Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mirka2010 no tak skoro...no co uz 🙂 my mame teraz taky rezim vlastne koli tomu vstava uz okolo siestej tak o desiatej ide spainkat a spi tak do pol danastej cca ale poobede uz spat nechce....vecer zase okolo pol osmej odpadne v noci sa zobudi raz ale teraz ho nemozem nijak utisit len tak ze si ho vezmem k nam do postele cim sa vlôastne absolutne nevyspim lebo u nasich spime nagauci a ten je neporovnatelne mensi ako nasa postel doma....takze spim s polkou zadku vo vzduchu :P ale predsa spin lepsie akoby som mala stale vstavat ku matkovy...uvidime ako to bude ked prideme domov predsa jemu sa v jeho spotiellocke spinka najlepsie..lepsie ako v cestovnej...teraz sme anoi nevzali madrac takze spi len na tom co sa dava ku cestovnej....ma tam sice dve deky ale stale to nieje ono....dnes uz ideme domkou KONECNE niezeby som nebola rada ze som terza u nasich v meste ale predsa doma je doma...skoda ze to nieje blizsie presova.....
Dievcata maminky zeny....zelam krasne prezitie velkonocnych sviatkov uz druhe s nasimi pokladikmi 🙂 len skoda toho pocasia...
@larosa Dakujeme pekneee 😉 a napodobne aj Vam , Vas ocko teda , ale ma co sibat 😀 😀 😀 jedna radost.
Ja som vyhlasila, ze toho roku dam olievacovi, ktory ma neoleje aj peniaze aj pol deci, aj po vajcu vsetko bude, ale ten, co ma zleje nedostane nic, tak nech si to pekne rozmysli, a podla mna da sa s tym suhlasit, ved ostane aj baran cely aj vlk syti 😀
vsetkym vam aj vasim rodnkam prajeme zo sophie krasne velkonocne sviatky cmukaaaaa 🙂
Prajem Vam vsetkym krasne Velkonocne sviatky 🙂
dnes sme boli v porodnici pozriet svagrinu a malu princeznicku naaadhernu 😵 , juuj, ako mala babika, az som sa ju bala zobrat na ruky 😀 , ani sa mi verit nechce, ze Bekca bola pred rokom taka malicka 😀 😀 (a , sama neverim, ze to tak skoro vravim, ale aj ja chceeeem takeeee 😀 )
@mihouk tak super...urcite ti to pojde perfektne a aj do anglictiny sa dostanes ani nebudes vediet ako 🙂 a ako to budes mat casovo??? je to nejaky denny kurz? ja keby som nemala toho tak vela, tiez by som mala ist na nejake sebavzdelavanie...ale mne dni tak rychlo letia...a hlavne, ked mam toho aj pracovne celkom dost...takze na sebavzdelavanie neostava momentalne cas...ale ked Marosko trosicka podrastie, tak sup, sup na to 🙂 u nas je krasna zimna krajina, ako keby prisiel Mrazik a vsetko krasne zasnezil...uplna ,,nadhera,,...dnes bol Marosko po kupani...tak ku prvym susedom zasiel a uz som musela letiet za nimi...tak plackal, ze som nakoniec isla s nimi este k jednym 😀 😀 😀 😀 ale to maju ti chlapi supeeeeer....hodia zenu do vane a este ich aj obskakuju...to je za spravodlivost!!!!
@kajkovajanka jeeeej, gratulujeme k novemu clenovi rodiny 🙂 ako to zvladli??? je to krasne, ze Beki ma malicku sesternicku 🙂 nooo a aj vas dnes vykupali, vysibali???
@larosa @1234lubka @mihouk @jankaja @mabel1981 @martinka8 @tamaska @mimuska2 @kajkovajanka @rebecca2006 @zuzky1104 DIEVCENCE NASE A KRASNE NASE DETICKE...KRASNE SVIATKY AJ MY S MAROSINKOM PRAJEME VAM....A PRIDAVAME JEDNU KRASNU, MILU POVEDACKU KTORU SME DNES OD NASEJ LASKY POCUVALI 🙂 SIBI, RYBY, RYBICKY, JA SOM CHLAPEC MALICKY, SIBEM Z HORA, SIBEM Z DOLA, ABY DIEVKA ZDRAVA BOLA 🙂🙂🙂 TAK TO JE PRIANIE AJ PRE VAS VSETKY 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mirka2010 no tak vcerajsia noc bola....no ako to pekne nazvat.....dva hodiny hore a s toho hodinu a pol neutisitelny plac....nechceme poriadne papat...no strasne zubky nas asi idu spodne dvojky...neeeviem..dufam ze dnesna noc uz bude lepsia....och joj.....a sibali sme s´dneska sibali ale len moju babku lebo ked sme sli do presova tak sme zabudli korbacik :( ale aj tak dostal vajicka 🙂 betar u ans v obyvacke stale pride ku miske z vajickami a chce vajo...ked mu dam drevene tak hodi na zem ze BA :D betarisko jeden 🙂
@mirka2010 Zlaty maly sibacik, musela si byt aka hrda maminka.
My sme mali sviatky o nicom, ved ako inak v nasej rodine. Maxim je uz nastastie dobre, len ma kasel, ale zase prebrala stafetu Tilka. Po ATB sa jej ulavilo a myslela som si ze uz bude dobre, ale vcera v noci sa povrackala (som myslela ze s kaslania) a cely den nic nejedla a aj mlieko mi odmietala. Ked aj nieco zjedla, tak to potom vyvrackala, cely den len polezkavala a spala, ani na krok sme nemohli, hrozne bola lutostiva a tak to pokracovalo aj dnes. Nakoniec sme ju pre istotu zobrali k doktorke co ma pohotovost, tak ma zapalene uska a vsetko to vracanie bola reakcia na ATB, dala nam aj nejaky roztok na zavodnenie, lebo ani vodu nechcela pit. Od rana uz ziadne ATB nedostala a vecer som ju aj nakojila a zjedla trosku bananu, tak snad uz bude dobre. Lebo k tomu vsetkemu ju aj prehanalo, som si myslela ze za vikend stihnem vsetko oprat a zatial som stihla iba okakane a ovrackane veci. Tak mi jej je luto, no dufam ze uz bude dobre 😒
@1234lubka a co je zlatusikovi??? jaaaaj, ak ho trapia zubky, tak to mi je velmi luto, lebo ja to viem sama podla nas, ze to su strasne dni a o nociach ani nehovorim....tak Matulikovi prajeme nech sa dobre vybuvka, zlaticko male 🙂 tak ste si zabudli korbacik??? jaaaaj, taky sibac a bez korbacika 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 to zas Marosko hned ako rano vstal, tak este v pyzamku ma sibal, tak sa mu to pacilo, laske mojej milovanej...az pokym neprisli skutocni sibaci, ktori mamicke blizili a tym padom sa Marosko tak rozcitil, ze uz potom korbac ani vidiet.... ☹
@mihouk jaaaaaaaaaaaaj, babika nasa krasna ubolkana...to mi je neskutocne luto, ze aj vrackala, aj ze ju uska trapia....ach, to je take strasne, ked tieto deticky su take prechorene a ked im nevies ako pomoct...a potom este aj ked vracka...ja si pamatam ako som sa vyplasila, ked Marosko raz strasne vracal z jednej kasicky...a to bol este taky malicky, mal asi 7 mesiacov a len v noci som zapocalu ako zvlastne kasle a to prudy z tej kasicky mu isli...dovtedy nemoze tie mliecne kase ani citit....tak len prajeme Tiluske, nech je jej lepsie a lepsie...a ty sa ako tak vyspis??? si v pohode???
@mirka2010 dakujeme 🙂 , tesime sa velmi aj my 🙂 , dnes uz prisli domov, tak uz su radi ( a uz to zacina 😀 🙂 ).. a najvacsia olievacka bola od ocka 😀 ostatni len tak jemne pokropili 😀 😀 .. a kolko vajicok (, ktore spapkaju mamka s ockom 😀) si Marosko vysibal?
@kajkovajanka Pride tato objeje a este jej aj cokoladu vezme, tak to nevysvetlis 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mirka2010 Dnes uz rano bola o dost lepsie, lebo sa pustila do coko chlebika, ale taka som bola rada, ze nieco papa, tak som ju nechala. Ale ako bolo viac hodin, tak zase zacinala byt placliva a vecer sa zase vyvrackala. S mliekom to je este bieda, jedla vyzivky, no aspon nieco. Pomalinky sa zlepsujeme a tomu sa tesim, aj ked mi je jej luto.
So spankom je to bieda, lebo Maxima sme uz konecne po 4 mesiacoch prestahovali do jeho izby a velmi mu to nie je po voli. Prvu noc sa zobudil, tak isiel za nim mm a po 30min ho odtial vyhodil a o dalsich 5min uz pricupital k nam do postele. Druhu noc uz ani nevolal na nas, rovno prisiel k nam s medzizastavkou na zachode, takze prisiel bez gati 😀 Par krat som ho nasla spat pri nasich nohach, skusila som ho prelozit do Tilkinej postielky, ale nevydrzal tam dlho. S mm rozmyslame preco mame taky velky dom, ked aj tak sa tlacime v jednej posteli??? 😝 😝 😝 😝 Dnes sme dali dolu stranu na postielke, tak sand budeme mat viac miesta, uvidime 😀 😀
@tamaska @martinka8 @kajkovajanka @zuzky1104 kedy sa stretneme? v piatok u nás?
@larosa @tamaska @martinka8 @kakovajanka
Ahooojte zienky, dufam, ze ste vsetky prezili sviatky v pohode a, ze sa mate dobre 😉
V piatok, cakame my navstevu, len zajtra si upresnime, ze ci pride doobeda alebo pobede, kedze ja som doma, tak sa navsteve prisposobujem 😉 , ale je nad slnko jasne, ze potrebujem nutne spolocnost, a najlepsie Vasu 😀
@larosa ja mam 10.4. (buducu stredu) zapocet, bezsancovka do vtedy 😝 😒 .. ja mozem asi akurat tak 11.4. a potom 5.6. po statniciach 😀 😝 .. mrzi ma to, ale musim sa ucit. cez sviatky sa mi velmi nedalo, este som dorabala diplomovku vcera. ked mi to dakedy bude vychadzat tak, ze by sme sa k vam pridali (alebo ked mi uz bude velmi prepinat 😀), ozvem sa 🙂 ... ale joj, musim sa ucit, je toho strasne vela (svetovu literaturu som este nevidela vobec a slovensku akurat v januari na skuske naposledy 😝 )
@mirka2010 ooch chudatenko malinke videla ko niekto "ublizuje" maminke a tak ho to vzalo....nooo drobatko malinke 🙂 inak ta noc to bola len vtedy ako som ti pisala ta jedna..potom uz hajuskal pekne aj vcera aj dnes... moje zlatinenko malicenke...dokonca dnes sa len raz zobudkal okolo stvrtej az,,,plackal za cumlickom som mu dala do pusinky otocila na bok potlapkala po dupinke a on hajal 🙂.neviem co to bolo...a marosko v noci ako? inak kolko mate zubkov? mi stale hore styry a dolu dva 🙂 akurat papame akosi pomenej....no ale niee to az taka tragedia takze sa velmi s tym netrapim ved on sa rozpapka 🙂 ale keby som mu dala cokoladove vajicko tak to y sa len tak zaprasilo po nom :D
No babenky moje v pondelok idem na pracovny skoliaci pohovor do jednej firmy. pohovor v agenture som zvladla na 1* uz len ist do firmy a tam sa rozhodnem a tak isto aj zamestnavatel ci ostavam,,,velmi sa bojim co to bude ako to budem zvkadat bez matulinka.....:( ale musim ist aj ja do prace inac by sme to nezvladali :( dobre ze tam su pevne smeny jeden tyzden ranna jeden poobedna....uvidime...
@tamaska @martinka8 @zuzky1104 @kajkovajanka OK kocky, kto moze nech pride budem cakat a tesit sa 😵 cmuky
Tesime sa 🙂

@larosa 🙂) a kde mame prist?? :P