na sobotu plany, ale v nedelu by sme teoreticky mohli zabehnut, mame to tu aj na peso kusok 🙂

mimuska2
28. feb 2013

asi sa nam konecne po dlhej dobe vratili lepsie noci klop klop 🙂 a zienky vcera som tak uplne skvele nakupila u kamaratky letne veci next ze som s toho hotova.ma bazar a veci nosi z polska najprv vzdy zavola aby som si vybrala a potom vylozi no nieje skvela.take veci ze mala bude jak 20 rocna 😀 😎

1234lubka
28. feb 2013

@mirka2010 no matko kedy ako....niekedy papka AKO divy🙂 pre mna je velmi dojimave ked pridem do izby pre matulinka a najdem ho z mm ako spolu spinkaju 🙂 mm velmi rad spinka z matinkom 🙂) dnes je tak kraasne🙂 konecne som matkovy obula botasocky 🙂

jankub
28. feb 2013

@mimuska2 ahoj, už máte vonku všetky tie stoličky? To je super, keď sa polepší spánok, hlavne po keď dlho naši krpčekovia zle spávajú. Nám sa tiež trochu polepšil, síce nespí celú noc ako tvoja, ale aspoň zaspí pri kojení, čo mu posledné dva mesiace trvalo aj 1,5h. Takáto kamarátka je veľká pomoc 😀

zuzky1104
28. feb 2013

@larosa dakujem, mna to celkom oslovilo, su veci, kotrych by som sa rada zbavila, niektore by som si aj nechala, ze "rezervne" 😀

zuzky1104
28. feb 2013

@martinka8 @tamaska ano zienky, ine cislo nemam 😉 inak, ja pevne verim, dufam, a neviem, co, ze sa na jar aj my rozbehneme a budeme chodit pravidelne, u nas to vyzera na piatky, tak duuuufam....